Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 13:50   #3811
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

BIRD a to co innego chyba bo tu to drukarka 3d robia Ci dzidziusia

Pospalam. Jem cos i po chlopakow jade

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:50   #3812
kamilove
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Nie mogę zasnąć... Wiec wyślę Wam psią dzidzię ładny maluch prawda? Załącznik 5907053
ale słodki

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

to my mamy nawet zdjecie z pokoju Mai jelonka jakiegos czy sarenki i dziki tz kiedys widzial jak jechal z marek. Fakt domek ladny jest, ja nie patrzylam w tamta strone nigdy, jutro zobacze jadac do lidla, mamy tylko ten przy Głębockiej/torunskiej?
Zdrowa juz jestes? To na herbate bys wpadla i po rozek
tak ten najbliżej, ewentualnie później na modlińskiej i wileńskiej jeszcze jest aa i na bródnie przy cmentarzu
wyzdrowiałam, chętnie wpadnę ale tak po weekendzie najprędzej oki? bo dziś mam dzień prania/prasowania w końcu siedzę w domu na tyłku a od piątku do niedzieli mąż ma wolne, w sobotę jeszcze ur mamy

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
No klade sie bo wyjścia nie ma
A tak to wyglada
biedna dobrze, że poszłaś i maść dostałaś, zagoi się

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

wcale nie głupi pomysł, jak cena była super to też bym brała
pokazuj jaką wziełaś

ooo to to też odkładam zakupy dla siebie na wiosnę, zdążymy
chciałam wkleić link ze str ale akurat im nie działa, niedługo pokarzę jak się da
super zakupy

Cytat:
moja koleżanka urodziła synka 4 kg i 58 cm. Mówi, że niezły klocek z niego, że jak inne dzieci leżały obok niego np dziewczynki po 2,8 kg to takie kruszynki się wydawały
miała cesarkę ze wskazań i ogólnie poród jak nie poród-rano jej wody odeszły, najpierw takie wodniste krwiste(ciekły po nogach, nie fala jak na filmach ) to zadzwoniła do lekarza i na spokojnie wzięła prysznic, dopakowała torbę i pojechali lekarz tam ją zbadał i wody już były zielone więc trzeba było szybko działać, opowiadała, że 10:50 dostała znieczulenie, o 11 kazali jej się położyć a 11:05 już Mały był na świecie żadnych bóli, skurczy itd
teraz dochodzi do siebie, mówi, że ból po do przeżycia, myślała, że będzie gorzej ale jeden minus tego cc, że ma problem z karmieniem, bo położne jak go najpierw karmiły butelką to przyzwyczajony jest do szybkiego i obfitego jedzenia, a z piersi mało co leci i on się niecierpliwi. Więc działa teraz z laktatorem i pobudza, odciąga mu pokarm i on co 3-4h się budzi i domaga się szybko jedzenia
aa no i mówiła, że jak patrzy na niego to nie wie czy by urodziła sama takiego klocka, a usg robione 2 tyg przez porodem pokazywało wagę 3200 więc jeszcze te 800 gr przybrał-też trzeba się z tym liczyc
ale fajnie jednak CC to rach ciach i dzidzia na świecie moja koleżanka też jakiś czas temu rodziłam przez CC, jej mąż do nas zaraz zadzwonił taki w niebo wzięty, że 15min i już ich córa na cycu leżała

Cytat:
pokazujemy się z okazji 30 tyg

patrząc z przodu nawet mało widać piłkę, za to bokiem już pokaźna w pępku 92 cm
pięknie

A ja się witam w 32tc, wczoraj zaczęłyśmy też muszę z tej okazji fotę strzelić
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:51   #3813
niezawsze
Zakorzenienie

dobra dziewczyny piszace sie na warszawskie spotkanie, napiszcie kiedy i gdzie wam pasuje i cos u godnimy
mi pasuje kazdy dzien tygodnia raczej, troche mniej weekendy. Miejsce arkadia, galeria mokotow, promenada, targowek oczywiscie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:51   #3814
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Świetne rzeczy aż chce się mieć córeczkę

Tak to jest z tymi facetami

Piękny brzusiu

Ja mam w najszerszym miejscu 86 tydzień 31, tak więc trzymamy z młodym line

Denerwuje mnie koleżanka która ma mi sprzedać wózek bo czekam ile wyjdzie koszt przesyłki z irl ?? Mam nadzieję, że nie więcej niż 30 euro, chciałabym już mieć go na miejscu a tak to leci tydzień za tygodniem. Sama bym zadzwoniła ale nie wiem kto tam u niej obsługuje przesyłki

Łóżeczko mamy pomalowane i złożone, tylko teraz materac zakupić na 120 x 70 a mały wybór jest ale to już mniejsza z tym bo znalazłam coś. Teraz się boję o prześcieradełka jak ja znajdę ha pewnie będę teściową prosić zeby skracała, bo raczej te 120x60 chyba się nie na ciągną aż tyle. I jeszcze ochraniacz na całe łóżeczko chciałam i pewnie będę musiała specjany wymiar zamawiać

Idę pranie rozwiesić, posprzątać pokoje dla gości bo prawdo podobnie ktoś na na weekend odwiedzi i za obiadek się wziąść. Nie ma jak gotowanie tylko dla siebie, dobrze że mam jakieś zestawy warzyw to się zapcham

Może kawę sobie zrobię hmmm wczoraj koleżanka mi inkę chciała zrobić bo w ciąży jestem to tylko inka tak jak ona piła. Ale dała się uprosić heh na rozpuszczalnikową
na jaki kolor pomalowaliscie? a wiekszy materac sie nie zmiesci??
Ja mam prawie 20 letnie łóżeczko - uparłam się że je odnowię i nie chcę kupować Ale rozmiar standardowy. Tym sposobem 2 już z niego korzysta;]

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Wróciłam z lidla..u mnie już wszystko było mega przebrane... :/ kupiłam tylko skarpetki,bluzkę z Disneya na 62/68 i 3 pak bluzek na długi rękaw też na 62/68. Bodow już nie było

No fajna piłeczka! i za 30-ty tc
no u mnie baby sie rzucily tak, że pewno same duze zostaly. U mnie pełne wyprawki chyba robiły bo pełne wózki!! albo na all do sprzedaży bo nie wiem po co komu tyle i to takich samych kolorów..

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
To faktycznie niepoważna :/
Postaw ją pod ścianą i tyle Podaj termin konkretny że jak się nie dowie to rezygnujesz. Tylko ciekawe ile czasu później będzie się przybierać do wysyłki :/ Są tańsze wysyłki ale one trwają np.4-6 tyg....

Zbieram się, zajadę do Lidla wymienić body, do cukierni po coś do kawy bo koleżanka ma być, potem po młodego i z nim do fryzjera.
Będę wieczorem
to do wieczora. ja po Młodego i z nim potem na sanki bo obiecałam rano

Cytat:
Siempre-86 masz, to malutko

Koperko-nawet wygodnie, tragedii nie ma paznokcie u stóp pomaluje jeszcze

Majka-oby były bodziaki milego dnia!

Rosario-dzięki, ale uwierz, że widać, szczególnie od pasa w dół, bo piłki nie liczę
a właśnie bo chyba umknęło - jakim balsamem z Tołpy ujedrniajacym czy antycell smarujesz uda i pośladki? bo chwaliłaś, że działa i też bym kupila
e jak pazury sobie sama zrobisz to spoksik, już 2 miechy temu zaostałam tak okopana przez Malutką że zaprzestałam:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:52   #3815
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Hania ja przed ciąża wazylam 49-50 kg, no jak nie pracowalam to maks 53. Ale stres bo na początku nie moglam sie dogadać z szefowa a w pracy wszystko nowe bylo jeszcze w tym czasie odeszła dziewczyna z ktora pracowalam na zmiany. Ciężko było bo goracy okres w pracy, codziennie ponad 12 h w pracy. A jak wracalam to sily spać nie mialam. Po 2 miesiącach wszystko się ułożylo ale caly dzien na kawie potrafilam jechac dopiero w domu sobie przypominalam że glodna jestem po prawie roku mialam ze tak powiem wszystko gdzies robilam to co miałam zrobic wiec luzik z szefowa tez super się dogadywalysmy się
Mimo wszystko jak zaszlam w ciąże to schudłam do 47 ale teraz juz 10 na plusie tylko trochę w dupe mi poszlo
Współczuję przejść ! No to już nam się wyjaśniło ze mamy kolejną chudzinke wśród kwietniowek

Cytat:
to ja wagowo podobnie, z tym, że nie schudłam na początku ciąży i teraz 59 kg na wadze
a wzrostu ile masz?
To teraz masz moja wagę sprzed ciąży hehe. Z tym ze ja 168 cm mam.
A mi się te skarpetki tak podobają ze nie oddam

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:55   #3816
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny piszace sie na warszawskie spotkanie, napiszcie kiedy i gdzie wam pasuje i cos u godnimy
mi pasuje kazdy dzien tygodnia raczej, troche mniej weekendy. Miejsce arkadia, galeria mokotow, promenada, targowek oczywiscie
mi pn-pt, weekendy raczej też mniej galeria mokotów trochę daleko już złote lepiej chyba tak po środku

Super zakupy poczyniłyście w lidlu ja pojadę później jak mąż wróci po tą grzechotkę tylko, ciuszków mam już wystarczająco myślę
Stary 2015-02-05, 13:56   #3817
Majka232
Zakorzenienie

Właśnie się wkurzylam bo kolezanka nie przyjdzie. Ci prawda wypadło jej coś ważnego ale mogła dac znac ciut wcześniej a nie jak wyszłam z ciastem z cukierni grrr
Body wymieniłam i te 62/68 tez wielkie bo nie zajrzałam do nich w sklepie. A rano patrzylam ten rozm.inny kolor i były mniejsze. Kupilam jeszcze 2 pak spodenek 62/68 bo te 50/56 to malenkie sle te znów dużo większe. Jestem wkurzona na wszystko
Stary 2015-02-05, 14:00   #3818
Hanka20
Zakorzenienie

KAMILOVE moja mama też ma urodziny w sobotę
Gratki kolejnego tygodnia
Zrobiłam miskę sałatki owocowej i wcinam. Ale znów chyba wezme nospę bo brzuch ciągle twardnieje

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Właśnie się wkurzylam bo kolezanka nie przyjdzie. Ci prawda wypadło jej coś ważnego ale mogła dac znac ciut wcześniej a nie jak wyszłam z ciastem z cukierni grrr
Body wymieniłam i te 62/68 tez wielkie bo nie zajrzałam do nich w sklepie. A rano patrzylam ten rozm.inny kolor i były mniejsze. Kupilam jeszcze 2 pak spodenek 62/68 bo te 50/56 to malenkie sle te znów dużo większe. Jestem wkurzona na wszystko
No tez zauważyłam, że duża różnica pomiędzy tym rozm 50/56 a 62/68.
To ciacha więcej będzie dla Ciebie nie denerwuj się!

Stary 2015-02-05, 14:01   #3819
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja mam prawie 20 letnie łóżeczko - uparłam się że je odnowię i nie chcę kupować Ale rozmiar standardowy. Tym sposobem 2 już z niego korzysta;]

no u mnie baby sie rzucily tak, że pewno same duze zostaly. U mnie pełne wyprawki chyba robiły bo pełne wózki!! albo na all do sprzedaży bo nie wiem po co komu tyle i to takich samych kolorów..

to do wieczora. ja po Młodego i z nim potem na sanki bo obiecałam rano

e jak pazury sobie sama zrobisz to spoksik, już 2 miechy temu zaostałam tak okopana przez Malutką że zaprzestałam:P
Ty masz śnieg? U nas ok.0 stopni i zero sniegu. Rano jest trochę szronu.

Violka - ja nie wiem do czego porównać bo robia te rozm . jak chcą. Chyba cm mierzyc i ukladac przedziałami :P

Ja sie pisze na spotkanie, ale w moim mieście
Stary 2015-02-05, 14:01   #3820
kamilove
Zakorzenienie

Madzixx o taką http://www.topsecret.pl/kurtka-damsk...olor=KOLOR_122

i przyszedł mi leżaczek, tak się prezentuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0643.jpg (83,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2015-02-05, 14:04   #3821
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
KAMILOVE moja mama też ma urodziny w sobotę
Gratki kolejnego tygodnia
Zrobiłam miskę sałatki owocowej i wcinam. Ale znów chyba wezme nospę bo brzuch ciągle twardnieje

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

No tez zauważyłam, że duża różnica pomiędzy tym rozm 50/56 a 62/68.
To ciacha więcej będzie dla Ciebie nie denerwuj się!
to piątka co kupujesz? bo ja nie mam pomysłu
kurcze biedna jesteś z tym brzuchem
Stary 2015-02-05, 14:04   #3822
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
ja chętnie wpadnę na ciacho

noo te rozmiary trochę dziwne są, nawet dwa bodziaki z Minnie nie są identyczne choć z 2 packu
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 14:04   #3823
Majka232
Zakorzenienie

Teraz w aucie siedzę i czekam zeby młodego odebrać bo jest za wcześnie. Ale jestem wkur...na
Stary 2015-02-05, 14:05   #3824
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ty masz śnieg? U nas ok.0 stopni i zero sniegu. Rano jest trochę szronu.

Violka - ja nie wiem do czego porównać bo robia te rozm . jak chcą. Chyba cm mierzyc i ukladac przedziałami :P

Ja sie pisze na spotkanie, ale w moim mieście
U mne też śnieg i cholernie zimno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1423141507216.jpg (154,6 KB, 15 załadowań)

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 14:06   #3825
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Madzixx o taką http://www.topsecret.pl/kurtka-damsk...olor=KOLOR_122

i przyszedł mi leżaczek, tak się prezentuje
świetna kurtka wzięłaś 34? też bym wzięła ale czy wrócę do rozmiaru na wiosnę

leżaczek fajowy, piękne kolorki
Stary 2015-02-05, 14:06   #3826
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA dobrze

NIEZAWSZE mi w tygodniu pasuje w rannych godzinach jak chlopaki w szkole i najbardziej promenada.

KOPERCO ja mam dwa lozka, jedno po synach a drugie po mezu wiec prawie 30lat ma

MAJKA co sie martwisz ja zjem juz jade

Stary 2015-02-05, 14:09   #3827
Majka232
Zakorzenienie

Fotek nie widze na tel.

Madziu - zapraszam

Nie znoszę jak mi ktos plany krzyżuje i te rozm mnie wnerwily. Dawno się nie wkurzylam ech

Moj Tż na urodziny w niedzielę. Nic nie kupie. Ciuchy dostał ostatnio z reserved. Kino zaklepalam. W sobotę robie mu imprezkę

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Gosiu - wpadaj
Stary 2015-02-05, 14:10   #3828
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
pokaż jakie koszule wzięłaś

PIONA

hehe dzięki pismo św.dostaliśmy na ślub i to nawet dwa takie same a cegłę chcieliśmy przemalować na biało ale w sumie została taka "oryginalna" i jest spoko
My na ślub też dostaliśmy pismo ja mam białą cegłę, ale czerwona też mi się podoba
A koszule takie zwyklaki, ale mierzyłam i całkiem dobrze wyglądały to już nie będę musiała szukać , tylko kokardki poodpruwam

Cytat:

hmm nie wiem, ja porównuję do tych z h&m
No to tak zrobię zaraz posegreguję i spiszę
A ja zjadłam właśnie kinder country i jeszcze ciasto na mnie patrzy, ale staram się powstrzymać wezmę jabłko lepiej
Kupiłam jeszcze taki dywanik ostatnio do pokoju małej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto 008 2.jpg (88,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 015 2.jpg (115,1 KB, 29 załadowań)
Stary 2015-02-05, 14:12   #3829
Majka232
Zakorzenienie

Jeszcze siku mi się chce...

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Dobra ide po Młodego.
Koleżanka jutro wpadnie podobno. Czerstwe ciasto zje hehe
Stary 2015-02-05, 14:14   #3830
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
to piątka co kupujesz? bo ja nie mam pomysłu
kurcze biedna jesteś z tym brzuchem
Ja kupiłam winko musujace martini asti
bo mama b.lubi i do tego kupie mon cheri to jej ulubione czekoladki. Tym razem na łatwiznę poszłam nie chciało mi się wymyślać niczego bo a nuż by się okazało ze niezadowolona znów jest z prezentu.
Co do brzucha kurde nie wiem co jest dwa dni było dobrze i znow się zaczęło :/

Cytat:
Teraz w aucie siedzę i czekam zeby młodego odebrać bo jest za wcześnie. Ale jestem wkur...na

To ile jeszcze musisz czekać? Podrzuc nam w miedzy czasie ciacho

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MALA dobrze

NIEZAWSZE mi w tygodniu pasuje w rannych godzinach jak chlopaki w szkole i najbardziej promenada.

KOPERCO ja mam dwa lozka, jedno po synach a drugie po mezu wiec prawie 30lat ma

MAJKA co sie martwisz ja zjem juz jade
Dziewczyny jak się spotkacie to koniecznie wspólna fotka i wklejać na forum!

Stary 2015-02-05, 14:15   #3831
violka848
Zakorzenienie

Majka dzięki za podpowiedź ze zmierzeniem
Nie denewuj się :glaszcze: chociaż też bym pewnie się wkurzyła, że tak na ostatnią chwilę poinformowała. Ciasto będziesz miała na imprezkę.

Tez mi się zdarzyło że z dwupaku jedno większe drugie mniejsze a ten sam rozmiar

Kamilove Fajny leżaczek
Stary 2015-02-05, 14:22   #3832
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze siku mi się chce...[COLOR="Silver"]

Koleżanka jutro wpadnie podobno. Czerstwe ciasto zje hehe
Za karę!

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Kamilove leżaczek b.ladny
Violka dywanik super a i koszule tez fajne!

Stary 2015-02-05, 14:23   #3833
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
świetna kurtka wzięłaś 34? też bym wzięła ale czy wrócę do rozmiaru na wiosnę

leżaczek fajowy, piękne kolorki
taaak bo najpierw 36 ale zapinałam się teraz na luzie więc po urodzeniu byłaby za szeroka, w 34 teraz się zapnę też ale na wdechu i tylko na 3 sekundy no i wyglądam jak parówka myślę, że będzie w sam raz na wiosnę tylko Ty masz większy biust sporo więc jbc myślę, że te 34 byłaby za wąska.. ale przecenę niezłą zrobili!

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Majka dzięki za podpowiedź ze zmierzeniem
Nie denewuj się :glaszcze: chociaż też bym pewnie się wkurzyła, że tak na ostatnią chwilę poinformowała. Ciasto będziesz miała na imprezkę.

Tez mi się zdarzyło że z dwupaku jedno większe drugie mniejsze a ten sam rozmiar

Kamilove Fajny leżaczek
dziękuję fajny dywanik! koszule widziałam na żywo, odkryłam u siebie textil market ale tylko wielkie były..

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Za karę!

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Kamilove leżaczek b.ladny
Violka dywanik super a i koszule tez fajne!
Stary 2015-02-05, 14:26   #3834
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

moja znajoma ma 70 letnią kołyskę, jeszcze po jej babci uparła się, że ją odnowi i będzie pięknie wyglądała

mi brzuch idzie do przodu więc do malowania sobie nogę podciągam tak na bok trochę, stopę opieram na łóżku czy tam gdzie siedzę i jadę z malowaniem

Cytat:
To teraz masz moja wagę sprzed ciąży hehe. Z tym ze ja 168 cm mam.
A mi się te skarpetki tak podobają ze nie oddam
Ty też chudzinka, nie przesadzaj
no skarpetki mi się podobają, ale Majka mówiła, że się stopek nie trzymają

Cytat:
Fotek nie widze na tel.

Madziu - zapraszam

Nie znoszę jak mi ktos plany krzyżuje i te rozm mnie wnerwily. Dawno się nie wkurzylam ech

Moj Tż na urodziny w niedzielę. Nic nie kupie. Ciuchy dostał ostatnio z reserved. Kino zaklepalam. W sobotę robie mu imprezkę

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Gosiu - wpadaj
już jadę

na co do kina idziecie??

u nas w sobotę 33 uro szwagra

Cytat:
My na ślub też dostaliśmy pismo ja mam białą cegłę, ale czerwona też mi się podoba
A koszule takie zwyklaki, ale mierzyłam i całkiem dobrze wyglądały to już nie będę musiała szukać , tylko kokardki poodpruwam

No to tak zrobię zaraz posegreguję i spiszę
A ja zjadłam właśnie kinder country i jeszcze ciasto na mnie patrzy, ale staram się powstrzymać wezmę jabłko lepiej
Kupiłam jeszcze taki dywanik ostatnio do pokoju małej
fajne są też mam z Textil

hehe też muszę spisać od nowa, bo robiłam już listę ale w między czasie kupowałam nowe i pomieszało się wszystko

bardzo ładny dywanik

Cytat:
Ja kupiłam winko musujace martini asti
bo mama b.lubi i do tego kupie mon cheri to jej ulubione czekoladki. Tym razem na łatwiznę poszłam nie chciało mi się wymyślać niczego bo a nuż by się okazało ze niezadowolona znów jest z prezentu.
Co do brzucha kurde nie wiem co jest dwa dni było dobrze i znow się zaczęło :/
martini asti kooocham

kurde mi też brzuch coś dziś wariuje a dopiero wczoraj myślałam, zeby nospe odstawic bo sie nie stawia
Stary 2015-02-05, 14:32   #3835
violka848
Zakorzenienie

Dzięki za pochwały zaczynam liczenie, ale już widzę że się zagrzebię potem wstawię może zdjęcia z ciuszkami od brata
Stary 2015-02-05, 14:36   #3836
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Usmażyłam górę naleśników a nie dam rady słoika z dżemem otworzyć hehe i jestem sama w domu...
Kobieta jednak potrzebuje mężczyzny

Ja ubranka segreguję zgodnie z tym, co napisał producent chyba, że już naprawdę przegięli - ostatnio jak prasowałam to jedno body 56 było tak duże jak innych firm na 3-6 miesięcy. I ich nie liczę jeszcze by się okazało, że mam najwięcej i byłoby mi głupio kupować
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 14:46   #3837
Majka232
Zakorzenienie

Majka pisze o swoich doświadczeniach ze skarpetkami. Może te z tej serii beda ok a może nam po prostu nie pasowały tego typu. Ładne sa nie powiem
Stary 2015-02-05, 14:49   #3838
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja nie poczekałam na męża i objadłam się już ogórkową
a za godzinkę drugie danie. Od razu po zupie bym drugiego nie wcisnęła

U mnie tez dzis ogorkowa Wlasnie skonczylam gotowac i ide jesc

Cytat:
Dziewczyny a z jakiej firmy ubranka mają typową rozmiarówkę? bo chcę policzyć zaraz może i nie wiem do których porównywać - czy tak mniej więcej patrzeć?

Firmy robia te rozmiary jak chca Ja porownuje do tych z H&M bo mam bardzo duzo nowek, ale uwzgledniam ze one sa spore

Cytat:

Oszalaly Te rzeczy sa fajne i ceny ok, ale bez przesady

Cytat:
Do wiekszych zawsze dorosnie
A ze ciasta wiecej dla Ciebie to sie nie przejmuj

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 15:02   #3839
soniuska
Zakorzenienie

Nie dam rady Was nadrobic.
Wlasnie wrocilam,padam na pysk a mama wciaz na sali operacyjnej. Wzieli ja dopiero o 12:08 . CZekam na telefon od ojczyma jak wroci

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

I ile wg celevrytek Goczek kosztuje wyprawka?

Gosiu no owlasnie usg powinno byc przed samym porodem.

Black i ja tez chcialam promocyjne mleko wziac ale 1 nie wchodzila,masakra jakas.

Aaa no bylam z ojczymem w aptece i jak zobaczyl ile na witsminy i magnezy wydaje miesiecznie-a wie ze Marcin moze stracic prace to chcial za to placic a ja sie nie zgodzilam i kupil nam wlidlu mimo mojego sprzeciwu dres welurowy na50/56 i 2body na 62/68

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Koperco kochana jedna studniowka tylko im wpadla... i twtaz 14lutego bedzie zabawa za 300zl. Zwwsze cos. A potem cisza.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Musze cos zjesc bo zemdleje. Nic nie jadlam od 8
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 15:03   #3840
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA dobrze bedzie.

Te ciuszki z hm to wielkie sa. Ja za standardowke przyjmuje ff.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości