|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
To juz rzadkość. Powiem szczerze, ze nie spotkałam sie z żadnym faktycznie dobrym specjalista (znanym w danym mieście/rejonie) gdzie cena byłaby niższa niż te 100zl plus dodatki. Niestety prawda jest taka, ze za komfort i "znanego" specjalistę sie płaci. Ja np trafiłam do lekarza, na temat, którego na internecie jest tysiące najlepszych opinii a złych moze 10, za wizytę płace 140zl ale mam usg na najnowocześniejszym sprzęcie (dowodem na to jest tak wyraźne zdjecie, ktore wstawiłam tu jakis czas temu), 30 minut usg + badanie na fotelu, 20 minut typowej rozmowy oraz pewność, ze jak jestem zapisana na 9:20 to o tej porze wejdę. Ale wiem, ze każda dodatkowa rzecz kosztuje
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-01-27 o 22:23 |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Ja jestem po prasowaniu, tak mnie boli kręgosłup, że szok. Juz mam dość, chyba musze iść do ortopedy
|
|
#4143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wrzuciłam zdjęcie na głowną w klubie to chyba wszyscy je widzą(prawda? )
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha a to to juz w ogole najwyższa szkoła jazdy ja niestety nie pomogę bo sie w ogole nie odnajduje w tym ![]() Miałam spac a nie umiem
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Witam
my już po śniadaniu. Były płatki Cornflakes z mlekiem ryżowymWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez dzisiaj te płatki ale ze zwykłym mlekiem :P wlasnie próbuje dokończyć jesc a jakos mi ochota przeszła w połowie śniadania :P
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
joł
ledwo na oczy patrzę ... Cytat:
jaki nosek ![]() miłego dnia!! |
|
|
|
|
#4149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeszcze moda w ciąży to w ogóle ![]() BTW. genialny mi opis na pierwszej zostawiłaś (malutka prośba, żeby co chwilę Jankowi wieku nie zmieniac, jakbyś mogła wrzucic zamiast wieku, że on z października 2013, byłoby genialnie ) Acka, to że Ty będziesz wiedziała, nie znaczy, ze mąż musi Jak nie chce, to mu nie mów i tyle ![]() lori, dobrze, że odżyłaś i dobrze, że już w domu ![]() Mravka, jak już masz w albumie, to otwierasz klub - wybrany wątek - piszesz posta - w posta wklejasz fotę, czyli klikasz ikonkę "obrazek z górami" i do niej wklejasz link spod zdjęcia w albumie. Jeśli masz ustawiony album publiczny, fotkę widzą wszyscy; jeśli masz ustawiony prywatny, widza tylko Ci, których masz w kontaktach/przyjaciołach Spaaaac.... i najgorsze, że mi się mleko do kawy w pracy skończyło
|
|||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa o tej książce to chyba do mnie było. gdybym w ciazy nie była to mogłabym powiedziec, ze Kamasutre ale z moim libido nie bede sobie podkładać kłód pod nogi :P spoko, TŻ sobie cos jeszcze oglądał na tv a ja lezalam w łożku i czytałam książkę :P dokładniej mam odpowiedzieć ?
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Dziewczyny dziękuję wczoraj za miłe słowa, tutaj zawsze jest taka miła atmosfera wczoraj miałam jeszcze zajrzeć na forum, ale zjadłam kolacje i zmogło mnie do spania, jakoś w tym szpitalu kiepsko spałam i musiałam odespać. Ja też już po śniadaniu, teraz kiedy mogę normalnie jeść, to trochę zaczynam nadrabiać![]() Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze sie czyta takie wieści
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
mi też
miałam tyle planów na dzisiaj, to zrobić tamto zrobić. Ale chyba przełożę je na jutro, 4 litery przyrosły mi do kanapy ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- najchętniej poszłabym jeszcze dospać
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje 4 litery przeniosły sie z tapczanu do sypialnianego lozka i szczerze to mi z tym dobrze :P junior do 15.00 w szkole to co ja sie bede... Robota nie zając, nie ucieknie !
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bylismy dzis w klinice i juz znamy płeć
![]() Będzie synuś |
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez zawsze jak junior wychodził to ja do 10:00 miałam cały dom wysprzątany (wraz z umytymi podłogami - ktore odkurzalam i myłam codziennie!!), obiad zrobiony, łazienkę i kuchnie wyczyszczona i pranie zrobione... A teraz prawie 9:00 a ja tylko po śniadaniu posprzatalam i je zjadłam przestałam sie juz tym przejmować, na początku mi to przeszkadzało bo ja to wręcz pedantyczna jestem pod względem sprzątania ale walczę ze sobą :P
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam caly czas na przyplyw sil... Tez jestem wrecz pedantyczna i denerwuje mnie strasznie jak nie mam wysprzatane na blysk a teraz robie to co musze i na ile mi sily pozwalaja...
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także szlag mnie trafia, że nic mi się nie chce. Ale myślę,że w końcu przyjdą takie dni, że powróci werwa do pracy
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dzień wizyt, wiec trzymam za wszystkie kciuki i ja też poproszę!
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry moje gadułki
![]() Kciuki za wszystkie wizyty zatem! Kasperka gratuluję synusia ! ![]() Później coś więcej napiszę jak się ogarnę
|
#4166 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje
Mój Narzeczony też liczy na synka, ale wszyscy wkoło dziewczynkę obstawiają. Może za tydzień się dowiemy![]() Dziewczyny czy Wy też, odkąd jesteście w ciąży, macie takie sny? Ja to codziennie mam sny jak jakieś filmy akcji;d |
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, tak ! Czekam wlasnie ma te dni ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Mi snia sie tylko jakies bzdury
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-01-28 o 09:06 Powód: Blad |
||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
ja właśnie wróciłam z pobrania krwi i jestem mega głodna a dzis mamy w planach isc na basen także uwaga !! Orka w wodzie!!!!Kasperka już wiesz? super gratuluję synusia będzie mamusi syneczek tak jak teraz mój To Wasze pierwsze dziecko bo już się gubię![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
moj chciał dziewczynkę więc jak sie dowiedziałam,że syn to się czułam, że nie spelnilam oczekiwań jego i co gorsze teściowej. Oczywiscie błędne myslenie bo oboje jestsmy w nim zakochani teraz![]() Moi rodzice za to mega szczesliwi byli pierwszy wnuczek bo dwie wnuczki już mają od siorki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

)
ja niestety nie pomogę bo sie w ogole nie odnajduje w tym 

ledwo na oczy patrzę ...
Nie wiem jak to bedzie, bo przeciez malenstwo w domu bede miec...Narazie staram sie o tym nie myslec...

miałam tyle planów na dzisiaj, to zrobić tamto zrobić. Ale chyba przełożę je na jutro, 4 litery przyrosły mi do kanapy 
a teraz robie to co musze i na ile mi sily pozwalaja...

gratuluję synusia będzie mamusi syneczek tak jak teraz mój