|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
To wszystko to mity. Tak naprawdę "współczesne potoczne" myślenie dotyczące seksu skupia się na penisach, pochwach , piersiach i łechtaczkach itp. A przecież wszystko rodzi się w mózgu.Powiem wprost mężczyźni bez erekcji prowadzą udane życie płciowe ,bo do tego penis w erekcji nie jest elementem bezwzględnym. ![]() A i jeszcze jedno zaburzenia erekcji nie są domeną tylko starszych mężczyzn ...I to też nie ujmuje męskości , tzn zazwyczaj w oczach pana który został dotknięty tą przypadłością jest inaczej, ale to kolejny mit. Incydentalne zaburzenia erekcji są naturalne w każdym wieku , ale nie wszyscy nowie o tym wiedzą ....
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-10 o 12:14 |
|
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
Pace in Bar, please
![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim sklepie stacjonarnie można potestować firmę The Balm ?
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Nie wiem ale też bym potestowała zwłaszcza rozświetlacz i róże A ostatnio zatestowałam cienie z Annabelle Minerals vanile ice i cream Są grzechu warte
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-10 o 13:15 |
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale mam solidne podstawy )Cytat:
![]() w tych droższych mają wielki wybór pysznych ryb i owoców morza, stąd ceny super ![]() widziałam na FB że nieźle się bawiłyście
|
||
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie jadłam sushi, ani kupnego ani domowego .
To mnie teraz uświadomcie jaka jest rozsądna cena za dobre sushi w knajpie. I czego unikać oprócz pustek w środku ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Rozświetlacz z the Balm jest boski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...u-manizer.html Fakt,że jako typowy rozświetlacz nie za często jest przeze mnie używany, bo zawsze mam wrażeie że wygladam śmiesznie, albo jak malowanka,tylko pod łuk brwiowy i w kącik oka. Ale i tak jest świetny
|
|
|
|
#3068 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nieźle to mało powiedziane
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale popatrzyłam na ceny suszarni niedaleko mnie i mnie na razie jakoś chęć odejszła ![]()
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarzuć linkiem , który to
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
http://avenindramakeup.blogspot.com/...e-by-bell.html
Jutro nadam przesył
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Już widzę że na pysk to za biały, ale moze do oka będzie akurat...muszę obmacać , bo fajnie wygląda ![]() Spoko, nie spiesz sie
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Piers do przodu
|
Stazja z sushi to mi najbardziej podchodzi kaczka po seczuańsku
|
#3074 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Katty - kaczka swoją drogą dobra rzecz, ale dobre sushi nie jest złe
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Z okolic sushi
![]() Szczerze, to nigdy mnie specjalnie nie ciągnęło....ot, ryż, glony i kawałek ryby w środku...ale chya już wszyscy próbowali oprócz mnie i Mai( na szczęście nie jestem sama ) ![]() W sumie to najchętniej bym sprobowała sake i jakiegoś czegoś ,czego u nas nie ma i zrobić w domu sie nie da...jakieś węże albo co.... ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- A wiesz, że o tym samym pomyślałam...no raczej nie mam ( patrz Coromandel, ktorego jednak nie pokochałam tak jak myślaląm), ale dziś w sklepie sobie uświadomila,że zdecydowanie lątwiej mi się wydaje kasę zabawki/duperele i przysmaki dla zwierzaków, niż dla mnie...zanim coś sobie kupię to sie ciut zasrtanowię, a sierściuchy mają bez zastanowienia.... |
|
|
|
#3076 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ja właśnie używam do rozświetlenia oka lub jako cień.
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja myślę and przesyłką rewanżem dla Ciebie, ale nie wiem co by Cie interesowało. Jak coś wymyślisz, proszę feel free i pisz pw.
Na razie mam próbki szmaponów Sylveco ale to wisz trochę mało nie mam pomysła nad resztą?
|
|
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tyle, to ja tygodniowo na jedzenie wydaję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-10 o 14:31 |
||
|
|
|
#3079 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Drogie to Twoje zadupie - na spróbowanie to już poniżej 20zl można znaleźć.
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
nie sprecyzowałam - najmniejszy zestaw 45zł. A nie chcę kupować po kolei każdego z 5 rodzajów sushi po 20 zeta każdy - no bo skąd wiem, które mi zasmakuje najbardziej, skoro żadnego nie znam?
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
A, no to tymbarzdiej musze obmacać
![]() Cytat:
A że Winteria sie wyrwała sama, to tera ma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Robione w domu przez rodowitego Japończyka z produktów które sam sobie przywiózł domu tzn z Japonii . 2 Robione w domu przez mojego brata 3 W restauracji i kupowane w sklepie... Rodzaj 1 był najlepszy .... Rodzaj 2 był zjadliwy ale niesmaczny... Rodzaj 3 ohyyyyda Pomimo tego że jadłam restauracyjne to nie przypominały rodzaju 1 .... Ogólnie miałam wrażenie że były wykonane z produktów słabej jakości...
|
|
#3083 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Sushi jadłam w trzech warszawskich restauracjach, najsmaczniejsze było na Grzybowskiej, te w ogródku przy Jana Pawła takie se a te na Stawki (którego już nie ma) na ostatnim miejscu. Domowego nie jadłam nigdy.
|
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Miałam farta. Ale np mój brat który sam zrobił (rodzaj2) twierdził że mu bardzo smakuje , a dla mnie nie było to co powinno.... Ryz był źle doprawiony i miał nie taką konsystencję , do tego dodatki nie smakowały jak poprzednie....2 W restauracji jadłam raz kiedyś na wyjeździe... Od tamtej pory nie mam zamiaru powtarzać No dziadostwo za kupę kasy...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-10 o 14:57 |
||
|
|
|
#3085 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad resztki zimnej kawy
![]() Cytat:
![]() Afobam to chyba najbardziej hardkorowy środek p/lękowy i szybko uzależniający zarazem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja sobie brody nie wyobrażam u siebie Ale całkowitej gładkości też nie lubię, dlatego golę się raz w tygodniu ![]() Cytat:
![]() A langosz gdzie? Mignął mi w innym wątku ![]() Cytat:
Cytat:
To zależy, jak leży Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3086 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Langosz dla Gryxa
![]() ![]() i drugi
|
|
|
#3087 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Winterku, miej litość o tej porze - toć ja ślinotoku dostanę
|
#3088 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3089 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To mata jeszcze to
![]()
|
|
|
#3090 |
|
BAN stały
|
To je salami, czy kiełbasa paprykowa?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

(ale mam solidne podstawy 

Pomimo tego że jadłam restauracyjne to nie przypominały rodzaju 1 ....
Ogólnie miałam wrażenie że były wykonane z produktów słabej jakości...

Rozmyślił się jak powiedziałam, że to modne