Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 10:59   #3781
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

No to sobie czekam na ktg aż apetytu nie mam. Na śniadanie tylko orzechy włoskie.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:01   #3782
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja mam tarczycę 0,4 a Ty?
To ładne TSH masz, mi wyszło 0,154 przy normie 0,27-4,2... i w sumie nie wiem co to znaczy:P mówiła, by się nie martwić, sprawdzimy za miesiąc, bo do tej pory było wszystko elegancko

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Tu ci chyba lyselux (przepraszam, znowu na pewno przekreciłam nick, ale na prawdę jest trudny do napisania z pamięci :p) poradziła iść do rodzinnego. Ja ci radzę pogadać z ginem. Oni na prawdę lepiej się znają i mniej boją ciężarnych. Ciężarna to jest osoba, której większość lekarzy się boi, rzadko ma takie pacjentki, słabo się na nich zna i potem wychodzą takie kwiatki jak u Magiusy, że dostaje się lek, który jest wątpliwy. To smutne może, ale jak lekarz rzadko spotyka ciężarną chorą a często emerytów z nadciśnieniem, to wiadomo, że lepiej się czuje w kwestii nadciśnienia. A w poczekalni jeszcze coś innego załapiesz. I ospy mieć nie będziesz, a grypę tak. Ja w każdej kwestii bardziej ufam mojemu ginekologowi, nawet w kwestii kataru.

A lek, który można podać na początku ospy (24h) nazywa się Acyklovir (Heviran). Ale to ktoś ci musi wypisać receptę. Można go brać w ciąży. (Swoją drogą mój mąż miał tę rp w portfelu i kazałam mu wykupić lek, gdyby tylko go coś zaswędziało w ciągu 10 minut :p).

No i jeszcze wchodzi w grę podanie tej surowicy, ale to chyba dopiero w przypadku gdyby Twoja córa rzeczywiście zachorowała.
Ale dużo wiesz W sumie chyba więcej niż lekarze, którzy mnie badali na święta. Lekarka rodzinna nie była pewna co to za krostki, więc zawołała drugą, wysłali mnie na oddział zakaźny- tam z kolei nie wiedzieli co można robić z kobietą ciężarną, to skierowali na oddział ginekologiczny, a tam sprawdzili czy z małym ok, ale nie wiedzieli co robić z ospą ogólnie to ciężarna z ospą jest tak rzadkim przypadkiem, że nikt nie wie co robić:P

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To liczę po cichu na to, że już będą miały za mało czasu żeby się przerodzić w rozstępy

Ale miałam sen dzisiaj, poszłam do mojego ginekologa żeby dowiedzieć się kiedy będę rodzić, a ten mnie wpisał na listę oczekującą i jak będzie moja kolej to do mnie zadzwoni zwłaszcza że poród miał być SN.
hahaha w sumie to nawet byłoby tak fajnie, można się jakoś przygotować, a tak to czekamy na niespodziankę

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Taaa w pl bym się nie odważyła bo u nas komuna. Nie wiem jak wy ale w pl do sauny tez wchodzę bez gaci jedynie ręcznik pod pupę... Hihi
Tyle ze w saunie mało widać
Bardzo chętnie weszłabym do sauny nago, ale to nie na polskie warunki:P zwłaszcza, że korzystam z suchej albo na podczerwień (moja ulubiona), a tam jednak wszystko widać:P może dorobię się kiedyś sauny we własnym domu
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:01   #3783
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
idę do biedronki mają dziś piękne pościele na walentynki;p
mój mi nie kupi to sobie sama prezent kupię, bo on zajęty malowaniem mieszkania
hahah no to tak jak mój ale nie wiem co sobie kupić na walentynki
my już po wizycie, szyjka 34 mm, wszytsko zamknięte na 4 spusty, porodu na horyzoncie ani widu ani słychu. Kazał dużo się z męzem, chyba więc będę musiała zakupić pigułkę gwałtu co by szyjkę uelastycznić
Dał mi l-4 do 19.02 i później już nie da, bo nie może i mam brać urlop macierzyński-niebardzo mi sie to uśmiecha bo jak urodzę po terminie to co miesiac mi przeleci bez dziecka
Stary 2015-02-05, 11:02   #3784
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
a to czy zwisać będzie czy nie to już zależy od nas samych, trzeba ćwiczyć to nic nie będzie wisiało ale tym się martwić już po porodzie dopiero, narazie co innego jest do przeżywania, właśnie sam ten moment
Damy rade. Wszystko się uda i będzie jak należy. To są narazie szczegóły tym będziemy się martwić po porodzie. Kurde jak mnie cały dół boli. I przy pepku tez. Oby nic poważnego. Bo już dość poważnych rzeczy co się dzieje. No zanim ją wyjdę to pewnie pół godziny potrwa. Ale mamy czas

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:03   #3785
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
my już po wizycie, szyjka 34 mm, wszytsko zamknięte na 4 spusty, porodu na horyzoncie ani widu ani słychu. Kazał dużo się z męzem, chyba więc będę musiała zakupić pigułkę gwałtu co by szyjkę uelastycznić
Dał mi l-4 do 19.02 i później już nie da, bo nie może i mam brać urlop macierzyński-niebardzo mi sie to uśmiecha bo jak urodzę po terminie to co miesiac mi przeleci bez dziecka
za wizytę!
A czemu nie może Ci dać l4? Nie rozumiem
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:04   #3786
Magiusa
Zakorzenienie

Hejka. Ja po usg...no i z dobrych wiesci to tyle ze nadal odpowiada wiekowi ciazy. W 35t4d ma okolo 2800 no i wsxystko w normie.
Troche mnie martwi to ze obecnie ma owinieta peppwinke wokol szyi :/ boje sie ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Poza tym w bad krwii (na gr.krwii) pojawily sie przeciwciala. Na szczescie w grudniu zrobili mi zastrzyk w tej spr.wiec tu chyba ok

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:07   #3787
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
jak dobrze ze wszystko ok. Mam nadzieje ze u mnie będzie też lepiej w to wierzę. Choć ciężko nie powiem ze nie. O porodzie w tej chwili nie ma mowy to będziesz spala spokojnie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Hejka. Ja po usg...no i z dobrych wiesci to tyle ze nadal odpowiada wiekowi ciazy. W 35t4d ma okolo 2800 no i wsxystko w normie.
Troche mnie martwi to ze obecnie ma owinieta peppwinke wokol szyi :/ boje sie ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Poza tym w bad krwii (na gr.krwii) pojawily sie przeciwciala. Na szczescie w grudniu zrobili mi zastrzyk w tej spr.wiec tu chyba ok

Będzie dobrze. Tu w szpitalu nawet WiFi mają jaki luksus he he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:07   #3788
asiulek8
Wtajemniczenie

Tepsa - a czemu nie może Ci dać zwolnienia do terminu porodu? Ostatnio jak byłam na wizycie to wystawiali dziewczynie zwolnienie właśnie do dnia porodu. Dziwnie jakoś.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:07   #3789
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość

za wizytę!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:07   #3790
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
takie zalecenia to ja rozumiem
aż mi się zachciało czy to też podchodzi pod zachcianki ?

dziewczynki brawa za wizyty

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-02-05 o 11:09
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:10   #3791
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to sobie czekam na ktg aż apetytu nie mam. Na śniadanie tylko orzechy włoskie.
lubie mieć robione ktg....to patrzenie na ucisk macicy hehheeh i adrenalinka czy przypadkiem jakieś skurcze się nie pojawiają tylko najgorasze jak młody zaczyna szaleć i diody tracą jego tętno
Stary 2015-02-05, 11:10   #3792
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
To ładne TSH masz, mi wyszło 0,154 przy normie 0,27-4,2... i w sumie nie wiem co to znaczy:P mówiła, by się nie martwić, sprawdzimy za miesiąc, bo do tej pory było wszystko elegancko

Ale dużo wiesz W sumie chyba więcej niż lekarze, którzy mnie badali na święta. Lekarka rodzinna nie była pewna co to za krostki, więc zawołała drugą, wysłali mnie na oddział zakaźny- tam z kolei nie wiedzieli co można robić z kobietą ciężarną, to skierowali na oddział ginekologiczny, a tam sprawdzili czy z małym ok, ale nie wiedzieli co robić z ospą ogólnie to ciężarna z ospą jest tak rzadkim przypadkiem, że nikt nie wie co robić:P

hahaha w sumie to nawet byłoby tak fajnie, można się jakoś przygotować, a tak to czekamy na niespodziankę

Bardzo chętnie weszłabym do sauny nago, ale to nie na polskie warunki:P zwłaszcza, że korzystam z suchej albo na podczerwień (moja ulubiona), a tam jednak wszystko widać:P może dorobię się kiedyś sauny we własnym domu
To masz lepiej ode mnie bo masz niżej niż ja. Jestem ciekawa co będzie z tarczyca po porodzie oby tylko ok

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:10   #3793
JoaMro
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze, co lekarz to inna opinia co do zwolnień. A w sumie prawda jest taka, że to chyba nie jest nigdzie narzucone. Ja mam do 01.03 a termin na 02.03. Ale lekarz mi powiedział, że jak nie urodzę, to da mi dalej. Ogólnie, to jeśli się ma zwolnienie dłuższe i urodzisz w jego trakcie, to od dnia porordu i rozp. macierzyńskiego jest anulowywane. Także to jakieś pójście na skróty przez Twojego gina. A szkoda urlop marnować przed porodem.
Stary 2015-02-05, 11:11   #3794
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
za wizytę!
A czemu nie może Ci dać l4? Nie rozumiem
teraz dostałam ale ostanie do 19 lutego, termin mam w sumie na 4 marca, no i mam lukę i teraz nie wiem o co chodzi?czy nie da po 19 lutym bo mu sę nie chce czy jakieś durne przepisy
Cytat:
Tepsa - a czemu nie może Ci dać zwolnienia do terminu porodu? Ostatnio jak byłam na wizycie to wystawiali dziewczynie zwolnienie właśnie do dnia porodu. Dziwnie jakoś.
nooo własnie teraz to juz zupełnie zgłupiałam, czyli jednak można, a lekarz coś kręci
Stary 2015-02-05, 11:12   #3795
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
gratki za wizyte!!!! jak to nie da póżniej L4 ?? Ja po urlop macierzynski mam sie stawić u swojego pracodawcy z aktem urodzenia
Stary 2015-02-05, 11:12   #3796
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Kurcze, co lekarz to inna opinia co do zwolnień. A w sumie prawda jest taka, że to chyba nie jest nigdzie narzucone. Ja mam do 01.03 a termin na 02.03. Ale lekarz mi powiedział, że jak nie urodzę, to da mi dalej. Ogólnie, to jeśli się ma zwolnienie dłuższe i urodzisz w jego trakcie, to od dnia porordu i rozp. macierzyńskiego jest anulowywane. Także to jakieś pójście na skróty przez Twojego gina. A szkoda urlop marnować przed porodem.
oczywiście, że szkoda mojeg urlopu, no nic pójdę do innego lekarza nawet jesli miałby to być internista czy kardiolog, ale faktycznie poleciał w kulki
Stary 2015-02-05, 11:12   #3797
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
o dziękuję za info!!!! Na pewno dziś skorzystam, już się nie mogę doczekać

Dziewczyny,

właśnie zadzwoniła do mnie teściowa zapytać jak po wizycie i nie obyło się znowu bez wywodu ze złotymi radami że mam kupić bombonierki położnej, bo inaczej mi położna od serca nic nie doradzi, że zobaczę sama, ale w domu będę miała syf, bo albo będę poświęcać czas dziecku, albo obowiązkom domowym i będę znerwicowana bo ona tak miała w takich momentach mam ochotę całkowicie zrezygnować z telefonu
aaa i broń Boże mamy nie podejmować decyzji odnośnie szczepień, bo nir od tego sa rodzice, tylko lekarze mają to zrobić za nas, bo my się na tym nie znamy i dobrej decyzji nie podejmiemy...
Twoja teściowa to mistrz

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
o mamo! ale się uśmiałam

Ja leże sobie wg. zaleceń czytam Was i patrzę na kącik Tymonka... nie mogę się doczekać aż będzie z nami...
ale pięknie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
widziałam temat teściowej ogólnie o swojej nie będę się rozpisywać, bo nie wolno mi się w ciąży denerwować ale napiszę Wam co ostatnio wymyśliła
otóż była rozmowa, że w naszej okolicy będzie budowane kolejne przedszkole, ale za czym pewnie powstanie to mój synuś prawie pójdzie do przedszkola a ta czarownica wtedy z takimi pretensjami w głosie "PO CO ON MA CHODZIĆ DO PRZEDSZKOLA SKORO MA BABCIE NA EMERYTURZE" (miała na myśli siebie) a ja jej na to "Bo przedszkole uczy, rozwija i wychowuje i będzie miał kontakt z rówieśnikami. I Radek na 100 % będzie chodził do przedszkola choćby prywatnego czy to się komuś podoba czy nie" no i oczywiście od razu obraza majestatu, bo jak ja mogę być taka bez szczelna i nie dość, że pyskuje to jeszcze BIEDNE DZIECKO DO PRZEDSZKOLA BĘDĘ WYSYŁAĆ
U mnie żłobka chyba nie ma, kurczę nie wiem.. Ale poślę dziecko najszybciej jak się da..

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie nie rodze No więc tak z młodym wszystko dobrze -waży około 2800 . Z szyjką oki. Doktorek powiedział że czop moze odchodzić ale to o niczym nie świadczy. Bóle okresowe mogą sie pojawiać,kazał wtedy leżeć dużo. Dostałam globulki dowcipne na zmiane PH w pochwie bo sie zmieniło Spytałam czy jest ryzyko wczesniejszego porodu-powiedział ze z tym to nigdy nic nie wiadomo ale na razie nic temu nie zapowiada. Więc kamień z serca

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
super

Mam dzisiaj wrażenie, że nawet po wodzie mnie zgaga pali

A poniżej moje lumpkowe łupy za 6.49
Super zakupy

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Witam się z Wami mamuśki zimowo
Mimo całodziennych mdłości i zgagi mam super humor, bo w końcu kupiliśmy wózek! Padło na Baby design lupo comfort + fotelik x-lander besafe. Jeździmy nim po domu jak szaleni. Tż chyba bardziej się nim cieszy niż ja
Co do teściowej to dzisiejsze hasło mojej jak zobaczyła, że kupiliśmy wózek "O to teraz nie będziecie musieli rozkładać łóżeczka" ona myśli, że wózek służy żeby dziecko w nim spało i że albo łóżeczko alko wózek!!!
Też mamy ten wózek , tyle że w beżu
Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Na specjalne życzenie ...❤
Ale ładnie

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę Mamusiek
Stary 2015-02-05, 11:13   #3798
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
lubie mieć robione ktg....to patrzenie na ucisk macicy hehheeh i adrenalinka czy przypadkiem jakieś skurcze się nie pojawiają tylko najgorasze jak młody zaczyna szaleć i diody tracą jego tętno
Boje
się. To czekanie jest najgorsze. Tak mi serce wali. Ale wierzę że będzie ok 👌

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:14   #3799
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam tylko raz na razie ktg i trwało może 10 minut. Ale chyba na wizycie za tydzień da mi jakieś skierowanie czy coś??

Co do tego zwolnienia jeszcze. To trochę dziwnie, bo jak masz wziąć macierzyński, skoro jeszcze dzidziuś się nie urodzi?? To takie mało logiczne jak dla mnie.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-05, 11:15   #3800
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Boje
się. To czekanie jest najgorsze. Tak mi serce wali. Ale wierzę że będzie ok 👌
przeeeeeeeestań to tylko KTG -bedzie dobrze! Nie mozesz sie tak denerwować bo to i tak nic nie da,malutką tylko stresujesz. Jesteś w dobrych rękach ! Co to będzie jak zaczniesz rodzić...w przyszłym tygodniu
Stary 2015-02-05, 11:15   #3801
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
gratki za wizyte!!!! jak to nie da póżniej L4 ?? Ja po urlop macierzynski mam sie stawić u swojego pracodawcy z aktem urodzenia
Ja to samo. Bym jeszcze urlop tracić. Wole go po macierzyńskim wykorzystać. Więcej czasu z mala.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:15   #3802
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek
Kciuki za dzisiejsze wizyty

Mamuska,kurcze niefajnie z tymi choróbskami dobrze dziewczyny piszą zrób sobie przeciwciała zamiast się zamartwiać na zapas. Pogadaj z lekarzem,jak się możesz zabezpieczyć. Ale nie zamartwiaj się.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:18   #3803
morful
Raczkowanie

Dzień dobry Mamusie !
Tepsa Mi na wizycie 20.01 dała już L4 do końca ciąży, czyli do 1.03 :/

emilia1987 Miałam nadzieje, że tż uda się coś kupić po pracy, ale z tego co piszesz po 18 nie ma co liczyć :P A Tobie udało się coś upolować ?

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
Phil Bosmans
morful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:18   #3804
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
przeeeeeeeestań to tylko KTG -bedzie dobrze! Nie mozesz sie tak denerwować bo to i tak nic nie da,malutką tylko stresujesz. Jesteś w dobrych rękach ! Co to będzie jak zaczniesz rodzić...w przyszłym tygodniu
Mloda az
zaczęła kopac. Lekko ale zawsze.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:19   #3805
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam tylko raz na razie ktg i trwało może 10 minut. Ale chyba na wizycie za tydzień da mi jakieś skierowanie czy coś??
.
ja ktg miałam robione 2x dziennie (po 30,60 min) jak w szpitalu leżałam. Mój lekarz nie robi . Pytałam sie położnych w zpitalu i powiedziały ,ze jeśli ruchy są odczuwalne tak samo i ciśnienie jest w normie to nie ma potrzeby robienia. Zawsze doradziły że mozna pojechać na IP i tam zrobią.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Mloda az
zaczęła kopac. Lekko ale zawsze.
kopie matke by troche dała na luuuuz
Stary 2015-02-05, 11:21   #3806
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście, że szkoda mojeg urlopu, no nic pójdę do innego lekarza nawet jesli miałby to być internista czy kardiolog, ale faktycznie poleciał w kulki
Walcz kochana walcz. Należy nam się nie ma ze nie. Kurde tyle opóźnienia. No ale takie uroki NFZ he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-05, 11:22   #3807
emily863
Zadomowienie

Cytat:
A dlaczego tylko do 19.02. skoro termin masz na początek marca? Moim zdaniem powienien Ci do tej daty wystawić. Ja mam wypisane już od dawna do 29.03.2015 i liczę się z tym, ze po dacie porodu gin już nie wystawi, więc żeby nie brać macierzyńskiego trzeba się będzie na coś "rozchorować".
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:24   #3808
87marta78
Zadomowienie

No i po porannym odddaniu krwi. Tak mi pielęgniarka niemiło się dziś wkłuła, że cała ręka mnie boli idę sie zdrzemnąć, co by w drodze na usg nie zasnąć za kierownicą odezwę się po wizycie
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:26   #3809
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

Co do tego zwolnienia jeszcze. To trochę dziwnie, bo jak masz wziąć macierzyński, skoro jeszcze dzidziuś się nie urodzi?? To takie mało logiczne jak dla mnie.
bardzo dziwne co nie jak brać macierzyński skoro nie ma jeszcze dziecka
Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
A dlaczego tylko do 19.02. skoro termin masz na początek marca? Moim zdaniem powienien Ci do tej daty wystawić. Ja mam wypisane już od dawna do 29.03.2015 i liczę się z tym, ze po dacie porodu gin już nie wystawi, więc żeby nie brać macierzyńskiego trzeba się będzie na coś "rozchorować".
echh..no trudno, skoro mu się nie chciało i się nie dało w jego mniemaniu to pójdę do innego lekarza, nie zmienia to faktu, że jak nie popytasz się to tak Cię w pupę kroją i rabią że szok
Stary 2015-02-05, 11:27   #3810
asiulek8
Wtajemniczenie

A ja się przejadę może do tego Lidla zobaczyć co tam dają. Znając życie już nic nie będzie Tylko muszę warunki na ulicy sprawdzić, bo tyle śniegu napadało, mam nadzieję że ślisko nie jest, bo tak to du.a, będę w domu siedzieć.

03.03.2015 - Jagódka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości