|
|
#2881 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Miodu używam głównie do kawy, ewentualnie do pieczenia mięsa, a czosnek to praktycznie do wszystkiego - mięso, makaron, krewetki.... czosnek z miodem łącznie do pieczenia mięska, o
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja - Jojco działa
Wprawdzie cudów nie ma, nie czarujmy się, długość i tak pójdzie pod nóż (ta, która się sama nie wykruszy ) ale jest wizualnie lepiej, znośnie, na tyle, żeby przebujać się jakoś do czasu aż nowe odrosną. Jest nadzieja. Tylko na razie przetestowałam go solo. Czy powinnam po nim coś jeszcze nałożyć? Chyba nie skoro ma kwaśne Ph? Widzę sens w zakupieniu rekonstruktora a potem hydrator. Dobrze mówię? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-05 o 13:19 |
|
|
|
#2883 |
|
Panaroja
|
Dziś na fisażu u góry sprzedaż i wynajem kontenerów
macham znad choróbska i znikam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2885 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() 2. Zdrówka
|
|
#2886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
słuszna uwaga |
|||
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ściskam wszystkich chorujących , obecnych i nieobecnych (Betty) Speedy recovery Maja, Spo ma rację, sok z malin bardzo pomaga w skróceniu przeziębienia. Najlpeiej świeże maliny (no teraz mrożone) wpinkalać bez przetworzenia. Tylko trzeba uważać, bo to jakby naturalna aspiryna, rozrzedzi krew etc. No i cynk. |
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Cytat:
2. Nic po, nie ma potzreby, bo i silikon toto w sobie ma . Najwyżej możesz coś przed. I kup sobie ten Isanowy olejkowy rekonstruktor do nakladania przed myciem, nie obciąża nic a nic, a naprawdę świetnie zmiękcza wlos. 3. Albo na zmianę, jedno mycie rekonstruktor, a drugie hydrator...ale pewności nie mam, bo rekonstruktora nie mialam nigdy.... Wrociliśmy z Bolką od weta, przedostatni raz Wszystko pięknie się goi, jęzor wygląda prawie idealnie, rana ładnie się zrasta |
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]()
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wolisz Garniera Awokado, to spokojnie może być. Też jest świetny i powinien się sprawdzić idealnie 2. Bardzo szybko Myślałam,ze będziemy się bujać z miesiąc ( z poprzednim wetem pewnie by tak bylo ), a tu bach, bach, kilka zastrzykow odpowiednich, smarowanie paszczy regularne i kicia jak nowa prawie. Tylko ta wyrwa na języku na pamiątkę zostanie ...
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie miałam pytać Parabel co sądzi o tym , bo daję młodej od 3 dni z syropem prawoślazowym i coś szybko ozdrowiała ![]() £12 za dzienną travelkę poza szczytem i funt po 5,6pln ![]() chyba czas na oyster i stanie w korkach w piętrowych autobusach
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-05 o 17:39 |
|
|
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
Parbel zdrowiej! :kula:
i Maja też! Drogi Baru, ile dalibyście najwięcej za portfel damski 15 na 11 centymetrów ze skóry, tłoczony? Bo podpatrzyłam i dopytałam, i wiem, że mam dostać niebawem w prezencie. Kilka lat temu kupiłam sobie mały za ok. 60 zł, mam do dziś, na co mi nowy? Ale już kliknięty. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Bo nie wiem, czy żem skąpiradło, czy świat z cenami oszalał?
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł bary snad Babciagate , czuję się przeczołgana psychicznie i tak też moja twarz wygląda , jak naleśnik...
Cytat:
|
|
#2894 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciastka mnie przerastają .... No i jestem na diecie...
|
|
#2896 |
|
Wtajemniczenie
|
O, ja też bezciastkowa
|
|
#2897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
2 Dzięki kochana
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeech żebym umiała. Na pewno jest słodki bez ulepności. Ale trzeba lubić pylistość goździka i gorzko-słodycz lisci figi. To na pewno. Reszta jest jakby "bursztynowa" ? Polecała mi go na początku mojej drogi perfumowej Kota chyba? A może Daff, a może obie. Szukałam ciepłego, delikatnego zapachu, dosyć neutralnego, bez ulepa, nie gourmand. I on taki właśnie jest. Jest zdecydowanie nienowoczesny delikatnie mówiąc.
Chuopin puszcza mi "Ślady" podoba mi się. |
|
|
|
#2899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() Same dobre wieści już mi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
A na dodatek sprzedający myslą że kupujący to dekiel totalny...---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
|
|
#2900 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś byłby łaskaw sensownie obrzydzić mi Gentiane Blanche? Bo wydaje mi się, że fajnie pachnie, gorzko-ostro-zielono...
|
|
|
|
#2902 |
|
Wtajemniczenie
|
A no ok. 100 zł, ale i tak mi się wydaje, że to strasznie dużo?
Nad perfumami bym tak nie rozkminiała ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- http://www.eokulary.com.pl/portfel-s...utm_medium=cpc Kto zgadnie, co przeczytałam? Portfel skórzany z GĘSI. I myślę: z gęsi? poszaleli, czy co? Biedna gęś!
|
|
#2903 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Red,ja Ci obrzydzę z przyjemnością! On jest ledwo wyczuwalny,mydlano-mdły a ulotny jeszcze bardziej niż Carbone. Też się swego czasu dałam nabrać na te wytrawne gorzkości i
|
#2904 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki! Jeszcze podetknę kuledze do oceny. |
|
|
|
#2905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wszyscy we barze mówili, że to on do Cię smali cholewki |
|
|
|
|
#2906 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dałabym za portfel 200 zł, w życiu Z 50 zl to max ![]() No ale ja nie potrzebuję skorzanego, nie kręcą mnie ![]() I jak sobie pomyślę,że skórzane buty można już kupić za 200 - 300 zł, a torebkę też, to mi się to strasznie rozrzutne wydaje, ale jak ktoś lubi mieć...to nic mi do tego ![]() Mój bazarowy za 15 zl mam już z 5 lat i nic mu się nie dzieje , wygląda jak nowy |
|
|
|
|
#2908 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, did mnie dzisiaj oświecił, że odżywki do włosów kupują młode panie (to ja nie wiem czy Tobie wolno), które nie mają grzebienia, żeby te odżywki rozczesywały im włosy
Did układa listę zakupów: kiełbaski wędlinki kiełbasa kabanosy wino dla mamy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Ostatnimi dniami podobno najniższe od kilkudziesięciu lat (choć dzisiaj już pewnie sporo wyższe, u mnie słońce właśnie i śnieg się topi) 

) ale jest wizualnie lepiej, znośnie, na tyle, żeby przebujać się jakoś do czasu aż nowe odrosną. Jest nadzieja.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Choć najprędzej to nic
klask i: