Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 20:39   #871
Isabelle_26
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
A wiecie jak moj mąż sie przygotowywuje na przyjscie drugiego potomka:????az mi za niego wstyd wstaje w sobotę rano a tam na stole 2 butelki 2,5 whisky sie pytam a to po co?
a on,że co miesiąc będzie sobie kupował 2 butelki whisky na pępkowe
To dużo tego whisky będzie ale jak przemyślał żeby na raz tyle nie wydać to co miesiąc po trochu
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 20:42   #872
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
ręce mi opadają ale wszyscy sie szykują tym razem bo wakacje itp z pierwszym dzieckiem ich wyrolowalam, szykowali sie na oblewanie w dlugi weekend majowy a ja urodzilam 2 tyg przed terminemjakos pozniej wszyscy do pracy szli
Stary 2015-02-03, 20:44   #873
Papusia28
Raczkowanie

jak mi brzuch wywalilo jak bym w 7 mies byla
a mi się podobają te ciuszki co są teraz w lidlu dla maluszków ale nie wiem co bedzie i nie wiem co kupić Zuzi dużo rzeczy tam kupowalam i kupuje nadal i są super jakości nie robią się szmaty trzymają kolor i wg
Stary 2015-02-03, 20:46   #874
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
To dużo tego whisky będzie ale jak przemyślał żeby na raz tyle nie wydać to co miesiąc po trochu

no nieźle to wykombinował w sumie dobrze,że nie wyda tyle kasy za jednym razem
Stary 2015-02-03, 20:48   #875
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
To może ładnie jak tak zaczne od początku,
jestem według USG 11t i 1 dzien czyli zaczełam 12 tydzień ciazy.
Mam 27 lat, to moje pierwsze dzieciatko
mam za sobą pierwsze badania wszystko wporzadku tylko musze badac tarczyce biore eutyrox i kontrolowac poziom.
I oczywiście toxo bo nie miałam

9lutego przedemna pierwsze USG genetyczne mam lekkiego stresika
Mam tez ogromna nadzieje że zobacze płec licze na chłopaka chociaż najwazniejsze zeby maleństwo było zdrowe
witamy ponownie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie u gina.Małe ma 6.4mm ,serduszko puka i lekarz mówi że jest ok Robił mi usg przez brzuch i nie dostałam zdjęcia zawsze mi dawał i sobie ogladałam...no ale trudno moze za 3 tyg dostane
Witam nowe koleżanki
i super, że wszystko dobrze!

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Zły dzień , bardzo zły . wpadłam tylko na chwilę ..
Byłam na tym badaniu , poszłam o 9 zaklepać sobie kolejkę . Lekarza nie było , dużo osób przede mną wiec poszlam do babci żeby Młodego nie meczyć , wracam a te baby do mnie że to sie nie liczy ze powinnam siedziec w kolejce . Weszlam ostatnia, nie mialam sily sie klocic . I ja i Adas jestesmy chorzy , bez jedzenia i picia czekaliśmy , ja z gorączką na dokładkę . Jak weszłam to Młody zaczal przerazliwie plakac , kuzynka ktora ze mna byla nie dala rady go uspokoic i cale badanie go slyszalam jak wola ''mama chodz'' Przyziernosc karkowa zmierzyl , powiedzial ze wszystko w normie , o plci zapomnialam , za bardzo bylam skupiona na placzu synka .. Duphaston odstawic bo z macica juz wszystko ok , nie jest skurczona. Po wszystkim ledwo wrocilam do domu, wszystko mnie boli , lekow brac nie moge wiec sie mecze , sama z dzieckiem.. sama ze wszystkim.. Adas marudzi , ciagle cos chce a ja nie mam sily sie z lozka zwlec ..

Niech mnie ktos przytuli
przytulam i ja! najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok! wyobrażam sobie sytuację, bo mojej siostry najmłodsza (1rok i 3 m-ce) też nie chce z nikim innym tylko z mama być i nie raz w różnych sytuacjach jest straszny płacz

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Jess mój też na budowie pracuje i na wszystkie poprawki jeździ bo dokładnie robi. I delegacje też on bo pije piwo tydzień czasu
Młody podpowiedział mu ze Dzidziuś urodzi się na wakacjach to za dużego wyboru nie miał. Jemu wszystko jedno.jaki wózek.kupię i cała reszta, ważne żebym.wszystkich pieniędzy nie wydała. Przykro mi że tak sobie olewa. Jak.wracam od lekarza to jeśli sama nie powiem to nie zapyta co i jak.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to tak jak mój, też się mało interesuje, o wózkach, łóżeczkach, ubrankach nie chce słuchać i ze mną rozmawiać i o relacjach z wizyt też sama mu muszę opowiadać także wiesz faceci!

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 20:56   #876
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Isabelle_26 - ja teraz jak leżałam w szpitalu dowiedziałam się że mam kosmówkę bardzo nisko. Lekarz powiedział że jest to niebezpieczne i mam bardzo uważać szczególnie nic nie dźwigać. Powiedział że niedługo powinno się unormować no i powiedział że bezwzględny zakaz współżycia.

roxana_lu - zazdroszczę lekarza. Ja chodzę prywatnie za lekarza płacę 100 zł za wizytę plus 80 zł za usg a zawsze czekam w kolejce raz nawet 3 godziny. Zawsze jest spóźniony. No ale wyboru nie mam. Kolejek nie ma u nas tylko u lekarzy ze złymi opiniami. Jak bym chciała mieć takiego lekarza godnego zaufania bez czekania musiałabym dojezdzać 80 km.

Niespodziewajka25 - Przykro mi że miałaś taki dzień. Mam nadzieje że szybko Ci przejdzie.
No właśnie moja gin mówiła też że w większości przypadków się normuje i jest ok, ale nie wspominała nic odnośnie dźwigania i współżycia, W ogóle o to drugie się zapytam teraz w czwartek czy coś się zmieniło bo mój D. w sobotę będzie w domu i mi żyć nie da hehh,,

Cytat:
moj mąż dostał od siostry na 30 urodziny malusią czapeczkę z napisem:kocham tatusia.. ma byc w tym w szpitalu jak się urdzi powiedział heh

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

czekam na męża jak wróci z pracy i wniesie mi pudło na górę
Ale urocza czapeczka, to w takim wypadku będzie pierwsza rzecz co się znajdzie w torbie do szpitala

Pozazdrościłam wam tych truskawek i dzisiaj miałam na kolacje truskaweczki z galaretką i bitą śmietaną, mm pycha
Stary 2015-02-03, 21:03   #877
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
najlepiej na swoim!znam wiele przykładów takich rodzin gdzie wszystko się komplikuje jak mieszkasz u teściów,dziadków itp..no niestety malo kiedy sie to sprawdza:/
u mnie przed ślubem miało być tak kolorowo, doczekać się nie mogłam kiedy zamieszkam u Tż... wyremontowaliśmy sobie pół góry (oddzieliliśmy regipsami) i mamy swój salon i sypialnie.... mialo byc tak pięknie... a po ślubie szok... wszystko mnie tu wkurza... ja nie jestem pedantyczna, ale dostaje bialej goraczki jak np wysprzatam kuchnie a za chwile szwagier (jeszcze kawaler) wejdzie, zrobi jedzenie i zostawia syf... to samo lazienka... tu oprocz meza nikt nie dba o porzadek... i nie szanuje czyjes pracy... tzn jest posprzatane, ale z reguly tylko z wierzchu... MASAKRA ! mieliśmy w planach remontowac druga czesc mieszkania, ale zmienilam zdanie. jak tylko cos odlozymy - WYPROWADZAMY SIE na swoje

co do ubranek, to jeszcze się boję cokolwiek gromadzić... jeszcze się wstrzymam, chociaz wystawki w sklepach tak do mnie wołają... ale na necie powoli obczajam sobie łóżeczko, wózek itp

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
jak mi brzuch wywalilo jak bym w 7 mies byla
a mi się podobają te ciuszki co są teraz w lidlu dla maluszków ale nie wiem co bedzie i nie wiem co kupić Zuzi dużo rzeczy tam kupowalam i kupuje nadal i są super jakości nie robią się szmaty trzymają kolor i wg
a wiesz czemu są takie dobre? Bo Lidl to niemiecka firma, wiec niemiecja jakość Kup "polskie" body, a kup "niemieckie" lub inne... bez porownania...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:07   #878
Isabelle_26
Raczkowanie

Mój D. ze mną do lekarza nie chodzi, jakoś wycelować ze zjazdami nie idzie.. Ale pyta się codziennie jak się czuję, czy jem zdrowo itd.. Interesuje się co tam na wizycie było, co lekarz mówił. Cieszy mnie to że się interesuje Co do kupna wózka i całej reszty to pójdzie ze mną kupić na pewno, ale jak zwykle ostateczną decyzję ja podejmę bo znam się na tym lepiej paskud.. Ale bynajmniej jest tej samej myśli co ja że jeszcze za wczas kupować cokolwiek
Ja nie mam nic oprócz łóżeczka drewnianego po młodej - jak funkiel nówka, prawie w nim nie spała...

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-02-03 o 21:10
Stary 2015-02-03, 21:19   #879
mms_22
Zakorzenienie

my nie mamy nic Poza tym w dzisiejszych czasach jest taki wybór wszystkiego, że nie trzeba gromadzić zapasów miesiącami, bo wystarczą 2-3 dni , a nawet 1 dobry sklep i mozna dostać wszystko inna sprawa, że takie zakupy dają dużo frajdy, dlatego tak dużo dziewczyn już teraz biega po sklepach My czekamy poza tym nawet nie znamy płci, więc nie wiadomo w jakim kierunku coś kupić :p fakt, są ubranka uniwersalne dla chłopca i dziewczynki, ale mimo to odłożymy takie zakupy na później

Igorek

Stary 2015-02-03, 21:20   #880
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dokładnie I u mojej gin podoba mi się jeszcze to, że np w środy przyjmuje tylko kobiety w ciąży, a np w piątek "zwykłe" pacjentki. Mi to bardzo pasuje, ponieważ żadna ze starszych pań nie mierzy mnie wzrokiem (jak to one często potrafią), ale też kobiety starające się (nieraz długi okres czasu) o dzidziusia nie patrzą z zazdrością na kobietę w ciąży... Ogólnie jak tam chodzę, to czuję się komfortowo
super rozwiązanie!!

Cytat:
mój lekarz to mruk trochę.zapytam o cos to głową tylko machnie..no trochę ciężko mi z nim nawiązać kontakt.Ale jest dobrym lekarzem i najwazniejsze nie czuję się skrępowana przy nim :P
mruk czy nie - ważne, że lekarzem jest dobrym

Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Mój chodzi ze mna na badania, ostatnio chciał wejść na usg, ale jakoś tak wyszło, że nie było czasu. Teraz na genetycznych na pewno będzie ze mną, bo się interesuje wszystkim Kupiłam nawet poradnik dla mam bliźniąt i sam czyta Ale to nasze pierwsze dzieci, więc może to jest powód? Wiadomo, że nie jest tak zainteresowany jak ja (nawet śmieje się ze mnie czy jest coś czego nie wiem o ciąży, bo cały czas czytam na te temat), ponieważ to nie on nosi pod serduchem skarby, więc nie ma od razu takiej więzi z bobkami jak ja. Ale to chyba lepiej niż gdyby facet zasypywał mnie informacjami i pytaniami cały czas. W dodatku stopuje mnie w moich pesymistycznych wizjach
oj uwierz, że albo facet ma "coś w sobie" i taki jest albo nie.. mój TŻ tak jak piszesz - w pierwszej ciąży się bardzo interesował wszystkim i o mnie dbał i teraz jest identycznie. więc nic tylko się ciesz, że masz też takiego TŻ

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
roxana_lu - zazdroszczę lekarza. Ja chodzę prywatnie za lekarza płacę 100 zł za wizytę plus 80 zł za usg a zawsze czekam w kolejce raz nawet 3 godziny. Zawsze jest spóźniony. No ale wyboru nie mam. Kolejek nie ma u nas tylko u lekarzy ze złymi opiniami. Jak bym chciała mieć takiego lekarza godnego zaufania bez czekania musiałabym dojezdzać 80 km.
wiesz.. jak już faktycznie nie masz wyboru to co zrobić... chociaż ja u siebie w miejscowości nie wyobrażam sobie pójść do jakiegokolwiek, omijam szerokim łukiem - i też w rezultacie dojeżdżam 40/50 minut do lekarza...ale wiedziałam, że mam taką możlwość - w sensie zawsze dojazd ogarniety itd.

Cytat:
Ja nie wytrzymalabym
My z mezem umowilismy sie, ze do polowkowego nie bedziemy nic kupowac i...moj maz nie wytrzymal!
Nakupil juz tyle pieknych ciuszkow!!! Nie moglam sie zloscic na Niego
wow! ale fajnie
ja ostatnio kupiłam bodziaki w h&m, nie wytrzymałam

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
A wiecie jak moj mąż sie przygotowywuje na przyjscie drugiego potomka:????az mi za niego wstyd wstaje w sobotę rano a tam na stole 2 butelki 2,5 whisky sie pytam a to po co?
a on,że co miesiąc będzie sobie kupował 2 butelki whisky na pępkowe
padłam później przez miesiąc Ci nie wytrzeźwieje

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
ojj to mnie nastraszyłyście ja nie chce na genetyczne
nie bedzie tak źle, a po badaniu okaże się, że wszystko jest dobrze i będziesz o wiele spokojniejsza

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:27   #881
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
super rozwiązanie!!

mruk czy nie - ważne, że lekarzem jest dobrym

oj uwierz, że albo facet ma "coś w sobie" i taki jest albo nie.. mój TŻ tak jak piszesz - w pierwszej ciąży się bardzo interesował wszystkim i o mnie dbał i teraz jest identycznie. więc nic tylko się ciesz, że masz też takiego TŻ

wiesz.. jak już faktycznie nie masz wyboru to co zrobić... chociaż ja u siebie w miejscowości nie wyobrażam sobie pójść do jakiegokolwiek, omijam szerokim łukiem - i też w rezultacie dojeżdżam 40/50 minut do lekarza...ale wiedziałam, że mam taką możlwość - w sensie zawsze dojazd ogarniety itd.

wow! ale fajnie
ja ostatnio kupiłam bodziaki w h&m, nie wytrzymałam

padłam później przez miesiąc Ci nie wytrzeźwieje

nie bedzie tak źle, a po badaniu okaże się, że wszystko jest dobrze i będziesz o wiele spokojniejsza
W h&m online juz mam tyyule rzeczy apatrzonych, ze doczekac sie nie moge az je zamowie
Powklejalabym zdj,ale nie bede zasmiecac
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:30   #882
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
W h&m online juz mam tyyule rzeczy apatrzonych, ze doczekac sie nie moge az je zamowie
ja chętnie zobaczę!! wklejaj!!
ja za to mam pełno ciuszków w Zara online upatrzone!!

a oto kilka z nich:

jak dla mnie to całkowicie neutralne kolory/wzory zarówno dla dziewczynki jak i chłopczyka...

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-02-03 o 21:34
Stary 2015-02-03, 21:35   #883
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie wrzuć coś może nas zainspirujesz

Igorek

Stary 2015-02-03, 21:37   #884
pikaso
Zadomowienie

Ja mam mnóstwo ciuszków po mojej młodej. Jak będzie dziewczynka, to nic praktycznie nie będziemy potrzebować, jak będzie chłopiec, to część trzeba będzie wymienić. Może zastanowimy się nad wózkiem, ale to jeszcze trochę czasu zanim trzeba będzie to ogarnąć.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:38   #885
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość

wow super ze twoja szefowa taka wyrozumiala.. takiej sobie zyczyc tylko

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Tusiae
super wiadomośc
Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
TusiaeM oby wszystko poszło dobrze i żebyś dostała tą umowę
Dzięki, mam nadzieję, że tak będzie

Dziewczyny wiecie ile czasu się czeka na wynik hiv i grupy krwi?

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:38   #886
beatrix28
Zadomowienie

papusia a to apetyt Ci sie tak polepszyl?hormony nic nie poradzimy,organizm sam wie najlepiej zcego i w jakich ilsociach potzrebuje
mi tez sie urosło,troszeczke ale pytalam dzis brata i sierdzilz e wygladam normalnie ale jakbym ciut pojadla chyba ze chcial byc mily..
acka amsz racje najlepiej na swoim zadni tescie ..nawet przy dobrych relacjach lepszy ejst niedosyt rodzinki niz przesyt.

Isabel26 moj jak moze i mnie wieze to wchodzi ze mna ale teraz mu sie chyba nie uda, przy porodzie tez byl...
synka bede zostawiala z mama i jechala wczesniej to wejde 1moze ktoras tam max3 w kolejce a tak..szkoda gadac tata z pracy wracal ok16stej i tam dopiero bylam na 16:40
mam nadzieje ze chociaz z 3razy sie uda jechac i wrocic o sensownej porze. w poradni K tez przyjmuje ale to wogole kosmos bo trzeba sie ustawic juz o 7rano w kolejce a mam 20km..ze wzgledów transportowych nie wchodzi w gre.
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:39   #887
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Ja mam mnóstwo ciuszków po mojej młodej. Jak będzie dziewczynka, to nic praktycznie nie będziemy potrzebować, jak będzie chłopiec, to część trzeba będzie wymienić. Może zastanowimy się nad wózkiem, ale to jeszcze trochę czasu zanim trzeba będzie to ogarnąć.
no my się pozbyliśmy wszystkiego przez te lata...
no ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - będę miała znów co robić... kombinować, kupować... ahhh

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:39   #888
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

a oto kilka z nich:

jak dla mnie to całkowicie neutralne kolory/wzory zarówno dla dziewczynki jak i chłopczyka...

Ta druga z zary mam juz tez w ulubionych dodane

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-03 o 21:40 Powód: Blad
Stary 2015-02-03, 21:40   #889
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

a oto kilka z nich:

ale szczerze mówiąc, jak zobaczyłam te bluzeczki od razu miałam pytać czy wiesz, że to będzie córka... Ja synka w takie wzory raczej bym nie ubrała... o ile słonik jest jeszcze do przyjęcia, to według mnie drugi wzór nie... ale nie bij bo to TYLKO moje zdanie

Igorek

Stary 2015-02-03, 21:42   #890
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zauwazylam jedna rzecz i wywołuje do odpowiedzi TusiaeM - ty jestes kochana nasza czy wrześniowek ?! Bo widze, ze sie i tu i tu udzielasz. No noooo...
Jestem wspólna
A tak naprawdę to udzielam się tu i tu, bo jestem z terminu sierpniówką, ale Wy już jesteście w większości tak do przodu z ciążą, że czasem mam wrażenie, że ja to w lesie jeszcze jestem. Ale mam nadzieję, że to nic złego? Bo śledzę na bieżąco oba wątki

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:43   #891
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
ale szczerze mówiąc, jak zobaczyłam te bluzeczki od razu miałam pytać czy wiesz, że to będzie córka... Ja synka w takie wzory raczej bym nie ubrała... o ile słonik jest jeszcze do przyjęcia, to według mnie drugi wzór nie... ale nie bij bo to TYLKO moje zdanie
jasne, każdy ma prawo do swojego zdania więc luzik
ja bym ubrała, do tego jakiś granatowy sweterek, dżinsy i jak najbardziej. no ale to każdego indywidualna sprawa!

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:45   #892
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Dzięki, mam nadzieję, że tak będzie

Dziewczyny wiecie ile czasu się czeka na wynik hiv i grupy krwi?
ja na grupę krwi czekałam 2 dni, a hiv nie robiłam... a powinno się robić?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
ja bym ubrała, do tego jakiś granatowy sweterek, dżinsy i jak najbardziej. no ale to każdego indywidualna sprawa!

Igorek

Stary 2015-02-03, 21:45   #893
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
no ja hiv miałam robiony i w pierwszej i w drugiej ciąży

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:46   #894
kasperka
Zakorzenienie

Nie wiem co jest grane, ale NIC nie da sie zalaczyc

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Ja bede miec chlopca i tez ubralabym go w te rzeczy

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-03 o 21:49 Powód: Blad
Stary 2015-02-03, 21:47   #895
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wjem co jest grane, ale NIC nie da sie zalaczyc

inaczej - "NIC nie potrafię załączyć"

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Ja bede miec chlopca i tez ubralabym go w te rzeczy
no i gitarka!
dlatego tak jak mówię - różne są gusta! i nic w tym złego

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:49   #896
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
no ja hiv miałam robiony i w pierwszej i w drugiej ciąży
a ja pierwsze słyszę... aż zapytam swojej gin na wizycie

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
inaczej - "NIC nie potrafię załączyć"

no to pojechałaś

Igorek

Stary 2015-02-03, 21:50   #897
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

no to pojechałaś
bo to nie jest obowiązkowe badanie ale jak mój lekarz stwierdził - zalecane...

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:50   #898
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:

a oto kilka z nich:

Nie no ja nie mogę na to patrzeć, takie są słodkie te ubranka dla maluszków, aż się nie mogę doczekać kupowania

Cytat:
Ja grupę krwi mam od poprzedniej ciąży oznaczoną, natomiast wynik HIV miałam na następny dzień bo badanie wysyłkowe. Ja na HIV robiłam w każdej ciąży..

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-02-03 o 21:51
Stary 2015-02-03, 21:50   #899
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

no to pojechałaś
ale kasperka wie, że ja to tak z miłości

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-03, 21:52   #900
mms_22
Zakorzenienie

a tak między wierszami : mój mąż zrobił mi dzisiaj kolację... tak się wysilił, że przyniósł mi parówki z musztardą ale żeby nie było - podobno mają 85 % kurczaka w sobie watpię, ale zjadłam, żeby nie było, że wybrzydzam, bo drugi raz mi nic nie przyniesie

Igorek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości