|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
U mnie grupa lutowa na wizażu posypała się zaraz po urodzeniu bo zaczęły się dyskusje co która robi źle i krytykowanie. Dlatego należałam do marcówek, teraz tworzymy fajną grupę i wiele sobie nawzajem pomogłyśmy, bo pytań jest tysiące jak już dzidzia jest z nami
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski zaczęły świrować, jakeiś oczyszczanie organizmu, znachorstwo normalnie
|
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że u nas tak nie będzie. Lubię jak ktoś mi coś doradzi sensownie, powie, że może mój sposób jest nieodpowiedni i żebym spróbowała tego i tego. Ale nie trawię czegoś takiego, że musisz, to jest złe, na moje dziecko to działa więc i ty tak rób.. ![]() Bleh, nie cierpię ześwirowanych matek
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Takie dwie rozwaliły całą grupę, wiecie teraz to są takie luźne pogawędki, potem jak jest dziecko niektóre chyba ześwirowały bo inaczej tego nie mogę wyjaśnić tym co było powypisywane, były też blokady kont na wizażu i upomnienia od admina. Także różnie to bywa
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy do tej pory swoją grupę na fejsie. Skład się zmienił, sporo się wykruszyło, ale i tak nie jest źle bo teoretycznie jesteśmy razem 5 lat po drodze oczywiście różne mniejsze i większe wojny, ale to chyba norma przy tylu babach
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, porobiłam pierwsze zakupy
![]() http://allegro.pl/kocyk-kolderka-min...995821736.html http://allegro.pl/show_item.php?item=5020040016 Szary zygzak i fuksja 2 butelki Aventu. 1 myjkę frotte Patyczki do uszu ![]() a zaraz kliknę http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...958022992.html tylko myślę, czy poczekać na tż'ta. Ale chyba nie wytrzymam
|
#308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też z lwem, teraz młoda czesze nią kota Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
a rożek jesteś pewna, że chcesz usztywniany? |
|||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na pewno. Sprawdzony, jestem przekonana do niego. Lepiej mi się trzyma dziecko w takim usztywnionym a i dla reszty (przynajmniej mojej rodziny) też jest o wiele lepiej, jeśli ktoś się boi, jest niepewny
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierwsze co zrobilam to wyciagnelam usztywnienie ![]() Dlatego chyba najlepiej kupić z usztywnienie bo to zawsze można wyjąć
|
|
|
#312 | |||
|
Rozeznanie
|
hej
mam chwile przerwy w pracy na jedzenie i zamiast isc jesc to Was nadrabiam, bo wiem, ze wieczorem bedzie tego za duzo!! zreszta dzis pracuje do 20 (jutro tez), wiec postaram sie szybko polozyc i odespac troche ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pamietam ile mu zajal powrot do normalnosci... Cytat:
a co do pracy to planuje pracowac do konca maja! jesli nie bedzie przeciwskazan to nie bede sie zastanawiac! my tez nie mamy poscieli, tylko przescieradla. mala spi w spiworku, przynajmniej sie nie odkrywa w nocy i nie jest jej zimno. a latem spala w samym body, albo w gatkach (zeby sobie nie zdjela pieluchy) jak miala 5-8 miesiecy.
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Będziesz miała to samo dziecko co Pani Pierożkowa
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak, będziemy się wymieniać Jak będzie niegrzeczne to idzie do Pierożkowej, jak grzeczne to do mnie ![]() W sensie, że pierożek na dole... Kiedyś coś świrowałyśmy na wątku i wyszło, że dziewczynki mają pierożki, czy jakoś tak
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam trochę poćwiczyć, wracam a tu milion stron do nadrobienia
|
|
|
|
#316 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
nooo dlatego ja pomimo, że mam już co dźwigać to jak sarenka się czuję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my też ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
helloł ![]() no mnie kazała brać lekarka Rutinoscorbin jak powiedziałam, że mi na piersiach pękają naczynka co do brzucha po porodzie to ja...hmmm miałam ale wyglądałam jak.. no nie wiem w początkowych miesiącach ciąży...bardzo szybko to znika co do ilości butelek to ja miałam małą i dużą. I na tym sią skończyło.Miałam Lovi małą i Lovi dużą. później od razu przeszłam na ten kubek 360. co do lumpów...to że kupuję to już nie raz pisałam.. u mnie w mieście też ich mnóstwo ale ja chodzę do 4 takich gdzie są głównie markowe rzeczy i nie zniszczone ktoś pisał o tym, że w paczce się dostaje jakieś tam smoczki...nie wszystkie paczki są takie same i jeżeli chodzi o butelki to ja używałam Lovi które niby mają pierś udawać etc ... młody nie miał ani problemu z butlą ani ze ssaniem ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Was chyba pogięło tyle pisać ![]() ale mam ciągoty na słodkie od wczoraj :Y zjadłam już pączka z malinami (w zapasie mam jeszcze z tofii
|
|||||||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wgl nie dostałam paczki ![]() Ale teraz już dają.. ja miałam butle z TT i też jechałam i na butli i na cycku ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Oglądam te pieluchy tetrowe w smyku.. i są dwa rodzaje, jedne za 25 (teraz 20) i wydawało mi się ze ja takie miałam, ale była seria dla chłopca i dziewczynki a tutaj są takie se.. a z serii chłopczyk i dziewczynka sa po 50.. chyba niemożliwe żebym kupiła pieluchy za 50zł |
|
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas wtedy to było tylko kilka próbek kremów, mała saszetka Loveli i ulotki....o i taka paczka teraz się trochę zmieniło ale na pewno nie dają butelek czy smoczków ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ja kupię chyba z 5 szt tych http://allegro.pl/pielucha-tetrowa-p...853482502.html jak będą dobre to jeszcze dokupię |
||
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Białe może ze dwie trzy sztuki ![]() Teraz narazie mam jedną, białą w mietowe groszkiii ![]() Dziewcyzny który pajacyk, nie mogę się zdecydować http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
ten drugi
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
no tak tylko ja jak młody miał nie wiem ile dokładnie...6 czy 7 miesięcy to zamiast pampersów miał pieluchy tetrowe
a z misiem przy jajkach...
|
|
|
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
zazdroszcze motywacji!!
ja od dwoch tygodni nie moge sie zebrac... Cytat:
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pieluchy kupuję u siebie, muszę je dotknąć
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
a no to taką sytuację też rozumiem
a poza tym u nas jest taki sklepik jeden i tam jest komplet pościeli z ochraniaczem za 65 zł, to chyba nie dużo
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
A w aptece nie są dostępne?
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co ?? pieluchy ?? |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam ten drugi
![]() Tylko kurde, nie ogarniam, czy to sie zamówiło bo na górze jest 'wystąpił bład spróbuj ponownie później' a potem już numer zamówienia, data wysłania, wartość zamówienia itd itd.. |
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Do tej pory służy jako szczotka do czyszczenia kanapy

teraz się trochę zmieniło ale na pewno nie dają butelek czy smoczków