Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-09, 16:27   #181
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już po wizycie. Mały ułożył się główkowo Waży 2700 i główkę ma cały czas 3 tygodnie większą Podobno widać jakieś wodniaki na jądrach, nie wiem, co to, ale powiedziała ginka, że do miesiąca po porodzie zazwyczaj znikają i aby się nie przejmować tym, więc chyba nawet nic nie czytam. Szyjkę mam tylko minimalnie krótszą niż poprzednio, powiedziała, że jej zdaniem jeszcze te 2 tygodnie powinnam wytrzymać. Potem mam odstawić wszystkie leki. Także dobre wiadomości
Super, że maluch się obrócił A o tych wodniakach słyszałam to samo, więc masz rację - nie czytaj
Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
piękne pokazałam TŻowi że też takie chce a on "to zatrudnij fotografa" bo on statyw gdzieś posiał, a ja na to że na stole można itp, bo to też pewnie na samowyzwalaczu robione ?
Nie, to moja młodsza siostra robiła

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
DebraM ślicznie tam u Was
A szczebelki od łóżeczka malowaliście sami?
Sama je malowałam Tż mi nie pomagał, bo nie umie się do czegoś przyłożyć Zbyt precyzyjna robota to była

Zabawka z nad rzewijaka z Ikea, za szalone 15zł

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90176759/

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:27   #182
malinka612
Raczkowanie

Przepiękny kącik
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:31   #183
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Sama je malowałam Tż mi nie pomagał, bo nie umie się do czegoś przyłożyć Zbyt precyzyjna robota to była
piękna robota: oklaski:
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 16:38   #184
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Ja zamiast kurki mam innego ptaszka
ślicznie jak kolorowo a ptaszek pozamiatał i wszystkie kuraki się przy nim chowają

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Nie, to moja młodsza siostra robiła
ojś tam, już nagadałam swojemu że to samowyzwalacz i wyzwanie zostało przyjęte
Stary 2015-02-09, 16:57   #185
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Masakra dziewczyny jak mi niedobrze.mdli mnie młody się wygina w brzuchu ani leżeć ani stać. Dziś idę z odwiedzinami do kolegi bo mu się 3 tyg emu urodził synuś. Co mu kupić podpoiwedzcie...
Ja bym brała pampersy, nie ma problemu, że się komuś w gust nie wpadnie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam sie z Wami po weekendzie i w nowym watku
Wybaczcie, ze znow Was nie bede cytowac, ale mam 1/3 poprzedniego watku do nadrobienia MaPocieszam sie, ze juz za 2 tygodnie ulegnie to gruntownej zmianie, bo wkoncu skoncze prace i bede miala czas z Wami sobie pisac
U nas ok, oczywiscie wciaz jestesmy w dwupaku, w zeszltym tygodniu spotkala mnie mila niespodzianka, kiedy kobity z pracy zorganizowaly dla mnie niespodzianke-baby shower Bylysmy w restauracji, byly gry, zabawy, prezenty i super atmosfera No i bylam mega zaskoczona, kiedy sie okazalo, ze TZ wiedzial o tym od 6 tygodni i ustalal z babkami szczegoly imprezy, a mi nie wyjawil ani slowka

W piatek po pracy pojechalismy na IP, bo nie czulam ruchow malutkiej od rana, ale w poczekalni nagle zaczela sie ruszac Podlaczyli mnie jednak do ktg i wszystko jest ok

W weekend skonczylam malowac regal do pokoju malej i jestem mega zadowolona z efektu Pochwale sie zdjeciem jak tylko pokoik bedzie gotowy

A co do kacikow- dziewcyzny- jestem pod wrazeniem, piekne macie krolestwa dla swoich dzieciatek Tez juz bym chciala miec swoje gotowe, ale troche pracy nas ejszcze czeka...

Kiedy juz skoncze prace- przylatuja do mnie mama z siostra, strasznie sie juz ich nie moge doczekac, tak rzadko sie widujemy, a mama nigdy jeszcze u mnie nie byla, choc mieszkam w UK od ponad 10 lat...

Ewka5891- jak wizyta? mam nadzieje, ze dzieciaczek rosnie sobie jak nalezy
Opisz troche zabaw proszę, bo mi dziewczyny organizowały i jednej już niedługo będę musiała się odwdzięczyć a ze swojego nie będe powtarzać. Mój TZ niby wiedział od poczatku, a zapomniał i otworzył dziewczyną drzwi w samych bokserkach On jest niereformowalny poprostu I chwal się prezentami

debraM kącik mega Gratuluje pomysłu bo taki mega nietypowy a śliczny

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:07   #186
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja już po wizycie. Mały ułożył się główkowo Waży 2700 i główkę ma cały czas 3 tygodnie większą Podobno widać jakieś wodniaki na jądrach, nie wiem, co to, ale powiedziała ginka, że do miesiąca po porodzie zazwyczaj znikają i aby się nie przejmować tym, więc chyba nawet nic nie czytam. Szyjkę mam tylko minimalnie krótszą niż poprzednio, powiedziała, że jej zdaniem jeszcze te 2 tygodnie powinnam wytrzymać. Potem mam odstawić wszystkie leki. Także dobre wiadomości
za udaną wizytę, super ze wszytsko w porządku
dzięki dziewczyny za podpowiedz jesli chodzi o Oliatum, no cóż kupiłam zanim się zapoznałam ze składem
Ewka5891 pisz jak tam wizytya?
debraM śliczny ptaszek i wszytsko śliczne
Stary 2015-02-09, 17:09   #187
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

My wczoraj zrobiliśmy sobie mini sesję sami Mini, bo tylko dwa zdjęcia
Śliczne Mój TŻ też ostatnio mówił, że chce zdjęcia ze mną w ciąży takie ładne. Siostra próbuje sił jako fotograf i się zaoferowała że nam zrobi. Ale jakoś czasu nie ma.

Cytat:
Super, że maluszek już gotowy Teraz tylko czekać

Cytat:
nie chce, ale możesz pokazać pooglądamy sobie w czym TEGO DNIA wystąpiłaś
klik

Cytat:
Dzisiaj przyszła moja pościel i tak teraz prezentuje się kącik
Poczeka tak do wieczora na Tż'a i tak jak u Was -> idzie wszystko do prania

Śliczne to wszystko wygląda Jak jeden wielki komplet

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:15   #188
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
A jeszcze chciałam się pochwalić, bo w dniu dzisiejszym doleżałam ciążę. Byłam przez 14 tygpdni leżenia z powodu skracającej się szyjki PRZEKONANA, że nigdy nie będę mogłą tego powiedzieć/napisać, ale jednak los okazał się łaskawszy Od dziś mój synuś ma wolną rękę jesli chodzi o wyjście na świat. Choć wolałabym, żeby chociaż rozpoczął wędrówkę popołudniu, gdy mąż jest w domu
Gratuluję donoszonej ciąży
Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Ja rożek chcę do 2-3 tygodni a potem śpiworek, liczę na to, że przyjdzie piękna i ciepła wiosna i nie będę musiała grubo małego ubierać do snu Moja bratowa do 2 lat stosowała śpiworki i na prawdę super patent Rączki mają wolność, nóżki zakneblowane i mam pewność, że nie ucieknie śmieję się, bo jak ja zaczęłam chodzić to mama mnie przywiązywała do szczebelków łóżeczka, bo byłam taka mała, że przechodziłam między szczebelkami i później szukali mnie po domu
A czemu rożek tylko na 2-3 tygodnie? Moja córka spała tylko w rożku co najmniej 3 miesiące, a potem spała na rożku, w sensie że był podkładany w bujaczku, jak leżała na narożniku na brzuszku, do wózka itp. Bardzo go lubiła, dopiero jak skończyła 8 miesięcy to nam się udało jej go zabrać

Smv ja bym kupiła jakieś ubranko, typu bodziaka albo koszulkę i do tego gryzak jakiś najprostszy, na pewno się przyda albo jakąś książkę z bajkami

Debra śliczny kącik

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:25   #189
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
piękna może za dwa trzy lata i ja wreszcie stane przed ołtarzem, a nie takie łapu capu cywilny
Stary 2015-02-09, 17:26   #190
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
ślicznie jak kolorowo a ptaszek pozamiatał i wszystkie kuraki się przy nim chowają

ojś tam, już nagadałam swojemu że to samowyzwalacz i wyzwanie zostało przyjęte

Myślę, że samowyzwalacz byłby lepszy niż moja siostra Zdjęć było dużo, ale dało się wybrać tylko 2

Cytat:
Śliczne Mój TŻ też ostatnio mówił, że chce zdjęcia ze mną w ciąży takie ładne. Siostra próbuje sił jako fotograf i się zaoferowała że nam zrobi. Ale jakoś czasu nie ma.

klik

Śliczne to wszystko wygląda Jak jeden wielki komplet
O! Fajnie mieć fotografa w rodzinie Niech siostra się spręża, bo czas leci

Ślicznie wyglądałaś Piękna suknia i te guziczki

A bo to jest komplet Sponsorem kącika dla Darii jest: Skip Hop, Ikea i farby Tikkurila

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:28   #191
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Hej,
Witam się w nowym wątku

wizyta bardzo udana, wyniki i szyjka wyglądają pięknie, cukry również bez zarzutu. Waga wzrosła o niecały kilogram.
Mam czuwać czy dziecko się rusza, pobrał posiew z pochwy (czysta przyjemność )

Serduszka nie posłuchaliśmy - nie wiem czemu on tego nie robi, tylko przy usg słuchamy.

Kość spojenia łonowego boli i nic na to nie poradzi, ew. coś przeciwbólowego brać. Leżeć tylko na boku, żeby nie bolało bardziej. Zbadał, że jest wyczuwalne małe rozejście w tym miejscu ale nie zdarzyło się by kiedykolwiek pękło przy porodzie. Ustąpi po porodzie, ortopeda w tym momencie jest niepotrzebny.... tak bywa w ciąży, że tam boli.

USG nie miałam, za 2 tygodnie kolejna wizyta i wtedy zobaczę małą

W sumie nie mam większych powodów do obaw i Życzę tego wam wszystkim.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

DebraM

superaśnie piękny ten ptaszek
pięknie bo kolorowo

Edytowane przez KasiaKasiaWiki
Czas edycji: 2015-02-09 o 17:29
KasiaKasiaWiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:31   #192
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
nie przesadzasz troche???? zaraz ślinotoku dostane
ja nigdy nie przesadzam wlasnie go zjadlam i czuje sie slodko ;P a TZ mowi, ale ty dobry deser zrobilas

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Bardzo fajna niespodzianka Cię spotkała
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcie Waszego kącika
Do mnie również przyjeżdżają mama i siostra, które jeszcze nigdy u mnie nie były. I już się śmieję, że nie wiem z czego bardziej się cieszę- z ich przyjazdu czy z porodu

miłe to
W przyszłości i my na pewno będziemy puszczać ciężarne. Już wiemy jak to jest

Bardzo ładne, klimatyczne szczególnie drugie zdjęcie. Kokardkę zrób w kolorze

Jest ktoś podobny do Ciebie
Moi znajomi podczas wakacji widzieli podobno dziewczynę tak podobną do mnie, że już chcieli ją wołać, ale wiedzieli że mnie tam nie może być
chyba bym zemdlala jakbym zobaczyla

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Miło, że się podobają zdjęcia Trochę się namęczyłam w PS, ale porównując do tego jak zdjęcia wyglądały przed obrobieniem to nie mam co narzekać

Też chcę dostać lustrzankę Mogłabym sobie sama kupić, ale to tak duży wydatek, że nie chciałabym kupować bez poparcia męża, a on niestety nie rozumie, że dobry aparat kosztuje. Obiecał mi jak skończę dyplom... no ale na jego zakończenie się nie zanosi

I jeszcze mam dwa takie kocyki:

Jeszcze będą naklejki na ścianie:

A od siostry dostaliśmy taki komplecik ubranek, bo wg niej to ten sam wzorek

przepiekny kacik : love:
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:32   #193
luzna25
Zadomowienie

My już po wizycie dziękuję za wszystkie kciuki

A więc synuś waży 3150 i Pani doktor mówi, że jest to idealna waga- odpowiednia do wieku ciąży badania książkowe, wszystkie przepływy w porządku I uwaga wreszcie koniec z zastrzykami na rozrzedzenie krwi bo Pani doktor mówi, że jakbym dalej brała to mogłabym się wykrwawić podczas cesarki więc wreszcie dychniemy trochę finansowo i większość leków mam brać tylko do końca opakowania a no i w środę KTG, potem za tydzień w poniedziałek wizyta, 18.02 w środę drugie KTG no i w poniedziałek 23 lutego rodzimy raaany jak to szybko zleci
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:33   #194
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Miło, że się podobają zdjęcia Trochę się namęczyłam w PS, ale porównując do tego jak zdjęcia wyglądały przed obrobieniem to nie mam co narzekać

Też chcę dostać lustrzankę Mogłabym sobie sama kupić, ale to tak duży wydatek, że nie chciałabym kupować bez poparcia męża, a on niestety nie rozumie, że dobry aparat kosztuje. Obiecał mi jak skończę dyplom... no ale na jego zakończenie się nie zanosi

I jeszcze mam dwa takie kocyki:

Jeszcze będą naklejki na ścianie:

A od siostry dostaliśmy taki komplecik ubranek, bo wg niej to ten sam wzorek

Zakochałam się w Twoim kąciku Po prostu przepięknie
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:33   #195
lesyeux
Zadomowienie

debraM super kolorowo w kąciku maleństwa. a ptaszek czarujący

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
czuje się bardzo dobrze! nie piszę ale ciągle czytam

a tak z dolegliwości to jedynie w nocy krok;/ no i tak z raz na noc miesiączkowe.. ale mam już wszytsko gotowe tylko jeszcze 17tego lutego kino na Greya i mogę rodzić
to super po 17 już nie zaciskaj nóg

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
dzieki mamusie nie mialam za wiele mozliwosci, a tracic kasy na droga sukienke tez nie chcialam tym bardziej ze na jeden raz ;p

Lesyeux wyrzuc prostownice do smieci ja swoja uzywalam z dwa lata, tak poniszczylam wlosy, i nic sobie z tego nie robilam, a wszyscy na okolo mi mowili jakie mam zniszczone,i juz jej nie uzywam od pol roku
nie mam prostownicy ja to maniak farbowania!

Cytat:
Napisane przez morful Pokaż wiadomość
A ja kapituluje... nie jestem w stanie Was nadrobić :P
Już się wczoraj z tż'em śmialiśmy, jak weszłam na wizaż zostały mi 4 strony do nadrobienia, jak przeszłam przez trzy kolejne, do końca było już 7 :P
hehe no dziewczyny tak pędzimy, ze i w VIII cz. żadna nie urodzi bo w ciągu tygodnia ją rozpracujemy

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
u mnie taka sama sytuacja
a u mnie na odwrót! zabierzcie go ode mnie
Chodzi bez majtek by mnie nakłonić :P od kilku dni :p na lamowanie!
oszalał
dzisiaj się skusze, bo az mi go szkoda :P

niunia masz lanie, czemu nie dajesz znac. co tam u WAS?

ja uciekam na SR

dodam, ze na szmatach, kupiłam, mega za☠☠☠... sukienkę... za mała:p ale co tam
Stary 2015-02-09, 17:34   #196
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

DebraM

oszałamiająco piękne kolorki i wszystko, pomysł i całe miejsce
Stary 2015-02-09, 17:35   #197
asiulek8
Wtajemniczenie

luzna - ale ekstra, już za 2 tygodnie będziesz miała synka w ramionach

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 17:39   #198
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKasiaWiki Pokaż wiadomość
Hej,
Witam się w nowym wątku

wizyta bardzo udana, wyniki i szyjka wyglądają pięknie, cukry również bez zarzutu. Waga wzrosła o niecały kilogram.
Mam czuwać czy dziecko się rusza, pobrał posiew z pochwy (czysta przyjemność )

Serduszka nie posłuchaliśmy - nie wiem czemu on tego nie robi, tylko przy usg słuchamy.

Kość spojenia łonowego boli i nic na to nie poradzi, ew. coś przeciwbólowego brać. Leżeć tylko na boku, żeby nie bolało bardziej. Zbadał, że jest wyczuwalne małe rozejście w tym miejscu ale nie zdarzyło się by kiedykolwiek pękło przy porodzie. Ustąpi po porodzie, ortopeda w tym momencie jest niepotrzebny.... tak bywa w ciąży, że tam boli.

USG nie miałam, za 2 tygodnie kolejna wizyta i wtedy zobaczę małą

W sumie nie mam większych powodów do obaw i Życzę tego wam wszystkim.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

DebraM

superaśnie piękny ten ptaszek
pięknie bo kolorowo

za wizyte

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość

A więc synuś waży 3150 i Pani doktor mówi, że jest to idealna waga- odpowiednia do wieku ciąży badania książkowe, wszystkie przepływy w porządku I uwaga wreszcie koniec z zastrzykami na rozrzedzenie krwi bo Pani doktor mówi, że jakbym dalej brała to mogłabym się wykrwawić podczas cesarki więc wreszcie dychniemy trochę finansowo i większość leków mam brać tylko do końca opakowania a no i w środę KTG, potem za tydzień w poniedziałek wizyta, 18.02 w środę drugie KTG no i w poniedziałek 23 lutego rodzimy raaany jak to szybko zleci

za wizyte uwierzyc nie moge ze to juz wkrotce zostalo ci dwa tygodnie woooow
Stary 2015-02-09, 17:42   #199
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
debraM super kolorowo w kąciku maleństwa. a ptaszek czarujący

to super po 17 już nie zaciskaj nóg

nie mam prostownicy ja to maniak farbowania!

hehe no dziewczyny tak pędzimy, ze i w VIII cz. żadna nie urodzi bo w ciągu tygodnia ją rozpracujemy

a u mnie na odwrót! zabierzcie go ode mnie
Chodzi bez majtek by mnie nakłonić :P od kilku dni :p na lamowanie!
oszalał
dzisiaj się skusze, bo az mi go szkoda :P

ja uciekam na SR

dodam, ze na szmatach, kupiłam, mega za☠☠☠... sukienkę... za mała:p ale co tam

wyrzuc te farby co niszcza twoje piekne wlosy
pokaz sukienke nie wazne ze za mala na mnie wszystko teraz za male jest, mam nadzieje ze kiedys sie w nie zmieszcze
ja to sama dzis dorwalam TZ jak wrocil na przerwe na obiad na
Stary 2015-02-09, 17:59   #200
luzna25
Zadomowienie

papalinka83 brawa za udaną wizytę

KasiaKasiaWiki gratuluję udanej wizyty

debraM ślicznie wszystko masz urządzone

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:

za wizyte uwierzyc nie moge ze to juz wkrotce zostalo ci dwa tygodnie woooow

Cytat:
luzna - ale ekstra, już za 2 tygodnie będziesz miała synka w ramionach
ja też nie mogę w to uwierzyć, że już tylko 2 tygodnie dzielą mnie od przytulenia mojego wyczekiwanego synka

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
no właśnie! gdzie ona się podziewa?!

Edytowane przez luzna25
Czas edycji: 2015-02-09 o 17:58
Stary 2015-02-09, 18:02   #201
Lila_17
Rozeznanie

Ale piękny kącik Debra
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 18:07   #202
crystal25
Zakorzenienie

niunia chyba nie rodzisz jeszcze
Stary 2015-02-09, 18:09   #203
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
niunia chyba nie rodzisz jeszcze
eee no może jakby rodziła to napisałaby nouvelle sms`ka że się zaczęło?! mam nadzieję, że wkrótce odezwie się i powie co i jak

Stary 2015-02-09, 18:16   #204
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

o rany za równe dwa tygodnie będziesz tulić synka na tym świecie, ale fajnie
Stary 2015-02-09, 18:20   #205
nouvelle2
Zakorzenienie

No to pozdrawiam z Maca ubrałam kozaki na obcasie i mega mnie stopy juz bolą, a chce jeszcze do tk maxxa iść, wiec musiałam zrobić przerwę tak sobie to tłumacze

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

DebraM świetne foty i pokoik

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Asiulek8 kiecka piękna, idealna w moim guście ja niestety nie mogłam takiej mieć, bo ślub w 8 mscu ciąży brałam

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Dziewczyny jak któraś jeszcze ciuszków potrzebuje to w h&m są resztki wyprzedaży, ceny spoko kupiłam body za 10 zł

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 18:22   #206
ewka5891
Zakorzenienie

Jestem

Na usg wyszło, że synek rośnie ale szału i tak nie ma lekarze są spokojni, bo tendencja wzrostowa jest. Waga na 34+1 niecałe 1900g, martwi mnie to strasznie. Za 3 tyg kolejne usg sprawdzające.

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Ja rożek chcę do 2-3 tygodni a potem śpiworek, liczę na to, że przyjdzie piękna i ciepła wiosna i nie będę musiała grubo małego ubierać do snu Moja bratowa do 2 lat stosowała śpiworki i na prawdę super patent Rączki mają wolność, nóżki zakneblowane i mam pewność, że nie ucieknie śmieję się, bo jak ja zaczęłam chodzić to mama mnie przywiązywała do szczebelków łóżeczka, bo byłam taka mała, że przechodziłam między szczebelkami i później szukali mnie po domu
Nie wyobrażam sobie 2 latka w spiworku moj niestety nie lubił w tym spać wiec rozdalam

Cytat:
Gratuluje udanej wizyty
Ładna waga

Cytat:

To juz niedługo bedziesz tulic swoje malenstwo

Debra sliczny macie kącik

Anyolek super, że baby shower sie udał. Fajna niespodzianka

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 18:35   #207
DezireOrient
Raczkowanie

Witamy się!

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 18:39   #208
nusiekowa
Wtajemniczenie

dziewczyny brawa za wizytty spore juz te dzieciaczki
Stary 2015-02-09, 18:50   #209
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
No to pozdrawiam z Maca ubrałam kozaki na obcasie i mega mnie stopy juz bolą, a chce jeszcze do tk maxxa iść, wiec musiałam zrobić przerwę tak sobie to tłumacze

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

DebraM świetne foty i pokoik

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
smiec
Asiulek8 kiecka piękna, idealna w moim guście ja niestety nie mogłam takiej mieć, bo ślub w 8 mscu ciąży brałam

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Dziewczyny jak któraś jeszcze ciuszków potrzebuje to w h&m są resztki wyprzedaży, ceny spoko kupiłam body za 10 zł
Mc smiec hehehehehehehe smacznego !

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Jestem

Na usg wyszło, że synek rośnie ale szału i tak nie ma lekarze są spokojni, bo tendencja wzrostowa jest. Waga na 34+1 niecałe 1900g, martwi mnie to strasznie. Za 3 tyg kolejne usg sprawdzające.

Nie wyobrażam sobie 2 latka w spiworku moj niestety nie lubił w tym spać wiec rozdalam

Gratuluje udanej wizyty
Ładna waga

To juz niedługo bedziesz tulic swoje malenstwo

Debra sliczny macie kącik

Anyolek super, że baby shower sie udał. Fajna niespodzianka
niby jak lekarz mowi ze wporzadku to nie powinnas sie martwic.... a nie myslalas zeby pojsc prywatnie do innego zobaczyc co o tym mysli moze znalazlby sie tam jakis polski lekarz
chociaz moj lekarz mowil ze to jest w normie, nie duzy i nie maly, ja na 33 i 5 dzien, mialam 1988 gram kochana.
Stary 2015-02-09, 18:51   #210
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
No to pozdrawiam z Maca ubrałam kozaki na obcasie i mega mnie stopy juz bolą, a chce jeszcze do tk maxxa iść, wiec musiałam zrobić przerwę tak sobie to tłumacze [COLOR="Silver"]
ł
fryteczki???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości