|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Cytat:
chyba za duzo sie wczoraj naoglądałam filmu o dziecku diabła czy coś ![]() Cytat:
A jak prądu nie bedzie, to nie będzie wizażu...chociaż to byłby sposób na nie kupowanie bo przecież nie miałby kto mnie szczuć i nie miałąbym dostepu do sklepów online
|
|
#842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jadę Mężowi zawieść obiad, będę dobrą żonką
|
|
#843 |
|
Konto usunięte
|
a ja będę dobrą żonką [ az mi jakos tak dziwnie to mówić po tej ostatniej akcji, może kiedys oficjalnie się tak nazwę
] i moze zrobię dziś dobre żarełko na wieczór
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
No ciezko.jest ciezko
Cytat:
Dziewczyny znalazlam na olx wozek jedo uzywany tylko jest w wwiekszosci szary i ma troche pomaranczowego i takiego chyba bezowego koloru myslicie ze pasuje dla dziewczyny ? |
|
|
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha z tym prądem to dobry patent ![]() ja dziś mam resztkę zupy pieczarkowej i zrobię domowe zapiekanki mniaaaaaaaaaaam
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam ziorknąć co tu śkrobiecie a tu już tyle od rana nadrabiania.
Nie przemęczam się dziś zbytnio , zrobiłam na obiad zupę pieczarkową i łazanki , odpocznę chwilę i zabiorę się za sprzątanie, w między czasie zdazyłam zajść babci do lekarza po recepte i na cmentarz do dziadka także czas leci
|
#847 |
|
Konto usunięte
|
jak na razie to nic nie wiadomo, musze odetchnąć trochę od tej ostatniej afery
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja to zawsze wybrzydzalam na pieczarki oprocz takich w sloiczku na poxzatku ciazy.Tez dzis bylam u jednego dziadka na cmenatarzu a do drugiego dziadka i do taty mojego a dziadka malutkiej ide na cmentarz po obiedzie Zapiekanek bym zjadla |
|
|
|
|
#849 |
|
Konto usunięte
|
ja tez pieczarek nie lubię, na pizzy tez nienawidze, zawsze bierzemy bez
![]() z zupy tez wybieram, bo tz to akurat lubi taką .
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
My tez nie planujemy mial byc slub w listopadzie zeszlegi roku no ale w sierpniu tata mi zmarl i stwoerdzilismy ze jak juz to slubw 2016 zeby z mala ktos mogl spokojnie zostac
|
|
|
|
#851 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie trochę ta afera zniechęciła. no ale w tym roku to juz na pewno weźmiemy, tylko juz raczej myślę bliżej lata. i wtedy bd mnie gówno obchodziło kto moze przyjsc a kto nie. to nasz dzien, drugi raz nikt mi tego nie zepsuje... ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- ooo jest na ipli nowy odcinek pierwszej miłości ![]() lecem oglądać |
|
|
|
|
#852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle czytam wypowiedzi różnych ludzi w internecie na temat L4 kobiet w ciąży i nie wierzę własnym oczom...Jacy niektórzy potrafią być wredni, ale to chyba w Polsce się tylko tak dzieje...Nawet laski piszą, że ciężarne na L4 to symulantki i tylko wyłudzają zasiłki. Jakbym mogła pracować to bym wolała swoją wypłatę a nie ten żenujący zasiłek z ZUS-u. Tylko jakos po pierwszym poronieniu mi i mojemu lekarzowi nawet przez myśl nie przeszło, żebym nie szła na L4. I tak pociągnęłam 2 miesiące w pracy. I miałam takiego stracha, bo do 3 miesiąca plamiłam i bez wizyt w szpitalu też się nie obyło. Ludzie chyba nie wiedzą, że różne rzeczy moga się stać na każdym etapie ciąży. Teraz czuje się ok i bardzo się z tego powodu cieszę, ale nie wyobrażam sobie wrócić do moich niepełnosprawnych dzieci i je dźwigać, podtrzymywać, uczyć je chodzić. 80% mojej pracy to prace siłowe i nigdy bym sobie nie wybaczyła jakbym przez ''widzimisię'' ZUS-u i społeczeństwa musiała wrócić do pracy i straciła dziecko. Wiem, że sa kobiety, które pracuja do końca i chwała im za to Oby jak najwięcej ciąż przebiegało pomyślnie. Ech... musiałam tak się pożalić- już mi lepiej
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
współczuję wszystkim chorym Dziś znów zrobiłam napad na wyprzedażowego tkmaxa, oczywiście nie mogłam oprzeć się cenom (kombinezon za 19zł... po co mi teraz kombinezon? ale w grudniu Mała będzie miała ok. 7 m-cy to się chyba nada ![]() Ja na razie wszystko kupuję na wyprzedażach - wychodzę z założenia, że na razie kupuję co jest (czyli jest tanie i na pewno kiedyś potrzebne), a potem będę się zastanawiać, czego mi brakuje. I wylicytowałam 14 używek z allegro, ale jeszcze nie dotarły. Poza tym w cenie regularniej to chyba tylko jedne niedrapki kupiłam, za 3,80 I zauważyłam, ze ceny w smyku stacjonarnym wyprzedażowe są w większości mniejsze, niż w sklepie internetowym, ale nie wszystko, i zamówiłam jeszcze 3 rampersy na lato ![]() Co do wagi to ja w ostatnim tygodniu przytyłam ponad kilogram, i też zwątpiłam... wcześniej moja waga rosła dość spokojnie - najpierw schudłam 3 kg przez rzygi i wstręt do jedzenia, a potem przytyłam 4,5. A teraz to jakaś masakra. Niby dziecko rośnie już 170-200g/tydzień, do tego wód prawie tyle samo przyrasta, macica też teraz szybko rośnie. Ale na wadze człowiek staje ze strachem. A swoją droga "norma" w ciąży to ok 12kg, wiec jeszcze trochę zapasu dziewczyny mamy. Tylko też mam wrażenie, że skóra to na mnie pęknie. Więc musimy przetrwać |
|
|
|
#854 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#855 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dawaj ! Zrobilabym też ale ciemnogród jestem i nie umiem takich rarytasów przygotować :P nie mam przepisu O! Otwarłam okno, poslij po drucie kilka ![]() Ej nie mów, bo ja dostałam od szwagierki 3 paczki takich czerwonych z bella bo jej zostały więc w takim razie nie będę kupować ....
|
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle jest takie pojęcie wśród ludzi, że zawsze dwie kreski to oznacza ciażę i wszystko sie super skończy. "Gratulacje kupuj wózek" tralala. Gówno prawda. Nie mają pojęcia, ile tak naprawdę kosztuje zdrowia i nerwów i ile potrzeba szczęścia w życiu, żeby urodzić zdrowego maluszka. I żeby sie nic nie zepsuło. Lubią się pastwić czyimś nieszczęściem, oglądać te reportaże, i nie dociera do nich, że to jest naprawdę dramat, jeśli nie może się urodzić zdrowego dziecka. |
|
|
|
|
#857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja was regularnie czytam ale się wbic nie mogę. ..
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas wszyscy pieczarkową lubią więc luzik, no to może łazanki ? Częstuj się Ja mam żyjących 2 babcie i 1 dziadka a ten mój najulubieńszy niestety zmarł 12lat temu (...)
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
mykofenolan piękności kupiłaś
gdzie jezdzisz do tkmaxa, do czeladzi m1?? |
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiejsze są z czeladzi, poprzednie z cze-wy.taaaa, jesteśmy nieco uzależnieni. ![]() ale te ceny.... 3 śliniaki na ramie za 4 zł? |
|
|
|
|
#863 |
|
Konto usunięte
|
Lucky noo takie czerwone.
Weron to ze tak pietnuja kobiety w ciazy na l4 wywodzi sie własnie z tego ze ludzie nie znają sie, mysla ze ciaza to tylko rosnący brzuch. nie wiedza jakie sa konsekwencje nie oszczędzania się, jakie mamy dolegliwości, które nie są uciazliwe tylko dla nas ale niekiedy zagrazają zdrowiu i zyciu naszych maluszków.. takze wkurza to, ze gadaja nie znajac wszystkich zagrozen. |
|
|
|
#864 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie babsztyle jak Ona to mnie do białej gorączki doprowadzają Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
extra zakupy
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do l4 - ja jeszcze pracuje. Ale tak mnie plecy bolą, dziś to już wyjątkowo, że nie marzę o niczym innym jak o l4 i nikt mi nie powie że ciąża to nie choroba. Co prawda znoszę ją wyjątkowo dobrze, ale 8 godzin przed komputerem na moje możliwości to za dużo a ci co tak gadają niech sobie dorzucą kilka kilogramów na brzuchu tak na stałe i niech śpią z tym, zakładają buty,ubierają się i siedzą przed komputerem i chodzą po schodach i zobaczymy kto pierwszy będzie krzyczał za zwolnieniem.
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Sorry 2 sn i 1 cc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

chyba za duzo sie wczoraj naoglądałam filmu o dziecku diabła czy coś 

A jak prądu nie bedzie, to nie będzie wizażu...chociaż to byłby sposób na nie kupowanie
bo przecież nie miałby kto mnie szczuć i nie miałąbym dostepu do sklepów online 
zeby wirus szybko minął 

ala: ] i moze zrobię dziś dobre żarełko na wieczór 

ale ja to zawsze wybrzydzalam na pieczarki oprocz takich w sloiczku na poxzatku ciazy.

Oby jak najwięcej ciąż przebiegało pomyślnie.
A też tak sobie myślę, że jak już zapłacę te 250 zł, to lekarz się przyłoży i postara żeby było coś widać, usg przecież chwilę trwa, pewnie ładnie też opowie co i jak widać... ehh ciężka decyzja
dawaj ! Zrobilabym też ale ciemnogród jestem
Nie wiedziałam ,że tam jest alkohol...