Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 19:28   #3211
Truskawka31
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Cytat:
Napisane przez niezalogowana Pokaż wiadomość
padłam

mam identycznie w ogóle mało mam oszczędności żyję chwilą...
zastanawiam się, czy nie będę musiała tego podejścia zmienić gdy pojawi się dziecko...

jakaś poschizowana? ja bym farbowała

Palinka który to tydzień?
ja mam to samo bardziej nawet pulsowanie niż bulgotanie, tak delikatnie
Niezalogowana, a jaką farbę byś poleciła z tych bezpiecznych? Myślisz, że henna jest w porzo?
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:30   #3212
onagory
Zadomowienie

Ja w zeszłym tyg byłam po l4 więc od razu mnie zbadał więc dzisiaj odpuściłam . Następna wizyta 11.03
onagory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:30   #3213
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie i wszystko OK. Slyszalam serduszko Maluszka. Doktor odpowiedzial na wszystkie moje pytania bez problemu i ogolnie sie troche posmialismy z mojego sposobu na ruchy Maluszka-tzn z goracej zupy... dostalam skierowanie na kolejne badania,pochwalil,ze chyba regularnie witaminki biore,bo hemoglobina super-a ja biore jak pamietam...

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:30   #3214
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość
Niezalogowana, a jaką farbę byś poleciła z tych bezpiecznych? Myślisz, że henna jest w porzo?
Ja zawsze tzn ostatnim czasy fatbuje taczem, o cos takiego zaraz wstawie fotke. Chociaz w ciazy jeszcze nie fatbowalam uploadfromtaptalk1424889021777.jpg

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:30   #3215
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Kupilam sobie wczoraj gazetke do poczytania bede mama chcialam wlasnie poczytac i co patrze wpadla za naroznik a ja przeciez go nie odsune
Muszę sprawdzić w kiosku. Będę miała co czytać.

Stary 2015-02-25, 19:31   #3216
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Fuertka cos pokrecone nie mam wizyty 21.03
Ups!

A nie masz wizyty u jakiegoś innego lekarza, no albo Cię z kimś pomyliłam hmm...
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:31   #3217
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Ja zawsze tzn ostatnim czasy fatbuje taczem, o cos takiego zaraz wstawie fotke. Chociaz w ciazy jeszcze nie fatbowalam Załącznik 5924162
Ok, popatrzę, dzięki
Stary 2015-02-25, 19:32   #3218
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuertka88 Pokaż wiadomość
Ups!

A nie masz wizyty u jakiegoś innego lekarza, no albo Cię z kimś pomyliłam hmm...
Niee mam wlasnie
Musialas pomylic

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Ok, popatrzę, dzięki
Chociaz tez najwyzsza pora na farbowanko, to podobno na bazie ziolowej czy cus takiego bez amoniaku

25.03.14
Stary 2015-02-25, 19:33   #3219
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Ja w zeszłym tyg byłam po l4 więc od razu mnie zbadał więc dzisiaj odpuściłam . Następna wizyta 11.03
Wpisane

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Ja farbuję cały czas Loreal Casting.
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40

Stary 2015-02-25, 19:37   #3220
onagory
Zadomowienie

fuertka Bardzo proszę wpisz mi imię mojego małego Mikołajek
onagory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 19:39   #3221
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
gotowe
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40

Stary 2015-02-25, 20:02   #3222
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
świetne imie!
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:02   #3223
Anex
Rozeznanie

Ja trzecia ale juz oglądam na allegro i nie moge doczekać sie poznania płci. Gratuluję udanych wizyt

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:02   #3224
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Ja trzecia ale juz oglądam na allegro i nie moge doczekać sie poznania płci. Gratuluję udanych wizyt

Ogladac tez ogladam

25.03.14
Stary 2015-02-25, 20:02   #3225
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciezka_sytuacja Pokaż wiadomość
Kurcze wy już wszystkie kupujecie te ubranka dla dzieciaczków, a ja nie kupiłam jak do tej pory nic. Każdy mówi, że za wcześnie i sama jakoś przejęłam takie myślenie. Kiedyś postanowiłam, że zacznę kupować dopiero w 7 miesiącu no i chyba tak zostanie.

