|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI
O Matko
biedulek co się stało?
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
lulka planujesz jakies spotkanie we wro jak bedziesz w Polsce?? Cytat:
pszczółko mam nadzieje ze u Jula to nie alergia, bo walka o zdrowa skóre jest trudna ![]() tak jak pisze papalinka jesli sie nie bedzie poprawiac, byc moze bedzie potrzebne cos wiecej niz nawilzenie. Cytat:
![]() jak sie czujesz? tassia biedny Maciej zeby szybko sie zagoiło![]() teacherko juz dzis kciuki dla Zuzi za pozytywne wyniki badań piękne rzeczy masz na blogu ![]() zakochałam sie w kanapkach i owocach )anutka dzisiaj na obiad karkoweczka z piczonymi ziemniaczkami
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
bidulek.
mnie dzisiaj moi chłopcy do grobu doprowadza.
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
O rany! Aż mi się ciepło zrobiło. Oby dobrze to zniósł
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam ze byliśmy na gimnastyce i Maciej biegł po parkiecie i po prostu złapał zająca.
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Rusalka jak dobrze pójdzie to będę 9 lutego we Wrocławiu ale nie wiem czy z Bartusiem
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odezwij sie jeszcze jak miałabys ochote sie spotkac
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwę się napewno bo po to jadę do Wrocławia
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy... Nie zgodziłam się na szycie dziąsła. ... Ma tam dziurę ale lekarka powiedziała ze raczej powinno się samo zagoic wiec jej powiedziałam ze za szycie dziękuje.
Nie wiem czy dobrze zrobilam... Ale naprawdę nie chciałam juz dłużej mojego Maciuszka męczyć bo dzień miał zły. Jemu przez słomkę bo nawet łyżeczka się nie da ![]() Wiec koktajle i rozwodnione papki nas czekają przez co najmniej tydzień . W piatek kontrola u chirurga. A na domiar złego wrocilismy do domu j Maciej zrzucił sobie zabawkę na stopę i ma ubitego palucha
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Oby sie szybko goiło. A zeby w komplecie?
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo tak.... Ma tak spuchbieta buzie ze wygląda jak mrówkojad
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się zagoi szybko, żeby nie cierpiał, bo na pewno musi boleć.
No ale upadku nie da się uniknąć. Mój siostrzeniec 'niewinnie' spadł z taboretu i obojczyk złamał. Czarna co tam?
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Macius. Oby jak najszybciej sie zagoilo. Chyba dobrze zrobilas ze nie zgodzilas sie na szycie. Mojego kuzyna synek mial mniej wiecej w tym wieku szyta warge i zle mu to zrobili, brzydko sie zrosla i nie wiadomo jak z nia bedzie dalej mimo ze minal juz rok. A jemu wlasnie szyc nie chcieli tylko jego mama sie uparla zeby zszyc.
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Całe wieki mnie tu nie było, ale często myślę o Was ![]() boja widzę,że mnie wyczaiłaś U nas wszystko w porządku. Jestem bardzo zabiegana,ale to nie nowość Ciężko mi wszystko zebrac do kupy, chociaż zawsze mi się wydawało,że jestem bardzo zorganizowana :/ Dziewczynki zdrowe. Julka coraz bardziej rozgadana, a Maję leją w przedszkolu :P To tak po krótce ![]() A co u Was? ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Tassia O matko,doczytałam... biedny Maciuś ale musi go boleć :/ wycałuj go ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- A po metamorfozie ŻYJĘ... ale co to za życie? Haha
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam Ci pisać priv, że mamy kupione bilety z Filipem od 7 do 22 marca (a w ostatni weekend dolatuje do nas tż) Może udałoby się nam spotkać? Kiedyś sprawdzałam i chyba nie tak daleko jest tam do Was. A u nas ogólnie ok, tylko Filip zakatarzony. |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna macie tak cudne zdjęcia z tych kulek ze love.... Dobrze ze mój TŻ nie widzi bo bym spakiwal walizkę i pojechał do nowej rodziny do UK
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Maciusiowi się wszystko dobrze goi.
Pszczoła śliczna pościel,dasz link? Kolyske na Twoim miejscu kupilabym biala i udekorowala sama. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Boja ale Wam się wyjazd szykuje
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamawialam dzis materialy na allegro na 2 komplety poscieli 90x120, 2 komplety poscieli 100x135, ochraniacz, spiworek, ta ozdobe z choragiewek i 2 duze kocyki Minky 100x140. Za wszystko zaplacilam ok. 270zl. Szycie bede miala za darmo znajac zycie wiec o tyle dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- A z ta kolyska zrobie tak jak piszesz |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie. Jak to jest nocą gdy dziecko śpi w swoim pokoju. Wędrują do was, wołają czy przesypiaja do rana? Cykam sie go wyprowadzić
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- A i co jest na podłodze w ich pokoju? Panele i dywan mieszczący sie w pralce to dobry pomysł? Jak widziałam zabawę ciastolina i deptanie na podłodze to odmyśliłam sie od wykładziny
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W tym czasie nie mam nic konkretnego w planach, także można pomyśleć
|
|
|
#2543 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść
![]() ZNów nie miałam neta, oby to już koniec tego... chociaż i tak nikt już tego nie zauważa,tak często mnie nie ma Tusia była dzisiaj na pierwszym balu karnawałowym ![]() No i z nowości- nie pije w końcu mleka z butli a z kubka treningowego, więc jest postęp ![]() Misia spóźnione życzenia, sto lat! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj, wy to macie ciężką przeprawę ze spaniem Oli. Oby maleńśtwo było łaskawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne jest to,że wierszyki opisują to, co jest na rysunkach. A Tuśka mi ciągle przynosi książeczkę i otwiera na przeostaniej stronie,że mam jej śpiewać "Ta Dorotka" Aaa i tak na koncu jest fajne 12 przykazów i zakazów odnośnie wychowania dzieci ![]() CO d zachowania to Tusia tak nie ma.Tzn. w stosunku do dzieci, ładnie się zawsze bawi, daje zabawki, ale też sobie coś bierze, przy czym się nie wydziera.jak chce bardzo jakąś zabawkę a inne dziecko jej nie daje, to odpuszcza na chwilę, a potem nagle atakuje z zaskoczenia i tak czy siak wyrywa. I owszem- mowię jej,że inne dziecko się bawi a ona później, tylko jaki to ma sens po fakcie jak już weźmie co chciała wtedy po prostu poszkodowanemu dziecku daję inną zabawkę.Cytat:
zabiera coś po czym daje innym mamom a jak trzeba zbierać instrumenty czy zabawki t Tuśka zbiera z podłogi lub zabiera innym dzieciom i wkłąda do pudeł. Na szczęście póki co minął ten etap,że ryczała jak musiała coś oddać, teraz chętnie oddaje i sama sprząta![]() Cytat:
kółko na proszę i dziękuję?u nas jest prosi i kuję ale ślicznie,że tak we właściwym momencie![]() Cytat:
![]() Kochana trzymam mocno ksiuki za Zuzię, biedaczka się wycierpi ![]() jak to się stało? ![]()
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w większości śpi do rana.no i u mnie żadnych dywaników. .. kiedyś miałam dla blanki ale zawsze coś na nim ladowalo i kot drapal ![]() Tassia biedny Maciuś
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko
jak się czuję?![]() Cytat:
![]() Misia czadowy wózek macie
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka nie wiem jak ty się czujesz ;p
Alee Maciuś dość dobrze... Najgorsze ze jak zacznie o cokolwiek innego marudzic to marudzi trzy razy bardziej niż normalnie. Takjaby mu się o tym dziasle przypominalo. Biedny jest i non stop się tuli. Mam nadzieje ze w nocy będzie spać spokojnie.
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku wysypka utrzymuje sie juz ponad tydzien tylko czasem jest blada a czasem zaogniona. Ale dzis nie doszly zadne nowe pryszczyki i wysypka caly dzien blada
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Motyl jaki macie kubek treningowy?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój nigdy nie przespał nocy więc w sumie temat mnie nie dotyczy ostatnio to nawet po pierwszej pobudce już nie zaśnie w łóżeczku i ląduje u nas w łóżku.
|
||
|
|
|
#2550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() straszny miał dzień, wam też teraz łatwo nie będzie. strasznie mi go szkoda ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Cytat:
także zostało nam oduczanie smoka, ale jakoś nie mam szczególnego ciśnienia,zważywszy,że jest tylko do zasypiania a po zasnięciu go wypluwa no ale, nawet nie wiem kiedy się dzieci powinno odsmokować.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

jeszcze zalicza upadki ale najważniejsze że sama chce
i tak kilka razy i śmiga
A pępek też ją interesuje ostatnio i mówi pępę 

[/RIGHT]

U nas wszystko w porządku. Jestem bardzo zabiegana,ale to nie nowość