|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Robię sobie risercz, ale błądzę w sieciuni bo w zasadzie wszystko co powinno pomóc to mam - a nie pomaga, o czym dalej 2. No właśnie o to cho, więcej zainteresowania pacjentem Za sukces, z apomoc kociakowi. Cytat:
Problem polega na tym, że jednak stosuję ten schemat i nic Mam dobre produkty do proteinowania, zmiękczania itp i nic. Także hmm, może skuszę się na te polecane? Niemniej ogłaszam koniec narzekania, marudzenia, pogodziłam się z tym, koniec dramy Będzie co ma być. Pozostaje zmiękczać. Cytat:
Biedactwo moje Cytat:
pulowawczych Działa! No ale wciąż mam poczucie, że jestem kimś innym, nie sobą właśnie. Lubię paznokcie pomalowane w odciniach mlecznych i krótkie, dla mnie to cholernie kobiece. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-30 o 22:40 |
||||
|
|
|
#2612 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kolorowe, inne niż czerwone czy czarne, w ogóle mi się nie podobają, jakieś sztuczne mi się to wydaje, tak jakby malować sobie czubek nosa na fioletowo. Można - można, więc czemu nie. A odcienie czerwieni i czerń przerażają mnie zmysłowością. Znaczy na kimś z lubością popaczę. O diamentach na paznokciach lepiej nie będę się wypowiadać ![]() W ogóle malowanie paznokci chyba jakiś chłop wymyślił żeby wygnać babę do łaźni i mieć spokój przez pół godziny. Albo zmowa koncernów manikiurowych ![]() Aaale to tylko moje zdanie i proszę się nie obruszać
|
|
|
|
|
#2613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mimo, że nie miałam malować po nocy tego mazurskiego pejzażu, nie wytrzymałam - dobrze mi poszło. Zobaczymy, co dzień przyniesie, ale premiera będzie. Jutro. Najwyżej posiedzę przy nim za dnia niwelując ew. błędy, ktorych teraz nie widać
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś podniecający i niegrzeczny sen... ![]() Poszłam do cukierni i wpierdzieliłam kilka obłędnie słodkich ciastek z masą ![]() Dieta to zuoooo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-31 o 11:44 |
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znad niczego i pośpiechu dziś idziemy na roczek do bliźniaków ( ) i do teatru ( )
|
||
|
|
|
#2616 |
|
To ja :)
|
Hej
Weekend wreszcie. Koniec miesiąca znów mnie zmiażdżył...Skąd, siedzi na doophie w Warszawie i straciła głos. Oraz jest kulawa na rękę. I musi wyzdrowieć do poniedziałku, bo przejmuje opiekę nad bardzo chorą koleżanką, której za żadne skarby nie może sprzedać bakcyla, bo to ją zabije. Poza tym niebawem robię naloty na Poznań A na Budapeszt już w piąteczek
|
#2617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać co upolowałaś.... od początku lutego mają być podobno w Rossmanach jakieś cud, mód, rewelacja nowe Biowaxy z truflami, złotem i innymi cudami na kiju.... Możę za dużo protein używasz, ? Może powinnaś chwilowo odstawić i iść bardziej w emolienty? J ateż, bo to była naprawdę dobra decyzja. Sama ilość czasu jaki poświęcili na macanie futra... Cytat:
Cytat:
Byliśmy z Bolką u weta.... Antybiotyk działa na nią rewelacyjnie, opuchlizna zeszła pięknie, więc to jest bardzo dobra wiadomość. Ale jest i gorsza....jak opuchlizna zeszła, to dalo się zajrzeć głębiej...no i jest ropień na podniebieniu I jestem zachwycona tymi weterynarzami, podejście do zwierząt, cierpliwość...o nic nie musialam pytać tylko sami wszystko tłumaczyli dokladnie.... |
||||
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie w superpharm jest biovax gold ze złotem ponoć https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...zloto-24k.html ciekawe, czy te nowe (już dojrzałąm w kwc, że ma być kawior, orchidea, perła i diamenty) też będą dobre jak dotychczasowe biovaxy, czy kombinują, żeby ładnie brzmiało, a działanie lipne (już biovax naturlane oleje był dla mnie kiepściuchny)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-31 o 14:17 |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłyby być fajne...chętnie bym potestowała ten ze zlotem, z perłą i z diamentem ![]() Tylko będę czatować na promocje w Ross, pewnie niedługo po wprowadzeniu, zrobią parę zł taniej na zachętę ![]() Udalo mi się posmarować wnętzre pyska bez ofiar wkotch ani w ludziach Ale fatalnie to wygląda
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/2225275/bog-zaplac.html
muszę kiedyś spróbować
|
#2621 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Odnośnie paznokci to też się czuję dziwnie i zaniedbana,jak mam je niepomalowane. Zwłaszcza u stóp - u rąk może być sama odżywka,ale u nóg musi być kolor,najlepiej jakiś nasycony.
Poza tym pół dnia pichciłam i jeździłam na szmacie,i wreszcie mogę z czystym sumieniem usiąść i poczytać!
|
#2622 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym ropniem też się uporacie, antybiot to podstawa (u nas na szczęście były tabsy, a nie zastrzyki, zawsze to i dla kota lżejsze do przejścia, i dla nas) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Lete do gości, mama sześćdziesiątkę dzisiaj wyprawia
|
||||||
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Cytat:
emolient garnier Awokado Karite i bezspłuk Isany olejkowy. Na razie tyle plus to co mam, czyli krem Macadamia bezspłuk i proteinowa Kallos Latte - z rzadka. Jeszcze bym chciała taki psiurkacz jak fryzjerzy mają, że psik psik i włos miękki Po nakremowaniu włosów kremem Macadamia bs, bez mycia wszystko wypiły do sucha No ale, zmiękczone są, jakoś podratowane, podejrzewam, że prawdziwy koszmar dopiero przede mną Ale póki co daję radę. Jak to co mam przestanie działać, wytoczę cięższy (profesjnalny ) arsenał. Edit: właśnie przeczytałam recki tego psiukacza z Isany dno. 2. Nie są przeproteinowane, są spalone, pozbawione protein wlaśnie i uzywam ich jak pan bóg przykazał, nie przesadzę Dzięki za troskę i pomoc Co do Biovaxu i innych cudów, nie dla każdego są dedykowane, ja mniej więcej wiem czego szukać w składach dla siebie, biovaxy nie dla mnie. Moje włosy potrzebują karite, awokado, mango, morela i makadamia. Unikam proteinowych - bo jedna mam to po co mi więcej. Argany i kokosy robią mi przesusz. To tak w skrócie Zapoluję jeszcze na aloes, i czaję się na jakiś fryzjerski psikacz,a le to murszę zrobić głębszy risercz a tyle co wróciłam z budowlanych marketonów. Wydatek kolejny nam wpadł Ocieplenie całej podłogi strychu czyli naszych sufitów bo za zimno jest ![]() 3. Bardzo dobrze że jest nadzór, opieka i efekty! Gratuluję trafienia na takich gości. Cytat:
i ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Fiu fiu - wszystkiego dobrego dla Mam Zdradzisz potem menu ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-31 o 19:28 |
|||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, poprosze o kule znowu... Gucio chory, u mnie lepiej nie mówić
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i Rejcz, włosy ucierpiały czy skalp? na włosy to reconstructor joico mi się udało upolować travel packa w tk maxxx- spokojnie wystarcza na odratowanie. boszsz jak mnie chuop wkokufia niczym ![]() na złość bym nie poleciała
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2627 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie znowu ostrogi dokuczają, super prognostyk przed wyjazdem ![]() Co do włosów to ten szampon Kallosa jest fajny Nie muszę nawet po nim odżywki nakładać, żeby rozczesać włosy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co by nie było to się uporamy, musimy. To w końcu mój KOT . Ja wolę zastzryki...jakoś mi się wydaje,że szybciej dzialają, koty pewnie wolą odwrotnie ![]() Baw się dobrze ![]() Cytat:
Moim tam wszystko jedno co, byle nie było monotonne, czyli im częstsze zmiany tym lepiej, protein baaardzo nie lubią, raz , max dwa razy w miesiącu...także tylko tego pilnuję, a walę to co robi poślizg, albo ladnie pachnie i nadaje mięsistości/nawilżenia...no i zawsze musi być coś b/s... Kokosa nie znoszą, skora z resztą też nie 2.Jak chcesz, to mogę Ci hydratora Joico podeslać odlew porządny, bardzo mocno proteinowe to, dziewczyny chwalą że super nawilża/odbudowuje, a ja męczę....widać nie potzrebują moje włosy ... 3. I nie tzreba dzwonić i się umawiać, bo zawsze są , tylko co jakiś czas ktoryś wyskakuje do poczekalni i pyta czy jest coś bardzo pilnego Cytat:
Jej, biedny Gucio Mam nadzieję,że to nic poważnego i szybko przejdzie ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Kurde, a ja mam dwa litry Stapizow ![]() Muszę kogoś uszczęśliwić na silę ![]() Jak szampon fajny, to i maska powinna być super... A te nowe Biovaxy to jakiś żart cenowy...125 ml 17,90 zl...to wolę dolożyć ok 13 zl i kupić maskę winogronową z Orquanique, albo rozsądnie i spokojnie poczekać jak zrobią kiedy w ross mega promocję i - 50 %... |
||||
|
|
|
#2629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Stazja jak nie masz co zrobić z Joico to chętnie potestuję
Mogę się zrewanżować tym nowym Kallosem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2630 |
|
Nindżopesz
|
A wiecie, u mnie Jajco przestało działać... Ale ja piszę o Hydratorze.
Teraz mam żelazny zestaw i póki co nieźle działa: piracki szampon Liliputz, Bioetika nawilżająca, Joanna pokrzywowa, ciutka oleju. |
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, chetnie nowego Kallosa potestuję ![]() Tylko jakoś w polowie tygodnia poslę, jak się bez kota wybiorę, bo niecierpliwiec większy niż ja ;-) Cytat:
U mnie wogle chyba szalu nie robił....na początku trochę, a potem już przeszło...no i tak męczę, bo jednak trochę protein co jakiś czas potrzebuję... |
||
|
|
|
#2632 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tylko w Lublinie ![]() ![]() Cytat:
![]() A moja obecna szefowa poprosiła, żebym nie malowała do pracy - wynegocjowałam jasne neutralne kolory, lepszy rydz niż nic. A docelowo planuję ją wciągnąć w lakiery No bo jaki sens ma niemalowanie? Od dentystki zdarzyło mi się zgapić lakier, laryngolożka miała czerwony szpon, to czemu ja nie mogę mieć kolorowych ![]() Cytat:
Cytat:
H. odsypia egzamin z Cicso i mam zaciemnienie w domu, a bym paznokcie zrobiła górne i dolne skoro już temat wypłynął, wzdech A wczoraj miałam pacjenta ważącego 8 gramów. Tak, osiem, to nie pomyłka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dłoń od razu ladniej wygląda w umalowanych. Może się boi,że jak kiedyś trafi się jakiś byk, to czerwony lakier źle mu się skojarzy i zaatakuje ![]() ![]() 2. I dziś w poczeklani pomyślalam o Tobie jak z Bolką siedzialyśmy chwilę. Ten mlody wet kończyl w Lublinie uczelnię, rocznik 2008, z dyplomu wyczytalam ![]() 3. Bosz...co to za maleństwo było
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, dziękuję za magiczne kule - ale niestety, nie jest dobrze. Może trochę lepiej. Jeśli się wyraźnie do jutra nie poprawi, jedziemy do dyżurnego ośrodka.
|
#2635 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Z Guciem jeszcze nie wiemy - czy grypa żołądkowa, czy zatrucie. Gorączki nie ma, ale bidak straszny
![]() Ostatnią noc wstawałam do Niego co chwila, mam nadzieję, że tym razem będzie/my spać spokojnie A poza tym niewesoło - W. stracił głos, a w poniedziałek ma ważny casting, a tylko szeptem może mówić - a ma zaśpiewać piosenkę. To ostatni etap - przez sito odsiali kilkudziesięciu kandydatów, zostało paru - w tym On I w ogóle kicha, tak ogólnie
|
#2638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. yyhy jasssne, już to widzę Cytat:
Gdy miałam swoje tylko farbowane RAZ to nie były wymagające wcale, szmapon i odżyw i heja 2. Dzięki serdeczne, kurcze możliwe że byłabym chętna takiej próbki, jestem w potrzasku. Bo to wygląda mi tak, że skoro Twoje zdrowe to on nie ma co wypełniać (on proteinowy tak?) a uszkodzonym ma co wypełnić, ubytki. Dlatego na zdrowsze włosy nie działa bo nie ma po co ? Na pw sie zgadamy bo nie wiem co mogłabym w zamian podarować? Póki spadam na marketony budowlane po kolejną turę ocieplenia piętra Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-01 o 11:59 |
|||||
|
|
|
#2639 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na urodzinach nie było tak źle a w teatrze oczywiście super Cytat:
mam nadzieję że leczenie pójdzie z górki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad spania do południa chuop pojechał na narty (o 6 rano - wariat ) a ja się wreszcie wyspałam
|
|||||
|
|
|
#2640 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Może coś zjadl co mu zaskodzilo? Daj koniecznie znać,czy już lepiej....Cytat:
1. No tak, rozjaśniacz robi swoje niestety ![]() Moje z chemii widzą tylko odżywki, bo nawet farbowanie od wielu lat to tylko i wyłącznie henna prawdziwa, to i bezproblemowe moga sobie być..... 2. No wlaśnie...to ten dokladnie, opnie niby podzielone , ale większość zachwycona https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-hydrator.html Coś wymyślimy, spoko. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() 2. No ja też mam nadzieję...najbardziej teraz mnie przeraża, zę trzeba jej b będzie amputowac kawałek języka, albo co, bo rana nie będzie się chciala ladnie zagoić, a jakoś nie widzę żeby kot nawet domowy mogł bez jezyka żyć...wiem, wymyślam teraz, nawet nikt nie powiedzial nic w tym kierunku, ale to tak jak by moje dziecko jest ...no to sobie wkręcam juz trochę ... |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Robię sobie risercz, ale błądzę w sieciuni bo w zasadzie wszystko co powinno pomóc to mam - a nie pomaga, o czym dalej
Za sukces, z apomoc kociakowi.
Będzie co ma być.
całkiem niezależnie ode mnie Śnieżka powiedziała dokładnie to samo

Działa! 

) i do teatru (

i