Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-16, 23:21   #2461
smv
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Ja o. Antykoncepcji nie myślałam jeszcze ale zerknelam na te spirale to już u mnie odpada bo mam policystyczne jajniki i skłonność do infekcji
Stary 2015-02-16, 23:22   #2462
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
tez w to nie wierze
my tak o lamowaniu, wiec ja do tz mowie co chwile o lamowaniu, ze moze jednak nieeeeeee d..... juz dzis bylo i on zmeczony a ja od tygodnia jakos tak odczuwam dziwnie wielka chec
Moj to ostatnio sie pytał kiedy bedzie ten czas przed porodem gdy bede chciała młodego naklaniac do wyjścia
Pamiętał, ze poprzednim razem gonilam go ale teraz jakiś nie mam ochoty, mam nadzieje ze to minie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:22   #2463
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
to juz sama nie wiem czytalam o tych skurczach, ale wiele mamus widze ze pisze jak ma skurcze to odczuwaja bol, to sama nie wiem jaka roznica jest w tych skurczach braxtona, bo je mozna miec juz od 20 ktoregos tygodnia, a jaka roznica jest w tych przed samym porodem, ze takie bolesniejsze sie zrobily.
Idzie z tym zglupiec. Wydawlo mi sie, ze przepowiadajace i Braxtona, to cos innego, ale teraz czytam, ze to samo. Tutaj jest napisane, ze moga byc bolesne, ale niekoniecznie https://mamotoja.pl/skurcze-przepowi...6012,r1p1.html
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:23   #2464
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja o. Antykoncepcji nie myślałam jeszcze ale zerknelam na te spirale to już u mnie odpada bo mam policystyczne jajniki i skłonność do infekcji
No to będzie trzeba co innego wybrać. Ja to musze z TZ pogadać o tym bo ja nie chce drugiego dziecka teraz napewno potem nie wiem bo ta ciaza to dla mnie wielki stres. Boje się o wszystko te wizyty usg ktg to takie nerwy czy napewno lekarz mówi mi prawdę ze napewno jest ok. Uff naprawdę nie myslalam ze to będzie takie ciężkie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:26   #2465
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
To masz podobnie jak ja,mojego też traktują tak jakby to był ich syn a nie zięć z czego się cieszę bardzo i widzę,że mój też szczęśliwy z tego powodu..ale tak samo jak się pokłócimy bronią jego.Mojemu też wiecznie maja do powiedzenia ale teściowie najbardziej teściowa,zawsze gada a Tomuś (jego brat) to z książek uczył się z domem robić i sam cały wyremontował a Tomuś to a Tomuś tamto,a ja na to ,że za to mój sam potrafi auto wymalować i jak mu to ładnie wychodzi i sam z autem zrobi mimo,ze nie jest mechanikiem a Tomek mechanik a do mechanika chodzi z autem,teraz też jak zrobił nam z pokojem to tak tu źle pomalowane bo jakiś zaciek tu panela coś wyżej a tu czemu tak znać łączenia a czemu te meble a te nie dacie tu a te tu,,to sam powiedział i ja się trzymałam,żeby u Tomka zobaczyła jak on położył panele jakie ma szpary i ściany a meble układamy jak nam się podoba bo my tu jesteśmy a co do lodówki to nam mówiła,żebyśmy wynieśli z pokoju i na dół dali,to ja na to po co skoro już się do niej przyzwyczailiśmy a po za tym nie będziemy tyle po schodach latać to na śniadanie to na obiad to kolacja i jeszcze pomiędzy,teraz ja w ciąży i tak dosyć się nalatam po tych schodach potem będzie dziecko i co przyjdzie mi lecieć do lodówki a młodzi będą i co mam dziecko zostawić przy tych łobuzach? i już było podgadane na temat lodówki

na waszym miejscu zamknelabym pokoj na zamek i nie ma wchodzenia bez pozwolenia a jak chca sie rzadzic to niech wogole nie przekraczaja waszego pokoju obyscie sie szybko stamtad wyniesli zycze wam tego kochana TZ kiedys mieszkal u ojca i krotko wytrzymal, wszystko go denerwowalo samo to ze jest, pokazal mu ze dla niego jest niczym, i nic nie potrafi, nawet po glupim prysznicu kazdego dnia kazal po sobie myc prysznic tymi plynami do psikania. A teraz co..... mieszka ze mna maz, i jego rodzina tez nigdy mu dobrego nic nie powie, tylko ze jego starszy brat studia skonczyl, ma dobra prace itd. a on to ten zly i gorszy bo ja nie jestem po studiach ani on, pomimo tego ze jestesmy szczesliwi i swietnie sobie dajemy rade, a z meza jestem strasznie dumna z wielu rzeczy. I caly czas jest zle. To ze ciezko pracuje zle, ze jakim prawem tyle zarabia zle, ze wyjezdza w delegacje i mnie zostawia zle...... to co w koncu jest dobrego Nie rozumiem ludzi. Staram sie od takich z daleka trzymac, bo jak sie odezwe, to na zwyklym powiedzeniu sie nie skonczy, a struje zycie takiej osobie ze az na zawal by zeszla. podziwiam was naprawde!

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja też mam wielką chęć ostatnio he he xd

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Dla mnie te metody to do mnie jakoś nie przemawiają he he. Teraz mój tz napisał ze to żart był ze wg bez seksu he he he
bierz sie za TZ codziennie, bo po porodzie to polog nie bedziemy mogly
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:27   #2466
smv
Zakorzenienie

Chyba dla każdej nas jest stres... Zwłaszcza dla pierworodek. Dla mnie fizycznie ciążą jest ciężka no i pierwsze 3 miesiące się Stresowalam Bo za dużo poczytałam.. Ale też chyba jednak się wytrzymam z drugim maluchem... Z Resztą zobaczymy co będzie. Nie ma co gdybać
Stary 2015-02-16, 23:28   #2467
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Moj to ostatnio sie pytał kiedy bedzie ten czas przed porodem gdy bede chciała młodego naklaniac do wyjścia
Pamiętał, ze poprzednim razem gonilam go ale teraz jakiś nie mam ochoty, mam nadzieje ze to minie
Ja próbowałam juz te metody tydzień temu ale nic mnie nie ruszyło wg he he. Ciekawe jak po dzisiaj będzie. Jutro pracowity dzień musze jakieś jedzenie porobić by potem na szybkiego mieć co wyjac a nie dzień w dzień coś gotować.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:28   #2468
smv
Zakorzenienie

Masakra TŻ tak chrapie ze chyba nie zasne n;/
Stary 2015-02-16, 23:29   #2469
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Idzie z tym zglupiec. Wydawlo mi sie, ze przepowiadajace i Braxtona, to cos innego, ale teraz czytam, ze to samo. Tutaj jest napisane, ze moga byc bolesne, ale niekoniecznie https://mamotoja.pl/skurcze-przepowi...6012,r1p1.html
mozna zglupiec I niby staja sie bardziej bolesne pod koniec ciazy a ja nic nie odczuwam bolesnego jedynie to ze trwaja one minute dwie i tak z dwa trzy takie skurcze i mi przechodzi na pol dnia albo caly dzien
Jeszcze wyjdzie na to ze nas te skurcze nie beda bolaly wogole i przegapimy wlasny porod
Stary 2015-02-16, 23:29   #2470
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
na waszym miejscu zamknelabym pokoj na zamek i nie ma wchodzenia bez pozwolenia a jak chca sie rzadzic to niech wogole nie przekraczaja waszego pokoju obyscie sie szybko stamtad wyniesli zycze wam tego kochana TZ kiedys mieszkal u ojca i krotko wytrzymal, wszystko go denerwowalo samo to ze jest, pokazal mu ze dla niego jest niczym, i nic nie potrafi, nawet po glupim prysznicu kazdego dnia kazal po sobie myc prysznic tymi plynami do psikania. A teraz co..... mieszka ze mna maz, i jego rodzina tez nigdy mu dobrego nic nie powie, tylko ze jego starszy brat studia skonczyl, ma dobra prace itd. a on to ten zly i gorszy bo ja nie jestem po studiach ani on, pomimo tego ze jestesmy szczesliwi i swietnie sobie dajemy rade, a z meza jestem strasznie dumna z wielu rzeczy. I caly czas jest zle. To ze ciezko pracuje zle, ze jakim prawem tyle zarabia zle, ze wyjezdza w delegacje i mnie zostawia zle...... to co w koncu jest dobrego Nie rozumiem ludzi. Staram sie od takich z daleka trzymac, bo jak sie odezwe, to na zwyklym powiedzeniu sie nie skonczy, a struje zycie takiej osobie ze az na zawal by zeszla. podziwiam was naprawde!

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

bierz sie za TZ codziennie, bo po porodzie to polog nie bedziemy mogly
Ciekawi mnie polog jak to będzie mnie kręcić i ile czasu. Ale wszystko się da tyle kobiet rodzi i żyje po tym wszystkim. Wiec i my damy rade

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:30   #2471
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jakas dziwna chcice, i duzo sily na lamowanie ale skad sie to wzielo nie mam pojecia a na poczatku ciazy to szczerze TZ powiedzialam ze nie mam ochoty bo tak bylo minie napewno, tylko pytanie czy przed porodem czy po pologu dopiero bo to jeszcze daleko
Stary 2015-02-16, 23:30   #2472
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Moj czasem też daje popalić. Ale zależy od dnia. A ja przy takim szarpaniu jak wydaje dźwięki nie mogę zasnąć xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:31   #2473
Anneet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Ale rzeczywiście marcówki twardo czekają na marzec
Oj marcówki czekają na swoje marcowe daty.ja też jakoś wolałabym w marcu urodzić a nie w lutym,mimo,że nikt u mnie z lutego nie jest a w marcu mam 2 braci

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Pewnie najszybciej z teściową bo bez oporów można się na nią wydrzeć

Ooo musze się zastanowić na tym..a jakbym miała cesarke tez mogę ją wziąć?chętnie powbijałabym paznokcie w dłonie hehe..

Cytat:
Mam pytanie, czy wam lekarze wypisują jakieś skierowania czy coś na KTG które robią w szpitalu? Bo mój ginekolog nic nie mówił, że mam robić ani nie dał żadnego skierowania?
Może pojadę powiem, że mnie to tu pobolewa to tam i mi zrobią?
Ja KTG ani raz nie miałam jeszcze i się tak zastanawiam kiedy będę mieć..a ty kochana lepiej nie kombinuj i nie wywołuj wilka z lasu jak byłam mała moja mama z tatą się ugadali,że tata zadzwoni do jej pracy ,że niby coś mi jest i się wróci..tata zadzwonił i zanim mama wróciła się do domu ja byłam cała zakrwawiona podczas drzemki i nie wiadomo z jakiego powodu.. drugi raz tata miał nockę i też coś kombinowali by się wrócił on i mama dzwoniła,że coś tam pękło w domu a mama sama z dziećmi jest tata przyszedł a nam się sadze w kominie zapaliły,także może to przypadek ale wolę nie kusić losu
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:32   #2474
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawi mnie polog jak to będzie mnie kręcić i ile czasu. Ale wszystko się da tyle kobiet rodzi i żyje po tym wszystkim. Wiec i my damy rade
jakos nam to zleci to chyba najbardziej chodzi zeby macica wrocila do swojego stanu, i wszystko sie dobrze zagoilo wewnatrz i na zewnatrz no i to krwawienie o jezusku.....
Stary 2015-02-16, 23:34   #2475
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
jakos nam to zleci to chyba najbardziej chodzi zeby macica wrocila do swojego stanu, i wszystko sie dobrze zagoilo wewnatrz i na zewnatrz no i to krwawienie o jezusku.....
He he jak to wszystko brzmi blee no ale taka natura tego nie zmienimy he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:36   #2476
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba dla każdej nas jest stres... Zwłaszcza dla pierworodek. Dla mnie fizycznie ciążą jest ciężka no i pierwsze 3 miesiące się Stresowalam Bo za dużo poczytałam.. Ale też chyba jednak się wytrzymam z drugim maluchem... Z Resztą zobaczymy co będzie. Nie ma co gdybać
ja sie stresowalam do konca 4 miesiaca najbardziej, przez to poronienie pierwszej ciazy. niby staralam sie tego nie pokazywac, a jak lekarz pytal to TZ za mnie odpowiadal ze sie stresuje bardzo
a teraz tez sie stresuje taka prawda, co chwile czyms innym teraz waga synka np. to juz nam chyba nigdy nie przejdzie po porodzie tez bedzie stres, czy dziecko najedzone, czy kupke zrobilo, itd

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
brzmi brzmi, i my wezmiemy w tym swoj udzial z przymusu
Stary 2015-02-16, 23:36   #2477
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie stresowalam do konca 4 miesiaca najbardziej, przez to poronienie pierwszej ciazy. niby staralam sie tego nie pokazywac, a jak lekarz pytal to TZ za mnie odpowiadal ze sie stresuje bardzo
a teraz tez sie stresuje taka prawda, co chwile czyms innym teraz waga synka np. to juz nam chyba nigdy nie przejdzie po porodzie tez bedzie stres, czy dziecko najedzone, czy kupke zrobilo, itd
To już taki nasz myk ze zawsze szukamy dziury w całym. Ja to zawsze szukam wszystkiego w necie a potem gdy są one pomiary z usg to się nakręcam mimo że lekarz mowil ze ok. Teraz szpital zajmuje się moja ciaza i każe przychodzić na ktg a w piątek usg..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:41   #2478
Anneet
Raczkowanie

Cytat:
Dasz sobie rade, zobaczysz.
Jak urodziłam synka, to Tz był ze mną tylko 2 dni. Początki były ciezki ale jakos daliśmy rade. Tz rano robił mi śniadanie a ja tylko robiłam cos ciepłego do picia. Obiady tez w miarę ogarnelismy a
Potem ja nuz dawalam rade z wszystkim
W Twojej sytuacji w zyciu nie poszlabym w prośbę do takiej teściowej.
Cytat:
na twoim miejscu zamknelabym sie w pokoju i zakaz wchodzenia. a takiej tesciowej nigdy bym nie powierzyla swojego dziecka. wszedzie z dzieckiem bym poszla. Ja tu gdzie mieszkam nie mam komu powierzyc maluszka, wiec jestem zdana na siebie i TZ, jednak on za jakis czas i tak zacznie znow wyjezdzac bo taka ma prace. wiec zostane sama z malenstwem.
Powiem wam,że boje się jej prosic tym bardziej ,że widze jak po tych łobuzach się drze i dlatego będę się starała sama robić koł odziecka a mężuś na pewno pomoże na szczęście on pracuje od 2 do 10 rano,więc noce tylko będą ciężkie na początku do ogarnięcia ale dam radę w końcu kto jak kto jak nie my kobiety prawda?
Stary 2015-02-16, 23:43   #2479
niunia_ona
Zakorzenienie

Ide spać. Do jutra kochane

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:45   #2480
87marta78
Zadomowienie

Ja juz mojemu Tz powiedzialam, ze cos czuje ze mnie w przyszlym tyg ruszy i do terminu nie dociagne.jakos mam takie przeczucie on tez sie nie moze doczeka, mowi ze nie moze juz patrzec jak się męczę ale pewnie przeczucie mnie myli i przenosze

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
To już taki nasz myk ze zawsze szukamy dziury w całym. Ja to zawsze szukam wszystkiego w necie a potem gdy są one pomiary z usg to się nakręcam mimo że lekarz mowil ze ok. Teraz szpital zajmuje się moja ciaza i każe przychodzić na ktg a w piątek usg..
Mialam tak na poczatku, wszystko sprawdzalam w necie, czytalam i sie sama nakrecalam. Teraz to juz jestem tak spokojna jak nigdy
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 23:47   #2481
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Ja juz mojemu Tz powiedzialam, ze cos czuje ze mnie w przyszlym tyg ruszy i do terminu nie dociagne.jakos mam takie przeczucie on tez sie nie moze doczeka, mowi ze nie moze juz patrzec jak się męczę ale pewnie przeczucie mnie myli i przenosze

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Mialam tak na poczatku, wszystko sprawdzalam w necie, czytalam i sie sama nakrecalam. Teraz to juz jestem tak spokojna jak nigdy
Ja takie przeczucia miałam tydzień temu i nie zawiodły. Bo tak mnie rwalo chodzić nie mogłam i te bole brzucha ale minęło i teraz cisza he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:50   #2482
Anneet
Raczkowanie

Cytat:
Wiedziałyśmy na co sie piszemy no niestety coś za coś..ale jak tu się przyzwyczaić do krwawienia po takim długim czasie bez

Nic kochane ja spadam spać bo nie moge się ułożyć mała się pcha non stop tyłek wypina to nóżki w żebra a =lbo gdzieś w stronę kręgosłupa a główką się pcha na dół tak,ze aż nieraz uczucie jakby już wychodziła,to jeszcze kręgosłup przy każdej pozycji boli i to spinanie w biodrach masakraa...a mój już chrapie miłej nocki kochane i spokojnej oczywiście.
Jeszcze siusiu,paciorek i do spania pa do jutra ..dziękuję wszystkim za słowa otuchy
Stary 2015-02-16, 23:52   #2483
niunia_ona
Zakorzenienie

Naprawdę już uciekam spać bo padam na pysk he he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-16, 23:52   #2484
EdithS
Zadomowienie

Hottie07 śliczne buciki

mordka_1985 ale mnie rozbawiłaś ta świnką!!!!!!!

Anneet ojej przykro mi strasznie, Wasza sytuacja jest o wiele trudniejsza niż nasza w tych relacjach, bez porównania...Mam nadzieję, że życie otworzy oczy Twojej teściowej i będzie tego wszystkiego szczerze żałować...

crystal25 no właśnie powiem Ci, że mam tylko lekkie pobolewania brzucha, ale takie miewam już od kilku dni. No i krzyż mnie boli, ale to dlatego, że właśnie zrobiłam 16 mielonych, 8 schaboszczaków i 10 rolad z farszem i padam ze zmęczenia. Obiady dla tż na jakiś czas są po tym czopie zagnałam go dziś po mięso do sklepu i zaraz zrobiłam
Kochana no to ładnie, że wylamowałaś tż

irish cream za wizytę!

lesyeux byś się lepiej poczuła

szkrabeniek macie za sobą naprawdę trudne doświadczenie, przykro mi Ale teraz już na dniach będziecie szczęśliwymi rodzicami

Rossi mamy odwrotnie, Ty jeszcze nie chcesz rodzić, ja już bardzo chcę

niunia_ona super, że tak czujecie się świetnie na swoim, masz całkowitą rację, można robić co się chce, nawet nago po mieszkaniu biegać

smv nie bój się Kochana, w tym m jak miłość wymyślają tragedie, jak aktorzy żegnają się z serialem na dobre. Tu akurat głupi wątek
wymyślili śpij dobrze i mam nadzieję, że jutro obudzisz się z lepszym humorkiem i bez bóli
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 00:02   #2485
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
za ujemny wynik
dlaczego za dodatni się dopłaca?!
Za to, że to hodują chyba
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ooo, tak często masz?? bo mamy ten sam termin, a ja teraz wizytę mam 28 lutego, czyli co miesiąc- jak zawsze

ksylwia ogromne gratulacje
No mój gin powiedział, że co tydzień bo wtedy i on i my bedziemy spać spokojnie wiedzac że wszystko z dzieckiem jest w porzadku.

Dobranoc
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 00:18   #2486
asiulek8
Wtajemniczenie

O matko, wizyty co tydzień. Też bym chciała, ale finansowo byśmy nie wyrobili chyba jakbym miała chodzić z taką częstotliwością. Z resztą lekarz nam sam mówi kiedy mamy przyjść.

Widzę, że o antykoncepcji było. My na pewno zdecydujemy się na drugie dziecko kiedyś. No i chyba padnie na tabletki. Pomimo, że kiedyś brałam różne i zawsze kończyło się to okropnymi huśtawkami nastrojów. Może obecny lekarz mi dobierze jakieś. Bo tamci mam wrażenie, że przepisywali mi po prostu najdroższe jakie aktualnie były na rynku

Chyba dzisiaj długo nie zasnę, Młoda kopie, wierzga i rzuca się na wszystkie strony w brzuchu, a do tego jeszcze dostała właśnie czkawki. Dobrze, że chociaż tym razem oszczędza mi szyjkę i aż tak na nią nie napiera.

Do tego zamordowałam dzisiaj w łazience osę!!! Wrrr. To już trzecia w ciągu jakiś dwóch miesięcy!! TŻ musi mi je gdzieś zlokalizować i zneutralizować!!!

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-02-17 o 00:22
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 00:25   #2487
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Za to, że to hodują chyba
za to , że hodują i za to , że antybiogram od razu robią....

Cytat:
O matko, wizyty co tydzień. Też bym chciała, ale finansowo byśmy nie wyrobili chyba jakbym miała chodzić z taką częstotliwością. Z resztą lekarz nam sam mówi kiedy mamy przyjść.

Widzę, że o antykoncepcji było. My na pewno zdecydujemy się na drugie dziecko kiedyś. No i chyba padnie na tabletki. Pomimo, że kiedyś brałam różne i zawsze kończyło się to okropnymi huśtawkami nastrojów. Może obecny lekarz mi dobierze jakieś. Bo tamci mam wrażenie, że przepisywali mi po prostu najdroższe jakie aktualnie były na rynku

Chyba dzisiaj długo nie zasnę, Młoda kopie, wierzga i rzuca się na wszystkie strony w brzuchu, a do tego jeszcze dostała właśnie czkawki. Dobrze, że chociaż tym razem oszczędza mi szyjkę i aż tak na nią nie napiera.

Do tego zamordowałam dzisiaj w łazience osę!!! Wrrr. To już trzecia w ciągu jakiś dwóch miesięcy!! TŻ musi mi je gdzieś zlokalizować i zneutralizować!!!
oni przepisują te leki , za które mają profity - wczasy, komputery....
Stary 2015-02-17, 00:34   #2488
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
zagwiżdż, na mojego działa
Stary 2015-02-17, 01:46   #2489
aaakarolina
Wtajemniczenie

Ale wy dziewczyny produkujecie zasnęłam o 21, pospalam dwie godziny i teraz spać nie mogę :/

Czytam na tel a do tylu rzeczy się odnosiłyście, że nie dam rady pocytować.

Wiem że było o dodatnim gbs i ja jestem pewna, że antybiotyk podają w kroplówce!

Jutro a właściwie już dzisiaj wizyta, cieszę się bardzo szkoda, że na 16 dopiero a nie rano :P

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

A ja dalej nie śpię...aaaaa

Jest tu ktoś jeszcze?
Stary 2015-02-17, 01:48   #2490
87marta78
Zadomowienie

Tak,ja sie melduje, bo jak co noc nie moge spac :/
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości