|
|
#1981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
I sucha skóra mi się zrobiła a balsamu lub olejku używam codziennie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
dzień doberek!
roxana_lu właśnie, dziękuję za kciuki, przydadzą się, już się stresuję, ale przecież wszystko będzie dobrze, musi być idę na 12 więc po południu zdam relację piszecie o chrapaniu Tżów, mój też czasami chrapnie, ja podobno dużo gorzej chrapie, mój mówi, że czasami tak mocno, że go to budzi ale to się zdarza tylko jak śpię na wznak i jestem mocno zmęczonaco do pojemniczków, moje kupowane w aptece są też zapakowane w woreczki gratki dla mamuś rozpoczynających nowe tygodnie ![]() u mnie dziś 14w3d ![]() lecę się szykować
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, że mi piszesz o tym tuszu bo właśnie mam ten sam problem. Kupiłam nowy niby już sprawdzony a ja nie mam co pomalować, już chciałam kupić następny z myślą,że może ten jakiś stary ze sklepu No coż widocznie już tak będzie.. a skóra mojej twarzy też załamka.. jakies czerwone krosty itp.. p.s w tamtej ciązy na pewno takich nie mialam przerzedzonych musze chyba zamiast tuszu smarować olejkiem rycynowym
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) początkiem ciąży zaczęły mi włosy masowo wypadać, ale od kiedy je podcięłam jest spokój Jedynie co, to strasznie mi się przetłuszczają, tak, że muszę je myć codziennie, żeby czuć się komfortowo...
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z rzęsami nie mam problemu za to poce się bardzo i ta skóra taka delikatna i sucha pryszcze na twarzy.
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- A i włosy się szybciej mi tluszcza ale nie wypadają tyle dobrze
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie tak powoli, bo nawet mąż zwrócił uwagę, że mam "ładniejszą buzię"
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-02-09 o 10:42 |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do włosów teraz będą gęstnieć na to nie mogę narzekać .. aaa i paznokcie też nie najlepiej a miałam zawsze długie. Teraz na krotko bo sie rozdwajają. Niby witaminy biorę...
|
|
#1988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a bolało mnie tak dość mocno a mój gin ma urlop :/
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie mogłam zapuścić paznokci, bo jak już miałam ładne długie, to któryś musiał się złamać i musiałam wszystkie wyrównać A teraz mam tak mocne paznokcie i tak szybko mi rosną, że ciągle muszę je piłować, żeby nie były za długie
|
|
#1990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może mi się też poprawi od drugiego trymestru
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
ale może już się nie będę chwaliła, bo ostatnio jak się pochwaliłam, że czuję się bardzo dobrze, to dostałam takich mdłości, że w szpitalu wylądowałam
![]()
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
Sugarbabylove a jak synek ? co Wam na kontroli powiedzieli ?
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:ślinka: no ja raczej nie wyglądam dobrze choć teściowa powiedziała,że w ogóle nie widać żebym była w ciązy. To wyczyn bo ona widzi każde moje 100 gram przytycia![]() ![]()
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
roxana, baw się dobrze
springtime, doczytałam o trojaczkach ![]() Niespodziewajka, ano lubię i już Ale ja w ogóle "wodna dziewczyna" jestem. Najchętniej bym się nad morze wyprowadziła, pływac kocham, żegluję, pływam na desce, etc... no i wszelkie wodno-morskie farfocle wcinam ![]() KALWI cześc Luzik, ja za tydzień też będę 31 I gratuluję, że się udało ![]() Acka, śliczny avatar Ja mam nianię elektroniczną i baaardzo mi się sprawdza - mam grube ściany w mieszkaniu i jak zamknę młodego w sypialnie i siebie w salonie, to usłyszę dopiero jak konkretnie się rozryczy. Dzięki niani mogę zareagowac, zanim się wybudzi Kontroler oddechu, jeśli się nic nie dzieje wg. mnie nie ma sensu, bo one są bardzo czułe, więc często zdarzają się fałszywe alarmy. mms, o kurcze, mam nadzieję, że jest już lepiej Doczytałam, że lepiej No i gratuluję podglądania ![]() Mirabelka, szczerze mówiąc nie wiem, ale ... po co ryzykowac? Żelazko ma wyższą temp. więc zarazki powybija, ale działa krócej, więc ciuszkom nie szkodzi ![]() Eh, przesądy, przesądy... jeszcze się nasłuchasz ![]() dd1dd słodki ten komplet ze smokiem A H&M na zawyżoną rozmiarówkę ![]() beaciorq moniska, pewnie, że reklamowac beatrix baby shower to taka impreza "przeddzieciowa" dla przyszłej Mamy Coś jak wieczór panieński, ale z okazji przyszłego potomka - można sobie posiedziec, porajdac, coś dobrego zjeśc No bo dla Tatów jest pępkowe, a dla Mamy? No właśnie baby shower ![]() Aliczka teorią o chrapaniu zrobiłaś mi dzień... a co tam tydzień katharina ![]() Ambiwalentna z daleka od olejku rycynowego w ciąży ![]() Kurcze, a ja w weekend miałam szpital domowy Ja jeszcze chora, Żuk coś złapał i były dni kupy, a na koniec rozłożyło Bartka... życ nie umierac |
|
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że nie umiem wymiotować, to mi się chyba cofnęło O masakra, jak się źle czuję... ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() A Bartek to mąż/partner? Jeśli tak, to współczuję... Chory chłop w domu to tragedia... Przechodziłam niedawno przez to
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Coty mam.nadzieje ze nie wypadną włoski po 1 ciąży zęby mi się posypały a teraz to nie wiem aż ciekawa jestem włosy mam zawsze gęste także nawę jak troszkę powypada ich to tragedii. Nie będzie.
A synek ma się dobrze zrobił taki ryk u lekarza ze haha podpaski musi nosić ba majtkach z kremem żeby mu się nie papralo . Hehe 1 raz kupuje dla faceta podpaski haha. I się dziś kapac może wkoncu
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
vea7 aż mnie zaskoczyłaś
na rzęsy też nie można tego olejku.
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olej rycynowy może miec działanie poronne - może przyspieszy poród - chociaż tutaj zdania są mocno podzielone. Genralnie jest na liście preparatów odradzanych w ciąży. Powiem tak, na rzęsy pewnie jak będziesz uważała, żeby się nie maznąc, to pewnie nic się nie stanie, ale wg, mnie lepiej na zimne dmucha - jest jeszcze kilka olejów, które też ładnie wzmacniają, a nie szkodzą ![]() Ja np. zrezygnowałam z ukochanego serum do włosów A+E ze względu na to, że wit. A jest w ciąży niewskazana - zastąpiłam je olejami
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie wiedziałam, że rycynowego nie wolno. Mam taką mieszankę olejków, którą smaruję brzuch i piersi. Tam w składzie jest olejek rycynowy. SugarbabyLove super, że już lepiej facet z podpaska to dziwny widok. Dla dziewczynek są z Hello kitty dla chłopców chyba bajkowych nie ma. Młody też sobie nie pozwala dotykać interesu. No chyba że sikać chce to można. I czuję, że też z nim będę mieć ten problem.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2001 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniska 139Z chwaleniem tak jest. W piątek rozmawiałam ze znajomą i pyta czy młody choruje. Ostatnio miałam spokój więc, to cieszę się bo już z nim lepiej. To od soboty ma mokry kaszel i chrypę. I tak zawsze jest.
Też nie wiedziałam, że rycynowego nie wolno. Mam taką mieszankę olejków, którą smaruję brzuch i piersi. Tam w składzie jest olejek rycynowy. Też skaś znam temat chwalenia Co powiem mamie ,że młody ładnie zaczął spać to na drugi dzień mam w nocy armagedon!MMs-22 a próbowałaś na mdłości migdały? w tamtej ciązy wyczytałam,że pomagają i czasem sie udało uratować sprawę jak byłam gdzieś na wypadzie w mieście itp
moi chłopcy... Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-09 o 11:29 |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to juz mali mężczyźni są i się nur dają dotykać hehe. Właśnie dla dziewczynek wszystko mają fajniejsze nie fair to jest
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-02-09 o 11:36 Powód: błąd |
||
|
|
|
#2005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna dziewczyna dobrze Ci odpisała, że trzeba się dobrze przygotować do oddania moczu. Ja miałam tak samo, że bardzo dużo bakterii, gin kazała zrobić posiew wyszedł ujemny. I to pewnie było przez to, że się dobrze nie przygotowałam przed wysikaniem Cytat:
Cytat:
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o mnie, to ja już pisałam, że rzęsy mi strasznie poleciały
paznokcie się łamią, na twarz nie mogę patrzeć kiedy zacznę być piękna tej ciąży ?
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Mi brzuszek tez juz widać ale. Nie aż tak bardzo . Wczoraj poczułam takie puk puk w brzuchu to na pewno nie było bulgotanie ano przelewanie
|
#2008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musisz jej trochę oddać prawda![]()
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fuck... zadzwonili z kliniki, gdzie mam miec genetyczne i się okazało, że Pani Doktor, która będzie je robiła ma jutro jakiś pogrzeb i przenoszą wszystkie pacjentki na piątek.. no i będzie trzeba poczekac.. |
||
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcie brzucha do Klubu
![]() proszę się nie śmiać z moich majtek
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

idę na 12 więc po południu zdam relację
ale to się zdarza tylko jak śpię na wznak i jestem mocno zmęczona

No coż widocznie już tak będzie.. a skóra mojej twarzy też załamka.. jakies czerwone krosty itp.. p.s w tamtej ciązy na pewno takich nie mialam przerzedzonych
musze chyba zamiast tuszu smarować olejkiem rycynowym

) początkiem ciąży zaczęły mi włosy masowo wypadać, ale od kiedy je podcięłam jest spokój