|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie bardzo wiele kobiet bierze prysznic po pływaniu zupełnie nago W końcu teoretycznie powinny być tam same kobiety. U nas panie sprzątające także idą do damskiej szatni, a panowie do męskiej, wszystko przemyślane, tylko dzieciaki jak zawsze wymykają się spod kontroli
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2015-02-04 o 22:57 |
|
|
|
|
#1863 |
|
Konto usunięte
|
Candy, na basenie to norma że ludzie się kąpią nago pod prysznicem
Chociaż ja nie potrafię się przełamać |
|
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
Zalezy ktorym, ten na ktory ja chodze ma prysznice na widoku z basenu jak tylko drzwi sa otwarte, wiec raczej nikt sie nie rozbiera
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
A to zrozumiałe w tym wypadku.
|
|
|
|
#1866 |
|
Wredny kotecek
|
Oglądam właśnie DDTVN "Ile kosztuje ciąża i wczesne macierzyństwo", laska mówi że w 7 miesiącu ciąży na wyprawkę wydała 30tys złotych a potem już przestała liczyć
|
|
|
|
#1867 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Dla mnie patologia.
|
|
|
#1868 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1869 |
|
lise-kotta
|
ten post i cała ta dyskusja nadaje się na OZM mimo że jeszcze pieluszek nie ma
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=67 |
|
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
||
|
|
|
#1872 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
dla mnie wydawanie kasy na farmazony, bo dziecko się pojawi i twierdzenie, że tyle kosztuje ciąża i wczesne macierzyństwo to bzdura. a patologicznym dla mnie zachowaniem jest wydawanie pieniędzy bez umiaru: bo dziecko potrzebuje.
|
|
|
#1873 |
|
Rozeznanie
|
Nie spotkałam sie jeszcze z taka definicja słowa "patologia" i nie sadze zeby była ona poprawna. Kaprys, snobizm- moze tak, ale patologia? Wiesz co to znaczy w ogole?
|
|
|
|
#1874 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba rozumiem o co chodzi. Można wydać i 300 tysięcy na wyprawkę - bo dlaczego nie jak kogoś stać.
ale opowiadanie, że wyprawka tyle kosztuje albo i więcej (skoro przestała liczyć) i że tyle kosztuje ciąża i wczesne macierzyństwo (w domyśle: każde) to już przesada. Pamiętam jak rok temu mój brat zamówił wózek dla swojego dziecka. Usiedli, poczytali opinie w necie, poszli do sklepów, popróbowali różnych, w końcu znaleźli promocję na jakiś tam super, który chcieli i zamówili. A w tym samym czasie dokładnie taki sam model kupiła jakaś celebrytka (Socha czy ktoś w tym stylu) i oczywiście oburzone tabloidy grzmiały "Socha lansuje się z wózkiem za xx tysięcy". Jeśli ktoś nie musi liczyć się z każdym groszem, to kupuje to co mu odpowiada - ale tłumaczenie, że xx kosztuje wózek i innej opcji nie ma to przegięcie Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-02-05 o 13:49 |
|
|
|
#1875 |
|
404 Not Found
|
Może musieli kupić np. przy dziecku samochód i doliczyli do wyprawki.
![]() Tak jak ja, teraz kupujemy samochód bo dziecko w drodze. Wcześniej nie czułam aż takiej potrzeby.
|
|
|
|
#1876 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Dla mnie skrajny konsupcjonizm (zwłaszcza w sytuacji, gdy jest związany z życiem ponad stan) jest zjawiskiem niezdrowym. Cytat:
|
|
|
#1877 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to "Wodzianka" -od Wojewodzkiego, mysle ze kazda celebrytka potrafi tyle wydac albo i wiecej, ale kit im w oko. A widzialas chwile wczesniej wywiad ze swiezo upieczonymi rodzicami??? Opowiadali, ze zalozyli corce (niemowlakowi) konto na fejsbuniu i beda tam wrzucac zdjecia malej, opisywac wszystkie najwazniejsze wydarzenia, np tatus pochwalil sie, ze wlasnie umiescil tam list w ktorym opisuje jak bardzo czekal na to dziecko , a jak owe dziecie bedzie mialo 18 to wtedy dopiero dadza jej haslo do konta---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Dziewczyny, ale Wodzianka tlumaczyla sie tym, ze kompletnie nie wiedziala co sie z czym je i kupowala wszystko, co kazaly jej panie ze sklepu.....domniemam, ze nie byl to sklep typu Smyk. Ona nie twierdzila, ze tylko kosztuje wyprawka, tylko ze ona tyle wydala....myslala ze zamknie sie w 10 tysiach a tu zonk
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Przyczajenie
|
Jakie piękne zdjęcie profilowe. Taki mały a już ma konto
|
|
|
|
#1879 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
I jak całowali na zmianę tego niemowlaka na koniec, takie to było na maxa wymuszone i sztuczne :P
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
Prawda i nieprawda.
Jak jest wszystko ładnie pięknie, to można sobie łazić i kupować po taniości. Mnie niektóre miesiące (drugiej, to pewnie istotne) ciąży kosztowały 4 cyferki. A potem Młody się i tak urodził za wcześnie, wielu rzeczy nie miałam i były kupowane na szybko, byle gdzie. Więc mnie pewnie ciąża i wczesne macierzyństwo kosztowały sporo, mój TŻ tam prowadzi różne rachunki, ale wolę nawet nie patrzeć na te kwoty. Z innej beczki: Byłam dzisiaj w Lidlu. Moje dziecko generalnie w sklepach zachowuje się spokojnie, lubi tam ze mną chodzić. Tyle, że zawsze wyciąga ręce do wózków z towarem i wózków zakupowych obcych ludzi, na co mu nie pozwalam, bo się boję, że złamie mu w końcu ktoś (albo sobie sam) rękę. Dzisiaj to samo - ja sobie coś tam przeglądam, a ten wyciąga rączki z wózka do wózka jakiejś babci. Mówię mu, że nie wolno. A babcia na to: wolno, wolno...
|
|
|
|
#1881 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
heh wogole ten program uswiadomil mi, ze niektorym wlacza sie Przed pieluszkowe zapalenie mozgu. Ja rozumiem zdjecia ciazowe, bo pamiatka...jakies USG 4D jak ktos lubi to ok....ale robic sobie gipsowy odlew zaciazalego brzucha i cyckow?
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Rozeznanie
|
Tylko ja w pierwszym poście o tej Pani z DDTVN nie zauważyłam wzmianki o tym, ze według niej tak droga wyprawka musi tyle kosztować bo inaczej sie nie da.
|
|
|
|
#1883 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze tylko szybciutko przebic uszy, zalozyc opaske z kwiatkiem na ta lysa glowke i normalnie zdobywca internetow ![]() A tak na powaznie to serdecznie wspolczuje temu dziecku rodzicow i zycze im, zeby kiedys odczuli skutki swojej glupoty!! |
|
|
|
#1886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Przyczajenie
|
no normalnie, kupujesz taki zestaw" gipsowy" i robisz sobie z tego odlew brzucha i cyckow Tak pokazywali w DDTVN no wiesz, troche tak ja Ci reke gipsuja po zlamaniu.....tylko co potem z takim pancerzem te mamuski robia to nie wiem??? Moze wieszaja na scianie jako dekoracje??
|
|
|
|
#1889 |
|
Holy Crap!
|
|
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
![]() one tak w na ścianach wiszą????? jako dekoracje ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ufok mimo wszystko ładniejszy
Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-02-05 o 14:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Jak bylam mała to wchodziłam z tatą do męskiej i nikt się dziwnie nie patrzył. Kogoś dziwi matka z synkiem w damskiej?

W końcu teoretycznie powinny być tam same kobiety. U nas panie sprzątające także idą do damskiej szatni, a panowie do męskiej, wszystko przemyślane, tylko dzieciaki jak zawsze wymykają się spod kontroli

no wiesz, troche tak ja Ci reke gipsuja po zlamaniu.....tylko co potem z takim pancerzem te mamuski robia to nie wiem??? Moze wieszaja na scianie jako dekoracje??