Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-16, 10:12   #2041
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Witam się w ten zimny i ponury dzień.
Wczoraj stwierdziłam,że ten kto wymyślił że ciąża to stan błogosławiony to musiał być facetem, bo ja to mam już serdecznie dość. W sobotę posprzątałam cały dom, zrobiłam pranie wczoraj też sobie nie folgowałam i nic, tylko mam przepowiadacze, a na dodatek od wczoraj boli mnie gardło, dobrze że z córką już dobrze i chociaż ona jest zdrowa.

Niunia ona- kochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze

Rossi - ja w pierwszej ciąży też nie miałam skurczy przepowiadających, więc to dla mnie też nowość, mam nadzieję że dzięki nim poród zacznie się szybciej
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:19   #2042
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, wczoraj mialam kilka razy bole miesiaczkowe. O 23 wzielam cieply dlugi prysznic-lepiej. Polozylam sie spac i bole wrocily, czasami wydawalo mi sie ze przeszly po czym mocno bolalo. W pierwszej ciazy czegos takiego nie mialam... przepowiadajace czy spodziewac sie juz rozkrecania? Tak chcialam do srody dociagnac, zeby zaczac 37+0.. Teraz troche lepiej ale ciagle czuje cmienie
Może to przepowiadacze jeszcze dwa dni
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:21   #2043
ojustyna
Zadomowienie

dzień dobry

ja od rana intensywnie, od bladego świtu golenie całościowe i się naschylałam tak że brzuch mnie zaczął pobolewać i się troszkę przestraszyłam że coś się zaczyna, a później badania i wcale takie milusie gmeranie i tam nie było

a do tego coś mnie zaczęło tam swędzieć, chyba drożdżaki mam wrrrrr szybciej do końca ciąży

a z dobrych wiadomości to szafa przyjechała, dzisiaj będą montować nareszcie wszystko swoje miejsce znajdzie
Stary 2015-02-16, 10:22   #2044
Lila_17
Rozeznanie

A tak w ogóle to się witam
Coś Naszym Dzidziusiom, aż tak się nie śpieszy, u nas jeszcze spokojnie w porównaniu do Mam styczniowych, czy lutowych.
Stary 2015-02-16, 10:23   #2045
tout-petit-fille
Zadomowienie

A ja położyłam się spać o 5 :conf used:

Tak mnie kręciło w nogach, tak mnie "coś" na nerw uciskało i miałam taaaaaaaaaaką zgagę, że mimo chęci zaśnięcia oglądnęłam cały mecz i całe show all-star w nocy.

Zbieram się niedługo, bo trzeba jechać wybrać nową farbę do przedpokoju

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:30   #2046
nouvelle2
Zakorzenienie

Hej hej u mnie nawet przespana noc tzn budziłam się równo co 2 godziny na siku, picie, psikniecie lekarstwem na gardło, ale generalnie było ok. A dzisiaj mi smutno, bo tz wyjeżdża :-(

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Jak tam piszecie o tych przepowiadaczach, to aż Wam zazdroszczę u mnie nic się nie dzieje....

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:32   #2047
ewka5891
Zakorzenienie

Dzien dobry

Widze, że coraz wiecej mam narzeka na samopoczucie taka niestety jest koncowka ciazy ale oby najmniej złego nastroju

Ja tez jak jestem zainteresowana jakąś aukcją to uaktywniam sie dopiero w ostatnich minutach, sekundach aby nie nabijac stawki, chyba większość osób tak robi.

Crystal mam nadzieje, że w koncu znajdziesz wspólny front z mezem przy wychowaniu jego córki, bo w tej sytuacji według mnie to ona najbardziej na tym cierpi. Masz zdrowe podejście do jej wychowania, fajnie by było gdyby mąż zrozumiał, że krzywdzi ją swoim zachowaniem, bo prezenty i pozwolenie na wszystko nie jest rozwiązaniem.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:41   #2048
ojustyna
Zadomowienie

mi już odbija, szukam już sukieneczki do chrztu dla mojej małej
Stary 2015-02-16, 10:47   #2049
EdithS
Zadomowienie

Cześć Wam!

Nouvelle2 mi też bez tż smutno, mimo iż nie pracuje nigdzie na wyjazdach ani w delegacjach na stałe, ale weekendy tak szybko mi mijają, a roboczy tydzień się dłuży i nie mam się do kogo przez większość dnia odezwać...

Ja też miewam regularne przepowiadacze, już się tak do nich przyzwyczaiłam, że już nie zaliczam ich do kategorii bólu, więc ciekawe jak to będzie, jak mnie na serio złapie...

Powodzenia na wizytach Mamusie

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Kochana, ja już od jakiegoś czasu sobie oglądam i póki co, nie znalazłam jeszcze odpowiedniej A Ty już coś masz na oku?
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 10:57   #2050
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ja dlugo czulam sie nie gotowa, jeszcze tak czuje, ale czuje sie juz gotowa cierpiec podczas porodu, i nic mnie nie zdziwi, i tylko moj syn sie dla mnie juz liczy a nie moj strach. No ale jak bylby przyjemny, szybko i bezbolesnie plakac nie bede no ale ponarzekac wam nie bede mogla wtedy

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Moj cale szczescie poszedl do pracy. i niech siedzi tam jak najdluzej, naprawde czuje ze mam go dosc wiec plakac nie bede
Mój wrócił Z pracy. Ja ogarniam mieszkanie. Nie chce mi się juz

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:08   #2051
marcia45
Zadomowienie

Witam z rana

U mnie noc znośna, tylko teraz nadal plamie i to takie wkurzające. Niby lekarka powiedziała, że do jutra tak być może, jeszcze przez to wszystko się zniechęcę do lamowania przed porodem, jak cały czas ma tak być

A jakie macie szyjki? Moja 1,5-2cm podomiez i kanał na 1 palec- to już nie wiem co znaczy ale mam tak na karcie z ip.

Z grubsza ogarnełam mieszkanie, jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi. I biore sie za projekty z pracy, cieszę się, że szef takie coś zaproponował, bo dodatkowa kasa wpadnie a chociaż dzień szybciej mija, bo o ile weekend z TZ ekspresowo to w tygodniu mi sie dluzy. Choc i tak mam lepiej niż niektóre z Was, bo na naszym osiedlu same ciężarne i co najmniej raz w tygodniu się z którąś spotykam a to na plotki, a to na spacer i czas mija. Nawet sąsiedzi przez balkon będą mieli chłopczyka w czerwcu, już się śmieje do TZ ze będzie musiał Zuzy pilnować

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:12   #2052
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Teraz kazda z nas bedzie jeczec, ze chcialaby juz rodzic...

A ja po nocy znowu mam strasznie opuchniete stopy. Chyba wszystko co wypije idzie od razu w kostki
ja jeszcze nie chcę rodzić - niech sobie mała siedzi jeszcze ze 3 tygodnie w brzuchu grzecznie bo za dużo jeszcze nie ogarnęłam

Wczoraj zamawiałam jeszcze brakujące rzeczy na alledrogo i byłam w szoku gdy nagle zadzwonił jeden ze sprzedawców u którego kupowałam, że jak do konkretnej godziny wyślę mu jakie kolory/wzory chcę niektórych rzeczy to on w poniedziałek z rana je wyśle i we wtorek już je będę mieć
Brakuje mi już tylko kremu do pupy (bo wymagają go do szpitala) (co polecacie???) oraz gazików.

Dziś prasowanie część pierwsza i pakowanie z tego wyprawki do torby.
Większe ciuszki (te od pół roku wzwyż) tylko poskładam ładnie
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:15   #2053
tout-petit-fille
Zadomowienie

U mnie z szyjką okaże się jutro, do tej pory wszystko było pozamykane i o nic więcej nie dopytywałam. Ale jutro na wizycie dopytam o szczegóły, (albo lekarz sam mi o tym powie), bo mam wrażenie, że powolutku coś się zaczęło dziać

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:17   #2054
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie chcę rodzić - niech sobie mała siedzi jeszcze ze 3 tygodnie w brzuchu grzecznie bo za dużo jeszcze nie ogarnęłam

Wczoraj zamawiałam jeszcze brakujące rzeczy na alledrogo i byłam w szoku gdy nagle zadzwonił jeden ze sprzedawców u którego kupowałam, że jak do konkretnej godziny wyślę mu jakie kolory/wzory chcę niektórych rzeczy to on w poniedziałek z rana je wyśle i we wtorek już je będę mieć
Brakuje mi już tylko kremu do pupy (bo wymagają go do szpitala) (co polecacie???) oraz gazików.

Dziś prasowanie część pierwsza i pakowanie z tego wyprawki do torby.
Większe ciuszki (te od pół roku wzwyż) tylko poskładam ładnie
Ja mam do pupy krem z babydreama i behapten. W razie problemów najpierw będę próbowała ratować się mąką ziemniaczaną a w razie czego wyślę TZ po coś z cynkiem do apteki, wcześniej nie zamierzam takich preparatów stosować a pewnie dostaniemy też co nieco w próbkach ze szpitala i pewnie styknie.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:18   #2055
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Witam z rana

U mnie noc znośna, tylko teraz nadal plamie i to takie wkurzające. Niby lekarka powiedziała, że do jutra tak być może, jeszcze przez to wszystko się zniechęcę do lamowania przed porodem, jak cały czas ma tak być

A jakie macie szyjki? Moja 1,5-2cm podomiez i kanał na 1 palec- to już nie wiem co znaczy ale mam tak na karcie z ip.

Z grubsza ogarnełam mieszkanie, jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi. I biore sie za projekty z pracy, cieszę się, że szef takie coś zaproponował, bo dodatkowa kasa wpadnie a chociaż dzień szybciej mija, bo o ile weekend z TZ ekspresowo to w tygodniu mi sie dluzy. Choc i tak mam lepiej niż niektóre z Was, bo na naszym osiedlu same ciężarne i co najmniej raz w tygodniu się z którąś spotykam a to na plotki, a to na spacer i czas mija. Nawet sąsiedzi przez balkon będą mieli chłopczyka w czerwcu, już się śmieje do TZ ze będzie musiał Zuzy pilnować
Ja nie wiem jaką mam szyjkę. Po wizycie ostatniej byłam tak zakręcona ilością badań że dopiero po powrocie do domu się zorientowałam że nie sprawdził mi lekarz szyjki
też tak mam, a w tygodniu raczej też na nudę nie narzekam..
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:30   #2056
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Cześć Wam!

Nouvelle2 mi też bez tż smutno, mimo iż nie pracuje nigdzie na wyjazdach ani w delegacjach na stałe, ale weekendy tak szybko mi mijają, a roboczy tydzień się dłuży i nie mam się do kogo przez większość dnia odezwać...
Mam to samo Nie wyobrażam sobie życia z TŻtem gdyby miał pracować gdzieś na wyjeździe Ogromnie podziwiam dziewczyny, które muszą wytrzymywać takie rozstania - brawa dla Was Ja dodatkowo mam ten plus, że mąż pracuje na zmiany tj. 6, 14 (nienawidzę jej bo się ciągnie strasznie) i 22. No ale co z tego, że pracuje 8 godzin, jak i tak większość czasu wolnego po pracy siedzi w garażu i dorabia do pensji
Stary 2015-02-16, 11:32   #2057
ewka5891
Zakorzenienie

U nas nie sprawdzają ani szyjki ani rozwarcia, takie dziwne zasady mają jak na ostatnim usg zapytałam sie o szyjkę to kobieta stwierdziła, ze skoro syna urodziłam po terminie to nie ma podstaw, aby teraz sprawdzać mi jej długość

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:33   #2058
irish cream
Raczkowanie

Witam się przedpołudniowo nocka przespana, wstałam tylko przed 6 na siku a później znowu spanko do 9 aha i jeszcze pobudka o 1 ze straszną zgagą, ale nie chciało mi się wstawać po rennie
Cytat:
dziewczyny mam pytanie odnośnie laktatorów bo u mnie czarna rozpacz dzisiaj, z godzine ryczałam że ch**owy kupiła, że jakoś słabo zasysa
mam ten mini electric medeli i dzisiaj pierwszy raz sobie przyłożyłam żeby zobaczyć czy lejek dobry itp itd i jakie to uczucie i stwierdziłam że jakoś tak "leciutko" zasysa, że ani nie boli ani nic aż TŻ na sobie przetestował i sami już nie wiemy czy on taki jest czy zepsuty czy co, niby to nie dokurzacz ale skąd mam wiedzieć jak powinien działać?? z tego wszystkiego oczywiście ryczałam w niebogłosy, że jakaś pipa mnie oszukała i sprzedała zepsuty i wogle jakoś tak dziwnie buczy ten akumulatorek
ja też mam ten laktator (rozmiar lejka ten standardowy, chyba M) i pisałam już, że jak go podłączyłam to bolało...! oj bolało! Mam nadzieję, ze nie będzie takiego bólu przy kp i ewentualnym odciąganiu. Dzisiaj idę do apteki po maść jakąś do piersi a co do buczenia to mój też tak dziwnie buczy jakby miała mu się wyładowywać bateria, chociaż był podłączony do prądu
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ale mnie skora na brzuchu swedzi w tych miejscach co mi wyszly rozstepy juz drugi dzien, i nawet kremy nie pomaga czy to znaczy ze one beda wieksze bo chyba wiekszych miec nie mozna od tych co mam
ja mam tak samo i też od 2 dni na samym dole brzucha swędzi jak ch....a a rozstępów większych już chyba (???) nie mogę mieć! Ale one idą do góry wczoraj cały wieczór siedziałam z bio oil i... smarowałam, i... smarowałam, i... smarowałam, i...
Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
A jest jeszcze coś takiego jak pokrzywka ciężarnych. Ja to mam i swędzi tak, jak jeszcze nic nigdy w życiu mnie nie swędziało.
a ta pokrzywka to tylko na brzuchu, czy na całym ciele jest?

Dzisiaj się wizytuję więc trzymajcie kciuki

Edytowane przez irish cream
Czas edycji: 2015-02-16 o 11:35
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:36   #2059
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
C
Kochana, ja już od jakiegoś czasu sobie oglądam i póki co, nie znalazłam jeszcze odpowiedniej A Ty już coś masz na oku?
narazie nic a nic, szukam czegoś prostego z długim rękawkiem, w takim mniej więcej kroju http://balumi.com.pl/images/sukienka...lia_blat_3.jpg chociaż ten wzorek to może niezbyt koniecznie
Stary 2015-02-16, 11:38   #2060
irish cream
Raczkowanie

Ja też wczoraj szukałam na all czegoś do chrztu, ale te garniturki są dla mnie
Stary 2015-02-16, 11:40   #2061
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
ja też mam ten laktator (rozmiar lejka ten standardowy, chyba M) i pisałam już, że jak go podłączyłam to bolało...! oj bolało! Mam nadzieję, ze nie będzie takiego bólu przy kp i ewentualnym odciąganiu. Dzisiaj idę do apteki po maść jakąś do piersi a co do buczenia to mój też tak dziwnie buczy jakby miała mu się wyładowywać bateria, chociaż był podłączony do prądu
czyli te buczenie to ich taki urok, chociaż i tak mam wrażenie że jakoś słabo zasysał, może to dlatego że lejek źle dobrany? nie chce mi się dzisiaj już na niego patrzeć żeby się nie denerwować
Stary 2015-02-16, 11:42   #2062
żona_marcina
Rozeznanie

Hej,
u mnie noc przespana na szczęście. Ale i tak wyglądam i czuję się jakbym co najmniej miała kaca.

I powiem wam, że gdyby mi ktoś jeszcze 9 miesięcy temu powiedział, że w naszym kraju nie szanuje się kobiet w ciąży to bym nie uwierzyła. Ja byłam wychowana, że starszym, chorym, kalekim, kobietom w ciąży ustępuje się miejsca i pomaga. A w ciąży spotkało mnie więcej nieprzyjemnych sytuacji niż przyjemnych. Najgorsze są kobiety 50+.
Wczoraj na przykład zrezygnowałam z pójścia do kościoła, bo już nie raz musiałam stać. A wczoraj czułam się słabo i uznałam, że w razie czego nie dam rady stać. A dzisiaj w sklepie to już w ogóle była jazda na całego. Pojechałam po coś na obiad i przy okazji pomyślałam, że może zrobię jakieś zapasy. I dlatego nie pojechałam do małego sklepu, w którym nie znają i zawsze dobrze obsługują, tylko do Stokrotki. Schyliłam się po makaron i poczułam samolot w głowie i mdłości. Poczekałam chwilkę aż mi trochę przeszło i chciałam wyjść. Przy kasach oczywiście kolejki, każdy udaje że mnie nie widzi. Zakupy wyjmowałam powoli, bo znowu mi zaczęło wirować w głowie. Gdy wyjmowałam swoje zakupy kobieta za mną też zaczęła wyjmować swoje tak, że na moje zakupy już nie było miejsca. Wypadła mi jakaś mrożonka z rąk na podłogę. I mnie tak szlag trafił, że odwróciłam się do tej baby i ją opierdzieliłam. Nawet ze mną nie dyskutowała. Jakoś dowlokłam się do auta ale już myślałam, że puszczę
W domu od razu do łazienki.

Jutro miałam zrobić wyniki ale sama już nigdzie się nie ruszam, bo się boję spowoduje wypadek.

Jeszcze tydzień i wykurzam młodego z brzucha.

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:42   #2063
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
czyli te buczenie to ich taki urok, chociaż i tak mam wrażenie że jakoś słabo zasysał, może to dlatego że lejek źle dobrany? nie chce mi się dzisiaj już na niego patrzeć żeby się nie denerwować
mam wrażenie, że mój lejek też jest źle dobrany, ale póki co tez nie chce mi się patrzeć
Stary 2015-02-16, 11:42   #2064
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Witam z rana

Moja szyjka ma 2cm He he TŻ będzie musiał mieć sąsiada na oku;P
Stary 2015-02-16, 11:45   #2065
201711130954
Konto usunięte

Cytat:
A u nas w regionie jest taka tradycja, że to chrzestna kupuje ubranko na chrzest i ubiera malucha, a chrzestny płaci za chrzest.
201711130954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 11:45   #2066
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Hej,
u mnie noc przespana na szczęście. Ale i tak wyglądam i czuję się jakbym co najmniej miała kaca.

I powiem wam, że gdyby mi ktoś jeszcze 9 miesięcy temu powiedział, że w naszym kraju nie szanuje się kobiet w ciąży to bym nie uwierzyła. Ja byłam wychowana, że starszym, chorym, kalekim, kobietom w ciąży ustępuje się miejsca i pomaga. A w ciąży spotkało mnie więcej nieprzyjemnych sytuacji niż przyjemnych. Najgorsze są kobiety 50+.
Wczoraj na przykład zrezygnowałam z pójścia do kościoła, bo już nie raz musiałam stać. A wczoraj czułam się słabo i uznałam, że w razie czego nie dam rady stać. A dzisiaj w sklepie to już w ogóle była jazda na całego. Pojechałam po coś na obiad i przy okazji pomyślałam, że może zrobię jakieś zapasy. I dlatego nie pojechałam do małego sklepu, w którym nie znają i zawsze dobrze obsługują, tylko do Stokrotki. Schyliłam się po makaron i poczułam samolot w głowie i mdłości. Poczekałam chwilkę aż mi trochę przeszło i chciałam wyjść. Przy kasach oczywiście kolejki, każdy udaje że mnie nie widzi. Zakupy wyjmowałam powoli, bo znowu mi zaczęło wirować w głowie. Gdy wyjmowałam swoje zakupy kobieta za mną też zaczęła wyjmować swoje tak, że na moje zakupy już nie było miejsca. Wypadła mi jakaś mrożonka z rąk na podłogę. I mnie tak szlag trafił, że odwróciłam się do tej baby i ją opierdzieliłam. Nawet ze mną nie dyskutowała. Jakoś dowlokłam się do auta ale już myślałam, że puszczę

Jutro miałam zrobić wyniki ale sama już nigdzie się nie ruszam, bo się boję spowoduje wypadek.

Wrrr co za ludziska, dobrze, że dotarłaś bezpiecznie do domu
Stary 2015-02-16, 11:45   #2067
irish cream
Raczkowanie

żona_marcina ja już od dawna nie jeżdżę sama autem, nawet wózka w markecie nie dałabym chyba rady pchać
Stary 2015-02-16, 11:46   #2068
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Witam się przedpołudniowo nocka przespana, wstałam tylko przed 6 na siku a później znowu spanko do 9 aha i jeszcze pobudka o 1 ze straszną zgagą, ale nie chciało mi się wstawać po rennie

ja mam tak samo i też od 2 dni na samym dole brzucha swędzi jak ch....a a rozstępów większych już chyba (???) nie mogę mieć! Ale one idą do góry wczoraj cały wieczór siedziałam z bio oil i... smarowałam, i... smarowałam, i... smarowałam, i...

a ta pokrzywka to tylko na brzuchu, czy na całym ciele jest?

Dzisiaj się wizytuję więc trzymajcie kciuki
Oczywiście kciuki zaciśnięte
Stary 2015-02-16, 11:48   #2069
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panna mimbla Pokaż wiadomość
A u nas w regionie jest taka tradycja, że to chrzestna kupuje ubranko na chrzest i ubiera malucha, a chrzestny płaci za chrzest.
uuu grubo u nas jest tak, że chrzestna kupuje tą szatkę, a chrzestny świecę i tyle
Stary 2015-02-16, 11:49   #2070
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Hej,

biedulka że też te stare dewotki cie prześladują, przede mnie ostatnio babka chciała się w kolejke wtrymbolić "bo ja mam tylko dwie rzeczy" na co ja do niej "a ja mam tylko trzy rzeczy i do tego wielki brzuch" i się zdziwiła ale jej fuknięcie nie zrobiło na mnie specjalnego wrażenia

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości