|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Czy ktoś miał
http://allegro.pl/poduszka-antywstrz...039269379.html ??? Jak tak to napiszcie coś więcej. |
|
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3813 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaż nie ukrywam że dobrze by było mieć go przy sobie, a nie wiadomo też czy nie bedzie w pracy np. no i co wypadało by to na wszelki wypadek załatwić ... W srodę mam wizytę podpytam ginki co i jak, może się orientuje i może uda mi się to ogarnąć.. Porąbani :/
|
|
#3814 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w sumie ciekawe pomysły, zastanowię się jeszcze![]() Cytat:
Tzn. jak jestem zajęta, to nawet uwagi nie zwracam, a potem w ciągu godziny nawet naliczam ze 3 razy.... Już sama nie wiem, czy nie mylę tego twardnienia z takim naciąganiem się macicy - w końcu ona ciągle rośnie
|
|||
|
|
|
#3815 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3817 |
|
Wtajemniczenie
|
Irenka a moje twardnienia to takie delikatne raczej, takie mocniejsze jak opisujesz to rzadko, max 2 razy dziennie. Czasem lekko się brzuch napnie i wystarczy zmiana pozycji i przechodzi Tyle, że dość często to się dzieje..
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam dziś was, ale mam gorszy dzień i nie mam siły mi sie odnosić do wszystkich postów ![]() widzę , ze możemy dziś na majówkach ogłosić międzynarodowy dzień marudzenia ciężarnej...ja się zdecydowanie, z wielką chęcią dołożę z cegiełka... Standardowo jest mi coraz ciężej... Oddech jest coraz płytszy, jak coś robię to oczywiście najlepiej w pozycji siedzącej, bo na stojąco robi mi się zaraz słabo i mogę zaraz fiknąć barana i oczywiście kręgosłup zaraz dokucza :/ Jak wychodzę na zakupy to wracam z uczuciem, ze mi sie gnaty rozłażą...Do tego sapie przy tym jak lokomotywa no i jak ide to czuje ze mi strzelają kości ![]() Jak leże na boku to czuje, ze mnie każdy gnat przygniata i cieżko mi sie podnieść bez jeczenia, bo wszystko mnie boli... z kolei na plecach chwila moment i robi sie duszno, wiec tak czy siak mogę leżeć tylko na boku :/ Całe szczęście, ze mam poduszkę która jednak trochę mnie odciąża. W nocy pochrapuje, bo ucisk coraz większy i wciąż to uczucie zapchanego nosa...chodzę z chusteczkami i wydmuchuje skrzepy krwi Do tego wieczne zaparcia po żelazie i przez to koszmarne kolki... dziś np od rana kolka, a jak mi przeszło to brzuch miałam dziwnie napięty..nie wiem czy to normalne, ale przyjemne to nie było wiec nafaszerowałam sie nospa i magnezem... no i ogólnie niezdarna, ociężała... i jak to sie mówi kalafior ciążowy w rozkwicie, myłam dziś dłonie i zamiast nacisnąć na kurek to dusiłam kran zastanawiając sie DLACZEGO WODA SIE NIE ZAMYKA ?! się wygadałam....
Op. 11.03.2019. Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-02-02 o 14:34 |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po
na szczescie mam super pania dentystke ktora mi nigdy nie odmawia zastrzyku Która pytala o filmy? Ja polecam z nowosci Birdmana i American sniper
|
#3820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ciazowy.pl/artykul,masz-p...wac,591,1.html Wyoślij im to, ze masz takie prawa. |
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawka, 3maj sie w tym szpitalu i dawaj nam znać na bieżąco...
wiem, jak pobyt w szpitalu może dobić Przytulam Cię mocno ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- a dziś ogólnie coś dziwnie mi w gardle Oglądam moja macocha jest kosmitką i sobie smutam ![]() Martuś, piąteczka, ja mam tak już od od dobrego miesiąca...
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
coś lekarz Ci na to powiedział?
bo ja tak mam od listopada, jak nie dłużej. i tylko się dowiedziałam, że to osłabienie.. ale ewidentnie coś nie tak z tym moim nosem jest.
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także cierp ciało jak się chciało Troche wam pomarudziła, ale nie chce marudzić do TŻ, bo mam wrażenie ze chłopak oszaleje ze mna... jeszcze u nas akcja pt auto ...dziś TŻ był u adwokata, bo gość który w grudniu przetrał nam auto i zostawił kartke za wycieraczką zaczął kombinować, bo mu za dużo kasy wyszło jak zrobiliśmy wycene szkody...Oczywiscie prawo itd jest mocno po naszej stronie, no ale widać, ze z gościem sie inaczej nie da jak przez adwokata. W tej chwili grozi mu mandat, odebranie prawo jazdy, koszty lakiernicze, sądowe i jezcze za naszego adwokata....więc moze go troche zaboleć...A mówią ze głupota nie boli
|
|
#3825 |
|
Rozeznanie
|
mnie do tego jeszcze często leci krew z nosa ale na szczęście nie jakoś mocno.
|
#3827 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to widzę, że chrześniak mojego Tż przebija wszystkich w malowaniu
Ostatnio dziadkowi się przysnęło jak go pilnował i 3 latek znalazł czarnego markera i pomalował dębowy stół i 3 krzesła ze skórzaną tapicerką O żelazo zapytam ginki na wizycie. Chociaż jakoś specjalnie nie zauważyłam twardnienia brzucha, jedynie po jedzeniu czuję się jak balon... Nawet po małej kanapeczce mnie wzdyma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ściskam Cię mocno
|
|
|
#3828 |
|
Zadomowienie
|
Aleeeż mi się spodobała ta pościel :
http://www.kaja-baby.pl/gallery/POSC..._1/wzor_48.jpg
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
Te serduszka piękne ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Nono super. Ja też z koszem Mojżesza piękny ))
|
|
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
A ja znowu mam ochotę na zakupy dla małego..
Moje pytanie do obecnych mam: czy jest sens kupować takie ciuszki na rozmiar 6-9 mcy jak: kurteczka z kapturkiem zapinana lub sweterek przez głowe z 3 guzikami na pleckach? Czy ja to wykorzystam? Bo dziecko powiedzmy na jesień będzie miało ok 5-6 mcy, czyli będzie trzymało głowkę..warto takie ciuszki mu kupić?
|
#3831 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczynyyyy, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chceeee jadę po młodego...
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Robie gulasz z wątróbki i sama nie wiem czy gotoać kaszę czy ziemniaki .
|
|
|
|
|
#3833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
no chore, powiem Ci ,że chyba nawet nie przepisowe. Bo mi się wydawało że teraz KAŻDA kobieta ma prawo być z Osobą Towarzyszącą. |
||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Kuwa mać, nie zacytowało mi
Lucky dzięki! cieszę się że z mężem juz ok co do nart, no to cóż ![]() capriola ja pytała, dzięki Fajnie że piszecie o tych skrzepach bo mam dokładnie to samo, nie wiedziałam że to normalne ![]() Kurcze powiem Wam że ja teraz znacznie lepiej się czuję niż na początku 2 trymestr był o niebo lepszy od 1 mimo rosnącego brzuszka. Mam 8 kg na plusie ale nie jest mi jakoś strasznie ciężko przynajmniej jak na razie. Fakt że plecy dokuczają, bożenki nie widziałam łohohoho i zapuszczam narty uu stóp ale wole to niż odrzut od jedzenia, zapachów, mdłości i wymioty ![]() I tak w ogóle mam pytanko. Macie zamiar robić jakąś sesję ciążową?Ja bym chciała taką domową z tż , jakbyście miały albo natrafiły na fajne zdj z takich sesji to podeślijcie
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2015-02-02 o 15:32 |
|
|
|
#3835 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. .. Tak się jej Córce było dobrze u Mamy.---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
No to nie świruj. . .. ściskam i nie martw się |
||
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj na obiad tortille, Tż sobie zarzyczył ![]() Cytat:
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Martus, normanie rzygam stokrotkami na myśl jaka piękna może być końcówka....
Dziś mam okropny dzień
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
Karolak pytałaś o wózek, cyknęłam fotki więc wklejam (oczywiście wkładki w wóżku nie chciało mi się zakładać i akcesoriów też nie widać)
aha no i macie zdjątka dwóch misiaków i śliniaczka gratis ![]() ![]() ![]()
|
#3839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne tylko jak się to używa? |
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
ide sobie pizze odgrzać...bede wpierdzielać i bede gruba i brzydka, oo!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

chociaż nie ukrywam że dobrze by było mieć go przy sobie, a nie wiadomo też czy nie bedzie w pracy np. no i co wypadało by to na wszelki wypadek załatwić ... W srodę mam wizytę podpytam ginki co i jak, może się orientuje i może uda mi się to ogarnąć.. Porąbani :/
Ale w sumie ciekawe pomysły, zastanowię się jeszcze
Tzn. jak jestem zajęta, to nawet uwagi nie zwracam, a potem w ciągu godziny nawet naliczam ze 3 razy.... Już sama nie wiem, czy nie mylę tego twardnienia z takim naciąganiem się macicy - w końcu ona ciągle rośnie

wiem, jak pobyt w szpitalu może dobić 
.
w nocy masakra, zwlec się z łóżka do ubikacji to przeprawa. o kręgosłupie nie wspomnę - od kilku dni mam taki ból w lędźwiach że nie wiem:/
sobota u teściowej, wczoraj u siostry męża i po weekendzie.
. .. ściskam i nie martw się