|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wałkujecie temat Greya. Ja przeczytałam wszystkie części iiiiii nie wiem co powiedzieć na ten temat
Język mnie trochę drażnił, nie lubię tylu powtórzeń, ciągle tylko "wewnętrzna bogini".. a na sam koniec historia banalna, ot happy end, bardzo przewidywalne ![]() Natomiast podobnie jak alkamor napisała, też nie lubię jakiejś fantasy i w ogóle, ALE Zmierzch przeczytałam kiedyś i nie mam zastrzeżeń co do książki. Film natomiast to już jest inna "bajka" i drugie ALE jestem ogromną fanką Sagi o Ludziach Lodu, a to zbyt realistyczne też nie jest
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas obcinanie paznokci należało do mnie, Tż-et bał się. |
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Polozna mówiła ze 4 tygodnie nie wolno obcinac.. Mackowi sameschodzily wiec rzeczywiście nie musialam
A u stożek pierwszy raz obcinalam jak miał jakoś 3-4 miesiace
|
|
#2465 |
|
Konto usunięte
|
Chlopaaaaaak
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie wolno obcinać pazurków na początku? ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu gratki
![]() Ja też po wizycie Blance nie urósł sisior ważą niecałe pół kilo chłopak cięższy niewiele ale to normalne Dostałam skierowanie na krzywą,ale 50g gin mówi,że mogłabym w sumie tego nie robić no ale wypadałoby. A co do dermatologa muszę jechać do Krakowa na jakiś durny wymaz z paznokcia brrr nie wiem jak wysiedzę w minibusie
Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-02-06 o 20:25 |
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem nie wolno chyba z powodu tej błonki co łączy paznokieć ze skora i chyba tyle. wg mnie Maciej jej nie miał... Ale fakt ze te paznpkietki jak pergamin były i odchodzily same jak skórki - nie trzeba było obcinac ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cos a czemu moglabys krzywej nie robić?? Bo nie bardzo kumam o co lekarzowi chodziło? Szuu gratulacje
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
szuuu gratulacje!!!!
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
tak. nie wiem czy aż o rozmiar, ale po ciąży większości dopasowanych butów już nie założyłam mimo upływu iluś miesięcy od porodu. buty do których musiałam mieć jakieś wkładki zaczęły być na styk.
|
|
|
|
#2474 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale dzis duzo naprodukowalyscie
nie bylo mnie od poludnia a tu tyle czytania nadrobione ![]() Ja dzis znowu walczylam ze swoimi rzeczami i szafkami, pewnie jeszcze kilka dni mi to zajmie ![]() Cytat:
Hehe ![]() Moja tez tam czesto zaglada ![]() Cytat:
![]() Super
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się właśnie nastawiam na tą wanienkę z tego względu że mała. mam dużą, ok 100cm i ciężko było kąpać w niej maleństwo, więcej zachodu niż to warte. noworodka kąpie się dosłownie chwilę a do dużej sporo wody trzeba, potem to nosić jeśli kąpie się w pokoju, wylewać. za to wszyscy znajomi, którzy mieli tą małą wanienkę po jakimś czasie kupowali większą albo zaczynali kąpać w wannie, także nie jest to wanienka na długo. w tej 100cm kąpałam syna ponad 1,5 roku i lepsza była na później niż na początek. |
|
|
|
|
#2477 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja greja czytałam w autobusie bo mi koleżanka z pracy dała żebym sie nie nudziła. no to zmęczyłam, choć równie dobrze mogłaby wziąć od cioci harlekina :P drugą część lewo zmęczyłam , trzeciej już nie tknełam. do kina nie miałam zamairu iść ale kumpela organizuje w piątek babski wieczór i kupiła 10 biletów dla swich psiapsiółek- po czym zadzwoniła do mnie i powiedziała że wyciąga mnie z domu i konieć gadki no to co, nie mogłam sie oprzeć ![]() Cytat:
w sumie brzmi podobnie do "Szarlota" hehehe ![]() gratulacje Cytat:
Poldzik, mówiłaś o tej swojej liście , ja dziś kupiłam podobne rzeczy ![]() zamówiłam fride do noska, pieluchy tetrowe, pieluchy flanelowe, zestaw butelek aventu ze smoczkami i pojemniki do przechowywania pokarmu ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
jak mała przestanie sie w niej mieścic to przeniose ją do naszej wanny, która zresztą też jest niewielka i już . przecież dziecko w tej wanience do 18-stki kąpać sie nie bedzie
|
||||
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wanienek w toysRus znalazłam za 19e taką
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-06 o 20:54 |
|
|
|
|
#2479 | |||||
|
celebriti
|
my teź :0
Cytat:
![]() o jakich torbach piszecie? Cytat:
![]() ![]() kl aski:![]() ![]() klaski:Cytat:
![]() Cytat:
graty ! Dziewoje czy ktoras z Was kupuje moze taka skladana wanienke albo taka na wanne ? i jak tak to linki pls Zastanawiam sie jakby sobie zycie ulatwic i nie kapac w salonie... Mam pytanie co do bazy do auta. Moj tż upiera sie baze kupic, ja nie. Co myslicie o tym? Drogie to i no niby praktyczne, ale ja juz przeszlam jedno opasanie fotelika moge wiec i drugie ![]() jesli macie zamiasr kupic majtki ciazowe z canpola to odradzam. oj odradzam aaa wiem co jeszcze ja to miałam :P czy rozgladacie sie za kocami Minky? Sa fajne spiwory La Millou ale drogieeee, cos ktos?
Edytowane przez groszkolino Czas edycji: 2015-02-06 o 20:56 |
|||||
|
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- zupełnie mi się to nie widzi Cytat:
w późniejszym okresie baza spełniała jeszcze jedną bardzo istotną funkcję, miała regulację pozycji, więc syn jeździł w pierwszym foteliku, ale w pozycji bardziej siedzącej co poprawiało jego komfort jazdy. a Minky zostawiam na prezent jeśli ktoś nas zapyta co może kupić maleństwu. przy synu byliśmy pytani czy chcemy jakieś pościele, kocyki itp. a wszystko mieliśmy, po kilka kompletów, potem dostawał różne mniej lub bardziej trafione prezenty. póki co w gadżety za bardzo nie inwestuję, jak nie dostanie to pomyślę czy warto kupić. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2015-02-06 o 21:05 |
||
|
|
|
#2481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja w czwartek... ale wcale mnie to nie kręci
Usg nie będzie raczej więc... nuuuda![]() niiieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi chodzi nie o treść tylko rozgłos wokół filmu na długo zanim ten ukaże się w kinach. Zniechęca mnie to. Myślę, że wielkie dzieła powstają "w ciszy" Cytat:
Cytat:
![]() A ja bardzo lubię Małgorzatę Musierowicz Czytałam milion razy Jezycjadę i teraz też właśnie skończyłam "Dziecko piątku". Cytat:
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Isofix mam. Generalnie wychodzi w testach zderzeniowych ze bezpieczniej z isofixe. Ja dużo jeździe autem... W zasadzie non stop. I codziennie robię min 2 trasy z dzieckiem... Jakbym miała wspinać w pasy to chyba bym o.....
|
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bazy do auta nie miałam i nie będę kupować.
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę na to moje skierowanie na glukozę i jednak mam 75g
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia - też uwielbiam Jeżycjadę, chyba z tryliard razy ją przeczytałam
Marzy mi się kupić całą serię żeby stała na półce.Groszkolino - ja mam jeden 2 kocyki Minky, jeden La Millou i jeden Belle Petite taki w wersji bez ocieplenia Ja jutro idę na glukozę, coś tu wspominałyście o tym że trzeba 12 h przed być na czczo a ja się właśnie opijam mlekiem truskawkowym ![]() Ale nic mi gin nie mówił o tych 12 h
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdź w mecie, ale gin nie powie a to nie id niego zależy tylko od laboratorium Glupio żeby trzeba było powtarzać potem jakbcos nie teges wyjdzie. A to badanie to jednak męczące jest ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Pierwsza lepsza strona http://www.szpital.swidnica.pl/index...=1098&Itemid=3
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jutro to mogę załatwić bo w tygodniu Tż musiałby się zwalniać z pracy, a sama nie pójdę na to badanie bo bardzo mi spada cukier i po prostu padnę tam.
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czasu do czas mówię mężowi, że ostatni numerek to...i on kupuje kolejny
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba też zacznę sobie zbierać Która Twoja ulubiona?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

a tak poważnie to od razu lepiej się czuję

[/RIGHT]

Moja nie pamiętam kiedy zaczęła pupę sama podcierać, ale miała 2 z hakiem jak nauczyła się korzystać z kibelka i chyba wtedy szybko też zaczeła sama się obsługiwac w kibelku. Jak miała 3 lata idąc do przedszkola to już na 100%
kl aski:
to jest książka która jest bardziej odskocznią niż porywającą literaturą która ma uszlachetniać
06.09.2014