|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
Polecicie mi puder o bardziej aksamitnym wykonczeniu niz "trupim" macie. Teraz mam z golden rose, ale nie jestem zadowolona. Mialam tez ten z essens transparentny sypki, ale on wysuszal mi twarz, podklad zamiast dluzej sie utrzywywac to znikal szybciej.
Moze byc sypki i w kamieniu.
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
To masz wybaczone
![]() Słuchaj, czy w Olsztynie odbywa się jeszcze taki uliczny festiwal teatralny?bym sobie zaplanowała wyjazd. To było w wakacje chyba, wiem że było cieplutko. Byłam na przedstawieniu, w nocy, gdzieś blisko zamku, w jakimś dole(może w fosie?), cudowne to było. Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-02-01 o 19:37 |
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię jej live z las vegas (i film zza kulis). a jak zaśpiewała tam resentment o boziu ale na tym zawsze wyję czy na żywo, czy nie na żywo albo hello, jak łapała ludzi za ręcę. och, jak ja marzyłam, żeby ją zobaczyć na żywo - później okazało się, że marzenia się spełniają
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od razu ładniej
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1026 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też byłam na koncercie ale źle to wszystko zaplanowałam i byłam zła, bo nie byłam w stanie się cieszyć tym wszystkim należycie.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-02-01 o 19:20 |
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię jeszcze ten puder rossmannowy za grosze, Synergen, mam w odcieniu 04 Nature. Lubię też BenNye - Banana, on jest bardziej żółtawy, używam go tylko latem, według mnie jest bardzo aksamitny.---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1029 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
czemu? zle miejsce wybrałaś?
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używam wersji podstawowej, bo boje się, że sprawdzi się lepsze jest wrogiem dobrego- mimo, iż inne wersję kuszą ![]() W ogóle, Jasmin na Długiej w Krakowie to zło- weszłam na chwilę, wyszłam lżejsza o prawie siedem dych W dodatku zrobiłam deal życia- kupiłam gąbkę z RT, na którą promocja -20% będzie w środę oraz glinkę, na którą promocja będzie w czwartek
Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2015-02-01 o 19:27 |
|
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
Polecam puder sypki firmy Flormar, ma właśnie taki aksamitne wykończenie, jest niedrogi i baardzo wydajny
,, Uśmiechem witaj każdy nowy dzień '' Edytowane przez magdalenaa Czas edycji: 2015-02-01 o 19:28 |
|
|
|
#1033 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To sie skusze na ten z Rimmel. Mam nadzieje ze przypasuje mi, a jak nie to kupie ten z BU
|
||||
|
|
|
#1034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jejuśku, ale śliczne już myślałam o kupnie kilku sztuk Zoevy, ale może poczekam na te cuda...
Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-02-01 o 19:43 |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
1. Kupiłam bilet na płytę. 2. Postanowiłam stanąć w kolejce już o 13:00, myśląc, że szybciej wejdę. 3. Wpuszczali koło 19:00 i ci co przyszli pod stadion po 18:00, weszli pierwsi... 4. Stałam w sumie na nogach 12 godzin, bez żadnego klapen pupen ani pić w tym czasie, bo siku jakbym miała iść, to nie odnalazłabym chłopaka i kolegi.Także było mi tak niewyobrażalnie słabo, kiedy Beyonce miała wychodzić, wszyscy po mnie skakali, jakiś koleś się o mnie celowo ocierał, prawie płakałam z bólu podeszw stóp Mimo niesamowitego przeżycia, byłam na tyle zmęczona i zła, że nie umiałam się tym cieszyć w 100%. Liczę na jeszcze jakiś koncert w Polsce, bo naprawdę, autentycznie - nie mogę sobie darować tego. |
|
|
|
#1037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mówisz o trzydniówce teatralnej to tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bogusia to flirciara jest Dla przykładu tutaj - od 2:55 jakoś --> https://www.youtube.com/watch?v=EPRF...Eejgc&index=24
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
|
#1042 | |
|
-ist
|
Cytat:
Masz na myśli Olsztyńską Trzydniówkę Teatralną? Odbywa się! To znaczy mam nadzieję, że w tym roku też będzie, cieszy się ogromnym zainteresowaniem, więc nie widzę powodu, żeby mieli to zawiesić. Jakoś pod koniec lipca-początku sierpnia jest, o ile dobrze pamiętam. |
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Karo
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w końcu zdradzę Paese :P |
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda nie byłam na koncercie Beyonce, ale też czuję niedosyt po swoim... Miałam miejce siedzące w I rzędzie i wkurzali mnie ludzie wiecznie przechodzący lub stający przy barierkach w polu widzenia (obsługa na szczęście przeganiała, ale i tak to rozpraszało). Poza sceną był jeszcze wybieg akurat naprzeciwko mojego miejsca i niekiedy reflektory dawały mocno po oczach... Po ostatniej piosence ludzie zaczęli wychodzić a tu jeszcze czekał bis, choć już myślałam, że nic z tego nie będzie... Trochę żałuję, że nie wzięłam aparatu ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ostatniej piosence poczułam ulgę, że będę mogła wyjść na świeże powietrze później czekała mnie jeszcze dłuuuga podróż do hotelu, ale to już inna historia![]() wtedy powiedziałam sobie - nigdy więcej płyty i na timberlake'a poszlam już na trybuny Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2015-02-01 o 20:26 |
||
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także spora ekipka przed i obok mnie na raczej chilloutowym i spokojnym koncercie piła, skakała, darła się, obijała o wszystkich i robiła pogo. Człowiek chce się wsłuchać no i a nie da się, nie dość, że nie słychać to jeszcze trzeba walczyć o to żeby nie wylądować na ziemi. Ja rozumiem coś takiego na koncertach rockowych albo kiedy faktycznie muzyka ma taki rytm, że tłum porywa i to wszystko razem gra ale no kurcze... Stałam wk**wiona, po czym nie wytrzymałam, pociągnęłam chłopaka za rękę i przecisnęłam się dalej bo mogłabym z wściekłości komuś zrobić krzywdę. No ale i tak, niesmak i złość pozostała więc reszta koncertu, mimo, że Lykke była wspaniała - nie była taka jak być powinna bo się nie cieszyłam w pełni.Jeszcze wisienką na torcie okazało się, że owa grupka ludzi oczekiwała na JEDNĄ piosenkę, oczywiście najbardziej popularną "I Follow Rivers" która było wykonywana jako przedostatnia, po tej piosence grupka poszła sobie ![]() Przepraszam za ten kilometrowy offtop, musiałam wylać swój żal jak przeczytałam post Muunki bo bardzo dobrze wiem co czułaś
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-02-01 o 20:48 |
|
|
|
|
#1049 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Moze byc sypki i w kamieniu.

lubię jej live z las vegas (i film zza kulis). a jak zaśpiewała tam resentment
albo hello, jak łapała ludzi za ręcę. och, jak ja marzyłam, żeby ją zobaczyć na żywo - później okazało się, że marzenia się spełniają

W dodatku zrobiłam deal życia- kupiłam gąbkę z RT, na którą promocja -20% będzie w środę oraz glinkę, na którą promocja będzie w czwartek

ani pić w tym czasie, bo siku jakbym miała iść, to nie odnalazłabym chłopaka i kolegi.
No i pytanie: ja zawsze mówię na Douglassa daglas. Po niemieckiemu mówi się duglas? Bo mnie to zaskoczyło 

później czekała mnie jeszcze dłuuuga podróż do hotelu, ale to już inna historia
Także spora ekipka przed i obok mnie na raczej chilloutowym i spokojnym koncercie piła, skakała, darła się, obijała o wszystkich i robiła pogo. Człowiek chce się wsłuchać no i a nie da się, nie dość, że nie słychać to jeszcze trzeba walczyć o to żeby nie wylądować na ziemi. Ja rozumiem coś takiego na koncertach rockowych albo kiedy faktycznie muzyka ma taki rytm, że tłum porywa i to wszystko razem gra ale no kurcze... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)