|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że biżuteria ukazana w minikatalogu na kampanię 10/2007 podlega opustowi 20% |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te nowe FootWorksy..miałaś okazje tylko powochąć, czy też moglaś zbadac je bliżej? Jak to jest z kremem do szybkiego pedikiuru? podobno bardziej przypomina żel niż krem. |
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i bransoletka i pierścionek mi przyszły
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanko to do nowych cieni Arabian Glow ze strony 45 w K11. Długo sie utrzy,mują na powiekach? rolują się? acha....i czy rzeczywiście efekt jest taki jak na zdjęciu?
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Reeva makijaż rewelacyjny,bardzo mi sie poboda,chciałabym nmiec takie sliczne oczko. Niestety nowy krem z naturals mi nie odpowiada ja mam mieszczana cerę i nie jest dla mnie dobry,długo pozostawia tłustą,świecącą warstwe na twarzy i po nocy wyskoczyły mi nowe wypryski,a tak przy okazji moze byscie mogły cos polecic,moze jakis krem lub masc na wypryski,pojawiaja mi sie tylko na brodzie bo juz nie moge sobie z nimi poradzic,długo uzywałam tego krem-zel normalizujący i był super ale ostatnio zauważyłam ze juz mi nie pomaga. Wziełam sobie podkład PW odcien cream i jest super,odcień idealny,naprawdę długo utrzymuje sie na twarzy i ma takie wykonczenie delikatnie matowe,przynajmniej na mojej twarzy,wczoraj nawet na II termin zamowilam ten podkład dla tesciowej bo jej tez jej bardzo podpasował. |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zamówienie składałam 10 sierpnia, a wczoraj odbierałam paczke w COK-u w Bydgoszczyale mi często różne rzeczy z netto nie przychodzą, a Wam przychodzą i nie wiem o co tu chodzi, może dlatego, że jestem dzień E ![]() pozdrawiam Edytowane przez qlKobietka Czas edycji: 2007-08-15 o 11:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko tylko nie krzyczcie na mnie jesli byla juz o tym mowa a mianowicie czy oferta z formularza LAP OKAZJE wlicza sie do kwoty zamowienia bo opustu napewno niema![]() z gory dziekuje wam za pomoc p.s czy mozecie sie zalogowac w strefie konsultantki bo ja nie![]() ![]()
|
|
|
|
#1061 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5006286]W internetowej tusz rzęsisty, to chyba ten, który lubię ![]() Zalączam fotkę cienia orchid zmieszanego z czarnym vipery, różowym perłowym ruby rose i kredką big colour liliac ice przy kąciku Taki efekt Aparat za bardzo odbił drobinkami, w rzeczywistości tak nie świeci[/quote]śliczny makijaż tez taki chce |
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no oferta ciekawa interesuje mnie z niej: * Luksusowy peeling do ciała "TTA Always" (miał ktos? jak się sprawuje?godny polecenia?) *rzęsisty tusz do rzęs czarny(dobry? podobny do ekstremalnie podkręcającego?) Edytowane przez martusia5554 Czas edycji: 2007-08-15 o 13:42 |
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i z odbiorem paczek w soboty nie ma najmniejszego problemu![]() Ja mam takie pytanko, czy zestaw Individual Blue dla Niego już komuś przyszedł? Bo przewinęło mi się przed oczyma, że braki były a tu nagle jedna z moich klientek się zdecydowała i nie wiem czy dać jej nadzieję
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Godziny otwarcia poniedziałek - piątek 11.00-19.00 sobota 10.00-14.00 odbiór paczek od godz. 12.00 |
|
|
|
|
#1068 |
|
Doncia
|
Napisane przez kasiek1122
Czy ktoś się nie orientuje czy paczki do coku moga przychodzić w sobotę? Bo mam termin zamówienia internetowego 16.08 a chciałabym żeby było jak najszybciej, więc myślałam, że zamowię do coku, no ale właśnie nie wiem..jak z tymi paczkami jest.. dodam, że chodzi mi o cok w krakowie ... do wszystkich poza warszawą paczki sa dostarczane od poniedzialku do piątku ... niestety |
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
W Katowicach przychodzą paczki w soboty(nie tylko w Warszawie)Do COKu
Edytowane przez geigerka Czas edycji: 2007-08-15 o 14:52 Powód: dokończenie |
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
ale kazdy cok jest inaczej otwarty...
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do pedikiuru to jest taki zelowaty, kremu nie przypomina, ale dla mnie jest fajny DZIEWCZETA MAM PROSBE.. W K13 CHCE KUPIC 2 KULKI DLA FACETA ALE OPISY ZAPACHOW KOMPLETNIE MI NIC NIE MOWIA.. CHCIALABYM ZEBYSCIE POMOGLY WYBRAC MI 2 NAJLADNIEJSZE CHCIALABYM ZEBY TO BYL ZAPACH RACZEJ SWIEZY, DLA MLODEGO MEZCZYZNY - INDIVIDUAL BLUE - ESSENCE - FULL SPEED - INTERACT - BLUE RUSH - I'MPERFECT - BLACK SUEDE TOUCH BARDZO PROSZE O POMOC! Z GORY DZIEKUJE
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- ESSENCE - raczej pieprzny - FULL SPEED - bardzo ładny, świeży, kojarzy m się z mężczyzną ![]() - INTERACT - ładny, świerzy ale chyba full speed lepszy - BLUE RUSH - świerzy, bardzo ładny - I'MPERFECT - też wydaje mi sie że świerzy - BLACK SUEDE TOUCH - zdecydowanie korzenny, piepszny, mój tata go uwielbia Ja polecam Full Speed i Blue Rush
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę miała jakas próbkę tych kremow ale dopiero w poniedzialek,na fakturze mam probkę ale niestety nie mam informacji czy na dzien czy na noc.Wiec jezeli nie bedzie za pozno to w poniedzialek umieszcze skład tego kremu.
Karsit ja tez polecam BLUE RUSH i FULL SPEED. |
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam próbkę tego kremu ale na dzień - zeskanowałam skład to podaję, może komuś sie przyda - na noc niestety nie mam
|
|
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziekuje, zamowie zatem full speeda i blue rusha, wg Waszych porad
|
|
#1076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę fakturę: z katalogu wszystko będzie a z netto nie będzie kredki satynowej, klapek i pędzelków |
|
|
|
|
#1079 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję dziewczyny
I z otwartymi oczami, okolice oczu są po korekcie, bo miałam wory Oraz przypomnę, że tak nie świeci tak w rzeczywistości i wszystko lekko przechodzi i przy tym jasnym rózu przy kąciku oka nie ma takiej różnicy ze skórą, flesz odbił
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5010636]dziękuję dziewczyny
I z otwartymi oczami, okolice oczu są po korekcie, bo miałam wory Oraz przypomnę, że tak nie świeci tak w rzeczywistości i wszystko lekko przechodzi i przy tym jasnym rózu przy kąciku oka nie ma takiej różnicy ze skórą, flesz odbił [/quote]piękny makijaż!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

jezyny prawie nie czuc, dominuje wanilia (niestety) po prostu bardzo slodki zapach..
ale mysle ze na zime akurat
Pozdrawiam

dodam, że chodzi mi o cok w krakowie

W trakcie szukania pracy ...