Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 09:59   #601
asienka_182
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to może być przyczyna Tych bóli... ja jak leżałam w szpitalu miałam tak samo i dostałam od pielęgniarek jakiś syrop na trawienie, który jest dopuszczalny w ciąży. Piłam go przez 2 dni i nic. W końcu kazałam mężowi kupić wafle kukurydziane z błonnikiem i aktivie do picia i przeszło od razu Dlatego teraz jak mam "z tym" problem, to piję aktivie i problem znika

No teraz się troche opuściłam bo ostatnio nie jem ani owoców ani jogurtów wiem że muszę się poprawić ale jak mam mdłości to naprawde bardzo ciężko jest
Wy mówiłyście że jak sie źle przechodzi ciążę to będzie dziewczynka a u mnie w rodzinie jest na odwrót ciekawe jak będzie ze mną
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:00   #602
mms_22
Zakorzenienie

Ja zmykam coś ogarnąć, bo mam bałagan jak nie wiem co :p I pranie może w końcu zrobię, bo zabieram się za nie od zeszłego czwartku i jeszcze kilka dni i mi się czyste bawełniane majtki skończą

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
No teraz się troche opuściłam bo ostatnio nie jem ani owoców ani jogurtów wiem że muszę się poprawić ale jak mam mdłości to naprawde bardzo ciężko jest
Wy mówiłyście że jak sie źle przechodzi ciążę to będzie dziewczynka a u mnie w rodzinie jest na odwrót ciekawe jak będzie ze mną
jeśli Ci jogurty nie podchodzą, to kup sobie coś z błonnikiem - ja miałam wafle ryżowe z firmy "słonko" chyba :p

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:04   #603
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Ja zmykam coś ogarnąć, bo mam bałagan jak nie wiem co :p I pranie może w końcu zrobię, bo zabieram się za nie od zeszłego czwartku i jeszcze kilka dni i mi się czyste bawełniane majtki skończą

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

jeśli Ci jogurty nie podchodzą, to kup sobie coś z błonnikiem - ja miałam wafle ryżowe z firmy "słonko" chyba :p
Problem w tym że wogole nic mi nie podchodzi no ale będzie się trzeba zmusić czego się nie robi dla maleństwa
Stary 2015-02-03, 10:08   #604
Papusia28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja juz po badaniu. Jestem lekko przybita, przeziernosc karkowa lekko podwyższona w stosunku do mojego wieku i wieku ciazy... Lekarz kazał sie nie martwić i czekac SPOKOJNIE na wynik testu pappa (do 10 dni roboczych) a mi sie normalnie płakać chce...

Reszta w porządku, wszystko idealnie.
Dzidziuś ma 5,2 cm i w stosunku do om jest o kilka dni młodszy...
Płci powiedział ze nie poda chodzbym na kolanach prosiła, mimo ze widział cos tam... Płeć poda ok 18tc.

No nic... Uciekamy z TŻ na jakis shopping i obiadek. Miłego dnia dziewczyny
kochana nie martw sie bedzie dobrze takie badania przeciez nie sa dokładne tu decydują milimetry wiec test na pewno wyjdzie dobrze głowa do góry
Stary 2015-02-03, 10:11   #605
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja juz po badaniu. Jestem lekko przybita, przeziernosc karkowa lekko podwyższona w stosunku do mojego wieku i wieku ciazy... Lekarz kazał sie nie martwić i czekac SPOKOJNIE na wynik testu pappa (do 10 dni roboczych) a mi sie normalnie płakać chce...

Płci powiedział ze nie poda chodzbym na kolanach prosiła, mimo ze widział cos tam... Płeć poda ok 18tc.

a ile wyszła ta przezierność?
zobaczysz będzie dobrze! trzymam kciuki!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:16   #606
fiona27
Zakorzenienie

Hej gaduły

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Kochane wy moje .. jutro potrzebne podwójne kciuki O 10 mam gina i USG genetyczne . A po drugie boje się że Młody bedzie mi rozpaczał jak wejde do gabinetu . Co prawda bedzie czekal z ciocia ktorą uwielbia ale roznie może być .. Także trzymajcie, bo sie podwójnie denerwuje... plisssss
Trzymam bardzo mocno
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

CZY WYŚCIE OSZALAŁY z tym pisaniem? Spania nie macie? Nic do roboty? Pranie zroboine? Obiad? Mąż zaspokojony?
Ja nie mam tyle czasu zeby Wam odpisac i nadrobic 10 STRON
Ja mam teraz syna na feriach i uczymy sie alfabetu przystawia nam przy "D jak Dupa" bo wolałabym żeby mówił "D jak Dom" ale przy tym pierwszym ma zdecydowanie wiecej frajdy! ilez to trzeba miec cierpliwosci bedąc mamą 4 latka...
A wczoraj przyniósł mi swoja podusie taka co od małego z Nią spi, zebym ja wyprała i schowała dla dzidziusia bo On juz jest duzy i nie musi miec takiej podusi a dzidzi sie przyda Kochany

P.S czy to ja wczoraj mówiłam o młodych ziemniakach z koperkiem?? SPECJALNIE DLA WAS!!
Mój synek ma 4 latka, ale ja go nie uczę jeszcze alfabetu. Chociaż pierwsze literki typu a,b,c,d rozpozna.
Jestem na etapie uczenia go pisać cyferek do 10.

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość

Mnie bardziej niz te ziemniczaki kusi ta młoda sałata , uwielbiam taka ze smietana jajkiem i rzodkiewka .. miooodzio
O albo młoda kapustka

Cytat:

Rozumiem, ze się martwisz i wcale Ci się nie dziwię .
Musi być dobrze, nie ma innej opcji !

Czemu lekarz nie chcial Wam powiedzieć jaka płeć? W sumie to moze i lepiej, bo wtedy nie będzie mowy o pomyłce.

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
a moj synek ma w piatek operacje wazna trzymajcie kcuki jutro idziemy do lekarza od narkozy niech go zbada oby byl wystarczajaco zdrowy zeby nie trzeba bylo zabiegu przekladac juz itak czekamy od jesieni..

Oczywiście kciuki żeby wszystko powiodło się pomyślnie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Mój ogląda bajki w telewizji i na laptopie. Nauczył się figur trochę po angielsku liczyć i po chińsku mówić kilka słów zna więcej zwierząt niż ja takich egzotycznych. Ale ogląda bajki wartościowe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mój synek tez ogląda bajki, ba nawet pozwalam mu grać w gry na laptopie. Jaka zła matka ze mnie
Co do bajek to też ogląda tylko te, z których może coś wynieść. Dzięki nim nauczył sie liczyć po angielsku, figur, a o zwierzętach nie wspomnę . Nasze dzieciaki chyba oglądają te same bajki

Czytam, ze sporo z Was wynajmuje mieszkania, a nie lepiej kupić coś własnego, bo domyślam się, ze tyle co za wynajęcie to byście spłacały kredyt. No druga bajka to trzeba go jeszcze dostać
Stary 2015-02-03, 10:25   #607
moniska139
Zadomowienie

O
Cytat:
A robiłaś ostatnio morfologię i oznaczenie płytek krwi ? To bardzo ważne właśnie jeśli masz krwotoki.

robiłam ponad miesiąc temu i w normie było.

Cytat:

Wszystko będzie dobrze te badania nie dają 100% pewności. Poczekaj jeszcze na wynik z krwi. Tylko teraz te dni będą się ciągnęły niestety.

Brzuch mnie od wczoraj boli i twardnieje chwilami. No-spa nie pomaga. W nocy tak mnie meczyło że śniło mi się ze już rodzę. E nocy wstawalam sprawdzać czy krwi nie ma. Chyba muszę dac sobie na wstrzymanie i przestać nosić mlodego. Noszę go tylko na biodrze ale to 13 kg to już za dużo dla mnie.

Filip jeszcze lubi Kucharz duży kucharz mały, on na końcu śpiewają i tańczą i on ich tak fajnie naśladuje

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-02-03 o 10:33
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:25   #608
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Roxana - wierze, że sie martwisz po takich slowach ale będzie dobrze zobaczysz! Bedzie dobrze!!! Lekarze też sie czasem myla druga strone! kurcze choc fakt wbil Tobie ćwieka na sam wyjazd... ech na pewno zupelnie niepotrzebnie . Trzymam kochana kciuki i wiem,że bedzie dobrze : cmok:

asienka - a lubisz suszone śliwki? bardzo pomagaja na te sprawy

Hanusia- uwielbiam jak mi ktos majstruje przy brwiach a teraz czuje sie jak mlody Bog

sugarbabyLove - oczywiscie trzymam kciuki za synka!! a co do mowienia.. zobaczysz Twoja

cierpliwosc zostanie nagrodzona

moniska moj też 13 kg.. a najgorzej go wyciagac z lozeczka

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-02-03 o 10:27
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:27   #609
candy02
Rozeznanie

Melduje się w drugiej cześći. Pomimo tego, że jestem w 15 tygodniu, to samopoczucie nadal kiepskie. Dziś nie poszłam do pracy, bo mnie mdli i po wczorajszych wymiotach boli mnie żołądek. Już nie wiem co mam jeść żeby go nie podrażniać...
Życzę Wam miłego dnia i do napisania jak już wrócę do formy ;-)
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:30   #610
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Roxana - wierze, że sie martwisz po takich slowach ale będzie dobrze zobaczysz! Bedzie dobrze!!! Lekarze też sie czasem myla druga strone! kurcze choc fakt wbil Tobie ćwieka na sam wyjazd... ech na pewno zupelnie niepotrzebnie . Trzymam kochana kciuki i wiem,że bedzie dobrze : cmok:

asienka - a lubisz suszone śliwki? bardzo pomagaja na te sprawy

Hanusia- uwielbiam jak mi ktos majstruje przy brwiach a teraz czuje sie jak mlody Bog

sugarbabyLove - oczywiscie trzymam kciuki za synka!! a co do mowienia.. zobaczysz Twoja

cierpliwosc zostanie nagrodzona

moniska moj też 13 kg.. a najgorzej go wyciagac z lozeczka

No niestety żadnych suszonych owoców ja jestem dziwoląg bo nie zjem owoców z kompotu ani z placków moje menu jest biedne
Stary 2015-02-03, 10:31   #611
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
moze jogurt naturalny albo maslanka? zimne najlepiej .. zdrowe i orzeźwiające

Cytat:
Napisane przez candy02 Pokaż wiadomość
Melduje się w drugiej cześći. Pomimo tego, że jestem w 15 tygodniu, to samopoczucie nadal kiepskie. Dziś nie poszłam do pracy, bo mnie mdli i po wczorajszych wymiotach boli mnie żołądek. Już nie wiem co mam jeść żeby go nie podrażniać...
ojej ty bidulko trzymaj sie

dziekuje dziewczyny no kazdy zabieg z narkozą jednak jest ryzykowny
Stary 2015-02-03, 10:38   #612
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
moze jogurt naturalny albo maslanka? zimne najlepiej .. zdrowe i orzeźwiające

ojej ty bidulko trzymaj sie

dziekuje dziewczyny no kazdy zabieg z narkozą jednak jest ryzykowny
No jakiś czas temu piłam bardzo dużo actimelów ale juz mi jakos przeszlo a co do zimnego to się zgadzam że po takim zimnym lepiej
Stary 2015-02-03, 10:47   #613
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Krew mi z nosa leciała rano, już się zaczęło... Teraz co chwilę będzie mi leciała.
Byłam krew oddać to na ręce zrobił mi się krwiak na 5 cm. Nie wiem czy z krzepnięciem nie mam znów problemów
Jak masz wątpliwości, to zrób jeszcze raz morfologię
Ale w ciąży krwawienia to niestety norma - układ przepompowuje dużo więcej krwi, wiec naczynka czasami nie wytrzymują. Mi w poprzedniej ciąży lekarz kazał rutinoscorbin wcina - pomogło

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
vea7 cieniowanie odpada kiedys mialam to potem jak podrosły musialam wyrównac ,wrocic do punktu zero,bo warkocza nie szło zaplesc a na koncu byl taki chudy i koncowki wystrzepione sie zrobiły..
ze spodniami wspolczuje, tez musialam wyrzucic kilka ulubionych wycierusów..
Hmm... wiesz co, ale ja mówię o cieniowaniu tylko przodu z długości, a nie tyłu z objętości Warkocz powinien się złapac, a zawsze zmiana

Kurcze, spodni nie kupiłam, bo akurat towar przyszedł i jeszcze nie zdążyli go wystawic, a po weekendzie ostały się na sklepie tylko rozmiary 34

Cytat:

Roxana, spokojnie, poczekaj na wyniki z krwi
Kurcze, ja nie rozumiem tych lekarzy - masz prawo się dowiedziec, jeśli chcesz - oczywiście z zastrzeżeniem, że przy tak wczesnej ciąży jest możliwa pomyłka. Strasznie mnie wkurza jak ktoś mówi "wiem, ale nie powiem"

Cytat:
Problem w tym że wogole nic mi nie podchodzi no ale będzie się trzeba zmusić czego się nie robi dla maleństwa
Hmm...otręby byłyby dobre, a może owsianka?
Hitem w poprzedniej ciąży, jak siedziałam na zwolnieniu była właśnie owsianka na śniadanie... taka z bakaliami, żurawiną, czasami świeżymi owocami i cynamonem

Cytat:
Oj, biedna Ty

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:51   #614
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
No niestety żadnych suszonych owoców ja jestem dziwoląg bo nie zjem owoców z kompotu ani z placków moje menu jest biedne
Mi leczo pomaga takie z cukinia kukurydzą i inymi warzywami. Albo dużo owoców jak zjem.

Tż myje podłogi a ja się delektuję tym widokiem

moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:53   #615
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

Brzuch mnie od wczoraj boli i twardnieje chwilami. No-spa nie pomaga. W nocy tak mnie meczyło że śniło mi się ze już rodzę. E nocy wstawalam sprawdzać czy krwi nie ma. Chyba muszę dac sobie na wstrzymanie i przestać nosić mlodego. Noszę go tylko na biodrze ale to 13 kg to już za dużo dla mnie.

Wiem co przeżywasz, bo tez tak miałam jeszcze w zeszły weekend

Cytat:
To Cię wymęczy
Stary 2015-02-03, 10:53   #616
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja strasznie zle przechodzilam ciaze od samego poczatku i synka bede miec Nie ma reguly na to
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:58   #617
Mravka
Zadomowienie

Hej Kochane,
Zaraz będę nadrabiała. Wróciłam właśnie od lekarza. Jednak ten paskudny kaszel mi nie odpuścił i po wczorajszej męczarni dziś już mnie przycisnęło i poszła do lekarza. Z miejsca antybiotyk mi przepisała,oczywiście twierdzi,że to bezpieczne dla dziecka. Jednak po pytaniu farmaceuty,czy napewno Pani dr pozwolila mam wątpliwości. Jutro mam wizytę u mojego gina,więc chyba się dla pewności wstrzymam.
Powiedziała,że tak naprawdę ten kaszel jest dla mnie na dłuższą metę niewskazany. Jeśli będzie się nasilał to mam po prostu jechać na IP.

roxana_lu domyślam się,że się zmartwiłaś. Jednak to jest TYLKO prawdopodobieństwo nie diagnoza. Wiem,że teraz czekanie może być dobijające. Znam jednak przypadek dziewczyny,której przezierność wyszła baaaardzo wysoka (nie lekko), a aktualnie ma zdrowego Synka. Także ja mocno wierzę,że u Ciebie także wszystko się dobrze potoczy,a za 10 dni usłyszysz informację ,która całkowicie Cię uspokoi.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 10:59   #618
SugarbabyLove
Zakorzenienie

owsianka musli grysik takie rzeczy dobre sa

aaa mi przyszla poducha do karmienia
jest sliczna taka wlasnie chcialam a bede teraz na niej lezakować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150203_104230.jpg (83,0 KB, 17 załadowań)
Stary 2015-02-03, 10:59   #619
roxana_lu
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa, wyglada to tak, ze dzidziuś sie okropnie ruszał i on zmierzył 4 razy ta przeziernosc. Dwa razy wyszło 1,6 pozniej jedno 1,7 no i 2,5. Powiedział tez, ze do opisu badania przyjęło sie podawać ta najwyższa normę, która sie zmierzyło wiec wpisać musiał 2,5 no i na tej podstawie wyszło ponad normą. Powiedział, ze mam sie nie martwić bo nie jest to duzo ponad normę no ale jeszcze dobrze, ze ten test pappa jednak zrobiłam bo bedzie dokładniej wiadomo.

Co do płci to powiem szczerze, ze tak przy okazji zapytałam ale jakos parcia nie miałam jak sie dowiedziałam o tej przeziernosci. Tutaj sie martwiłam o to a naraz bede lekarza naciskać na to, zeby płeć poznać... Uznałby mnie chyba za nienormalna...
Moze gdybym Go naciskała to by powiedział a tak powiedział, ze po co sie pozniej rozczarować jak sie juz człowiek przyzwyczai, ze no miał byc chłopak a sie jednak okaże dziewczynka... lepiej mieć pewność... I w sumie dobrze... Teraz to ostatnia rzecz o ktorej myśle, te dni do wyniku beda sie dłużyć...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:00   #620
kasperka
Zakorzenienie

Chwile mnie nie bylo,a Wy jak zwykle

Sugar, trzymam kciuki za Marcelka, zreszta juz od tamtego tyg.za Niego je sciskam

Ja dzis zrobilam 7km piechota, jak nie wiecej ...

A teraz glodna na maxa jestem. Ide gotowac

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-03 o 11:07 Powód: Blad
Stary 2015-02-03, 11:02   #621
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Hej Kochane,
Zaraz będę nadrabiała. Wróciłam właśnie od lekarza. Jednak ten paskudny kaszel mi nie odpuścił i po wczorajszej męczarni dziś już mnie przycisnęło i poszła do lekarza. Z miejsca antybiotyk mi przepisała,oczywiście twierdzi,że to bezpieczne dla dziecka. Jednak po pytaniu farmaceuty,czy napewno Pani dr pozwolila mam wątpliwości. Jutro mam wizytę u mojego gina,więc chyba się dla pewności wstrzymam.
Powiedziała,że tak naprawdę ten kaszel jest dla mnie na dłuższą metę niewskazany. Jeśli będzie się nasilał to mam po prostu jechać na IP.

roxana_lu domyślam się,że się zmartwiłaś. Jednak to jest TYLKO prawdopodobieństwo nie diagnoza. Wiem,że teraz czekanie może być dobijające. Znam jednak przypadek dziewczyny,której przezierność wyszła baaaardzo wysoka (nie lekko), a aktualnie ma zdrowego Synka. Także ja mocno wierzę,że u Ciebie także wszystko się dobrze potoczy,a za 10 dni usłyszysz informację ,która całkowicie Cię uspokoi.
ojej ty biedna zdrowiej i powodzenia i lekarza jutro

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość

Sugar, trzymam kciuki za Marcelka, zreszta juz od tamtego tyg.za Niego je sciskam

Ja dzis zrobilam 7km piechota, jak nie wiecej

oj dziekuje no przydadza sie kciuki
a co dobrego gotujesz? ja mam w wczoraj grochowa ale moj maz po niej wczoraj puszczał bączki haha
Stary 2015-02-03, 11:02   #622
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Roxana, spokojnie, poczekaj na wyniki z krwi
Kurcze, ja nie rozumiem tych lekarzy - masz prawo się dowiedziec, jeśli chcesz - oczywiście z zastrzeżeniem, że przy tak wczesnej ciąży jest możliwa pomyłka. Strasznie mnie wkurza jak ktoś mówi "wiem, ale nie powiem"
Dokładnie, mógłby przynajmniej skłamać, że nie widać

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:06   #623
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa, wyglada to tak, ze dzidziuś sie okropnie ruszał i on zmierzył 4 razy ta przeziernosc. Dwa razy wyszło 1,6 pozniej jedno 1,7 no i 2,5. Powiedział tez, ze do opisu badania przyjęło sie podawać ta najwyższa normę, która sie zmierzyło wiec wpisać musiał 2,5 no i na tej podstawie wyszło ponad normą. Powiedział, ze mam sie nie martwić bo nie jest to duzo ponad normę no ale jeszcze dobrze, ze ten test pappa jednak zrobiłam bo bedzie dokładniej wiadomo.

Co do płci to powiem szczerze, ze tak przy okazji zapytałam ale jakos parcia nie miałam jak sie dowiedziałam o tej przeziernosci. Tutaj sie martwiłam o to a naraz bede lekarza naciskać na to, zeby płeć poznać... Uznałby mnie chyba za nienormalna...
Moze gdybym Go naciskała to by powiedział a tak powiedział, ze po co sie pozniej rozczarować jak sie juz człowiek przyzwyczai, ze no miał byc chłopak a sie jednak okaże dziewczynka... lepiej mieć pewność... I w sumie dobrze... Teraz to ostatnia rzecz o ktorej myśle, te dni do wyniku beda sie dłużyć...

Nie przejmuj sie wogole!!!!
Skoro za kazdym razem takie roznice w wymiarach mu wychodzily to nie jest to wogole dla mnie wiarygodne!
Wynik bedzie bardziej wiarygodny jak bedziesz miala wynik badan z krwi.

Tylko dlaczego tak dlugo czekac trzeba na nie?
U mnie po pobraniu 30 min wynik juz byl...

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
ojej ty biedna zdrowiej i powodzenia i lekarza jutro

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

oj dziekuje no przydadza sie kciuki
a co dobrego gotujesz? ja mam w wczoraj grochowa ale moj maz po niej wczoraj puszczał bączki haha

Robie dzisiaj spaghetti bolognese
Wczoraj ktoras z dziewczyn pisala o tym i narobila mi smaka
Bylam juz dzis na zakupach i zaraz zaczynam.
Stary 2015-02-03, 11:07   #624
Acka
Rozeznanie

Cytat:

7km, ładny spacerek Ja się szykuję powoli na wizytę.Trzymcie kciuki
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:08   #625
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

I kto to pisze ? Największa gaduła

O matko 7 km
Stary 2015-02-03, 11:09   #626
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
7km, ładny spacerek Ja się szykuję powoli na wizytę.Trzymcie kciuki
No az sama jestem w szoku Tylko teraz spac mi sie chce, a gotowac musze

Trzymam kciuki mocno , daj znac po wizycie
Stary 2015-02-03, 11:09   #627
fiona27
Zakorzenienie

Acka kciuki

Muszę iść sprzątać, a tak mi się nie chce.... obiadu nie gotuję, bo też mi się nie chce.

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2015-02-03 o 11:11
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:10   #628
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
I kto to pisze ? Największa gaduła

O matko 7 km
A Ty nastepna po mnie

Sport to zdrowie, od dzis codziennie bede tak spacerowac

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-03 o 11:12 Powód: Blad
Stary 2015-02-03, 11:16   #629
Acka
Rozeznanie

dam znać wieczorkeim oczywiście
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 11:16   #630
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty nastepna po mnie

Sport to zdrowie, od dzis codziennie bede tak spacerowac
W tym wątku jak na razie jesteś na szczycie, a ja się opuściłam, siet jak mogłam
Trzeba nadrobić

Gdzie Ty tak chodzisz na te spacery ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości