|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Cytat:
![]() monika http://margarytka.blogspot.com/2014/...iekarnika.html proszę
|
|
#2822 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...isqm-3-dz-0113Cytat:
![]() Za tydzień zamierzam postawić mojego gina przed ścianą i zapytać czy jest szansa na poród sn, bo mam zamiar kupić Epino za kasę z PITów
|
||
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie mogę spać w nocy. Śnią mi się koszmary. ![]() Cytat:
Wiesz, nie pytałam żadnego eksperta czym różnią się te wózki. Ale wydaje mi się, że są dokładnie takie same. Żadnej różnicy nie widzę. Zmienili kolorystykę i dodali jakieś zimowe akcesoria(śpiworek, mufka na dłonie, dwustronny kocyk, termiczne etui na butelkę). Jak najbardziej może być na lato. W sumie można na allegro kupić Huskego w cenie Lupo Comfort. Poważnie zastanawiam się nad Huskim. Te wózki naprawdę dobrze się prowadzą, są lekkie i gondola jest spora. Cena jest super w porównaniu do innych marek.
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle pracuje i wydaje mi się, że zaczynam nie nadażać za tym chaosem, który mam w pracy. Normalnie ogarniałam wszystko bardzo dobrze, nawet jak byłam pół dnia sama. Teraz zdarzyło się, że musiałam być raz sama do 13 i byłam... hm... zestresowana, denerwowałam się jak coś było nie tak (a zawsze coś jest ) i musiałam dwa razy po sobie sprawdzać, żeby być pewna, że się nie pomyliłam. no i myślę wolniej... mam nadzieję, że te parę dni wolnego dobrze mi zrobią. Kalafior ciążowy mi nie sprzyja.
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
rybka u mnie to samo! Nie lubię teraz chodzić spać, bo mam chyba z 6 snów-wszystkie okropne:/
Marei mam podobnie. Sprawdzam po sobie i dalej nie jestem pewna czy jest ok. Wczoraj musiałam zawieźć pilnie cholernie ważne dokumenty, sprawdzałam do obłędu czy wszystko jest ok a mimo to, do teraz się boję, czy wszystko zrobiłam dobrze
|
#2827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyregulujesz sobie cukier - bedzie dobrze ![]() Dzien dobry ![]() Ja na chwile bo na 10 na spotkanie dla ciezarnych do przychodni ![]() Milego dnia Mamuski
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez odczuwam wieksze zmeczenie. W poprzedniej ciazy tego nie bylo. Wieczorami wymiekam szybko, a rano z lozka nie moge sie zwlec.
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 25tygodniu
Rybka, Selis macie czas jutro? Charlotta co do cukrzycy to przykro mi ale pomyśl, że pilnując diety wszystko będzie ok a przynajmniej nie przytyjesz 25kg . Do czerwca już nie tak daleko także dasz radę |
|
|
|
#2832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spokojnie... Grunt to nie stresowac się bo od tego podnosi sie cukier. ![]() Ja miałam cukrzycę ciazowa, groziła mi insulina w okolicach 32 tygodnia ale tak walczylam z dieta ze ustabilizowała cukry! Dieta jest dość meczaca bo jednak 7posilkow dziennie , sprawdzanie ketonów w moczu, mierzenie cukru jest upierdliwe. Ale ja pomimo pracy dawalam bez problemu rade. Po pierwszych dwóch tygodniach dchdzi się do wprawy i jest naprawde ok. A jest masa plusów!!!! Super zdrowa dieta Świetne samopoczucie I prawdopodobnie do końca ciąży przytyjesz max 3 kg ![]() Przy porodzie będą chuchac na ciebie jak na jajko bo dalej jest przekonanie ze trzeba uważać bardziej ![]() Cytat:
Biedny julko ![]() A co do kawy to zazdroszcze... U mnie znajomi juz przyzwyczajeni ze jak idziemy do kawiarni a w okolicy serwują illy to miejsce jest wybrane ![]() Cytat:
![]() W poprzedniej ciąży mnie całkiem odrzuciło Wrocilam do zwyczajów 7kaw/ dobę A teraz pije 2 i płacze;( ze tak malo
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
) ratuje mi życie.Moje dziecko jednak chore ![]() W nocy przyszedł do mnie do łóżka, nawet nie wiem kiedy, więc spał odkryty... O szóstej mnie obudził- kaszel brzydki i rozpalony... Zrobiłam mu mleko, dałam leki, ale po 15 minutach wszystko zwrócił... Biedactwo moje
|
|
#2834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie miałam ale ją kupuję Cytat:
chociaż moja Blanka też ostatnio ma jakiś problem z siusianiem.. Ciągle siusia i siusia.. nie ma zapalenia, nie wiem czy to nie jakieś rozmyśleniowe przyzwyczajenie, wczoraj jej wytłumaczyłam ze balonik musi odpocząc i napełnić się i dopiero musi iść się wysiusiać to podłapała i dała sobie spokój i zasnęła. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2835 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Może troszkę z opóźnieniem, ale nieśmiało zaglądam i zapytam, można jeszcze do Was dołączyć?
Mam na imię Karolina, 24 lata (jeszcze :P) i oczekuję na moją pierwszą córcię Termin z USG na 29 maja z OM 4 czerwiec Pozdrawiam
|
|
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cześć
|
||
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Przepraszam Was za tak długą nieobecność, nie mam usprawiedliwienia
Obiecuję poprawę, stęskniłam się za Wami ![]() kaja, możesz mi dopisać imię syna na pierwszej stronie?? Szymon
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć ![]() Bry witam się z centrum dowodzenia światem - z łóżka ![]() Dzisiaj robimy sobie z tż wczesniejsze walentynki, obiad w mieście i kino ![]() W weekend jedziemy do rodziny więc trzeba było przesunąć ![]() Ale za to może o Ikeę zahaczymy po drodze ![]() I może w końcu upoluję spodnie z HM...chce ciążowe jeansy a u mnie wszędzie zostały rozmiary 34-36 /; grrr... a jak teraz 38 sa na styk to przyszlosciowo lepsza jednak 40ka...w lumpach też jak na złość nic nie ma ... ale fajna ta piracka karuzela z Canpola, ciekawe jak na żywo
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju tak się boję tej cukrzycy ciążowej, że szok! Martwię się, że u mnie wyjdzie. ![]() Zjadłam na śniadanie kanapki z chleba na naturalnym zakwasie i mam okropną zgagę. Chyba jestem skazana na wodę i sztuczne bułki z lidla. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() A jak u Was z wagą? Bo ja mam już 8 - 9 kg na plusie! (w pon mam wizytę do dokładnie się dowiem). A dopiero 24 tc...W sumie sama nie wiem, gdzie to poszło - brzuszek mam spory, cyce urosły o rozmiar, ale talię dalej mam, w spodnie przed ciążą się mieszczę (tylko nie zapinam na brzuchu ), wychodzi na to, że mam sporo wód płodowych, jak stoję przodem to nie widać, że w ciąży jestem, ale bokiem to już inna sprawa
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio wcale się nie oszczędzam z jedzeniem Ty masz fajną figurkę, zazdroszczę
|
|
#2844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo mój bezpośredni szef jest ok. Cytat:
U nas jest podwójna kontrola. o ile jestem pierwszą osobą jest ok. jako druga mam ogromny stres. Gin na usg sprawdziła szyjkę, jest ok, ale te bóle są niebezpieczne, bo mogą prowadzić do przedwczesnych skurczów, dlatego do 20.02 mam odpoczywać w domu. Szef się ucieszy ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
włoska kuchnia (żeby nie było, za polskim jedzeniem tęsknię także) |
||||
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 4,5kg na plusie.. I dziś meeega mnie wybrzuszyło! Aż Tż mówi ' o jej jaka kaczuszka' |
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja bo zapewne myśli (co w sumie jest logiczne) ze L4 nie zależy od ciebie tylko od lekarza
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest małe biuro, jestem w sumie tylko ja i ona z doskoku, i tak rok, i nawet nie przeszło jej przez myśl, że moge np sie rozchorować, nie ma takiej rezerwy. No i przypuścmy że gin tak mówi (chociaz prostę że nie chce ) i co? ręka w nocniku ![]() Moim zdaniem, wiedząc ze jestem w połowie i naprawdę moze wszystko się zdarzyć - powinna coś już myśleć
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-02-10 o 10:05 |
|
|
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj czytałam opinię o tej karuzelce pirackiej i nie można zapuścić trybu samej karuzelki bez melodyjek i teraz nie wiem... Pamiętam że często zapuszczałam bez melodii... |
||
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie czujecie, pracujesz czy odpoczywasz? ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- oo to lipka... |
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A do klubu muszę wrzucić aktualne porównanie ![]() Kaja, 4,5 kg zazdroszczę! I to przy drugiej ciąży... Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-02-10 o 10:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Zmienili kolorystykę i dodali jakieś zimowe akcesoria(śpiworek, mufka na dłonie, dwustronny kocyk, termiczne etui na butelkę). Jak najbardziej może być na lato. W sumie można na allegro kupić Huskego w cenie Lupo Comfort. Poważnie zastanawiam się nad Huskim. Te wózki naprawdę dobrze się prowadzą, są lekkie i gondola jest spora. Cena jest super w porównaniu do innych marek.
06.09.2014
ala:

Wyczytalam juz ze raczej nie jest niebezpieczna dla kobiet w ciazy a zaczyna sie od infekcji migdalow podniebiennych ktorych nie mam wiec raczej maluszek jest bezpieczny 

Obiecuję poprawę, stęskniłam się za Wami 

To jest małe biuro, jestem w sumie tylko ja i ona z doskoku, i tak rok, i nawet nie przeszło jej przez myśl, że moge np sie rozchorować, nie ma takiej rezerwy. No i przypuścmy że gin tak mówi (chociaz prostę że nie chce ) i co? ręka w nocniku