|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Uuu... Pierwszy raz słysze o dżemie z żurawiny i czosnku ! I jedno i drugie uwielbiam wiec musi byc pyszne ![]() Junior tez juz wstał, idziemy robic sniadankooooo
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka z rana
![]() roxanko współczuję nerwów na kuriera. Hehe on nie spi to czemu klienci mają spać
|
|
#963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe kiedy u nas łobuzy zrobią online ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() idę się powoli szykować bo długa droga przede mną ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-02-04 o 07:41 |
||||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, ze nigdy mi sie takie cos nie zdarzyło, zeby mi o takiej porze kurier dzwonił ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Wrzesniowki sprzedają sie ciagle o wszystko, tzn przynajmniej było tak jakis czas temu, juz przestałam podczytywać :P No to mamy ten sam typ co do wózka
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę tam kiedyś zajrzeć
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie po prostu wydaje, ze my tu jesteśmy bardzo tolerancyjne, jak ktoś ma inne zdanie niż reszta to przyjmujemy do wiadomosci, nie naskakujemy i nie ma śpięć a tam co jedna to większa wojowniczka o większych doświadczeniach, żadna nie odpuści
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się z rana będę dziś mało bo młody w domu idziemy do lekarza po 10. Ciuszki ładne . A co do lumpkow brak mi tego tu . Mamy 2 takie i jeden dla dzieci ale rzadko coś się trafia fajnego niestety. dlatego często na ebay kupuje albo od znajomych . Jak Wam sie spało ?
|
#968 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ubrania dla młodego ona kupuje. Mi zostają buty i bielizna chyba że trafi się nowe. Tylko od roku to coraz gorszy towar i żeby trafić na coś fajnego to ciężko, np spodni ciazowych od kilku miesięcy nie było.Cytat:
Powoli już szukam, musi mieć dobrą amortyzację, duże pompowane koła, kolor raczej ciemny bo przy ubiegający po podwórku owczarku niemieckim i rękami z piasku młodego długo jasny nie wytrzyma, spora gondola bo cala zima nas czeka, i zeby bardzo duży po złożeniu nie był bo bagażnik taki średni mam a mercedesem tż nie lubię jeździć bo znad kierownicy mnie nie widać .Waga nie gra takiej dużej roli bo do domu trzy stopnie są,.koszyk też.żeby za mały nie był i cena żeby mężowi oczy z.orbit nie wypadły jak mu powiem, ale on uważa ze za 400 zł można fajny nowy wózek kupić, więc no... Muszę go do sklepu wziąć i pokazać jak się bbardzo myli. A te co mi się podobają to cena zbyt wysoka albo nie spełniają moich oczekiwań. Cytat:
![]() Młody od 8 ma przedszkole a jeszcze.w pizamach siedzimy. Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku. Każda z nas jest inna i ja sobie nie wyobrażam narzucać swojego zdania innym i chyba takie samo podejście ma reszta naszych kochanych sierpniowek
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazwyczaj miala cel,uzbierana kase ale przed orkesem byla nie do przezycia.. choc najlepsze zakupy robilysmy w reserved bo jak nam nie podpasowalo to szlysmy i oddałysmy bez problemu.brałysmy po 10ciuszow i kazda kazde bo mailysmy podobne gabaryty.a isc z moja mama na zakupy to masakra, wolalam z tata..dla dziecka to juz co innego,jak sie dowiem jaka plec to i sama tez bede chodzic na lumpki, cudne te Wasze łowy ! dzi synka zawiozl do p. moj tata a ja czekam na kolezanke ,potem zakupy spacer vea7 chyba jednak zetne włosiska , bo cos ten moj warkocz zmarnial sam w sobie ..
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam wrażenie, ze moje włosy to sa nie bardzo jakos ostatnio... Takie sztywne, bez połysku ...
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobra idę, miłego dnia życzę wszystkim |
||
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry . choroby ciag dalszy , Młody odkad oczy otworzył marudzi .. Ale zdarzył sie jakis cud , przespał mi cala noc co przy katarze jest wrecz niemozliwe . Tyle że ja nie spalam bo mnie meczylo .. ledwo na oczy patrze .
![]() Co do ubranek to na mnie u tesciow czekaja 4 wielkie wory malutkich ciuszkow , ale pojada po to dopiero gdzies ok 7 miesiaca ![]() Cytat:
![]() On wychował się ze mna TŻetem i dziadkami od strony TŻeta . Teraz jak sie przeprowadzilismy w moje strony to zostalam mu w sumie tylko ja . Resztę mojej rodziny kojarzy, wie kto jest kim ale nie zna na tyle żeby bez placzu z kims zostac ..
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka Wam życzę
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
z tym karmieniem piersia i butelka to tak samo jak z porodem sn a CC
Kobiety mają rozne możliwosci checi,priorytety i tzreba to zozumiec a nie z gory oceniać ..gdyz cześto nie znamy przyczyn a nie zawsze tzreba ksiazke pisać.. ciesze sie ze jestescie tak wyrozumiałe
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Dziękuję wszystkim za odpowiedź dotyczącą wózków Widzę, że xlander cieszy się dużą popularnością Wczoraj też na którymś z wątków mamusiowych widziałam, że dziewczyny miał wypisane jakie wózki mają kupione i zdecydowana większość miała właśnie xlandera ![]() Powiedzcie mi jeszcze jakich właśnie rozmiarów powinna być gondola??? Wiem,że co model i marka to rozmiary różnią się od siebie ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Któraś z dziewczyn pisała ostatnio, że wkrótce ma być uruchomiony h&m online w Pl Zobaczymy ile to potrwa ![]() Tobie również miłego dnia |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
xlander czemu jest najchetniej kupowany wygodny, zwrotny? bo wyglad ma taki standardowy?
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i do toalety nadal wstawać muszę kilka razy ![]() Trzymam kciuki mocno dzis za Marcelka |
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wam
witam się z rana jeszcze z łóżka Dzisiaj zaczynam 13tc już niedługo i II trymestr ![]() Ja nie mogę patrzeć na te ciuszki, no boskie są ale na razie kupić nie mogę tzn. nie chcę jeszcze a tak kusicie Dobra wstaję i idę na śniadanie, bo tu od rana o jedzeniu ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ale jestem zadowolona w końcu udało mi się wstawić komentarz z tel
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i weekendowych kontroli się nie boję, tylko tak jak pisałam - w tygodniu muszę odrobić praktyki... jakoś nie mogę zebrać się do tego ZUSu Może jutro pojadę, bo dzisiaj jest dzień grochowej
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No nie wierzę ! Nie było mnie od wczorajszego popołudnia i mam 10 stron do nadrobienia No nic mam lekturę na najbliższe 30 min
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja teraz i drożdżówka, a potem zbierać się muszę do pracy.
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Springtime, super, że już lepiej
![]() Z H&M mama są bardzo fajne Mravka, mi właśnie ta położna laktacyjna powiedziała, że nie jedzenie nabiału to jeden z największych grzechów, bo przestajesz dostarcza sobie wapń, który jest bardzo ważny. W ogóle ona mówiła, żeby jeśc normalnie, a jeśli coś by się zaczęło dziac złego, to spróbowac odstawiac - na tydzień - po jednej rzeczy i obserwowac. Jeśli nie będzie zmian, to jeśc z powrotem, a odstawi coś innego. Mówiła, że błędem jest dieta, czyli odstawianie jedzenia "na wszelki wypadek", bo wtedy nie dostarczasz sobie i dziecku niezbędnych witamin i mikroelementów Ależ Ci bliźniaków zazdroszczę - to było moje marzenie w pierwszej ciąży - parkę urodzic i plan miałabym wykonany ![]() katharina kocham faworki Anevo, nie fisiuj, wbijaj Masz genetyczne dzień przede mną ![]() Acka, duży Maluch ![]() Super, że dostałaś ubranka Co do przeglądania, heh, jeszcze nie raz będziesz, ale co tam... oglądaj na zdrowie ![]() mms przez brzuch Jak najbardziej mu się należą dwa tygodnie - może je wziąc w ciągu pierwszego roku życia dziecka Niespodziewajka ![]() Kochana baby trzeba było olac ciepłym moczem... i jeszcze awanturę w recepcji zrobic Zdrówka dla Ciebie i Synka życzę Mój pediatra twierdzi, że pic niestety .... moniska, niestety faceci czasem nie ogarniają Powieś mu kartkę na monitorze ![]() Sugarbaby bo to pierwsze prenatalne jest jednocześnie genetycznym Kurcze, wyszukałam i przepisałam w pierwszym wątku taką informację, co jest czym i z czym się je w temacie prenatalnych... może by to na pierwszą stronę podpiąc?Ambiwalentna, padłam ![]() Tez lubię lumpki, ale u mnie niestety w okolicy tylko jeden sensowny ![]() Papusia, ale na Lidlowe ciuszki trzeba dobrze patrzec. Bodziaki np. mają średnie - strasznie się wyciagają, za to spodnie fajne ![]() roxana, ciuszki śliczne ![]() Śliniaki piękne, ale... dla mnie totalnie niepraktyczne Podostawałam chyba z 5 i ani jednego nie użyłam ![]() Tusia na krew czeka się do tygodnia, na HIV i do trzech tygodni - zależy gdzie robisz i jak szybko się uwiną. kasperka, H&M ma śliczne ciuszki ![]() BTW. świetne ciuszki ma też Tesco Co do wózków - zastanów się gdzie będziesz nim jeździc (kwestia kółek i amortyzacji), czy będziesz musiała go nosic np. na piętro (kwestia wagi), czy chcesz 2 czy 3 w jednym, no i żeby godnola była duża, bo jest szansa, że jeszcze jesienią/zimą Maluch będzie w niej urzędował (Maluch plus ciepłe ciuchy) Poza tym warto się do sklepu przejśc i pomacac wózek - sprawdzic, czy Ci z nim wygodnie, czy się nie telepie, etc... dla mnie też ważne było wyposażenie - budka spacerówki miała się mocno rozkłada, i do oby miała by moskitiera i folia przeciwdeszczowa. Do tego dobra, pakowna torba i parasolka Sama mam x-landera x-move i absolutnie go kocham, ale gondolę mógłby miec większą beatrix, to tnij W sumie, mi by się też przydało jakieś podcięcie, ale że to się wiąże z farbowaniem (bardzo, bardzo bardzo już powinnam), a nie mogę się na farbę zdecydowac, to jeszcze poczekam ![]() Haaa.... znowu się rozpisałam i znowu nikt tego nie przeczyta ![]() Po wczorajszych szczepieniach ok. Młody miał książeczkę, wiec go nie było A i przestałam się dziwic, że "ciuszki się w praniu chyba zbiegły", od listopada urósł 4 cm, ma teraz 88 i muszę mu wymianę garderoby zrobic
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja od 7 na nogach bylam na badaniach krwi przyjechałam maż zrobił mi sniadanko
takie mnie słabości wzieły zmierzyłam ciśnienie i mam 100/60 puls 107 ;/ ale wczoraj była tu rewia mody a własnie jak się okaże że będzie u mnie chłopczyk to będe miała do sprzedania dużo ubranek dla dziewczynki wszystkie markowe z angli i cześci z lidla ale tak jak pisałam te z lidla są super jakości ale większościowo to są markowe i w bardzo dobrym stanie do wyboru do koloru jak coś to jak będe sprzedawać jak będzie któraś chętna to zrobie zdjęcia
|
#988 |
|
Rozeznanie
|
Hej gadułki
Ja jeszcze się kisze w łóżku ale z racji iż znów mnie pobolewa brzuch ale dzisiaj wieczorem wkoncu wizyta co do lumpów to ja nie umiem szukać zawsze najbardziej mi się podobają ciuchu ze smyka i h&m oraz cocodrillo a z kolei co do wózka to jak narazie zostaje przy ECO TURRAN myślę że nazwy zbytnio nie przekręciłam
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie warto na 1 stronkę dać info o badaniach co się z czym je
Kasperka kochana ja też wstaje ba siusiu niestety nieraz na ostatni moment. Wózek ja na ebay widziałam Hauk i Baby lux mi się podobają cena 250 e na oko. Ale to kombi także na lata
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do lildowskich ciuchów, to z rozmiarówką się zgadza ![]() Dzieciaki szybko rosną
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

i drożdżówka, a potem zbierać się muszę do pracy.