Wszystko o Avonie - część IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-12, 22:19   #871
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
o Natural Beige, tym nowym na pewno, bo kupowałam go ostatnio..i nie jestem zadowolona, taki cięzki jest, jedna z nielicznych rzeczy jakie wole kupować w firmie konkurencyjnej na "o" to właśnie puder sybki, bo jest niestety o niebo lepszy, przynajmniej dla mnie
mi z avonu nawet pasi, ale ten kolor ... Miałam nadzieje że wraz ze zmianą nazwy zmienili tez trochę kolor i jest mniej żółty. Niestety

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 22:24   #872
violisia
Zadomowienie

Ajj kobitki witam.. jestem zla i wogole wrr.. bo otrzymalam odpowiedz w sprawie zestawu 4w1 FW. nie przysla zadnego produktu przeprosinowego dla klientek. Co to za firma?? Jedni dostaja a inni nie.. paranoja.. Co wy im tam piszecie ze zawsze dosylaja..?? Pewnie klientki poleca do sklepu po podobny zestaw bo kto by czekal na takie cos prawie miesiac? Buu ide spac bo nerwicy sie nabawie przy nich..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 22:26   #873
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
mi z avonu nawet pasi, ale ten kolor ... Miałam nadzieje że wraz ze zmianą nazwy zmienili tez trochę kolor i jest mniej żółty. Niestety
a ten jaśniejszy nie byłby lepszy dla Ciebie?Nie widziałam wersji starej sybkiego pudru, ale w tej co mam strasznie podoba mi się puszek jest taki kochany;D milutki i mozna założyć na rączkę, żeby nie uszkodzić make-upu Pasował mi odcień pudru prasowanego Beige, przynajmniej nie był żółty..
Stary 2007-08-12, 22:28   #874
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a ten jaśniejszy nie byłby lepszy dla Ciebie?Nie widziałam wersji starej sybkiego pudru, ale w tej co mam strasznie podoba mi się puszek jest taki kochany;D milutki i mozna założyć na rączkę, żeby nie uszkodzić make-upu Pasował mi odcień pudru prasowanego Beige, przynajmniej nie był żółty..
nie, jasny nie bedzie dobry, bo ja mam ciemniejsza karnację ... ten beige jest poprostu za żółty dla mnie ale nie za ciemny. Z puszku sie nie ciesz za bardzo bo niedługo sie rozleci, podobnie jak pudełko - opakowanie kijowe - zakrętka pęka, odrywa się ta część do zakręcania... masakra

Instagram

Stary 2007-08-12, 22:29   #875
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Ajj kobitki witam.. jestem zla i wogole wrr.. bo otrzymalam odpowiedz w sprawie zestawu 4w1 FW. nie przysla zadnego produktu przeprosinowego dla klientek. Co to za firma?? Jedni dostaja a inni nie.. paranoja.. Co wy im tam piszecie ze zawsze dosylaja..?? Pewnie klientki poleca do sklepu po podobny zestaw bo kto by czekal na takie cos prawie miesiac? Buu ide spac bo nerwicy sie nabawie przy nich..
Mi udało się zakupić ten zestaw w COKu
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 22:30   #876
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Mi udało się zakupić ten zestaw w COKu
tylko ze ja niestety COK mam daleko od siebie, nie mam tam dojazdu.. i to specjalnie po zestaw 4w1..
Stary 2007-08-12, 22:31   #877
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
nie, jasny nie bedzie dobry, bo ja mam ciemniejsza karnację ... ten beige jest poprostu za żółty dla mnie ale nie za ciemny. Z puszku sie nie ciesz za bardzo bo niedługo sie rozleci, podobnie jak pudełko - opakowanie kijowe - zakrętka pęka, odrywa się ta część do zakręcania... masakra
jeśli to opakowanie rzeczywiście takie trefne to z 3 gwiazdek, ktore bym dała temu pudrowi schodzę do 2

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-12, 22:31   #878
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli to opakowanie rzeczywiście takie trefne to z 3 gwiazdek, ktore bym dała temu pudrowi schodzę do 2
może poprawili już - może nei bedzie sie rozwalać? Ja mojego nie moge nigdzie zabarć, bo z wieczka zostało tylko posklejane kółko - nie ma możłiwości zakręcenia bo ta część z rowkami odłamała się (po kawałeczku) które lezy sobie poprosyu na zbiorniczku z pudrem ...

Instagram

Stary 2007-08-12, 22:36   #879
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
może poprawili już - może nei bedzie sie rozwalać? Ja mojego nie moge nigdzie zabarć, bo z wieczka zostało tylko posklejane kółko - nie ma możłiwości zakręcenia bo ta część z rowkami odłamała się (po kawałeczku) które lezy sobie poprosyu na zbiorniczku z pudrem ...
ale w tym pudełeczku jest takie siteczko, odkręciłaś je żeby łatwiej sie puder nabierał?Ja go nie odkręcam bo kilka razy wstrzasne i wysypuje sie tyle ile chce, przynajmniej potem nie musze z pędzla stzrepywać bo jednak częściej używam pędzla, nie puszka
Stary 2007-08-12, 22:36   #880
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ale w tym pudełeczku jest takie siteczko, odkręciłaś je żeby łatwiej sie puder nabierał?Ja go nie odkręcam bo kilka razy wstrzasne i wysypuje sie tyle ile chce, przynajmniej potem nie musze z pędzla stzrepywać bo jednak częściej używam pędzla, nie puszka
nie, nie odkręcałam bo sie go nie da przeciez odkręcić, anwet jakby sie dało, to po co? Chodziło mi o wieczko którym sie zakręca pudełko.

Instagram

Stary 2007-08-12, 22:37   #881
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
no wiesz ja w zeszłym roku miałam taką akcję z zestawem Anew Clinical i tam był ten krem 'program liftingujący okolice oczu' z małymi kremikami w zestawie w srebrnej kosmetyczce.. co było śmieszne dostałam kremy a kosmetyczek nie
Za każdym razem miałam na fakturze ze doślą w kolejnym zamówieniu i czekałam tak 5 katalogów Myślałam ze wyjdę z siebie, babeczki się pytały co z tymi kosmetyczkami a ja świeciłam oczami Już chciałam kupić te kosmetyczki na allegro

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 22:38   #882
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no ale jeśłi "dopiero" raz nie przyszło to nie musza wysyłać prezentu przeprosinowego. Co innego jeśli przez kilka katalogów nei przychodzi - miałam taki przypadek z kremem do piet 150ml - klientka czekała chyba 4 katalogi

Instagram

Stary 2007-08-12, 22:41   #883
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie odkręcałam bo sie go nie da przeciez odkręcić, anwet jakby sie dało, to po co? Chodziło mi o wieczko którym sie zakręca pudełko.
wiem, że o wieczko tylko źle przeczytałam zamiast na zbiorniczku to "w" zbiorniczku
jedno jest pewne, puder jest dość żółty..

ja wiem, że męcze jeden i ten sam temat, ale naprawde nikt nie wąchał w K13 strony z zapachem NOIR?
Stary 2007-08-12, 22:42   #884
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że o wieczko tylko źle przeczytałam zamiast na zbiorniczku to "w" zbiorniczku
jedno jest pewne, puder jest dość żółty..
Czyli kolor ten sam, tylko dodali wprowadzające w bląd "natural"

Instagram

Stary 2007-08-12, 22:45   #885
violisia
Zadomowienie

Cytat:
no ale jeśłi "dopiero" raz nie przyszło to nie musza wysyłać prezentu przeprosinowego. Co innego jeśli przez kilka katalogów nei przychodzi - miałam taki przypadek z kremem do piet 150ml - klientka czekała chyba 4 katalogi
tak tylko ze jest to okres wyjazdów za granice, i po co taszczyc ze soba szczoteczke osobno tarke pumeks itp.. jak mialy okazje zamowic zestawy. A po wyjezdzie moga zwyczajnie isc do sklepu i zakupic sobie to co potrzebuja bo juz to ile miejsca bedzie im to zajowalo itp to juz im "wisi" czy rozwalone maja to w pulce czy poukladane w jednym miejscu, bo sa w domu.. no nie? ja np nastepnym razem nie zamawialabym czegos poza kosmetykami bo miala bym uraz ze znowu nie bedzie jak bede potrzebowala wiec lepiej isc do sklepu jednego czy drugiego.. i miec pewne..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-12, 22:51   #886
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Czyli kolor ten sam, tylko dodali wprowadzające w bląd "natural"
Duzo firm uparlo sie,ze natural =zolty

w oriflame podklad adaptacyjny natural beige jest zolty
chanel kompakt teint innocence kolor natural--- zolc

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 23:03   #887
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Duzo firm uparlo sie,ze natural =zolty

w oriflame podklad adaptacyjny natural beige jest zolty
chanel kompakt teint innocence kolor natural--- zolc

ale z nich matołki, ale w tym co mówisz jest dużo prawdy! Potrzebują kobiet takich jak my, żeby im wytłumaczyły co i jak
Stary 2007-08-12, 23:11   #888
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
ale z nich matołki, ale w tym co mówisz jest dużo prawdy! Potrzebują kobiet takich jak my, żeby im wytłumaczyły co i jak

Wiesz, slowo 'natural' moze troche wprowadzac w blad,ale jest duzo dziewczyn, ktore wlasnie takie zoltawe odcienie pasuja
Mi te dwa, ktore wyzej wymienilam pasuja w tych porach roku, w ktorych jestem bledsza czyli wczesna wiosna, jesien i zima i ja okreslam je jako cieple beze acz w zoltej tonacji, bo na mojej skorze wygladaja naturalnie ale fakt faktem dla innych nie beda juz 'natural'

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 23:26   #889
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Wiesz, slowo 'natural' moze troche wprowadzac w blad,ale jest duzo dziewczyn, ktore wlasnie takie zoltawe odcienie pasuja
Mi te dwa, ktore wyzej wymienilam pasuja w tych porach roku, w ktorych jestem bledsza czyli wczesna wiosna, jesien i zima i ja okreslam je jako cieple beze acz w zoltej tonacji, bo na mojej skorze wygladaja naturalnie ale fakt faktem dla innych nie beda juz 'natural'
oczywiście w końcu mamy różne karnacje i rodzaje cery, ale oczekuje się od NATURAL efektu zbliżonego do naturalnego koloru naszej buźki a mam jeszcze jedno pytanie, czy używa ktoś z was tych płatków z clearskin?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 00:10   #890
kasiek1122
Zakorzenienie

Dobra, żebyś Hosenko mogła porównać cyknęłam kilka fotek, nie wiem czemu coś mi ostrość szwankuje ale myślę, że zdjęcia pomogą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S7000462.JPG (108,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S7000469.JPG (110,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S7000465.JPG (116,3 KB, 42 załadowań)
Stary 2007-08-13, 07:22   #891
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

witam mi wczoraj paczka przyszla powinna przyjsc w sobote alo poniedzialek ale wczoraj przyjechali kiedy najmniej sie ich spodziewalam facet powiedzial ze im auto sie zepsulo dlatego w niedziele pracowali.
Juz wczoraj zrobilam sobie sesje maseczkowa najpierw japonska(trzymalam jakies 12-13 min) bo balam sie ze ją z siebie nie odlepie a pozniej oliwkową, po tym "zabiegu" cera jest wyraznie wygladzona i nawilzona jestem zadowolona
zapach rouge- podoba mi się na poczatku jest taki mocny , pozniej zaczyna sie robic taki cieply, przyjemny, ma w sobie jakieś nuty z passion dance, ale jest tam coś jeszcze takiego subtelnego, po pewnym czasie robi sie taki pudrowyzmienia się pod wplywem godzin, trzymal sie z jakies 5 godz pozniej poszlam się kąpać wiec nie wiem ile by jeszcze pachniał i dla tej innosci chyba sie skuszetylko nie wiem czy w demo czy na allegro
Stary 2007-08-13, 07:23   #892
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, żebyś Hosenko mogła porównać cyknęłam kilka fotek, nie wiem czemu coś mi ostrość szwankuje ale myślę, że zdjęcia pomogą
hmm ten puder faktycznie jest żółty;]
Stary 2007-08-13, 07:25   #893
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
HELLO

Przepraszam Cię TRUTKO, ale paczkę dostałam po 19. Zrobiłam zdjęcia, ale dopiero teraz mam chwilkę.

Obiecana Lśniąca szminka Mauvelous Shine
Moje usta mają ciemny odcień. Jak widać wyszedł taki jakiś różowy.
Ale ogólnie mi się podoba. Szminka utrzymała się na moich ustach przez 3 godziny mimo,że jadłam chrupki i piłam herbatę. Trochę się klei na ustach, ale ładnie pachnie, ale nie wiem czym może migdałami?

1 bez lampy w pokoju
2 bez lampy przy oknie ( z lampą nie udało mi się uchwycić koloru, wychodziła jedna wielka plama)
3 opakowanie z lampą
4 opakowanie bez lampy.
Długo mnie nie było bo byłam bardzo zajęta w ostatnim czasie.Ślicznie Ci dziękuje za zdjęcia.Jesteś kochana.Chyba się zdecyduje.Niech Ci Bóg wynagrodzi w grzecznych dzieciach i dobrym TŻ ) Pozdrawiam i życzę Ci miłego nia.Wpisuje Cię do listy moich przyjaciół.:c mok:
Stary 2007-08-13, 08:23   #894
Basienka27
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4992563]Może jutro się tak pomaluję, to zrobię Bardzo fajne połączenie a że uwielbiam mocne makijaże, to już w ogóle. Nawet jak mam jasny cień, to muszę mieć eyeliner i czarną kredką przy dolnych rzęsach podkreślone Hihi
Bardzo spodobała mi się konsystenca pojednyczego cienia i teraz myślę, czy by tu jeszcze jakiś mi się nie przydał
To do jutra, ide na CSI
[/QUOTE]
Ja równiez przyłączam sie do prosby o fotkę Twojego oczka ja także jestem brunetka i mam ciemna oprawe oczu i lubie ciemny makijaz oczka,sama zastanawiam sie od dłuzszego czasu nad czarnym cieniem ale troszke sie boje efektu wiec,moze twoje oczko mnie przekona?
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 08:38   #895
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
tak tylko ze jest to okres wyjazdów za granice, i po co taszczyc ze soba szczoteczke osobno tarke pumeks itp.. jak mialy okazje zamowic zestawy. A po wyjezdzie moga zwyczajnie isc do sklepu i zakupic sobie to co potrzebuja bo juz to ile miejsca bedzie im to zajowalo itp to juz im "wisi" czy rozwalone maja to w pulce czy poukladane w jednym miejscu, bo sa w domu.. no nie? ja np nastepnym razem nie zamawialabym czegos poza kosmetykami bo miala bym uraz ze znowu nie bedzie jak bede potrzebowala wiec lepiej isc do sklepu jednego czy drugiego.. i miec pewne..
ja sie z nimi nie patyczkuje. Napisałam do Avonu wiele maili za każdym razem jak były braki i wiecie co? Odpisali, ze wystarczą 2 kampanie i można się ubiegać!!! ( czyli dopraszać) o prezent przeprosinowy. Tylko trzeba to tak napisać, żeby nie wiedzieli co mają z soba zrobić dobitnie i ostro!
I nie przyjmuje takich odpowiedzi, ze za zestaw 4w1 nie należy się taki prezent bo co za tani jest?
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 08:41   #896
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jeżeli w katalogu 10 mam zakupy na 150zł, to w katalogu 11 muszę zrobić pierwsze również na 150zł czy na 50zł (nie w COKu, wysyłkowe)? Mam sklerozę
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 08:50   #897
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

witam avonki... cholernie dawno mnie nie było... ostatnio jesczze w starym watku... dużo się działo w ostatnim tygodniu i nia miałam czasu wizażowac... neistety dopadła mnie też grypa ż,ołądkowa i akurat kiedy przyszła paczucha miałam najgorszy dzień więc cała radośc z odbierania paczki minęła wogóle jakoś tak mój zapał ostygł... i do avonu i kosmetyków i do bycia konsultantką... nawet do wizażowania ech...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 08:52   #898
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jeżeli w katalogu 10 mam zakupy na 150zł, to w katalogu 11 muszę zrobić pierwsze również na 150zł czy na 50zł (nie w COKu, wysyłkowe)? Mam sklerozę
Na pierwszy termin musisz złozyć zamowienie na 150zł a na II i III za 50zł.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 09:03   #899
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Na pierwszy termin musisz złozyć zamowienie na 150zł a na II i III za 50zł.
OK, dzięki. Co kilka miesięcy zapominam jak to jest

Mam pytanie. Temat tych szminek był wielokrotnie poruszany, ale nie mam jak poszukać. Chodzi mi o supertrwałą szminkę o intensywnym połysku. Który kolor jest najlżejszy i jak odnosicie się do odcieni z katalogu, czy któryś jest podobny? Czy Stay Pink to wściekły róż czy raczej jak w katalogu? Chcę czegoś nie czerwonego, nie bordowego, nie mocno brązowego, może być średni róż (nie mocny) lub brąz typu Always Mocha w katalogu (czyli ze śliwką). Czy ktoś mi poleci?
Z góry dzięki.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 09:35   #900
olenkah
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie do jakiej kwoty zamowienia pobieraja oplate za realizacje malego zamowienia? teraz nie moge tego znalezc, a zawsze mialam zamowienia powyzej 400,500 zl, wiec sie nie martwilam.

zastanawiam sie czy nie zdublowalam pytanie Fenris, ale chyba nie.

P.S. jak dawno tu nic nie pisalam, a tu takie zmiany, ze juz ktorys watek z kolei jest zamkniety, gaduly

Edytowane przez olenkah
Czas edycji: 2007-08-13 o 09:37 Powód: skleroza
olenkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości