|
|
#331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII
Hej
![]() Za mną spoko noc, jak sie moi goście ogarną to zabieram ich na wycieczkę ![]() Cytat:
wydaje mi sie, że samemu mozna zrobic równie piękne zdjecia. Noworodki same w sobie są cudne i nie potrzebują niektórych tandetnych gadżetów do fajnych zdjęć.Cytat:
![]() Doczytalam powód, tez bym sie wkurzyla na Tzta pewnie. Jednak to on sam powinie dojść do wniosku, że lepiej zostać w domu. Ja moze jestem dziwna ale nie muszę kontaktować sie z byłym i tego samego chciałabym od Tzta. Cytat:
|
|
#332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeszcze chwila ![]() Cytat:
|
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jie wyrzycaj tylko daj np.do caritasu czy gdzies. Dla nich nawet liche ciuszki sie licza Cytat:
No lece nadrabiac dalej bo wczoraj czasu nie mialam. Bylam u gina. Wszystko ok. Wizyta za kolejne 2tyg a l4mam az do 13.03 smialam sie ze ginekolog ma wiare ze przenosze pobrano mi tez wymaz na gbs..do komca tyg wyniki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak miałam podobną sytuację tj. koleżanka, która z nami pracowała próbowała rozbić nasz związek to w pewnym momencie dałąm do zrozumienia, że to nie moje przewrażliwienie ale mam tej dziewczyny dość, tym bardziej, że próbowała wykorzystać ten trudny dla związku czas po stracie dziecka. powiedziałam dobitnie co o niej i tej całej sytuacji sądzę i siłą rzeczy TŻ musiał mi rację przyznać. |
||
|
|
|
#335 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja także jeszcze nie miałam idę jutro i nie wiem czego się spodziewać...Cytat:
Co do lustrzanki to jestem fanką Nikona mam od wielu lat D90 ale też najwyższy czas by poszedł już na emeryturę... będziemy coś myśleć ![]() Dzień dobry dziewczyny
|
||||
|
|
|
#336 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
I ja się witam.
Dziś mam plan skompletowania menu na walentynki, bo robimy z TŻ wieczór w domku. Stworzę menu, wydrukuję i dam mu 14.02 rano żeby wiedział, co go czeka wieczorem ![]() Muszę kupić jakieś dekoracje na stół i wymyślić jakąś atrakcję.. nusiekowa co się będziesz przejmować. To Twoja miłość życiowa, więc śmiało powiedz mu, że chcesz aby szedł, bo czujesz się z tym źle i na pewno gdyby poszedł, byłabyś kłębkiem nerwów, co obecnie Tobie bardzo nie służy.
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ikei o tyle jest łatwiej, że masz kase z pierszenstwem i tam zawsze idę przed kolejkę bo oczywiście wszyscy stoją ale mnie nie widzą, a nikt uprzewilejowany nie stoi w reszcie sklepów to już pominę kwestię obsługi ciężarówek. To samo w laboratorium, dobrze, że chociaż mamy krzesła do odpoczynku
|
|
#339 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę!Cytat:
jestem podobnego zdania ![]() Cytat:
nie kupujemy w tym roku prezentów, więc chociaż tyle zrobię ![]() gadżety widziałam, że jakieś mają być, albo już są w biedronce
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko jedno jaka sie kupi, czy sa lepsze/gorsze te mazidla? Kurcze czuje jak rosnie to pierunstwo i to na skrajnie wewnetrznej czesci.
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do wprowadzki, powiedzmy że odkąd trzeba było to strużowałam na budowie dzien i noc hih
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !
Melduje się w nowym watku Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
|
#343 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój mąż czasem ma i używa plasterków. Może najlepiej w aptece spytać? ważne na pewno żeby szybko reagowaćCytat:
|
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc się na tą nakręciłam kobietke szkoda tylko że nie przyjeżdża do domu, a to do niej trzeba się pofatygować, ale że mieszka blisko nas to pikuś
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem, że zabranie niczego nie rozwiązuje. facet się zdenerwuje, nie zrozumie dlaczego jego kobieta się tak zachowuje "nie, bo nie" i i tak pójdzie. ja sama i tak za długo czekałam z wyłożeniem kawy na ławę i w końcu nie wytrzymałam i wygarnęłam TŻtowi wszystko na ten temat i w słowach nie przebierałam. tylko że u mnie to była nie ex, a laska, która ma hobby rozwijania związków i spore w tym doświadczenie.Cytat:
do tej pory nie sądziłam, że z kulturą niektórych osób jest aż tak źle, uczono mnie, ze starszym osobom, niepełnosprawnym i ciężarnym się ustępuje, bo ich kondycja i samopoczucie takiego traktowania wymagają, ale widzę, że im bardziej zaawansowana ciążą tym niektórzy ludzie po prostu czują wewnętrzny przymus, żeby ciężarnej dokopaćkibluję dziś w domu, bo spodziewam się kilku paczek
|
||
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do spzitala to my wczoraj drugie podejście mieliśmy i już pod szpitalem miejsca nie było żeby zaparkować i śnieg się taki straszny rozpadał to skręciliśmy jednak do domu ale za to umówiliśmy się na SR na kąpiel noworodka
|
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
jeeej, zazdroszczę Wam tych wizyt w szpitalu
ja się do tej pory jeszcze nie umówiłam. TŻ pracuje teraz seriami 4dni do roboty/4dni wolnego i nie ma kiedy, a jak już próbuję się tam dodzwonić to nikt nie odbiera.
|
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Moja noc nawet nawet, wstałam po 9, słodkie śniadanko (drzem i nutella), kawka i teraz siedzę i się dobudzam- szaro za oknem, chlapa ehh.... zima :/ Czytałam, jedna z Was ma problem z byłą Tż- kochana moim zdaniem powinnaś z uśmiechem na twarzy mu pozwolić- w końcu ona odchodzi co nie? i będzie spokój z babą A tak na poważnie to nie rozumiem zabraniania w związku-albo się komuś ufa, albo nie... Każdy ma swój rozum i wie co jest dobre a co złe. A na tym piwku nie będą sami, tylko będą wszyscy współpracownicy Don't worry Dzisiaj idziemy na szkołę rodzenia i będzie o laktacji Muszę jeszcze książeczkę przeczytać, którą nam dali tydzień temu, ale tak się za nią zabieram i pewnie przeczytam w aucie jak będziemy jechać
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
ja już się śmiałam że pójdę pieszo do spzitala jak zaczne rodzić
|
|
#352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc po śmiadaniu o treści obiadowej (kotlet i kopytka ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje wam dziewczyny-co ja bym bez was zrobiła!!!!!!!!!!!!
|
|
#355 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za ktg i za załatwienie spraw mieszkaniowych i przede wszystkim za sytuacje z tżlesyeux gratuluję domu! Super wieści! Nusiekowa kochana, nie denerwuj się, jest to trudna sytuacja i ja tez nie lubię takich wrednych lasek, ale myślę, że nie musisz się przejmować, bo tż kocha Ciebie i razem z Tobą będzie miał dziecko i to już niebawem te parę godzin w piątek przeleci szybko, a Ty biedna po co się będziesz denerwowaćAnneet powodzenia u ortopedy! Widzę, że dziś wiele z Was zaczynało dzień od laboratorium. Ja już nie muszę na szczęście, właściwie to czekam tylko na poród, no chyba że do daty porodu nic się nie zacznie dziać, to wtedy dopiero pójdę na wizytę. Za mną na obiad chodzą amerykańskie naleśniki z nutellą (bo syropu klonowego to raczej nie dostanę), tylko nigdy sama nie robiłam i nie wiem, czy mi wyjdą. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Aaa i jeszcze Wam powiem, że jak tż przestał się bać
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też chce lamować!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo myślą, że jak taki facet potrafi stworzyć z kimś super związek to jest dla nich idealny, a wtedy po co się przejmować, że ładuje się "na trzeciego", jej się podoba, więc zrobi wszystko, żeby wskoczyć na miejsce dotychczasowej partnerki. nie wiem. nigdy nikomu związku nie rozbiłam ani tym podobnych akcji nie odwalałam, nawet swoim byłym. pi**y
|
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
wózek przyjechał
zaraz będziemy składać tylko folii przeciwdeszczowej nie ma ![]() już napisałam maila, że muszą dosłać
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko mój TŻ nie przejmuje się ciążą i małym i jak mamy ochotę na numerek to odstawiamy?? :P
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

wydaje mi sie, że samemu mozna zrobic równie piękne zdjecia. Noworodki same w sobie są cudne i nie potrzebują niektórych tandetnych gadżetów do fajnych zdjęć.

kurczę no.... zazdroszczę

07.07.2012