Cytat:
To jestesmy dwie

Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:07   #3226
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam dzisiaj dziwną sytuację w sklepie z ziołami. Poszłam tam, ażeby zakupić farbę ziołową - do włosów - powszechnie zwaną henną. Przy okazji rzuciłam pytanie w stylu: czy kobiety w ciąży mogą tą farbą farbować włosy? Pracownica cała w stresie woła do starszej, wymalowanej Pani, zapewne właścicielki czy można... No i wychodzi malowana, starsza pani, która to w słowach ostrych i ciętych informuję mnie wręcz pouczająco jak to powinnam żyć w zgodzie z naturą i nie farbować włosów w ciąży. Pytam dlaczego, a ona: ponieważ dlatego gdyż - to jest moja odpowiedź... Zdębiałam po tym jakże intelektualnym i bogatym wywodzie. Lekko się zaśmiałam. A ona, że potem mogę sobie pewnych rzeczy nie darować... Wystraszyła mnie strasznie.
Co myślicie o hennie?
Jakaś ześwirowana Pani ja kupiłam tego Syossa Oleo Intense, on jest bez amoniaku ale jeszcze jakoś nie pofarbowałam... Aha i dziękuję za nazwisko doktora Ja byłam na prenatalnym w Babka Medica ale u innego doktora (chyba miał nazwisko Jakubiak) i zadowolona nie byłam.. i się trochę zraziłam do tej "placówki"....

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Mój synek jest bardzo wrażliwy i otwarty. Jest wspaniały. Często mnie przytula i sam duzo przytulania potrzebuje. Podchodzi do mni, głaszcze i mowi "moja słodka, kochana Mami". Ma swoje zdanie. Nie przepada za samochodami. Ale bardzo lubi zabawę w superbohatera, który ratuje i pomaga. Lubi udawać, ze jest strażakiem albo policjantem. I to, ze miał wózek, fioletowe ubrania i ogłada Krainę Lodu, nie spowodowało, ze jest mniej chłopięcy. Teraz nie interesuje sie zabawkami "dla dziewczyn", tylko Batman, Spiderman, strażak, klocki Lego. Uwielbia jeździć na rowerze. I uwielbia tez tańczyć (chodzi na lekcje tańca). Bardzo dobrze
tez dogaduje sie z dziewczynkami z przedszkolu i z nimi tez lubi sie bawić. Ma nawet swoją sympatię. Wszędzie umie oczarować dziewczynki i kobiety. Koleżanki go lubią. A Panie wprost uwielbiają (a jest trudny w obsłudze, bo jest uparty i szybko sie denerwuje).
Wspaniały malec Jezuuu ja już się nie mogę doczekać aż mój synek przyjdzie do mnie i się do mnie przytuli...

Cytat:
Napisane przez fuertka88 Pokaż wiadomość

Mój gin powiedział, że ruchy mogą się pojawić nawet w 23 czy 24 tc - wszystko zależy od maluszka i łożyska.
Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość

Wiem, wiem, ale to czekanie mnie dobija
Cały czas tylko bulgoty i nic więcej
Palinka nie martw się.. my jedziemy na jednym wózku z naszymi łożyskami.. ja na dodatek już kompletnie świruję, wiedząc, że mój malec nie jest do końca zdrowy... Na dodatek mama ciągle się mnie dopytuje (tzn. co kilka dni) czy czuję ruchy a mi się już płakać chce.. bo nie czuję.. Wczoraj siedziałam w pracy na nadgodzinach i chyba CHYBA coś poczułam, ale pewności nie mam.. byłam głodna.. może to kiszki mi marsza grały nie wiem.. a przypomnę, że ja w piątek 23 tydzień zacznę.

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
mieć wszystko awaryjnie jakbym czasem już ze smykiem wracała. A przed 18tc uruchomiliśmy konto oszczędnościowe pod nazwą Fasolka i odkładałam tam po trochę, jakieś nadwyżki itp

Ja czasem z tego powodu wolałam coś wybrać na allegro zamiast jechać do ikei. Kurier przywiózl, wniósł. Dużo sprzedawców oferuje meble ikea

Ja od czasu kiedy dowiedziałam się o ciązy odkładam kaskę.. trochę się już odłożyło ale mnóstwo pójdzie na remont pokoiku. Oczywiście nie jest to niezbędne ten remont... ale no jak mieszkanie cieszy oko to i samopoczucie jest lepsze

Co do IKEI to mogliby w końcu uruchomić sklep on-line.. coś słyszałam niedawno, że mają takie plany...

A u mnie... od dzisiaj jestem 2 tyg na urlopie... i nie wiem.. mam doła od mojej poniedziałkowej wizyty u gina... Zrobił mi usg i niestety potwierdził obecność tych torbieli, na szczęście potwierdził też, że druga nerka spoko. No i oczywiście skierował mnie do autorytetu od usg dodatkowo.. ale nie jest nim dr Roszkowski tak czy siak.. w poniedziałek jadę do Roszkowskiego.. zobaczę co mi powie. Jeśli potwierdzi to co inni do tej pory to pewnie się wybiorę za jakies 4 tygodnie do tego "autorytetu" mojego gin prowadzącego...
Ale mój optymizm jakoś zelżał na sile i mam w sobie taki żal, że jednak nie jest wszystko po mojej myśli, nie mogę napisać, że jest wszystko ok... chyba to wolne nie za bardzo mi służy bo mam za dużo wolnego czasu i za dużo rozkminiania.......echhhh hhhhhh
na dodatek moja psina dostała rozwolnienia i już dwa razy nie zdążyłyśmy wyjść na dwór... masakra................

Idę chyba sobie zjem coś dobrego na poprawę humoru.... chociaż i tak się opycham za bardzo, ale ja tak od zawsze miałam, że zajadam emocje... chociaż wiem, że to droga do nikąd. .
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:19   #3227
Kropkaa
Rozeznanie

Cytat:
witam! Wczoraj wieczorem poczułam się zdrowsza i wstałam z mniejszym katarem za to głos mam jakbym koncert robiła cała noc. Mój mały wczoraj zrobił pierwsze samodzielne kroczki megaa dumna jestem. To już, niedługo nie będę mu potrzebna, ożeni się i mnie zostawi
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroków synka! Moja córka trzyma się mebli,kanap i przebiera nóżkami ale chwieje sie jeszcze ale ona za tydzień skończy 11 miesięcy także twój syn jest starszy

Fuertka88 dziękuję za zmianę daty:roza

[QUOTE=Truskawka31;5041712 2]Poza tym mąż powiedział, że się cieszy, że będzie z nim słuchać muzyki i różne takie[COLOR="Silver"]

Gratulację synka i mąż na pewno dumny

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię, że nie jesteś

Wydaje mi się to bardzo rozsądne bo jednak spora kwota się zbiera z tego wszystkiego

Chyba najdroższy wydatek za Tobą
Ja się cieszę, że ten zakup też już za mną

Ja czekam na sobotę

Wiecie co powiem Wam, że po tych ostatnich wydarzeniach (martwy płód+śmierć kobiety, noworodek bez kończyn) to tak jakoś czuje się niepewnie. Mały na szczęście daje znać o sobie i bardzo się cieszę ale nie wyobrażam sobie gdyby coś się miało stać na sam koniec <tfu tfu><odpukać w niemalowane>
Po prostu na początku myślałam byleby do 12tygodnia, a później wcale niepokój nie znika
Nie martw się,przypadki takie się zdarzają a dobrze że to nagłaśniają. Ja rodziłam w tamtym roku i od początku stycznia co jakieś 3 tygodnie była informacja w TV o śmierci noworodka.Wtedy to była jakaś epidemia z zaniedbań lekarzy i pamiętam jak myślałam aby tylko wytrzymać do kwietnia.
1 kwietnia rodziłam córkę rano i tego samego dnia była informacja o kobiecie która miała mieć 4 czy 5 cesarkę i umarła.Moja mama w domu jak usłyszała od mojej siostry bliźniaczki która była ze mną w szpitalu że muszę mieć cesarkę to zamarła.Strasznie się przestraszyła bo w pamięci miała obraz tej kobiety i płaczącego ojca;/

Truskawka31 Gratulacje

Za mną zła noc, Lilianka obudziła się o 3.30 i nie spała do 6.00 męczyły ją zęby dopiero po 6 zasnęła a ja z nią i spałyśmy do 9.00.Niech te dolne zęby już wyjdą

Zapuszczam paznokcie dzień:2
Kropkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 20:22   #3228
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Jakaś ześwirowana Pani ja kupiłam tego Syossa Oleo Intense, on jest bez amoniaku ale jeszcze jakoś nie pofarbowałam... Aha i dziękuję za nazwisko doktora Ja byłam na prenatalnym w Babka Medica ale u innego doktora (chyba miał nazwisko Jakubiak) i zadowolona nie byłam.. i się trochę zraziłam do tej "placówki"....

Wspaniały malec Jezuuu ja już się nie mogę doczekać aż mój synek przyjdzie do mnie i się do mnie przytuli...

Palinka nie martw się.. my jedziemy na jednym wózku z naszymi łożyskami.. ja na dodatek już kompletnie świruję, wiedząc, że mój malec nie jest do końca zdrowy... Na dodatek mama ciągle się mnie dopytuje (tzn. co kilka dni) czy czuję ruchy a mi się już płakać chce.. bo nie czuję.. Wczoraj siedziałam w pracy na nadgodzinach i chyba CHYBA coś poczułam, ale pewności nie mam.. byłam głodna.. może to kiszki mi marsza grały nie wiem.. a przypomnę, że ja w piątek 23 tydzień zacznę.

Ja od czasu kiedy dowiedziałam się o ciązy odkładam kaskę.. trochę się już odłożyło ale mnóstwo pójdzie na remont pokoiku. Oczywiście nie jest to niezbędne ten remont... ale no jak mieszkanie cieszy oko to i samopoczucie jest lepsze

Co do IKEI to mogliby w końcu uruchomić sklep on-line.. coś słyszałam niedawno, że mają takie plany...

A u mnie... od dzisiaj jestem 2 tyg na urlopie... i nie wiem.. mam doła od mojej poniedziałkowej wizyty u gina... Zrobił mi usg i niestety potwierdził obecność tych torbieli, na szczęście potwierdził też, że druga nerka spoko. No i oczywiście skierował mnie do autorytetu od usg dodatkowo.. ale nie jest nim dr Roszkowski tak czy siak.. w poniedziałek jadę do Roszkowskiego.. zobaczę co mi powie. Jeśli potwierdzi to co inni do tej pory to pewnie się wybiorę za jakies 4 tygodnie do tego "autorytetu" mojego gin prowadzącego...
Ale mój optymizm jakoś zelżał na sile i mam w sobie taki żal, że jednak nie jest wszystko po mojej myśli, nie mogę napisać, że jest wszystko ok... chyba to wolne nie za bardzo mi służy bo mam za dużo wolnego czasu i za dużo rozkminiania.......echhhh hhhhhh
na dodatek moja psina dostała rozwolnienia i już dwa razy nie zdążyłyśmy wyjść na dwór... masakra................

Idę chyba sobie zjem coś dobrego na poprawę humoru.... chociaż i tak się opycham za bardzo, ale ja tak od zawsze miałam, że zajadam emocje... chociaż wiem, że to droga do nikąd. .
Sarrai - Jakubiak to mąż mojej Pani dr Anny Dąbrowskiej-Jakubiak - kiedyś byłam u niego na zwykłym usg przed ciążą i też do zadowolonych nie należałam ze względu na małomówność, chłód... Z kolei dra Dziąga poleciła mi dziewczyna z poczekalni do gabinetu naszej pani dr. Głośno rozmawiałam z mężem na temat wyboru lekarza i wtrąciła się jedna "już mama" i poleciła dra Dziąga. Nie żałuję - jest świetny, bardzo empatyczny, fachowy - absolutna rewelacja!
Stary 2015-02-25, 21:00   #3229
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Mój mały wczoraj zrobił pierwsze samodzielne kroczki megaa dumna jestem. To już, niedługo nie będę mu potrzebna, ożeni się i mnie zostawi
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroków.

Stary 2015-02-25, 21:04   #3230
Marita1203
Raczkowanie

Hey dziewczyny!

dziś mamy 17tydz 5dn i jestem po wizycie, i ogólnie jestem zła na ginekologa bo wizyta taka typowo na odpękanie, dosyć, że nie zapomniał skasować....
Opowiedziałam mu o tym wypadku drogowym, i przy USG pytam czy wszystko ok? a on na to, że w medycynie nie ma takiego stwierdzenia jak "wszystko ok" no kur.... co za.... ogólnie nie wiem ile mierzy maleństwo bo nawet żadnego wydruku mi nie dał!!!!

Następna wizyta 17 marca będę wtedy 20tydz 4dn położna powiedziała że to za wcześnie na tzn połówkowe??? no mi się wydaje że akurat, ale pewnie chcą sobie tylko znowu skasować bo to będzie takie samo zwykłe USG jak dziś... i za kolejne 2tyg znowu każe przyjechać... ale zła dziś jestem na to wszystko!!!

aha oczywiście płci nie dojrzał, albo mu się nie chciało nie wiem...
Marita1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:16   #3231
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kropkaa Pokaż wiadomość
Gratuluję pierwszych samodzielnych kroków synka! Moja córka trzyma się mebli,kanap i przebiera nóżkami ale chwieje sie jeszcze ale ona za tydzień skończy 11 miesięcy także twój syn jest starszy

Mój podobnie jak Twoja córcia w tym wieku przy meblach rządził, ostatnie czasy to za rączkę spacerował, dopiero wczoraj odważył się puścić i chodzić

Cytat:
Napisane przez Marita1203 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny!

dziś mamy 17tydz 5dn i jestem po wizycie, i ogólnie jestem zła na ginekologa bo wizyta taka typowo na odpękanie, dosyć, że nie zapomniał skasować....
Opowiedziałam mu o tym wypadku drogowym, i przy USG pytam czy wszystko ok? a on na to, że w medycynie nie ma takiego stwierdzenia jak "wszystko ok" no kur.... co za.... ogólnie nie wiem ile mierzy maleństwo bo nawet żadnego wydruku mi nie dał!!!!

Następna wizyta 17 marca będę wtedy 20tydz 4dn położna powiedziała że to za wcześnie na tzn połówkowe??? no mi się wydaje że akurat, ale pewnie chcą sobie tylko znowu skasować bo to będzie takie samo zwykłe USG jak dziś... i za kolejne 2tyg znowu każe przyjechać... ale zła dziś jestem na to wszystko!!!

ja się dziś rejestrowałam na połówkowe i dzwoniłam do dwóch miejsc na rekonesans to ja 22-23 tydzień proponowały jako najlepszy czas. My chyba mamy ten sam termin? Ja zarejestrowałam się na 27marca, ostatni dzień 22. Ale pamiętam, że zawsze się mówiło, że już od 18 można robić połówkowe

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:17   #3232
elinka21
Zakorzenienie

Ja polowkowe robilam 19t6d

25.03.14
Stary 2015-02-25, 21:19   #3233
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
Ja niby jeszcze nie panikuję, aczkolwiek powoli zaczynam się nakręcać czy aby na pewno wszystko w porządku :/
U mnie to tylko Tż, się codziennie dopytuje, ale nie mnie czy czuje, tylko Frania kiedy zacznie kopać
Jak wspominałam, ja czuję ciągle jakieś bulgotania i inne atrakcje, ale nic poza tym
Stary 2015-02-25, 21:26   #3234
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Mistrzyni, ja miałam w pierwszej ciazy cukrzycę, teraz krzywa wyszła w normie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:27   #3235
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marita1203 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny!

Ale beznadziejny facet! Tacy ludzie nie powinni byc lekarzami!
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:27   #3236
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja niby jeszcze nie panikuję, aczkolwiek powoli zaczynam się nakręcać czy aby na pewno wszystko w porządku :/
U mnie to tylko Tż, się codziennie dopytuje, ale nie mnie czy czuje, tylko Frania kiedy zacznie kopać
Jak wspominałam, ja czuję ciągle jakieś bulgotania i inne atrakcje, ale nic poza tym
A na której ściance masz łożysko ?

Stary 2015-02-25, 21:28   #3237
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez bulgotania, żadnych porządnych kopniaczków
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 21:30   #3238
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
A na której ściance masz łożysko ?
Z przodu :-( i to plus moje zapasy sadelka chyba opóźniają czucie ruchów
Stary 2015-02-25, 21:32   #3239
Aviskowa
Zadomowienie

Cytat:
Z przodu :-( i to plus moje zapasy sadelka chyba opóźniają czucie ruchów
To się nie martw. Poczujesz, tylko Bąbelek musi mieć troszkę więcej siły.

Stary 2015-02-25, 21:33   #3240
Marita1203
Raczkowanie

No właśnie ja też czytałam że połówkowe można robić od 18tygodnia!!
Zresztą jak będę w 20tyg 4dn to przecież jest połowa ciąży...
wkurzona jestem, no bo wiadomo, że sobie tym sposobem skasuje za 2 wizyty po pewnie będę musiała jechać pod koniec marca znowu....
Marita1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości