|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio jadłam na śniadanie pieczywo z nutella i śledzika na raz ale jakos wyjątkowo mi pasowało to połączenie kasperka dziekuje ! ![]() Aliczka88 padłam bo wyobraziłam sobie Twoj pęcherz ja ostatnio przed snem miałam taka Saharę w buzi, ze w ciagu chwili ponad litr wypiłam wody - chyba 6 razy pozniej w łazience byłam i najgorsze jest to, ze co juz zasypiałam to mnie przycislo, zas wstałam, rozbudzalam sie itd - koszmar haha / zdjęcia ziemniaczow nie na miejscu ! Zaslinilam telefon - a to dopiero poranek !!Jess kochana, tak jak Ci pisałam - jesteśmy w kontakcie! nie wiem jak sie nam to udało zrobic ![]() asienka_182 śliczna suknia ale cudownie, chciałabym go przeżyć jeszcze raz ![]() moniska139 ja ostatnio ze znajoma gadałam i jej mowie, ze teraz sie tak zle czuje, nie to co przy juniorze... A ona do mnie, ze pierwsza ciąża tez idealna a w drugiej tragedia, po ścianach chodziła z powodu wymiotów, złego samopoczucia itd... No - i ma dwoch synów :P wiec cholerka ja tam nie wierze w żadne "teorie".. I nigdy sie na nic nie nakrecalam wlasnie przez to. ![]() MsLullaby no to fajny urlopik Ci sie szykuje ! baw sie dobrze i odpoczywaj duzo Nie jestem w stanie na wszystko odpisać... Połowy juz zapomniałam Co do piersi to ja tam nikomu nie zazdroszczę ![]() Dobra, ja uciekam sie wykapać i ogolić bo jak to do tego lekarza pójdę (dziwna przypadłość - przez ciąża nogi zawsze ogolone, reszta nie tylko nogi... W ciazy - mega prace tylko przed wizyta tez tak macie ? ja po prostu nie mam do tego jakos siły ostatnio :P)...Sniadanko wcisnę, chłopaków obudzę i jedziemy. Ciekawa jestem czy badanie przez brzuch czy jak, junior okropnie chciałby ze mna wejść i pooglądać dzidziusia Miłego dnia
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczyny
![]() Obudzilam sie dzis o 5.30, ale taka zmeczona, ze chcialam jeszcze troche pospac i oczywiscie nie zasnelam ! Teraz musze wstawac, bo mam wizyte w klinice ortodontycznej i akurat prawie zasnelam i budzik mi dzwoni |
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ortodontaaaaaa Chyba tez sie tam wybiorę kiedys po porodzie. Miałam kiedys aparat stały ale trafiłam do złego ortodonty no i efekt był taki, ze mi sie niektóre zeby znowu zeszły po ściągnięciu. Chciałabym jeszcze raz założyć... Ale no... Nie teraz.
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosilam aparat juz jako nastolatka, ale tez mi sie z przodu troszke przesunelo...Okazalo sie, ze mam powazniejsza wade niz na to wygladalo... Teraz jestem pod dobra opieka w klinice tu w Niemczech i jak dzidziuś juz bedzie na swiecie to musze na 5 dni do kliniki, a najpierw operacja... Nie wiem jeszcze jak to zrobie, ale narazie nie mysle o tym
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Jaki piękny dzień w Łodzi! Słonko świeci, jest odpowiednio jak na styczeń chłodno Mam postanowienie - codziennie będę robić sobie i Marysi (mam nadzieję, że za 6 tygodni się potwierdzi że córa ) wielką szklanę soku warzywno-owocowego i codziennie 2 spacerki Jaki piękny dzień! A jak Wy Dziewczyny się czujecie? Bo ja super
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super postanowienie Ja tez mialam podobne ![]() Ale poki co nie wychodzi. Soki jesli wyciskam to tylko pomaranczowe, a na spacerki chodze rzadko ![]() Dzis ide do kliniki na nogach! Akurat spacerek bede miec
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
Czemu tylko pomarańczowe? I czemu chodzisz rzadko na spacerki?
|
|
|
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie znowu przysypało mnie głowa coś pobolewa na spacerki też mnie mąż zabiera codziennie Roxana_lu również trzymam kciuki za wizytę u mnie jutro, już dzisiaj miałam sny straszne
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-02-03 o 08:24 |
|||
|
|
|
#580 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Witam sie i ja niewyspana i z mdłościami... A juz myślałam ze przeszły. Całą nic męczyła mnie zapiekanka zjedzona na kolacje : brzydal:
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Szalone, mówiłam, żeby nie pisać tyle
Jess sytuacja z mieszkaniem przykra. Życzę wam, żebyście szybko znaleźli jeszcze lepsze mieszkanie. Trzymaj się Niespodziewajka i Roxana ![]() ![]() z wizyty.TusiaeM oby wszystko poszło dobrze i żebyś dostała tą umowę ![]() Aliczka88 synuś przekochany. Wy tu o jedzeniu, a mi właśnie skończył się apetyt. Jem bo muszę, na nic konkretnego nie mam ochoty, a obiad najchętniej, to warzywa na patelnię i tyle. W tym tygodniu jem obiad w pracy, tojest jakieś urozmaicenie, ale w następnym tygodniu zamrażalnik będzie okupowany. |
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez miałam postanowienie z sokami ale skończyło sie na dwóch może trzech może w końcu sie zmobilizuje Spacerów mi nie brakuje bo mamy małego labradora wiec musimy z nim dość często wychodzić...
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
asienka, no mi właśnie fryzjerka mówiła, że w ciąży owszem, można farbowac, ale bez amoniaku, no i często kolor inny wychodzi, bo hormony jakoś wpływają na "łapanie" farby. Pokryje, pokryje Moja mama ziołowymi się koloruje i wszystkie siwki znikają Kieca śliczna ![]() Ależ Ci przygotowań zazdroszczę... Kurcze, wzielabym jeszcze raz ślub, bo bawiłam się świetnie I podczas planowania, przygotowywania, knucia, i na samej imprezie ![]() Papusia, miałam już wczoraj napisac, śliczną masz córeczkę Sugarbaby, prawda I mają genialne ryby ![]() Mirabelka, u mnie widac, ale ja w ogóle...hmm... większa jestem A chciałabym jeszcze przez chwilę schowac...Stanik nie musi by usztywniany, żeby dobrze trzyma - musi miec przede wszystkim dobrze dobrany obwód, a 80% dziewczyn ma za luźne Polecam wizytę w salonie, gdzie jest brafitterka, a jak w okolicy nie ma, to polecam Lobby Biuściastych - kopalnia stanikowo-cyckowej wiedzy ![]() beatrix, może końskim targiem jakieś cieniowanie? Długie wbrew pozorom rzeczywiście łatwiej przy maluchu ogarnąc, ale potrzebę zmian rozumiem ![]() kasperka, a to bardzo różnie bywa Ja zawsze miałam duże i bałam się, że po karmieniu będę miała duże "naleśniki", ale nie.... na szczęście ładne zostały Ale fakt, ze dbam i przede wszystkim zawsze, ale to zawsze mam dobrze dobrany stanik - to absolutna podstawa!Lulla za lot ![]() Jess, no ale jak to, umowa bezterminowa i teraz wyprowadzka? Aaa... doczytałam ![]() mms w ogóle nie wskazana Niespodziewajka ![]() ![]() ![]() Tusiae super wiadomośc ![]() Aliczka, Mały Słodziak roxana ![]() ![]() ![]() Mam dzisiaj "dzień pechowy" ![]() Nie dośc, że muszę z Młodym na szczepienie pojechac, a spotkanie w pracy kończy mi się tak, ze na styk zdążę, to jeszcze przed chwilą pękły mi moje kochane, ale baaaradzo wysłużone ciążowe spodnie I to centralnie na tyle uda... a mam od 11 spotkanie za spotkaniem... no nic, pozostaje poczeka do 10 i wycieczka do galerii
|
|
|
|
#584 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wogóle to wczoraj bardzo zmartwił mnie mój TŻ, że aż pół nocy nie przespałam i popłakiwałam Kazał mi zobaczyć, bo wyczuł że mu się coś w worku mosznowym dziwnego zrobiło. Najpierw myślałam że zrobił mu się jakiś czyrak, ale niestety to nie jest. Jakaś dziwna twarda kuleczka, którą można pod skórą przesuwać, nie wiem co to wstyd mi o tym pisać tak tu Wam na forum, ale cholernie się martwię co to za dziadostwo się mu zrobiło. Nie mam dzisiaj na nic siły i humoru, a zaraz muszę wstać i lecieć do UP :-/
|
||||
|
|
|
#585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze, ja wiem, że ciężko jest zagonić mężczyznę do lekarza z takimi sprawami ale musi to skontrolować Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-02-03 o 09:12 Powód: błąd |
|
|
|
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ze spacerami rozumiem - ja w 1 trymestrze przez 3/4 doby czułam się jak na mega kacu mdłości, senność i brak siły na cokolwiek. wyczynem było dla mnie ugotowanie zupy ale teraz już jest lepiej, i na dzidziusia dobrze wpłynie dotlenienie i taka kontrolowana aktywność.Muszę się przemóc i na basen pójść w końcu ale chyba jeszcze nie pora
|
|
|
|
|
#589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój uczy się na imionach, F jak Filip, A jak Agnieszka, E jak Ela i Ł jak Łukasz ale więcej mu narazie nie pokazuje na trzy lata wystarczy. Ja w jego wieku ani jednej nie znałam. Ale kochany mój się nie chce dzielić bo to jego jest a w lozeczku razem będą spać.Cytat:
Krew mi z nosa leciała rano, już się zaczęło... Teraz co chwilę będzie mi leciała. Byłam krew oddać to na ręce zrobił mi się krwiak na 5 cm. Nie wiem czy z krzepnięciem nie mam znów problemów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze spodniami wspolczuje, tez musialam wyrzucic kilka ulubionych wycierusów.. u mnie dziś słoneczko!
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w ten słoneczny dzień mimo że słońce humor nie dopisuje...;/ i standard co dziś na sniadanie
życze udanych wizyt i badań genetycznych
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
udanych dzisiejszych wizyt wszystkim ![]() Ja dzisiaj znów czuje się fatalnie nadal boli mnie brzuch chociaż nie wiem czy nie ze względów kibelkowych bo ostatni raz bylam w sobotę a kiedys chodziłam kilka razy dziennie... Sama nie wiem.. No i oczywiście jakby było malo to znów mdłości ja chyba zwariuje... A kompletnie nic mi nie pomaga i zaś leże cały dzień jak betka :/
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz spacerujemy częściej Cytat:
a co do nauki liter, to siostra też ma (prawie) 3 letniego syna i nauczyła go całego alfabetu włączając jakąś piosenkę na youtube :P fakt faktem brzmi to tak : a b c d e f g h i j k em em em o p ... itd :p jeszcze nie wychodzi mu śpiewanie "l ł m n", ale jak widzi w gdziekolwiek jakieś litery, to potrafi je poprawnie nazwać Ogólnie wśród znajomych mam wiele przeciwników dopuszczania dzieci do komputera czy Tv... Ja z siostry przykładu wnioskuję, że nie taki diabeł straszny Jak rodzic potrafi znaleźć dziecku wartościową bajkę w tv czy na necie i robi to z umiarem, to czemu nie
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Męża już zapisałam do urologa, ale dopiero za ponad 2 tygodnie, no trudno, już tyle poczekam, byle go zdiagnozuje |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po badaniu. Jestem lekko przybita, przeziernosc karkowa lekko podwyższona w stosunku do mojego wieku i wieku ciazy... Lekarz kazał sie nie martwić i czekac SPOKOJNIE na wynik testu pappa (do 10 dni roboczych) a mi sie normalnie płakać chce...
![]() Reszta w porządku, wszystko idealnie. Dzidziuś ma 5,2 cm i w stosunku do om jest o kilka dni młodszy... Płci powiedział ze nie poda chodzbym na kolanach prosiła, mimo ze widział cos tam... Płeć poda ok 18tc. No nic... Uciekamy z TŻ na jakis shopping i obiadek. Miłego dnia dziewczyny
|
#596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam sie z rana.. ja wczoraj nic nie pisalam wieczorem sorry dziewczyny bardzo zle sie czulam slabo mi bylo i niedobrze w glowie mi sie krecilo.. zasnelam po 21 juz takze .. a dzis za to dobrze sie czuje bylam juz na zakupach snieg pada u nas..
ale za cieplo nie utrzymie sie .. a zgrzalam sie na tych zakupach,.. ale kupilam w promocji vitalys platki takie krunchy mniam 2 paczki wzielam pycha jem sobie z jogurtem co do badan mam termin najblizszy na 27.02 wtedy sie chyba dowiem juz plec oby.. a moj synek ma w piatek operacje wazna trzymajcie kcuki jutro idziemy do lekarza od narkozy niech go zbada oby byl wystarczajaco zdrowy zeby nie trzeba bylo zabiegu przekladac juz itak czekamy od jesieni.. ![]() ![]() ahh jak ja to znam .. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ah ja tak czesto robie moj maz sie smieje :d caly czsa glodna jestem.. wczoraj do dentystki mowie po wszystkim " a ile musze czekac zeby cos zjesc?" a ona na mnie patrzy i mowi " ma pani szczescie nie musi pani czekac moze pani od razu jesc " haha a ja doniej : wie pani od kad jestem w ciazy jem i jem " hahaCytat:
haha ja tez bym chciala corke oo a soczek zdrowy ja pije z marchwi czesto Cytat:
wlasnie powodzenia dla wszystkich ktore dzis ida na badania
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego teraz jak mam "z tym" problem, to piję aktivie i problem znika
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Mój ogląda bajki w telewizji i na laptopie. Nauczył się figur trochę po angielsku liczyć i po chińsku mówić kilka słów
zna więcej zwierząt niż ja takich egzotycznych. Ale ogląda bajki wartościowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak narazie duzo pokazuje i o dziwo juz umie myszka kierowac na kompie
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana tylko się nie denerwuj ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Ale z tą umową to może być tak, że albo dostanę na stałe albo w ogóle 

bo wyobraziłam sobie Twoj pęcherz 

.ale moje chlopaki muszą cos zjesc.
O 10 mam gina i USG genetyczne . A po drugie boje się że Młody bedzie mi rozpaczał jak wejde do gabinetu . Co prawda bedzie czekal z ciocia ktorą uwielbia ale roznie może być .. Także trzymajcie, bo sie podwójnie denerwuje... plisssss
na spacerki też mnie mąż zabiera codziennie