|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
damn good coffee
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Zakonna normalnie, wchodze, pytam kto jest pierwszy w kolejce, okazuje sie ze babcia Jadzia, informuje ja ze jestem w ciazy i zgodnie z tym co pisze na drzwiach labu wchodze bez kolejki. Ot tyle, prosta sprawa.
Uprzedze pytania, jesli w tym momencie okazuje sie ze przede mna sa dwie inne ciezarne, wchodze po nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Naczelna Nastolatka
|
informujesz łaskawie babcię Jadzię... A co jeśli babcia Jadzia ma cukrzycę i na czczo musi być, ale czuje, że jej cukier leci i długo już tak nie poczeka na badanie? A co jeśli pan Wiesiek się spieszy do pracy żeby mu szef po pensji nie poleciał?
To wszystko, jak rozumiem, jest nieważne bo ciężarna przyszła na badania.
#635 |
Zakorzenienie
|
kawazmlekiem mylisz sie. Caly czas mowa jest o tym ze przykladowo ja jako ciezarna wchodzac do labu gdzie ciezarne maja pierwszenstwo powinnam POPROSIC o ustapienie w kolejce a taka przykladowo zakonna ma prawo mi odmowic bo sie spieszy do pracy.
To Ty niebardzo rozumiesz dyskusje chyba ![]() a moja postawa jest taka, ze nikogo nie prosze, tylko informuje o pierwszenstwie i to wszystkich jakos dziwnie boli. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Zakonna no to wtedy pani Jadzia mowi ze sie zle czuje i normalnym jest ze ja wpuszczam kolejke, wchodze za nia. Pan Wiesiu mnie nie obchodzi, kazdy sie gdzies spieszy, jesli on czuje sie dobrze a ja slabo i do tego mam pierwszenstwo to z niego korzystam i wchodze przed nim |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Naczelna Nastolatka
|
więc jednak twoja ciąża ma być pępkiem świata bo babcia Jadzia i jej cukrzyca to może się iść /ciach/ Bo ty informujesz, że wchodzisz pierwsza.
Zdecyduj się, przed chwilą informowałaś pacjentów i wchodziłaś do gabinetu. Gdzie tu czas na wysłuchanie innych. wg mnie to teraz się wybielasz. Jakby ktoś chciał wiedzieć, taka właśnie postawa jak powyżej, powoduje, że mi się nóż w kieszeni otwiera.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-01-23 o 23:59 Powód: słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Mieszkamy w kraju w ktorym przywileje dla ciezarnych kobiet istnieja i tyle. Nie ma takich dla osob zapracowanych, trudno, jakos trzeba sobie w tym swiecie radzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49895388]OK, przepraszam. staruszek, który właśnie nazwał współkolejkowicza sk$%^&nem, bo raczył mu zwrócić uwagę, że przyszedł później niż wszyscy
![]() [/QUOTE] Mhm, a niech by się tak komuś wymknęło na didka czy mamę w ciąży coś równie nieładnego... Strasznie to słabe. O tak, jak ktoś w ciąży nie był to nie rozumie... |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Wredny kotecek
|
Edit, aż zerknęłam i nie wiem który pominęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
damn good coffee
|
Cytat:
![]() Chyba w miłym tonie jest poproszenie o przeppuszczenie, mimo że się ma pierwszeństwo? Przez kilka lat chodziłam na odczulanie i regułą było że odczulani wchodzą bez kolejki, ale nigdy by mi do głowy nie przyszło pakować się bez słowa do gabinetu ![]() Po prostu ręce opadają jak się ciebie czyta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Naczelna Nastolatka
|
Powinnaś być w ciąży na okrągło, miałabyś te przywileje cały czas.
Nie wiem zuken, ale ty mi wybitnie działasz na nerwy jak piszesz.
#645 |
Zakorzenienie
|
Zakonna wchodze, informuje babcie Jadzie a ona mnie o swoim problemie, co w tym dziwnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Zakonna ty mi tez wiec sie nie przejmuj.
Grumpy, masz racje bo kobiety w ciazy i matki sa takie be! Tylko te bezdzietne sa normalne. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Babcia Jadzia tez zapewne roszczeniowa wiec swoje zdazy wykrzyczec. |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Naczelna Nastolatka
|
To jest, w zasadzie, piękny przykład tego jak bardzo ciąża pada na mózg. Naprawdę. Chyba, że taki charakter miałaś przed również.
#653 |
Zakorzenienie
|
Kawazmlekiem jakbys czytala od poczatku rozmowe wiedzialabys dlaczego nie prosilam. Jak raz poprosilam to uslyszalam ze ciaze kazdy moze sobie wymyslic zeby kolejke ominac
![]() Swoja droga idac tym tokiem myslenia to czy inwalida tez powinien prosic o zwolnienie miejsca w autobusie lub na parkingu jak ktos nieuprzywilejowany stanal na miejscu przeznaczonym dla inwalidow to ta osoba powiedzmy na wozku ma czekac na kierowce ktoremu na pewno sie bardzo spieszylo i PROSIC go o ustapienie miejsca? Serio? i o zgrozo! U nas pod galeria sa tez osobno wyznaczone miejsca dla osob z wozkami z dziecmi! To dopiero dyskryminacja osob bezdzietnych!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Konto usunięte
|
In vitro
![]() Coś w stylu "ten rozwrzeszczany bachor w autobusie kopał mi siedzenie" to łoooo, byłby dym. |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Zakonna a Ty co soba niby reprezentujesz? Ja Cie nie obrazam wiec Ty tez sie hamuj z laski swojej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Naczelna Nastolatka
|
O, uderz w stół a nożyce się odezwą. To nie moja wina, że w swoich postach prezentujesz nieciekawy rys charakteru. Ja tylko stwierdzam fakty.
#658 |
Zakorzenienie
|
ale ja w ogóle nie rozumiem opcji "informuję że jestem w ciąży i wchodzę bez kolejki".
![]() same słowa "informuję że..." brzmią w tym wypadku tak roszczeniowo i mało elegancko, że mnie byłoby wstyd się tak zachować. jeśli już mi się zadarzyło korzystać z opcji "jestem uprzywilejowana" (tylko w wypadku, kiedy wisiała informacja, że dane osoby wchodzą bez kolejki) to pytałam czy są osoby, które wchodzą bez kolejki, a jeśli takich nie było, to pytalam czy ja mogę i czy nie sprawi to innym kłopotu. tak, zdarzyło sie że jeden staruszek zaoponował, bo twierdził że już dwie ciężarne przepuścił. rozumiem to i nie kłóciłam się. jeśli pod gabinetem nie było informacji o pierwszeństwie to w ogóle pytałam tylko kto jest ostatni i normalnie czekałam w kolejce, dla mnie to bardziej, niż oczywiste. |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Zakonna dla Ciebie moze byc nieciekawy ale to nie powod zeby sie obrazac :/
widac ze nie umiesz normalnie dyskutowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Naczelna Nastolatka
|
![]() zuken, Cóż cię tak obraziło? Podsumowanie twojej postawy? To może się zastanów dlaczego tak zostałaś odebrana.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2015-01-23 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.