Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 13:29   #601
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Ciężarnej jest gorzej kiedy trzeba szybko wparować do gabinetu lekarskiego, ale po lekarzu pójdzie na dłuuuugie zakupy do CH i będzie się czuła świetnie
Ja zwykle ustępuję ciężarnym, raz nie ustąpiłam. Robiliśmy z facetem duże i długie zakupy, weszliśmy do hipermarketu mniej więcej w tym samym czasie co kobieta z dużym już brzuchem i swoim partnerem. Mijaliśmy się w alejkach co jakiś czas. Dziwiło mnie, że z takim brzuszyskiem lata tak długo po sklepie, ale nic. Dochodzimy do kasy (niewiele ich było czynnych), my pierwsi, oni za nami i od razu - proszę mi ustąpić, jestem w ciąży Przez dwie godziny biegała po sklepie i było ok, a kilka minut w kolejce to wysiłek ponad siły Kasa pierwszeństwa była za daleko.

U mnie w przychodni rano jak pobierają krew są dwie pielęgniarki - jedna obsługuje 'normalnych', a druga dzieci, starszych, ciąże i ciężkie przypadki. Chyba dobre rozwiązanie

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:35   #602
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
idziesz do lekarza i masz ponad godzinę poślizgu bo panie w ciąży przyszły. Tak w ogóle... one nie muszą się umawiać na wizyty? Ida kiedy chcą?
Mi sie wydaje ze musza, ale sa jeszcze "nagle przypadki"
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:36   #603
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje ze musza, ale sa jeszcze "nagle przypadki"
Taaa tylko ile % to te nagłe konieczne? :P Wiele pewnie wykorzystuje sytuację, po co się rejestrować i czekać jak można po prostu wejść kiedy się chce.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:40   #604
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Hmm no dobra... a co mnie to?
A no nic Ciężarne jakoś sobie poradzę bez ludzkiej życzliwości. Ja wszystko staram się zorganizować tak, żebym nie musiała na nikogo liczyć (no poza mężem ). Tylko to po prostu jest smutne. Wszystkim, nie tylko ciężarnym, żyłoby się dużo łatwiej i przyjemniej w społeczeństwie, które wykazuje się większą empatią. Każdy może kiedyś potrzebować pomocy obcej osoby, chociażby w tym, żeby przepuścił go w kolejce, bo inaczej spóźni się do pracy i wtedy po prostu przykro spotkać się z reakcją "a co mnie to?".

Kwiatuszek
Juliette88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:41   #605
201607211025
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
W tym autobusie bylo tylko jedno siedzenie?
Przeciez mogli siedziec obydwoje, tylko ktos musialby ustapic miejsca temu chlopcu.
Ale wlasnie, w tym momencie wszyscy chorzy lub patrza w okna i "nie zauwazyli". Niestety tak to wyglada.
Najbardziej winna ciezarna, jakie to dziwne i nietypowe jak na ten watek
Jak wszystkie miejsca siedzące są zajęte, bo wszyscy tacy chorzy , to mogłaby mu ustąpić.
201607211025 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:46   #606
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Juliette88 Pokaż wiadomość
A no nic Ciężarne jakoś sobie poradzę bez ludzkiej życzliwości. Ja wszystko staram się zorganizować tak, żebym nie musiała na nikogo liczyć (no poza mężem ). Tylko to po prostu jest smutne. Wszystkim, nie tylko ciężarnym, żyłoby się dużo łatwiej i przyjemniej w społeczeństwie, które wykazuje się większą empatią. Każdy może kiedyś potrzebować pomocy obcej osoby, chociażby w tym, żeby przepuścił go w kolejce, bo inaczej spóźni się do pracy i wtedy po prostu przykro spotkać się z reakcją "a co mnie to?".
Ej ej trochę się zagalopowałaś moja droga :P Ja nic nie mam do źle czujących się ciężarnych, jak się odezwie to ją przepuszczę na pewno. Nie podoba mi się tylko bycie "świętą krową", zakładanie że "należy mi się pierwszeństwo, nie odezwę się bo nie muszę i mam was wszystkich tam gdzie słońce nie dochodzi". Denerwuje mnie usprawiedliwianie wszystkiego ciążą, bo jednak mnóstwo kobiet w stanie błogosławionym czuje się dobrze, ale i tak ciąża jest dobrą wymówką (tak jak przytoczony wyżej przykład kiedy samopoczucie ok ale do pracy śpieszno to skorzystam ).

Czemu empatia ma dotyczyć tylko jednej strony? Tej z brzuchem pod nosem. Też musisz zrozumieć irytację osób, które idą do gina na określoną godzinę a muszą przepuścić powiedzmy 6 ciężarówek, mimo że dobrze się czują ale pierwszeństwo mają to czemu nie skorzystać.
Stary 2015-01-23, 13:48   #607
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Grumpycat no raczej bo wszystkie ciezarne tylko czekaja na to, zeby wykorzystac swoj stan i zrobic innych ludzi w bambuko! Nie moga sie wrecz doczekac zeby wkurzyc kogos w poczekalni czy w kolejce w supermarkecie. Caly sens ich istnienia wtedy sprowadza sie do w☠☠☠☠... spoleczenstwa Chodza sobie takie swiete krowy z wielkimi brzuchami i mysla ze im wszystko wolno! Inni ludzie sa tak bardzo wtedy poszkodowani... ah to niesprawiedliwe zycie!

Swoja droga kiepsko sie konwersuje z kims kto wybiera sobie tylko te posty z "rozmowy" ktore mu odpowiadaja...
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 13:50   #608
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beautyq Pokaż wiadomość
Jak wszystkie miejsca siedzące są zajęte, bo wszyscy tacy chorzy , to mogłaby mu ustąpić.
To zart, prawda? czy to byla autobusowa wycieczka szpitalna?

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 13:55   #609
201607211025
Konto usunięte

Cytat:
To zart, prawda? czy to byla autobusowa wycieczka szpitalna?
Z tymi wszystkimi chorymi to sarkazm, ale ze wszystkimi zajętymi miejscami nie, a jakoś nikt sie nie palił, żeby mu ustąpić. Ona siedziała najbliżej niego
Stary 2015-01-23, 13:56   #610
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Grumpycat no raczej bo wszystkie ciezarne tylko czekaja na to, zeby wykorzystac swoj stan i zrobic innych ludzi w bambuko! Nie moga sie wrecz doczekac zeby wkurzyc kogos w poczekalni czy w kolejce w supermarkecie. Caly sens ich istnienia wtedy sprowadza sie do w☠☠☠☠... spoleczenstwa Chodza sobie takie swiete krowy z wielkimi brzuchami i mysla ze im wszystko wolno! Inni ludzie sa tak bardzo wtedy poszkodowani... ah to niesprawiedliwe zycie!
może i czekają, już nie rób ze wszystkich takich aniołeczków. Są rożni ludzie, wredni i chamscy też, zachodząc w ciążę nie robią się z nich nagle matki teresy.
Stary 2015-01-23, 14:03   #611
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Czemu empatia ma dotyczyć tylko jednej strony? Tej z brzuchem pod nosem. Też musisz zrozumieć irytację osób, które idą do gina na określoną godzinę a muszą przepuścić powiedzmy 6 ciężarówek, mimo że dobrze się czują ale pierwszeństwo mają to czemu nie skorzystać.
Trudno mi powiedzieć, bo nigdy nie widziałam takiej sytuacji. Do mojego gina ciężarne nie mają pierwszeństwa. Wchodzi się w takiej kolejności, w jakiej przyszło się pod gabinet. Ale poza tym, ja szanuję swoje zdrowie psychiczne i aby się nie irytować planowałabym wizytę w dniu, w którym nie muszę się nigdzie spieszyć, mogę poczekać, albo - bardziej prawdopodobne - zmieniłabym gabinet na taki z innymi zasadami
Ps. Absolutnie nie uważam, żeby empatia miała działać tylko w jedną stronę. Nieżyczliwość i egoizm u ciężarnych pewnie jest na podobnym poziomie, co u reszty społeczeństwa

Kwiatuszek
Juliette88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 14:11   #612
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Pewnie, że można być bardziej i mniej w ciąży XD jak jedna jest w ciąży bliźniaczej a druga w pojedynczej, to ta z bliźniakami jest bardziej w ciąży! A jak trzecia jest w ciąży z pięcioraczkami, to jest bardziej w ciąży niż ta z bliźniakami.

polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki!
jeszcze bardziej w ciąży jest ta, która jest bardziej zaawansowana, która ma więcej ciażowych przypadłosci itd. powinni zrobić ankiety, na podstawie których przyznaje się punkty, za wiek ciąży, liczbę dzieci w brzuchu i poza nim, za cukrzycę, niedokrwistość, uporczywe mdłosci, cholestazę, gestozę i Bóg wie co jeszcze...

Cytat:
idziesz do lekarza i masz ponad godzinę poślizgu bo panie w ciąży przyszły. Tak w ogóle... one nie muszą się umawiać na wizyty? Ida kiedy chcą?
ja się w ogóle z takimi przypadkami nie spotkałam. może to kolejny plus prywatnego molocha, a nie państwowego lecznictwa? nie wiem. ale zupełnie nie rozumiem "klimatu" przychodzenia do lekarza bez zapisu...

jak byłam w pierwszej ciąży i mi nie ustąpiono miejsca tu czy tam,było mi przykro. no ale stałam w tym autobusie grzecznie, bo prosić nie lubię / nie umiem i nie chcę. ale też nie mam pretensji, jeśli mi nikt nie ustępował, bo właśnie o to nie prosiłam.
raz, faktycznie, cośtam bąknęłam o szczycie chamstwa, ale to faktycznie tak było - wracałam od lekarza, schyłek ciąży, wsiadałam do tramwaju, zaraz za schodami elegancki pan w garniaczku i z aktóweczką pchnął mnie dość mocno na kasownik, w który rąbnęłam brzuchem. zrobił to po to, żeby mnie wyprzedzić i dobiec pierwszy do ostatniego wolnego miejsca w tramwaju. no wydaje mi się, że nie jestem specjalnie odpieluszkowa, ale to mnie wkurzyło.

podobnie ostatnio - czekałam na autobus, z jednym dzieckiem za rękę, a z drugim w wózku. jako, że z wózkiem mogę wsiąść do autobusu tylko jednym wejściem, ustawiłam się w tym miejscu, w którym potencjalnie te właśnie drzwi będą, gdy autobus się zatrzyma. trafiłam w dziesiątkę, autobus podjechał, ja się jeszcze usunęłam lekko na lewo tak, zeby nie stać w świetle drzwi, żeby ludzie mogli spokojnie wysiąść. ludzie jeszcze do końca nie wysiedli, a z mojej lewej strony pani w kwiecie wieku odpycha mój wózek z całej siły, wpycha się przede mnie i jeszcze coś bełkocze o ludzkim chamstwie. i wpycha się miedzy tych ludzi wysiadających z autobusu. nie rozumiem. 2 metry w lewo miała kolejne drzwi, do których żaden wózek nie czekał, nie stałam też i nie blokowałam wejścia, tylko pozwoliłam ludziom wysiąść i czekałam na możliwość wejścia. także nie wiem juz, czy to ja jednak mam OZM, czy też może ta pani po prostu była mocno niekulturalna.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Z tymi wszystkimi chorymi to sarkazm, ale ze wszystkimi zajętymi miejscami nie, a jakoś nikt sie nie palił, żeby mu ustąpić. Ona siedziała najbliżej niego

miałam kiedyś sytuację, że jechałam z brzuchem metrem, stałam, bo miejsc nie było. i akurat stałam koło innej ciężarnej, która siedziała. jak juz mówiłam, nie proszę się o wolne miejsca - gdy ktoś mi ustępował to z chęcią przyjmowałam, ale jeśłi nikt się nie kwapił, to nie komentowałam ani nie sapałam innym nad głową. ta cieżarna w pewnym momencie mnie przyuważyła, i to ona zwróciła uwagę młodemu panu obok niej, czy nie mógłby mi miejsca ustąpić. mnie się głupio zrobiło, nie lubię, gdy ktoś załatwia moje sprawy za mnie; ale pan był bardzo uprzejmy, mówił że się zwyczajnie zaczytał i nie zwrócił uwagi, przepraszał za to (!!!).
odnosząc to do powyższej sytuacji - uważam, że ciężarna nie musi ustępować miejsca komukolwiek, jeśli w autobusie są inne osoby w lepszym stanie fizycznym. natomiast jeśli go widziała, mogłaby zwrócić na to uwagę innym.
silesianna jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:12   #613
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Niezła hipokryzja...
OK, przepraszam. staruszek, który właśnie nazwał współkolejkowicza sk$%^&nem, bo raczył mu zwrócić uwagę, że przyszedł później niż wszyscy Takich mam dobrych i miłych dziadziusiów w kolejce. Po chwili ludzie trzymali jednego i drugiego, bo się chcieli na siebie rzucić.

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Ja zwykle ustępuję ciężarnym, raz nie ustąpiłam. Robiliśmy z facetem duże i długie zakupy, weszliśmy do hipermarketu mniej więcej w tym samym czasie co kobieta z dużym już brzuchem i swoim partnerem. Mijaliśmy się w alejkach co jakiś czas. Dziwiło mnie, że z takim brzuszyskiem lata tak długo po sklepie, ale nic. Dochodzimy do kasy (niewiele ich było czynnych), my pierwsi, oni za nami i od razu - proszę mi ustąpić, jestem w ciąży Przez dwie godziny biegała po sklepie i było ok, a kilka minut w kolejce to wysiłek ponad siły Kasa pierwszeństwa była za daleko.

U mnie w przychodni rano jak pobierają krew są dwie pielęgniarki - jedna obsługuje 'normalnych', a druga dzieci, starszych, ciąże i ciężkie przypadki. Chyba dobre rozwiązanie
No ale chyba nie powinnaś tego oceniać, nie? I chodzi mi tylko o pogrubione.

A to ta druga pielęgniarka ma w ogóle coś do roboty? Bo u nas w przychodni jakieś 90% pacjentów to ludzie starsi, może 5% ciąże+matki z dziećmi, a taką resztę to na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć.

Przykład nie OZM, ale głupoty rodzicielskiej:
wychodzę z targu, obok stoi zaparkowany samochód i wyje alarm. Ludzie wychodzą ze sklepików i komentują, żeby ktoś to wreszcie wyłączył. Przechodzę obok auta, patrzę, a tam siedzą dzieci. Jedno takie przedszkolne latało z tyłu do przodu, a na przednim siedzeniu był fotelik dla niemowlaka, ale nie wiem, czy z dzieckiem czy nie. Stanęłam i czekam, czy ktoś łaskawie wróci do tych dzieci. Alarm się wyłączył już, ludzie dalej łażą i komentują.. Nagle widzę, jak biegnie mamuśka.
No nie wiem, ja samochodu nie mam, ale chyba bym jednak dzieciaków nie zostawiła, nawet na chwilę. Jak widać nawet w zabezpieczonym aucie coś mogą zrobić.

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2015-01-23 o 14:14
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:16   #614
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Byla naprawde ostatnia osoba, ktora powinna ustapic.

Stary 2015-01-23, 14:17   #615
kawa_zmlekiem
damn good coffee

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49895388]

No ale chyba nie powinnaś tego oceniać, nie? I chodzi mi tylko o pogrubione.

A to ta druga pielęgniarka ma w ogóle coś do roboty? Bo u nas w przychodni jakieś 90% pacjentów to ludzie starsi, może 5% ciąże+matki z dziećmi, a taką resztę to na palcach jednej ręki mogłabym zliczyć.

[/QUOTE]

Zazwyczaj sporo jest. A jak nie ma, to obie robią przy pierwszej grupie.
Sorry, ale jeśli mamy siłę biegać po sklepie, to mamy też siłę stać w kolejce, po takim maratonie KAŻDY jest zmęczony i chciałby wyjść jak najszybciej

Stary 2015-01-23, 14:20   #616
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

kawazmlekiem zakupow czesto nikt za nas nie zrobi, zyczliwy czlowiek moze jednak przepuscic w kolejce, zawsze to kilka minut mniej stania
Stary 2015-01-23, 14:25   #617
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
kawazmlekiem zakupow czesto nikt za nas nie zrobi, zyczliwy czlowiek moze jednak przepuscic w kolejce, zawsze to kilka minut mniej stania
Można je zrobić szybciej, też mniej minut stania

Stary 2015-01-23, 14:27   #618
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Zazwyczaj sporo jest. A jak nie ma, to obie robią przy pierwszej grupie.
Sorry, ale jeśli mamy siłę biegać po sklepie, to mamy też siłę stać w kolejce, po takim maratonie KAŻDY jest zmęczony i chciałby wyjść jak najszybciej
Nie wiem, jak to działa, ale jest dokładnie tak, jak napisała dziewczyna wyżej - jak się chodzi, to jest ok, jak się stanie w miejscu, to jest ból. I kręgosłup boli już od najniższej ciąży.
Kiepsko to natura powymyślała, same dolegliwości :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:37   #619
201607211025
Konto usunięte

Cytat:
Byla naprawde ostatnia osoba, ktora powinna ustapic.
Tak się zastanawiam komu jest łatwiej chwilę postać? Starszej osobie, ciężarnej( uwielbiane przez ciężarne: ciąża to nie choroba, w sytuacjach typu długie zakupy, jakieś imprezy) czy chłopakowi o kulach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 14:46   #620
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

beauty uwierz mi ze wolalabym stac z noga w gipsie niz z brzuchem... To zupelnie cos innego.
Poza tym taka kobieta w ciazy jak upadnie bo kierowca gwaltownie zahamuje moglaby zaszkodzic swojemu nienarodzonemu dziecku.
Stary 2015-01-23, 14:50   #621
Konto usunięte

Cytat:
beauty uwierz mi ze wolalabym stac z noga w gipsie niz z brzuchem... To zupelnie cos innego.
Poza tym taka kobieta w ciazy jak upadnie bo kierowca gwaltownie zahamuje moglaby zaszkodzic swojemu nienarodzonemu dziecku.
Ale co innych obchodzi nienarodzone dziecko, to dla Ciebie ono jest ważne, nie dla reszty, nie każ się całemu światu na nim skupiać!!!jedenjeden!
Stary 2015-01-23, 14:57   #622
zakonna
Naczelna Nastolatka

No bo generalnie tak jest, Twoje dziecko to twoje dziecko, a nie centrum zainteresowania dla wszystkich.
Ogólnie nie jestem ani złośliwa ani ludzie mi nie przeszkadzają. Ale postawa roszczeniowa budzi moją agresję.
Stary 2015-01-23, 14:58   #623
Konto usunięte

Czyli jak ciężarna chce usiąść w autobusie to już postawa roszczeniowa?
Stary 2015-01-23, 15:01   #624
zakonna
Naczelna Nastolatka

Gdzie tak napisałam? Przepychanie się w kolejce bez słowa "przepraszam", wykłócanie się tylko dlatego, że ciąża. I to co ktoś napisał, że wchodzi do poczekalni i po prostu idzie do gabinetu bez słowa do motłochu. To jest postawa roszczeniowa.
I wartościowanie. Bo moja ciąża to jest ważna a twoja noga w gipsie to detal. i tym podobne.

Edytowane przez zakonna
Czas edycji: 2015-01-23 o 15:03
zakonna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:06   #625
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

No to jak ta ciąża taka straszna, paskudna, niedobra, same negatywy, same wady, tylko rzyganie, sikanie, stać nie, chodzić nie, tu boli tam boli tu łaskocze tam kłuje to po co w nią zachodziłyście np. drugi raz? Bo pierwszy - ok, mogłyście nie wiedzieć na co się piszecie, ale za drugim? No przecież to wszystko "złe" jest na wasze własne życzenie. A nogi nikt umyślnie i świadomie nie łamie
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 15:11   #626
zakonna
Naczelna Nastolatka

Chodzi mi o to, że ludzie nie muszą być w ciąży żeby się źle czuć. Ale wychodzi na to, że jak się dwie osoby źle czują to ta ciężarna jest tak czy siak uprzywilejowana.
Stary 2015-01-23, 15:18   #627
Konto usunięte

A sory, ja myślałam, że mówimy cały czas o autobusie, bo w tym temacie odpowiadałam zuken.

Czemu w nią zachodziłam? Bo chciałam mieć dziecko, proste. 9 mięsiecy (a nie, przepraszam, 8, a właściciwie 7, bo ten pierwszy jest taki umowny) wyjęte z życiorysu, ale efekt bezcenny Choć wiem, że nie spotka się to tu ze zrozumieniem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 15:19   #628
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się zastanawiam komu jest łatwiej chwilę postać? Starszej osobie, ciężarnej( uwielbiane przez ciężarne: ciąża to nie choroba, w sytuacjach typu długie zakupy, jakieś imprezy) czy chłopakowi o kulach
A ja sie zastanawiam dlczego nikt nie ustapil miejsca ani nikt sie nie odezwal do siedzacych, ze nalezaloby to zrobic.

Stary 2015-01-23, 15:36   #629
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Zakonna a ktora napisala ze wchodzi do poczekalni i bez slowa wpycha sie w kolejke??

Oj jak wy kochacie sobie dopisywac to co dla was wygodne

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Tinkerbell moge sie wypowiedziec za siebie ale prxypuszczam ze wiekszosc matek ma takie samo zdanie. W ciaze zachodzi sie po to zeby miec dziecko, nie zeby w ciazy pobyc.
Stary 2015-01-23, 15:37   #630
zakonna
Naczelna Nastolatka

To może wyjaśnisz nam dokładnie jak się odbywa wchodzenie bez kolejki, bez pytania o pozwolenie. Po prostu opisz nam sytuację i zacytuj swoje słowa w tym przypadku. Nie będziemy musiały sobie wtedy nic dopowiadać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości