Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-15, 12:04   #3001
Asia1029
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Vistula bo tylko tam pasowal garnitur idealnie hm... Granatowych jest duzo

Tz bedzie mial czarny granat - pirknie mu w nim !

Obraczki mamy biald zloto + zolte pol na pol

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Czarny granat, bardzo dobry wybór
Mogg pochwal się obrączkami

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

A nam dzisiaj mija 6 lat [/QUOTE]

Escorpio, gratki piękna rocznica my we wtorek 4 lata
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 12:07   #3002
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam dzisiaj na tych targach w Koronie. Niestety nie jestem zachwycona. Kilka stoisk na krzyż. Najbardziej zależało mi na stoiskach z zaproszeniami i była tylko Mega. Zaproszenia maja bardzo drogie. Najzwyklejsze zaproszenie 3,20. Zostają poszukiwania na allegro.
Co do tematu dzieci, to mieliśmy z Tż-tem plan żeby od razu po ślubie zacząć starania, ale ja niedawno zmieniłam pracę i mam umowę do końca lipca, więc trzeba było zmienić plany. Jeśli przedłużą mi umowę to zimą chcemy zacząć Ja zawsze mówiłam że będę mieć pierwsze dziecko po 30 i wykrakałam.
Ja też wczoraj odwiedziłam koronę, ale nic ciekawego mi nie wpadło w oko ;/ i ceny jak z kosmosu zaproszę to się zgodzę
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 13:51   #3003
mogg
Zakorzenienie

Musze poszukac takich i wam wstawie obraczki tz przez siada karnacje i brazowe oczy w jasynym niebieskim zle wyglada a wgranaciesuper!!!

mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 14:16   #3004
mahoniowa
Zadomowienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;50234855]Treść usunięta[/QUOTE]

Super, że zrobiliście postępy

Escorpio a'propos mikado - rzeczywiście bardzo się pomięła ta suknia, moja na szczęście ma inny fason, nie będzie tak obcisła więc mam nadzieję, że się nie pomnie tak bardzo mam wrażenie, że ta w ogóle jakoś tak była średnio dopasowana ;/

My wczoraj prosiliśmy i już nie poszło tak łatwo jak u mojej rodziny, dzwoniliśmy do kilku osób i tylko z dwoma nam się udało spotkać także nie bardzo jestem tym pocieszona, że trochę zwolniliśmy obroty;/

co do kościelnych spraw to niestety będę musiała się wybrac do swojej parafii, czego chciałam uniknąć, bo się okazało, że w kościele, w którym byłam chrzczona nie ma adnotacji o bierzmowaniu

a w środę jedziemy na 'wycieczkę' Katowice - Wrocław

09.05.2015

Edytowane przez mahoniowa
Czas edycji: 2015-02-15 o 15:26
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 16:37   #3005
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monicka12 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny nasz termin to 8.10.2016. Jutro jedziemy podpisać umowę z salą weselną " Cynamon" w Tokarni wesele będzie na 50 osób, zabawa będzie do 1 w nocy , cena za osobę to 130 zł . Zastanawiamy się nad DJ Piotrem Gładkowskim (spikerem w radio Fama) ma ktoś opinie o nim czy jest spoko? i zastanawiamy się nad fotografem Studio Dwie Wieże ( z tym że chcemy samego fotografa bez kamerzysty) fajnie by było jakby któraś z Was napisała opinie na ich temat było by nam łatwiej w podjęciu decyzji )
Wiesz co, wydaje mi się, że strasznie drogo, ja płacę połowę ceny w WDKu.. Mam do 2-giej w nocy, my kupujemy alkohol, ciasto i tort i owoce.. Niby w WDKu nie ma noclegów, ale oni proponują zniżkę dla weselnych gości w hotelu przy stadionie Korony, to rzut beretem dosłownie. Jeszcze jak laski pisały, że tam niedobre jedzenie, to ja bym sobie dała spokój, serio... W cedzynie (leszczynach) obok stadionu też jest taki zajazd czy coś, i tam było 110 zł/os (za całonocne wesele) i pokoje i domki pani miała. Weź podzwoń po salach, nawet dla spokoju sumienia..

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Mam takie pytanie juz poślubne w sumie.. myslalyscie kiedy zaczniecie starania o dziecko?
My zaraz po ślubie. Żadne z nas nie ma pracy i mamy to gdzieś. Wychodzimy z założenia, że nigdy nie będziemy mieli dość kasy na to, żeby spokojnie w ciążę zajść i niczym się nie przejmować. A odkładać nie ma co. Jakoś to będzie, bez przesady.

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Jesteśmy ten sam rocznik w kwietniu skończę 32 ( a czuję sie na 18 ) dlatego będziemy sie starać od razu po ślubie bo różnie to bywa.
I w temacie, znacie fajnego gina do którego można iść właśnie z tematem starania sie/prowadzenia ciąży???
Znajoma zaszła w ciążę u dra Lepiarczyka. Podobno magik. Ale drogi. Ale magik

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Pochwale sie moimi walentynkowymi wypiekami 😊 mam nadzieje ze macie udany dzien
Pysznie wyglądają

Cytat:
Dziewczyny byłam dzisiaj na tych targach w Koronie. Niestety nie jestem zachwycona. Kilka stoisk na krzyż. Najbardziej zależało mi na stoiskach z zaproszeniami i była tylko Mega. Zaproszenia maja bardzo drogie. Najzwyklejsze zaproszenie 3,20. Zostają poszukiwania na allegro.
Co do tematu dzieci, to mieliśmy z Tż-tem plan żeby od razu po ślubie zacząć starania, ale ja niedawno zmieniłam pracę i mam umowę do końca lipca, więc trzeba było zmienić plany. Jeśli przedłużą mi umowę to zimą chcemy zacząć Ja zawsze mówiłam że będę mieć pierwsze dziecko po 30 i wykrakałam.
My takie same mamy zaproszenia, co oni właśnie za 3,20. Z tym, że my po 1 zł kupiliśmy. Inna sprawa, że ta firma jest do niczego, ale widziałam takie też na allegro, po 1-1,2 zł. Nie ma co przepłacać..

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
My dzis zamowilismy obraczkj i tz zamowil garnitur ! ) jupi poszlo gładko

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Super! My cały czas zwlekamy z kamerzystą :/

Piękny kolor a jakie w końcu obrączki? Masz zdjęcie?

A nam dzisiaj mija 6 lat
Super

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Zaintrygował mnie ten temat, a jaki jest koszt takich tabletek?
Byłam w 2-óch aptekach w tej sprawie. W jednej nie było, w drugiej 45 zł za 30 tabletek. Ale to droga apteka, poszukam jeszcze.

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
Hej, kopę lat! zaraz uciekam do klubu oglądać filmik

Pisałam już o tym ze 3 razy, poszukaj sobie w wątku

Escorpio a'propos mikado - rzeczywiście bardzo się pomięła ta suknia, moja na szczęście ma inny fason, nie będzie tak obcisła więc mam nadzieję, że się nie pomnie tak bardzo mam wrażenie, że ta w ogóle jakoś tak była średnio dopasowana ;/

My wczoraj prosiliśmy i już nie poszło tak łatwo jak u mojej rodziny, dzwoniliśmy do kilku osób i tylko z dwoma nam się udało spotkać także nie bardzo jestem tym pocieszona, że trochę zwolniliśmy obroty;/

co do kościelnych spraw to niestety będę musiała się wybrac do swojej parafii, czego chciałam uniknąć, bo się okazało, że w kościele, w którym byłam chrzczona nie ma adnotacji o bierzmowaniu

My powoli zapraszamy, wcale nam się nie chce, szczególnie mojego taty rodziny ;/ to są dla mnie prawie obcy ludzie ;/ a co dopiero dla TŻta..

Jesteśmy już za to po protokole - nie było tak źle Mamy kartki do spowiedzi - jedna ma być teraz jakoś, a druga dzień przed ślubem. Sam ksiądz mówił, że gdzie chcemy. I co najważniejsze, powiedział, że za ślub chce naprawdę "co łaska", przy czym powiedział, że organistka kosztuje 150 zł i kościelny 50 zł. A jeśli damy więcej to ok Także kamień z serca, po tym, co się od ludzi nasłuchałam, że po 1000 zł każą sobie płacić..

Poza tym, kupiliśmy podróż poślubną jedziemy na tydzień do Pragi nie mamy jeszcze tylko transportu :P wyjeżdżamy 3 maja, wracamy 10-tego także Mahoń, z bólem serca, ale nie zobaczę Cię na żywo w sukni , ale jak w piosence - sercem będę przy Tobie

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 16:44   #3006
mahoniowa
Zadomowienie

oj buuuu!! no cóż, mam nadzieję, że ja Ciebie zobaczę, choć czwartek to może być ciężko, bo pewnie praca;/ dobrze, że chociaż kawałek serca mi zostawisz
ale fajnie, że udało Wam się załatwić, my nadal szukamy ale jakoś bez spiny póki co

09.05.2015
Stary 2015-02-15, 16:49   #3007
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
oj buuuu!! no cóż, mam nadzieję, że ja Ciebie zobaczę, choć czwartek to może być ciężko, bo pewnie praca;/ dobrze, że chociaż kawałek serca mi zostawisz
ale fajnie, że udało Wam się załatwić, my nadal szukamy ale jakoś bez spiny póki co
Ostatnie popołudnie przed długim weekendem - puścisz studentów wcześniej :P

26.10.2014

30.04.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-15, 16:50   #3008
mahoniowa
Zadomowienie

I wish! No ale niestety kalendarium jest nieruchome chyba żeee.. już sobie zrobię przerwę przed własnym ślubem

09.05.2015
Stary 2015-02-15, 17:05   #3009
Arcykicia
Przyczajenie

Dziewczyny! Czy któraś z Was wie coś na temat tych zespołów weselnych: TWIST? i TWENTY ONE? Przeszukałam już wątek ale tak naprawdę niczego konkretnego się nie dowiedziałam,większość wypowiedzi z przed kilu lat ;p Ślubuje06.08.16
Arcykicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 18:41   #3010
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
I wish! No ale niestety kalendarium jest nieruchome chyba żeee.. już sobie zrobię przerwę przed własnym ślubem
Kombinuj

Na temat zespołów nic nie wiem.

Zdecydowałam się na sutasz u tej dziewczyny http://pl.dawanda.com/shop/Soutacheria
Mam nadzieję, że dobrze wybrałam..

W poniedziałek mam zamiar dzwonić po kwiaciarniach. Byłam w jednej, na uroczysku i pani powiedziała, że prawdopodobnie anemony będą w kwietniu po ok 5zł/szt. To dużo? Podzwonię po innych miejscach jeszcze i popytam. Z ważnych rzeczy został jeszcze tort i obrączki, z mniej ważnych pudełka na ciasto, zawieszki na wódkę i ozdoby na samochód...

Idziecie gdzieś na ostatki laski? Ja idę we wtorek na tą próbną i potem może by gdzieś poszaleć :P

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-15, 19:02   #3011
antena22
Zadomowienie

Kasia88 ja mam podkład z Kanebo i jestem bardzo zadowolona. Nie ma mega krycia,ale ładnie wyrównuje koloryt skóry. Ja mam sucha cerę i naprawdę ciężko znaleźć mi dobry fluid. miałam wcześniej Revlon Color Stay i byłam nim zachwycona Używałam go bez przerwy ok.2 lat. Jednak ostatnio zauważyłam że już nie służy tak mojej skórze. Zmieniłam na ten z Kanebo. Minusem jest jego cena. Ja zapłaciłam za niego 130 zł a to i tak była promocja,bo normalnie to on kosztuje 189 zł (!!!)
Co do spraw weselnych to stoimy w miejscu. Za to w sobotę zaczęliśmy ostatnią butelkę Cin&Cin które miało być na wesel Tż kupił 4 i wszystko wypiliśmy. Uwielbiam wermuty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-15, 19:03   #3012
mikonada
Zakorzenienie

ahh dziś pojawiło się światełko w tunelu ale o tym "wiadomo gdzie"

Ola ja już byłam na ostatkach, 31 stycznia we Wspaku
Mahoń ja Cię odwiedzę na ślubiku
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 19:20   #3013
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Wiesz co, wydaje mi się, że strasznie drogo, ja płacę połowę ceny w WDKu.. Mam do 2-giej w nocy, my kupujemy alkohol, ciasto i tort i owoce.. Niby w WDKu nie ma noclegów, ale oni proponują zniżkę dla weselnych gości w hotelu przy stadionie Korony, to rzut beretem dosłownie. Jeszcze jak laski pisały, że tam niedobre jedzenie, to ja bym sobie dała spokój, serio... W cedzynie (leszczynach) obok stadionu też jest taki zajazd czy coś, i tam było 110 zł/os (za całonocne wesele) i pokoje i domki pani miała. Weź podzwoń po salach, nawet dla spokoju sumienia..

My zaraz po ślubie. Żadne z nas nie ma pracy i mamy to gdzieś. Wychodzimy z założenia, że nigdy nie będziemy mieli dość kasy na to, żeby spokojnie w ciążę zajść i niczym się nie przejmować. A odkładać nie ma co. Jakoś to będzie, bez przesady.

Znajoma zaszła w ciążę u dra Lepiarczyka. Podobno magik. Ale drogi. Ale magik

Pysznie wyglądają

My takie same mamy zaproszenia, co oni właśnie za 3,20. Z tym, że my po 1 zł kupiliśmy. Inna sprawa, że ta firma jest do niczego, ale widziałam takie też na allegro, po 1-1,2 zł. Nie ma co przepłacać..

Super

Byłam w 2-óch aptekach w tej sprawie. W jednej nie było, w drugiej 45 zł za 30 tabletek. Ale to droga apteka, poszukam jeszcze.

My powoli zapraszamy, wcale nam się nie chce, szczególnie mojego taty rodziny ;/ to są dla mnie prawie obcy ludzie ;/ a co dopiero dla TŻta..

Jesteśmy już za to po protokole - nie było tak źle Mamy kartki do spowiedzi - jedna ma być teraz jakoś, a druga dzień przed ślubem. Sam ksiądz mówił, że gdzie chcemy. I co najważniejsze, powiedział, że za ślub chce naprawdę "co łaska", przy czym powiedział, że organistka kosztuje 150 zł i kościelny 50 zł. A jeśli damy więcej to ok Także kamień z serca, po tym, co się od ludzi nasłuchałam, że po 1000 zł każą sobie płacić..

Poza tym, kupiliśmy podróż poślubną jedziemy na tydzień do Pragi nie mamy jeszcze tylko transportu :P wyjeżdżamy 3 maja, wracamy 10-tego także Mahoń, z bólem serca, ale nie zobaczę Cię na żywo w sukni , ale jak w piosence - sercem będę przy Tobie
U nas 1000 zł ://
Cytat:
My też bez spiny

Cytat:

to uciekam na klub
Stary 2015-02-15, 19:56   #3014
KasDi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monicka12 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że nie mamy wyboru bo nigdzie nie ma sali która podjęła by się wesela na 50 osób z noclegami bo na tym nam zależy ;/
chyba że ktoś zna sale która podejmie się takiego wesela z chęcią weźmiemy
pod uwagę wszelkie propozycje
Mnóstwo jest sal, gdzie można zrobić wesele do 50 osób z noclegami. Stangret, 7 pokus, Grand Hotel - sala oranżeria, Willa Hueta, Suków Sosnowy Dworek, Leśny Dwór...
Stary 2015-02-15, 20:13   #3015
mikonada
Zakorzenienie

aha i dziewczyny! prawdziwy i dobry materiał MIKADO jak zemniesz w dłoni, puścisz i przetrzesz (wygładzisz) dłonią to powinien się wyprostować. Bo podobno jest dużo mieszanek i imitacji mikado
Stary 2015-02-15, 20:14   #3016
lyoness
Raczkowanie

Male Wesele tez w Graficie, Teczowym Dworze, Uroczysko, Kongresowy
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-15, 20:25   #3017
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:

super!
ogólnie to wszystkie jesteście mile widziane!
więcej informacji bliżej maja

na ostatki hmm.. do pracy na 8 rano ech.. i później z zaproszeniem do koleżanki

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
aha i dziewczyny! prawdziwy i dobry materiał MIKADO jak zemniesz w dłoni, puścisz i przetrzesz (wygładzisz) dłonią to powinien się wyprostować. Bo podobno jest dużo mieszanek i imitacji mikado
uff.. to uspokoiłaś mnie trochę
właśnie ten, który mi Escorpio wysłała mam wrażenie, że się różni od tego mojego, mój jest bardziej perłowy a ten był taki matowy, już sama nie wiem;/

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Ola jaki piękny ten sutasz! i całkiem niedrogi

09.05.2015
Stary 2015-02-15, 20:26   #3018
mikonada
Zakorzenienie

kolor nie ma znaczenia mahoń, różnicę czujesz dopiero w dotyku. Dziś testowałam prawdziwe mikado i te sztuczne.. w celii gdzie pani szyje na wzór itd- ma sztuczne, co by było taniej, no i to się mnie
Stary 2015-02-15, 20:34   #3019
mahoniowa
Zadomowienie

ach... no to pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że pani krawcowa jest rzetelną osobą i jednak uszyje z tego prawdziwego mikado

09.05.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-15, 20:45   #3020
mikonada
Zakorzenienie

możesz go przecież pojechać "zmacać"

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

ok, uciekam spać dobranoc Panny Młode!
Stary 2015-02-15, 20:52   #3021
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
możesz go przecież pojechać "zmacać"

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

ok, uciekam spać dobranoc Panny Młode!
Dobranoc Pani Żono )
Stary 2015-02-15, 23:23   #3022
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, kopę lat! zaraz uciekam do klubu oglądać filmik

Pisałam już o tym ze 3 razy, poszukaj sobie w wątku

Właśnie nie wiem czemu ten materiał tak się pogiął... Mam nadzieję, że Twój nie będzie oszukany. Co do koloru to też był takie perłowy, możliwe że na zdjęciach tego nie wiadać. No i mówiłam, że szwagierka do szczupłych nie należy, a ten model tylko na takiej osobie wygląda dobrze. Możliwe, też że krawcowa w tym sklepie w którym kupiła była mało kompetentna bo 3 razy musieli jej poszerzać suknię w biuście :/

Cytat:
Kombinuj

Na temat zespołów nic nie wiem.

Zdecydowałam się na sutasz u tej dziewczyny http://pl.dawanda.com/shop/Soutacheria
Mam nadzieję, że dobrze wybrałam..

W poniedziałek mam zamiar dzwonić po kwiaciarniach. Byłam w jednej, na uroczysku i pani powiedziała, że prawdopodobnie anemony będą w kwietniu po ok 5zł/szt. To dużo? Podzwonię po innych miejscach jeszcze i popytam. Z ważnych rzeczy został jeszcze tort i obrączki, z mniej ważnych pudełka na ciasto, zawieszki na wódkę i ozdoby na samochód...

Idziecie gdzieś na ostatki laski? Ja idę we wtorek na tą próbną i potem może by gdzieś poszaleć :P
Ola zobacz jeszcze sutasze (?) u tej pani https://m.facebook.com/rhodianasutas...eater&refid=12

Cytat:
super!
ogólnie to wszystkie jesteście mile widziane!
więcej informacji bliżej maja

na ostatki hmm.. do pracy na 8 rano ech.. i później z zaproszeniem do koleżanki

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

uff.. to uspokoiłaś mnie trochę
właśnie ten, który mi Escorpio wysłała mam wrażenie, że się różni od tego mojego, mój jest bardziej perłowy a ten był taki matowy, już sama nie wiem;/

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Ola jaki piękny ten sutasz! i całkiem niedrogi
Mahoniowa, odwiedzimy Cię z Miko
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 07:04   #3023
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez AneJu Pokaż wiadomość

Nie mam problemu z wypadającymi włosami, ale już niestety z cerą tak.
Bardzo przetłuszcza mi się czoło, ale bardziej mnie przeraża, że mam widoczne na twarzy pory, a przed okresem zawsze wyskakuje mi milion wyprysków, wągrów itd. Nie mogę na nie patrzeć więc wyciskam, a potem goją się praktycznie do momentu aż znów jestem przed okresem i cały harmonogram się powtarza.
Może macie jakieś swoje rytuały, a może w ogóle wykupiłyście jakiś pakiet przedslubny u kosmetyczki?
Przyznaję, ze za bardzo nie dbam o cerę, po prostu żel do twarzy do mycia, jak siedzę w domu to nawet się niczym nie smaruję, żeby się jeszcze bardziej nie przetłuszczać :P
bardzo niedobrze, nawilzaj, pamietaj ze z makijażem jest jak z obrazem na płotnie, im lepiej przygoptowane płotno tym lepszy efekt i trawałość
Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Pochwale sie moimi walentynkowymi wypiekami 😊 mam nadzieje ze macie udany dzien
super czym je posypałas??

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
ja też zahaczyłam o te targi i szału nie było, tylko głowa mnie rozbolała jak ten zespół śpiewał....
sukien ładnych nie było ale udało mi sie 2 razy miko zobaczyć
no i dziś podpisaliśmy umowe z foto+video i to na razie tyle załatwiania, teraz juz bliżej ślubu beda jakieś, aaaaa i jeszcze na wiosne jedziemy podpisać umowę z zespołem do lublina bo na razie nam trzymają termin zapomniałam
własnie tego sie obawiałam
Cytat:
Kasia88 ja mam podkład z Kanebo i jestem bardzo zadowolona. Nie ma mega krycia,ale ładnie wyrównuje koloryt skóry. Ja mam sucha cerę i naprawdę ciężko znaleźć mi dobry fluid. miałam wcześniej Revlon Color Stay i byłam nim zachwycona Używałam go bez przerwy ok.2 lat. Jednak ostatnio zauważyłam że już nie służy tak mojej skórze. Zmieniłam na ten z Kanebo. Minusem jest jego cena. Ja zapłaciłam za niego 130 zł a to i tak była promocja,bo normalnie to on kosztuje 189 zł (!!!)
Co do spraw weselnych to stoimy w miejscu. Za to w sobotę zaczęliśmy ostatnią butelkę Cin&Cin które miało być na wesel Tż kupił 4 i wszystko wypiliśmy. Uwielbiam wermuty
nie , nie, do codzienneko stosowania nie polecam, bardzo duzo alko w skladzie i wysusza

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 08:37   #3024
antena22
Zadomowienie

Tylko widzisz Czarna kawo ze dopiero niedawno zauwazylam ze juz sie jest taki super.Nagle pojawily mi sie straszne suche plamy na policzkach i wokol ust.Nie moglam dojsc skad sie to wzielo,a tu wychodzi na to ze to wina fluidu.Zaczelam nawet smarowac twarz Alantanem i nie zbyt pomagalo.Dopiero teraz po zmianie podkladu widze poprawe.
Dziewczyny snilo mi sie ze poszlam na przymairke sukni i w teakcie mierzenia inna wpadla mi w oko i zmienilam ja na miesiac przed slubem Oby to nie byl proroczy sen
Stary 2015-02-16, 09:26   #3025
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Właśnie nie wiem czemu ten materiał tak się pogiął... Mam nadzieję, że Twój nie będzie oszukany. Co do koloru to też był takie perłowy, możliwe że na zdjęciach tego nie wiadać. No i mówiłam, że szwagierka do szczupłych nie należy, a ten model tylko na takiej osobie wygląda dobrze. Możliwe, też że krawcowa w tym sklepie w którym kupiła była mało kompetentna bo 3 razy musieli jej poszerzać suknię w biuście :/

Ola zobacz jeszcze sutasze (?) u tej pani https://m.facebook.com/rhodianasutas...eater&refid=12

Mahoniowa, odwiedzimy Cię z Miko
Dzięki Escorpio, z nią też rozmawiałam wybrałam tą drugą :P

Cytat:
Tylko widzisz Czarna kawo ze dopiero niedawno zauwazylam ze juz sie jest taki super.Nagle pojawily mi sie straszne suche plamy na policzkach i wokol ust.Nie moglam dojsc skad sie to wzielo,a tu wychodzi na to ze to wina fluidu.Zaczelam nawet smarowac twarz Alantanem i nie zbyt pomagalo.Dopiero teraz po zmianie podkladu widze poprawe.
Dziewczyny snilo mi sie ze poszlam na przymairke sukni i w teakcie mierzenia inna wpadla mi w oko i zmienilam ja na miesiac przed slubem Oby to nie byl proroczy sen
Jeśli tylko salon nie robił kłopotów, to czemu by nie zmienić? :P

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-16, 10:22   #3026
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Poszukam go tylko, że ja mam cerę mieszaną i po byle czym co mi zapcha pory wyskakują mi wielkie diody na buzi. Mi pomaga mikrodermabracja, od grudnia raz na miesiąc u kosmetyczki składam wizytę i widzę poprawę. Liczę na to, że jak zmienię podkład to że się wszystko wygoi

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Arcykicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Czy któraś z Was wie coś na temat tych zespołów weselnych: TWIST? i TWENTY ONE? Przeszukałam już wątek ale tak naprawdę niczego konkretnego się nie dowiedziałam,większość wypowiedzi z przed kilu lat ;p Ślubuje06.08.16
Ja się orientowałam w Twenty One, ale niestety powdzieli mi taką cenę za samo wesele, że niestety musiałam zezygnować. Ale niestety nie słysząłam, ich na żywo.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez KasDi Pokaż wiadomość
Mnóstwo jest sal, gdzie można zrobić wesele do 50 osób z noclegami. Stangret, 7 pokus, Grand Hotel - sala oranżeria, Willa Hueta, Suków Sosnowy Dworek, Leśny Dwór...
I w Dworku w Masłowie też jest sala z noclegami.
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 10:35   #3027
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
muffiny sa czekoladowe, krem malinowy a posypka jaka byla w domu
zwykle sa to czekoladowe serduszka ale wybyly wiec zostaly posypka owocowa (http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-67180-big.jpg) i kawalki czekolady (http://www.ruf-lebensmittel.de/web/p...lade_GROSS.jpg)

lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 10:59   #3028
Arcykicia
Przyczajenie

[/COLOR]
Ja się orientowałam w Twenty One, ale niestety powdzieli mi taką cenę za samo wesele, że niestety musiałam zezygnować. Ale niestety nie słysząłam, ich na żywo.[COLOR="Silver"]

A możesz powiedzieć ile Ci "zaśpiewali" ??;P

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

hahaha sory za tą odp nie wiem co ja zrobiłam :O
Arcykicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 12:07   #3029
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
bardzo niedobrze, nawilzaj, pamietaj ze z makijażem jest jak z obrazem na płotnie, im lepiej przygoptowane płotno tym lepszy efekt i trawałość

własnie tego sie obawiałam

nie , nie, do codzienneko stosowania nie polecam, bardzo duzo alko w skladzie i wysusza
A jaki podkład polecasz do codziennego stosowania?

Cytat:
Jeśli tylko salon nie robił kłopotów, to czemu by nie zmienić? :P
Właśnie? Jeśli miałabyś być szczęśliwsza
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 12:25   #3030
antena22
Zadomowienie

Mojw suknia tez mi sie podoba.ogladam na fb suknie dziewczyn ktore chca je sprzedac i jeszcze zadna mnie nie zachwycila,wiec jest dobrze zreszta ja jak mierzylam suknie to zadna nie sprawila ze sie w niej zakochalam.po prostu to byl fason ktory chodzil mi po glowie od dawna i intuicja podpowiadala mi ze bedzie mi w nim dobrze.nie mylilam sie
Kasia88 podklad jest dostepny w Douglasie.Wiem ze jest tez druga wersja bardziej do cery mieszanej/tlustej.
Duzo pozytywnych opinii czytalam o Estee Laudere Double Wear,tylko ze on to zdecydowanie do cery tlustej i cena cos ok.200 zl.

Edytowane przez antena22
Czas edycji: 2015-02-16 o 12:28
antena22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości