![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
Witaj! Czy chciałbyś Escadę MAgnetism 18-19/25 ml edp za Scent Intense w wersji perfum roll-on - flakonik 15 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
czy dalej interesuje Cie NUXE?
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
cos bym chciala pachnącego, ale nie wiem co bys za niego oddala, moge jeszcze chetnie cos dolozyc, tylko Ty masz tyle tych rzeczy.....
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Madlaine, co woec proponujesz za sam krem?
doszly u mnie Shcwarzkopf professional bonacure: restoring Q10 shampoo reinforcing Q10 treatment Q10 spray satin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Moze cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204426
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Coś za pomidorki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Witaj Madlaie
![]() chciałam się zapytac czy masz jeszcze do wymiany Nature Millenaire YR ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz Coś u mnie za :
# konturówka do powiek The Body Shop odcień 03 Taupe - chłodny odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy lub # konturówka do powiek The Body Shop odcień 02 Rich brown - ciepły odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy + I perfumki (tylko nie mogłam się z decydować, to piszę ogólnikowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niestety nic Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
mad zerknij do mnie czy Co sie cos podoba? bo mi sie u Ciebie podoba dosc duzo rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
osis sparkler maseczke intense repair tusz kanebo albo tusz bourjois zestaw z mazideł do robienia toniku i peelingu migdałowego, w skład którego wchodzą: maseczke rozgrzewajaca garnier do twarzy
![]() |
#139 |
BAN stały
|
Masz mnostwo fajnych kosmetykow na wymiane, nie powiem jest w czym wybierac
![]() Najbardziej mi zalezy na: masce loreala do wlosow balsamie do ust biotherm jedwabie farouk kredce TBS tylko nie wiem ktory odcien brazu wybrac ![]() i jako gratis lakier do paznokci loreal Tych 3 ostatnich kosmetykow chcialabym zdjecie. Jak sie zdecydujesz na Hylexin to pisz czy by ci to odpowiadalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre, odcień 50 Peache (odcień naturalny wpadający delikatnie w ciepłą brzoskwinię z rozświetlającymi drobinkami) - 30 g, kartonik, kupiony pod koniec czerwca, wyprodukowany 12.2005, ważny jest 5 lat, użyty może 4-5 razy, jednak nie mogę się do niego przyzwyczaić, choć wszyscy twierdza , że ładnie mi w tym odcieniu, to moim zdaniem jest jednak trochę za ciemny - oddam cały, lub mogę oddać większą część w zastępczym opakowaniu, bo całego nigdy nie zużyję,
znajdziesz cos za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
patii pomyślę do jutra i dam Ci znać w sprawie kremu
![]() Zuziku, serena.avon niestety nic dla siebie nie znalazłam w waszych wątkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Madlaine przypominam się nieśmiało w sprawie Nature Millenaire YR? Jesli jeszcze masz te Perfumy może chciałabys za nie kolorówke Nouba? Mam paletke cieni i brązer poza wątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ryjku, zaraz niesmiało, już sprawdziłam
![]() ![]() masz może zdjęcia NoUBA ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Madlaine rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
a za to ?;>
# peeling do ciała Sephora z serii Brown - 200 ml, ubytek ok. 1/4 # Rexona Crystal Clear Aqua Antyperspirant w aerozolu- 2 nowe opakowania, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Brazer to : Earth Powder 52
Cienie: 604 ( te na fotce z brązerem) i fiolety 603 Ta fotka robiona jakis czas temu lepsze zdjęcie tej drugiej paletki moge wkleić dopiero jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
misia nic nie widzę w Twoich watkach dla siebie,
Ryjku, jutro dam ostateczną odpowiedź jak tylko obejrzę wszystko na żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.