Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-22, 18:52   #3241
Jess922
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Mi się zdarzyło po porodzie dziecko nazwać groszkiem więc kto co lubi. Młody do brzucha mówi dzidek albo ty bączku mały

Jutro mam kolejny egzamin, przez cały dzień nie było prądu więc młody nie dał mi się uczyć i był mega marudny. Dobrze, że tż już wrócił z pracy to mogę nad książkami siąść.

Byłam dziś na usg i widziałam moją dzidzię na szczęście jest jedna i ma dwie nóżki i dwie rączki. Choc nóżek nie chciała pokazać. I jestem pozytywnie zaskoczona panią doktor która prowadzi moją ciążę. Usg trwało ponad 10 minut wszystko mi pokazywała i mówi tak: widzi pani jak ładnie do mamy macha. Z rozmiarów wychodzi równe 10 tygodni więc za trzy mam isc jeszcze raz na usg. Właściwie to nie chciała współpracować i minęła chwila zanim zobaczyłam nóżki i dało się zmierzyć

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super, że dzidziulek się rozwija i fajnie, że taką dobrą i kompetentną lekarkę masz

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Jaki groszek ? Przecież jesteś w 12 tygodniu, to już mały człowiek

Haha a jednak budyń
Wiem wiem, ale jakoś tak pieszczotliwie do niego mówię.

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
No ja tez połowy nie kojarzę tutaj :P nie ładnie tak "podglądać" i sie nie odzywać

Dziewczyny czy Wy tez problem z tym jak inni nazywają wasze dziecię w brzuszku? Dla mnie to jest juz człowieczek malutki a wsród znajomych często słysze "fasolka, szczupaczek" itd i bardzo mnie to irytuje .... Nikomu uwagi nie zwracam bo kłócić sie nie chce ale aż sie we mnie gotuje wewnątrz

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

O wlasnie, akurat o tym mowilam :P
Ja się prawie z nikim teraz nie widuję dlatego ludzie nie mają okazji o dziecku rozmawiać. Myślę, jednak,że by mi to nie przeszkadzało.
Stary 2015-01-22, 18:58   #3242
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Byłam dzisiaj na wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala. Lekarz powiedział że sama mam zdecydować kiedy się stawie może być po wekendzie. Ale jestem strasznie zawiedziona wizytą bo nie miałam usg lekarz się spóźnił ponad godzinę i wizyty trwały krócej niż zwykle. Zbadał mnie tylko i powiedział ze czuć że ciąża rośnie bo macica bardzo powiększona a ja zamiast poprosić o usg skupiałam się tylko na tym żeby nie wymiotować. Chyba źle wybrałam lekarza wizyty albo odwołane, albo takie opóźnienia ale ma bardzo dobre opinie i tym się kierowałam.
Jak ja się rozstanę z moim dzieckiem jak pójdę do szpitala
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:06   #3243
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Byłam dzisiaj na wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala. Lekarz powiedział że sama mam zdecydować kiedy się stawie może być po wekendzie. Ale jestem strasznie zawiedziona wizytą bo nie miałam usg lekarz się spóźnił ponad godzinę i wizyty trwały krócej niż zwykle. Zbadał mnie tylko i powiedział ze czuć że ciąża rośnie bo macica bardzo powiększona a ja zamiast poprosić o usg skupiałam się tylko na tym żeby nie wymiotować. Chyba źle wybrałam lekarza wizyty albo odwołane, albo takie opóźnienia ale ma bardzo dobre opinie i tym się kierowałam.
Oj ty biedna ale dałaś rade . Zmień lekarza chyba możesz co.
Stary 2015-01-22, 19:11   #3244
moniska139
Zadomowienie

Jestem pozytywnie zaskoczona, naprawdę. Gdy byłam pierwszy raz u niej to tak bez szaleństw a teraz wszystko pokazała i powiedziała. Bardzo się cieszę, że ją wybrałam. I pracuje w szpitalu i tam też jest bardzo zainteresowana swoimi pacjentami. Młody jak zobaczył usg to nie chciał mi oddać bo to jest jego dzidek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:26   #3245
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
H&M mama ma rozmiarówkę do XL, spodnie do 46. Osobiście jestem większych rozmiarów a spokojnie znalazłam na siebie ciuchy
Co do C&A to ja wlasnie bardzo tego sklepu nie lubie i normalnie bym tam spódniczki nie kupiła ale, ze jechałam ze znajoma i tam weszła to mi sie rzuciło w oczy. Mi tam nigdy nic nie pasowało fajnie. Ale co osoba to opinia wiec wiadomo, ze każdemu cos innego pasuje

Ja jeszcze zakupiłam fajna tunikę i dwie bluzki w Happymum z tym, ze tam juz ceny wyższe sa - no ale i tunikę i bluzkę wykorzystam rowniez po ciazy

-----
Moje dziecko z choroba znowu w łóżku leży, w lodowce lampka swieci, TŻ w pracy a ja mdłości. Sytuacja idealna

Pisalyscie o obiadach - u nas dzisiaj był rosołek, kurczak i sałatka jarzynowa a jutro dorsz z surówka z kapusty kiszonej i ziemniaczki. Juz mi ślinka cieknie szkoda tylko, ze skosztuje i zostawie bo bedzie mnie mdlilo
oo to niezłe łowy zrobiłaś! co do C&A jakoś też mam uraz do tego sklepu. W sensie co tam wchodzę to jakoś nic mi w oko nie wpada. W sumie dla Małego kupiłam tam kiedyś jakieś bodziaki.
Happy Mum z chęcią odwiedze,ale najlepiej jakby jakieś przeceny były. Na lato to chyba sobie sama uszyje jakieś namioty

uuuu a co znowu Małemu? nie wyzdrowiał dobrze po ostatnim?
W sumie i tak szacun,że tę rybe przygotujesz...bo mnie to ostatnio przerosło.
Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Może budyń, łatwy, szybki i smaczny Mój ostatni hit
Musze Ci przyznać rację z tymi rozmiarami. Są jakieś dziwne
Noszę roz 36, a tam 38 były dobre, więc wzięłam 40, bo wiadomo dupcia urośnie
Rozmiar 46 też był, więc nie tylko dla tych najszczuplejszych.
Tak sie napaliłam na ten budyń,że po jednej łyżce koniec. No nie mogę poprostu rośnie mi w gardle.
Ooo 36, zazdroszcze!
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
No niektóre podczytuja nas może tez szukają info hehe. No ja wlasnie zjadlam jajecznice i teraz będę budyń gotować mniam. Koniec tygodnia lodówka prawie pusta a ja mam smaki.
Jajecznica to kolejna potrawa na mojej czarnej liście za nic się nie mogę przekonać
Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja wlasnie dlatego nie wstawiam zdj tutaj...
Ja marze dalej o gołąbkach mojej mamy
Mam nadzieje, ze samopoczucie dopisze i juz niedlugo bede je jesc
Echh gołąbki, uwielbiam,zawsze i wszędzie. Moja mama też robiła najpyszniejsze. Cały czas próbuje ten smak odtworzyć, ale jeszcze mi się nie udało tak idealnie. Rozumiem,że czekasz na właściwy moment
Cytat:
Dziewczyny czy Wy tez problem z tym jak inni nazywają wasze dziecię w brzuszku? Dla mnie to jest juz człowieczek malutki a wsród znajomych często słysze "fasolka, szczupaczek" itd i bardzo mnie to irytuje .... Nikomu uwagi nie zwracam bo kłócić sie nie chce ale aż sie we mnie gotuje wewnątrz
w sumie powiem Ci,że jakoś totalnie do tego nie przywiązuje wagi. Wiem jednak co mnie za jakiś czas będzie irytować. Chęć pogłaskania mojego brzucha...tutaj mam agresje +10
Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Jutro mam kolejny egzamin, przez cały dzień nie było prądu więc młody nie dał mi się uczyć i był mega marudny. Dobrze, że tż już wrócił z pracy to mogę nad książkami siąść.

Byłam dziś na usg i widziałam moją dzidzię na szczęście jest jedna i ma dwie nóżki i dwie rączki. Choc nóżek nie chciała pokazać. I jestem pozytywnie zaskoczona panią doktor która prowadzi moją ciążę. Usg trwało ponad 10 minut wszystko mi pokazywała i mówi tak: widzi pani jak ładnie do mamy macha. Z rozmiarów wychodzi równe 10 tygodni więc za trzy mam isc jeszcze raz na usg. Właściwie to nie chciała współpracować i minęła chwila zanim zobaczyłam nóżki i dało się zmierzyć
ooo świetnie,że wizyta udana! Do takiego lekarza ,aż się chce chodzić!

Cytat:
Hej Dziewczyny

Trzymaj się ciepło...Rozumiem,ż e szpital to z powodu tych mdłości,tak?
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:28   #3246
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Oj ty biedna ale dałaś rade . Zmień lekarza chyba możesz co.

Właśnie nie wiem czy już zmieniać czy jeszcze poczekać do następnej wizyty wtedy ma być prenatalne. To jest ordynator szpitala w którym chce rodzić ma bardzo dobre opinie ale są to wizyty prywatne także miałam większe oczekiwania. A przez dzisiejszy brak usg bardzo się martwie czy wszystko ok.
Stary 2015-01-22, 19:34   #3247
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
oo to niezłe łowy zrobiłaś! co do C&A jakoś też mam uraz do tego sklepu. W sensie co tam wchodzę to jakoś nic mi w oko nie wpada. W sumie dla Małego kupiłam tam kiedyś jakieś bodziaki.
Happy Mum z chęcią odwiedze,ale najlepiej jakby jakieś przeceny były. Na lato to chyba sobie sama uszyje jakieś namioty

uuuu a co znowu Małemu? nie wyzdrowiał dobrze po ostatnim?
W sumie i tak szacun,że tę rybe przygotujesz...bo mnie to ostatnio przerosło.

Tak sie napaliłam na ten budyń,że po jednej łyżce koniec. No nie mogę poprostu rośnie mi w gardle.
Ooo 36, zazdroszcze!

Jajecznica to kolejna potrawa na mojej czarnej liście za nic się nie mogę przekonać

Echh gołąbki, uwielbiam,zawsze i wszędzie. Moja mama też robiła najpyszniejsze. Cały czas próbuje ten smak odtworzyć, ale jeszcze mi się nie udało tak idealnie. Rozumiem,że czekasz na właściwy moment

w sumie powiem Ci,że jakoś totalnie do tego nie przywiązuje wagi. Wiem jednak co mnie za jakiś czas będzie irytować. Chęć pogłaskania mojego brzucha...tutaj mam agresje +10

ooo świetnie,że wizyta udana! Do takiego lekarza ,aż się chce chodzić!

Trzymaj się ciepło...Rozumiem,ż e szpital to z powodu tych mdłości,tak?

Niestety nie potrafie odtworzyc tego niepowtarzalnego smaku i czekam cierpliwie az w Pl bede
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:36   #3248
Olenka_24
Zadomowienie

Jess , w takim razie kciuki za jutrzejszą wizytę

moniska , cieszę się że wizyta udana a lekarka kompetentna

magdowe strasznie Ci współczuję tego szpitala ale wygląda na to że to faktycznie jedyne wyjście przy intensywności Twoich wymiotów i mdłości. To dla Twojego i dziecka zdrowia ja właśnie w tej ciąży mam obawę żeby tylko do szpitala nie pójść, bo przecież mam malucha w domu - także rozumiem Twoją rozterkę.

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:38   #3249
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

A w ktorym tyg.jestes? Nie mialas jeszcze wcale badania usg???
Stary 2015-01-22, 19:38   #3250
Olenka_24
Zadomowienie

kasperka gołąbki to ja bym też zjadła

co do tego pisania i podglądania, ja osobiście mam nadzieję że uda nam się stworzyć fajną, silną grupę mam która się nie rozpadnie po porodach

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:40   #3251
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość

co do tego pisania i podglądania, ja osobiście mam nadzieję że uda nam się stworzyć fajną, silną grupę mam która się nie rozpadnie po porodach

Tez mam taka cicha nadzieje
Stary 2015-01-22, 19:45   #3252
magdowe
Zadomowienie

Szpital z powodu wymiotów i dużego spadku wagi.
Jestem w 10 tygodniu usg miałam ostatnio w 7 tyg i było wszystko ok.
Powiedział że szczegółowe usg zrobimy na następnej wizycie. Ale w szpitalu pewnie też mi zrobią nie?
Stary 2015-01-22, 19:52   #3253
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Szpital z powodu wymiotów i dużego spadku wagi.
Jestem w 10 tygodniu usg miałam ostatnio w 7 tyg i było wszystko ok.
Powiedział że szczegółowe usg zrobimy na następnej wizycie. Ale w szpitalu pewnie też mi zrobią nie?
Mnie zdenerwowalaby taka wizyta...Do lekarza to ja musze miec zaufanie, lekarz musi poswiecic na wizycie wystarczajaco duzo czasu zeby rozwiac moje watpliwosci i moje obawy... Ja mysle, ze w szpitalu powinni Ci zrobic usg

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-01-22 o 19:53 Powód: Blad
Stary 2015-01-22, 19:55   #3254
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zdenerwowalaby taka wizyta...Do lekarza to ja musze miec zaufanie, lekarz musi poswiecic na wizycie wystarczajaco duzo czasu zeby rozwiac moje watpliwosci i moje obawy... Ja mysle, ze w szpitalu powinni Ci zrobic usg

Chodziłam juz do takich lekarzy co to raz dwa i baj baj. Bogatsza o pewne doświadczenia juz bym sobie na to nie pozwoliła

Moze warto pomysleć o zmianie lekarza skoro sa rzeczy ktore Ci nie pasują w nim ...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:56   #3255
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Ja czuje się bardzo zawiedziona tą wizytą ale dam mu jeszcze jedną szansę.
Jak znowu wyjdę z gabinetu niezadowolona to zmienię lekarza.
Stary 2015-01-22, 20:03   #3256
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziłam juz do takich lekarzy co to raz dwa i baj baj. Bogatsza o pewne doświadczenia juz bym sobie na to nie pozwoliła

Moze warto pomysleć o zmianie lekarza skoro sa rzeczy ktore Ci nie pasują w nim ...

Tez takich znam Dla mnie to koniowały a nie lekarze
Gdyby mnie moj lekarz tak potraktowal to pomyslalabym napewno o zmianie... Jak czytam tu o takich lekarza to ciesze sie, ze moja Pani doktor tyle czasu dla mnie zawsze ma ...

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Ja czuje się bardzo zawiedziona tą wizytą ale dam mu jeszcze jedną szansę.
Jak znowu wyjdę z gabinetu niezadowolona to zmienię lekarza.
Trzyman kciuki zeby na nastepnej wizycie bylo lepiej
Stary 2015-01-22, 20:31   #3257
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość

Jak urodziny to przeniesiemy się na odchowalnie

Ja mam świetną ginekolog w Polsce, jak byłam 2 lata temu na urlopie to ona akurat gdzieś wyjeżdżala na wczasy i juz ubrana i przygotowana na wyjazd mnie przyjęła na usg i tez na spokojnie wszystko zbadała

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:54   #3258
Isabelle_26
Raczkowanie

Helooł
Piszecie i piszecie, trzeba nie lada wysiłku by was nadrobić
Ja wczoraj zaczęłam 11tc Jakoś udało mi się pozaliczać wszystko w weekend (chociaż nie znam oceny z egzaminu, ale jak jej napisałam 3str a4 to powinna zaliczyć heh), aby moja praca stoi w miejscu, ni w ząb ni w pietruszke nic do przodu iść nie chce.. Będę chyba musiała zadzwonić do promotora, że oddam ale trochę później, bo łaskawie seminarium przełożył z soboty na niedzielę na 7.30 rano, a ja tak w czas nie jechałam na uczelnie no i nie miałam okazji z nim osobiście pogadać...

Ano witam nowe mamusie
Gratki udanych wizyt, Jess kciuki za jutrzejszą wizytę
Ja mam swoją za tydzień i już mam stresa czy wszystko ok, chociaż mój D. się śmieje że skoro nadal mnie mdli i wymiotuje to jest ok.. Bardzo pocieszający fakt.. Ja nadal bez sił do życia, dodatkowo wstrętne bóle głowy doszły zwalam to na pogodę bo jest okropna....

Gadałyście o wieku. Widzę że jest trochę dziewczyn w moim roczniku '88, fajnie tylko macie starszych mężów, mój tylko o rok starszy ode mnie jest..

Oj na budyń to ja mam faze już drugi tydzień, najbardziej wchodzi, ewentualnie kaszka manna... Do lodówki to nawet nie podchodzę z kijem..

Magdowe trzymaj się będzie dobrze.. szpital nic fajnego, ale jak trzeba to trzeba..

Odnoście ciuchów z h&m, zajrzałam ostatnio u nas w galerii, ale jakoś mi nie wpadł w oczy dział dla kobiet w ciąży, hmm nie wiem.. A przydałyby się jakieś luźniejsze spodnie co nie będą drażnić mojego biednego brzucha.. Co do c&a to ja tam tylko kupuje ciuchy dla młodej czasami, tak to nic ciekawego tam nie widze dla mnie.. Ostatnią rzeczą jakiej pragnę są właśnie jakiekolwiek zakupy..
Też nie mam pomysłów co by zjeść, jak coś wymyślę to zjem kawałek i tyle bo od razu muli.. Kiedy to minie wszystko??

Jutro młodej robię urodziny w bajkolandzie dla koleżanek, ciekawe czy dam radę tam 3 godziny usiedzieć :/ już jej obiecywałam dawno, no i robimy.. A co najlepsze teraz jakiś sezon chorobowy bo połowa koleżanek nie przyjdzie bo się pochorowały.. Hanka miała wczoraj stan podgorączkowy ale jej minęło, przynajmniej nie opuści lekcji w szkole...

Postaram się częściej do was zaglądać obiecuję
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:00   #3259
dd1dd
Zakorzenienie

Isabelle_26 u mnie w jednym hm dział z ciążowymi ubraniami jest na dziecięcym a w drugim normalnie na damskim
Stary 2015-01-22, 21:03   #3260
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Isabelle_26 u mnie w jednym hm dział z ciążowymi ubraniami jest na dziecięcym a w drugim normalnie na damskim
We Wrocku widziałam w którejś galerii że był dział mamusiowy, ale narazie na wycieczkowe zakupy chęci i sił brak (100km trzeba dojechać :/) u mnie nawet na dziecięcym nie widziałam, chociaż to taki mały sklep nie jest.. Chyba że się schował przede mną heh
Stary 2015-01-22, 21:04   #3261
ankaaa206
Wtajemniczenie

Magdowe lekarz sobie w kulki leci, myslalam ze to na nfz a on jeszcze kase trzepie...w szpitalu przy przyjeciu na oddzial zrobia usg
Moje mdlisci sa dziwne, kilka dni spokoju i znowu przytulam kibelek
Byly dzis u mnie kuzynki z 2 starszych dzieci i z noworodkiem, abstrakcja jakas, chyba bym w glowe dostala majac taka zgraje na codzien :-D

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:06   #3262
dd1dd
Zakorzenienie

Trochę poczytam co naskrobałyście ale nie pocytuję bo mnie szlag trafi na telefonie
widzę,że tak piszecie po ile macie lat to i ja powiem w sierpniu skończę 26 a męża mam 5 lat starszego
Stary 2015-01-22, 21:07   #3263
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Trochę poczytam co naskrobałyście ale nie pocytuję bo mnie szlag trafi na telefonie
widzę,że tak piszecie po ile macie lat to i ja powiem w sierpniu skończę 26 a męża mam 5 lat starszego
To my ten sam rocznik a jak cyce nie bola przy karmieniu?

Julka
Stary 2015-01-22, 21:08   #3264
beatrix28
Zadomowienie

magdowe rozumiem Twoje rozterki. samej tez byloby mi trudno zostawic Remka i sic do szpitala
jess gratuluje udanej wizyty
isabel26 my w wiekszosci jestesmy poki co nie do życia,te mdlosci i wymioty starsznie potrafią oslabic,mi jeszcze sie zdarzaja choc przechodzi mi to w zgage..zaszalalas z tym 3xA4choc na kolowia h z dydyaktyki pisalysmy po 5 kartek a4,,

a to jest jakaś mamusia z 85r?

z moimi mamusiami lipcowymi 2010 pisze do dzis tyle ze jest nas znacznie mniej,wiekszosc ma juz 2 dzieci,zaszly jak jzu przenioslysmy sie na fb ,chwilowo łącza nas choroby przedszkolne

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-01-22 o 21:12
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:10   #3265
ankaaa206
Wtajemniczenie

To jak my majowr, kontakt caly czas, normalnie jak rodzina duzo dziewczyn odeszlo po urodzeniu dzieci

Julka
Stary 2015-01-22, 21:17   #3266
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
To my ten sam rocznik a jak cyce nie bola przy karmieniu?
ale ja nikogo cycami nie karmię to będzie moje pierwsze dziecko

Uff pojedyncze cytowanie nie jest straszne
Stary 2015-01-22, 21:21   #3267
ankaaa206
Wtajemniczenie

O kurde wszystkie mi sie tu mylicie :-D. Sorry ;-)

Julka
Stary 2015-01-22, 21:23   #3268
dd1dd
Zakorzenienie

Forka tak mi przykro na szczęście z drugim dzidziusiem wszystko dobrze
Stary 2015-01-22, 21:28   #3269
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Uff pojedyncze cytowanie nie jest straszne
Ja nie mam cierpliwości na zabawy z tel w przeglądarce, jakoś sprawniej mimo wszystko na lapku, no chyba żebym już wyjścia nie miała :Pheh

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Forka tak mi przykro na szczęście z drugim dzidziusiem wszystko dobrze
A to jednak dobrze mi się kojarzyło że Forkaa miała mieć bliźniaki, ale pewna nie byłam.. Trzymaj się kochana tak jak dd1dd pisze, dobrze że z drugim dzidziusiem jest ok..
Stary 2015-01-22, 21:33   #3270
dd1dd
Zakorzenienie

Jess922 trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Isabelle_26 uwierz mi,że ja też nie mam cierpliwości i chyba już na dzisiaj sobie daruję
Dobrej nocy wszystkim życzę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości