Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 21:05   #451
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
marei, ale macie fure! super

dokładnie takie uczucie mam jak piszesz, super, wypytaj i daj znać
no i wogóle kciuki za jutrzejszą wizyte
super że szyjka ci sie unormowała, chociaż pierwsze słysze że sie może wydłużać, nie wiedziałam, ale to bardzo budujące
Dziękuję Dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Sama brałam niedawno ślub i wiem jakie to obciążenie psychiczne jeśli chciałoby się tak odwołać to wszystko co sie planuje kilka miesięcy/lat, ale jeśli ma się kogoś innego w międzyczasie to nie czekałabym, aż ciotki i kuzynki wybawią się na moim weselu a potem spokojnie się rozwiodę... ale każdy postępuję według własnego sumienia!

Oczywiści, że niestety ludzie są wszędzie tacy sami Mojej przyjaciółki mąż też w de pracuje i wiecznie kłuci się z Niemką, która jest o wszystko zazdrosna, podkłada kłody pod nogi, a zarabia od niego więcej, pomimo że są na tym samym stanowisku
Właśnie, każdy swoje... z boku najłatwiej mówić ślubu nie miałam, mogę tylko gdybać.
Stary 2015-02-25, 21:22   #452
201710041131
Konto usunięte

Marei bombowy wóz! Klasa!
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 22:10   #453
ultraviolwt188
Raczkowanie

Jutro o 10 wizyta tymajjcie kciuki bede pic glukozę fuuuuu
Stary 2015-02-25, 23:16   #454
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Jutro o 10 wizyta tymajjcie kciuki bede pic glukozę fuuuuu
Nie jest tak źle z ta glukozą
Trzymam kciuki za wizytę
Stary 2015-02-26, 06:00   #455
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Dzień dobry!
Dopiero teraz ale witam się i ja w nowej części naszego wątku ostatnio mam niezły kocioł w pracy i w domu (Mała nadal chora, choć już jest lepiej i spi w nocy) i jestem wykończona. A dziś pobudka o 6 i juz spać nie mogę chyba już nigdy nie odpoczne skoro nawet w dzień wolny nie śpię!
Pisze z tel bo mój komp zdechł ma już swoje lata no ale mimo wszystko mnie to trochę wkurzyło! Nie planowała teraz takiego zakupu, no ale pewnie trzeba będzie. ..

Z tego co pamiętam, co miałam odpisac:

Poldzik - ja też nie robie krzywej cukrowej - brak wskazań

Natali - Witaj i współczuję leżenia. Mam nadzieje ze szyjka juz się więcej nie skróci do końca ciazy!!

Co do atrakcyjności w ciazy, to u mnie *upa czuje się jak wieloryb, mimo że przytyłam tylko w brzuchu. Nogi mi się jeszcze wyszczuplily i piersi urosły, ale mimo wszystko nie czuję się sexi

Temat odwołanych ślubów nie jest mi obcy miałam już wszystko zaplanowane z moim byłym (data, sala, muzyka, zaproszenia wysłane, suknia kupiona...) i odwołałam ślub kilka miesięcy przed terminem... zakochałam się w innym i po prostu nie mogłam wyjść za mąż za byłego! wiem ze dużo osób miało mi to za złe. Niektórzy właśnie uważali ze skoro już wszystko zaplanowane to mimo wszystko powinnam wyjść za mąż! ! Co za bzdura!!

Marei - świetny wózek i nie stresuj się kłótnią z tym kolega z pracy! Mnie to jutro czeka tzn może nie kłótnia ale bardzo bardzo poważna rozmowa, bo mam już dosyć tego ze szuka problemów tam gdzie ich nie ma i czepia się wszystkiego!! Jesteśmy na równorzędnych stanowiskach, ale on się uważa za 'szefa' bo jest facetem i jest starszy!!! Haha - niech tylko jutro znów się przyczepić do MOJEJ asystentki to go ustawie na miejsce, bo mnie juz po prostu wkur***!!

A i jeszcze!! Lecę do Polski!! Juuupi!
To już pewne! Za 3 tygodnie wylot! Nie na długo ale zawsze )) a potem moja mama przylatuje do mnie!! W końcu się zdecydowała wiem ze będzie jej ciężko i pewnie nie raz będziemy ryczec razem, ale przynajmniej będzie tutaj z nami

A jeszcze przed Polską lecę na szkolenie za tydzień, wiec marzec mi bardzo szybko minie

Jeszcze miałam napisać o niani elektronicznej. Ja mam Angel care - to ta z monitorem oddechu i dla drugiego dziecka tez będę jej używać! Nie wiem czemu ale mialam jakąś 'schize' ze mi mała przestanie w nocy oddychać i przez pierwszy tydzień nasluchiwalam czy oddycha czy nie i nie spałam. Dopiero jak kupiliśmy angel care to się uspokoiłam i zasnelam. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego tak się tym stresowalam...
Stary 2015-02-26, 06:05   #456
tassia
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 06:32   #457
Millygirl
Zadomowienie

Dzień dobry z rana
Stary 2015-02-26, 06:38   #458
pszczoua
Zakorzenienie

Dzień dobry

Soleil ja w ciąży z Julkiem zastanawiałam się po co ludzie kupują te monitory oddechu a jak się urodzil miałam dokładnie to samo. Bałam się ze przestanie mi oddychac, co chwile się budzilam w nocy i sprawdzalam a do tego dochodziły często bzdurne sny więc budzilam się z panika. Nawet teraz, kiedy śpi zbyt dobrze w nocy albo ma dluga drzemkę w dzień nachodza mnie głupie myśli...
Stary 2015-02-26, 06:44   #459
myboyismine
Zakorzenienie

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 06:47   #460
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Soleil ja w ciąży z Julkiem zastanawiałam się po co ludzie kupują te monitory oddechu a jak się urodzil miałam dokładnie to samo. Bałam się ze przestanie mi oddychac, co chwile się budzilam w nocy i sprawdzalam a do tego dochodziły często bzdurne sny więc budzilam się z panika. Nawet teraz, kiedy śpi zbyt dobrze w nocy albo ma dluga drzemkę w dzień nachodza mnie głupie myśli...
Mam dokładnie to samo!

Ale jestem zła. Chodzilam sobie elegancko na siłownię... Nie mowie bo pierwszy raz w życiu czulam się durbie w ciąży ćwicząc bo wszyscy się lampia jakby brzuchatki nie widzieli... Albo zastanawiają się czy uda mi się taka oponke zrzucić
W poprzedniej ciąży ćwicząc spotkała się z olbrzymia życzliwością a teraz masakra jakas. ...
Nie wazne... Mój syn przestał chcieć zostawać w kąciku zabaw na siłowni. Ma mega lek separacyjny i muszę zrezygnować z karnetu. Liczylambze do końca kwietnia pochodzenia jeszcze szczególnie ze pogoda brzydka dość często się trafia, dla syna kącik i inne dzieci zawsze był atrakcja a dla mnie chwila wytchnienia na orbitreku i na basenie....
A tu lipa... Juz dwie próby zostawienie go tam okupione nieziemskim stresem.
Pewnie do miesiąca mu minie ale be sensu trzymać karnet i liczyć ze się to uspokoi ....

[/RIGHT]
Stary 2015-02-26, 07:20   #461
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

No dokładnie!!
Drogie to cholerstwo ale ja nie żałuję ani grosza/centa wydanego na to
Stary 2015-02-26, 07:30   #462
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo!

Ale jestem zła. Chodzilam sobie elegancko na siłownię... Nie mowie bo pierwszy raz w życiu czulam się durbie w ciąży ćwicząc bo wszyscy się lampia jakby brzuchatki nie widzieli... Albo zastanawiają się czy uda mi się taka oponke zrzucić
W poprzedniej ciąży ćwicząc spotkała się z olbrzymia życzliwością a teraz masakra jakas. ...
Nie wazne... Mój syn przestał chcieć zostawać w kąciku zabaw na siłowni. Ma mega lek separacyjny i muszę zrezygnować z karnetu. Liczylambze do końca kwietnia pochodzenia jeszcze szczególnie ze pogoda brzydka dość często się trafia, dla syna kącik i inne dzieci zawsze był atrakcja a dla mnie chwila wytchnienia na orbitreku i na basenie....
A tu lipa... Juz dwie próby zostawienie go tam okupione nieziemskim stresem.
Pewnie do miesiąca mu minie ale be sensu trzymać karnet i liczyć ze się to uspokoi ....
może jest jakaś przyczyna dlaczego nagle nie chce tam zostawać???
Stary 2015-02-26, 07:41   #463
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
może jest jakaś przyczyna dlaczego nagle nie chce tam zostawać???
No napewno co najmniej 50% to lek separacyjny normalny w tym okresie...
Generalnie protestuje jak chce wyjść z domu
Ale drugie pol to nowa opiekunka w klubiku która jest beznadziejna i nadaje się do pilnowania owiec w zagrodzie a nie do dzieci

[/RIGHT]
Stary 2015-02-26, 07:45   #464
myboyismine
Zakorzenienie

do niedawna jak chodziłam na siłownię to często obserwowałam te opiekunki jak przechodziłam koło takiego kacika była jedna dziewczyna ktora miała super podejście do dzieci, bo cały czas widziałam, że sie bawiła z nimi bezpośrednio, a druga dała kredki, papier i siedziała z boku ze znudzoną miną
Stary 2015-02-26, 07:47   #465
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
oesu daj spokóóój..
Mój Tż jak idzie do kumpli to sajgon Jego koledzy nie mają dziewczyn, narzeczonych. ot takie przelotne znajomości.. więc wyobraź sobie co ja mam w głowie jak on idzie do takiego co ma jakaś tam skąd laskę..
U mnie to samo, mój TŻ chociaż już stary koń z niego bo 30 na karku to jako jeden z nie wielu ustatkowany, jego koledzy to jeszcze takie dzieciaki i panienki im tylko w głowach na poczatku też mnie to drażniło niemiłosiernie, ale teraz już mi to nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
A kupujecie tez takie malutkie ?
No ja mam troszkę takich małych bodziaków w sumie z tymi ubraniami to sama nie wiem ile będzie czego potrzebne, okaże się w trakcie

Dzień dobry

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:47   #466
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Marei, super ten wózek się prezentuje!

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
ooo ja mam na 50 na razie dwa bodziaki i one mi sie taaakie malenkie wydaja!
Cytat:

ja wcale nie kupuje ciuszków na 50. na 56 raptem kilka bodziaków i 2-3 pajace.
u mnie w rodzinie rodzą sie same duże dzieci, ja i mój brat mieliśmy ponad 62 od razu, w rodzinie męża też raczej przeciętne dzieci sie rodzą (między 56-60) niż takie maluszki.
rozmiar 56 traktuje jako awaryjny, ale najwyżej jak przed porodem okaże sie że mała jest drobniejsza to dokupie
Ja na 50 mam 4 bodziaki i 3 pary spodenek - wszystko od koleżanki, sama nic nie kupuję bo pewnie Młody i tak tego nie ponosi

Na 56 kupiłam troszkę - mam 7 body na krótki, chyba 3 na długi, 2 grubsze pajace i jeden cieńszy. Może dokupię jeszcze jednego pajaca i wystarczy
Czas polować na rozmiar 62, bo tam mam jeszcze braki

Właśnie przytargałam big torbę chemii z promocji w Biedrze...
I witam się w 27 tc

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2015-02-26 o 07:48
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:52   #467
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Bebetto silvia grafit z ramą C4 (chromowana)
właśnie miałam pytać co to za piękny wóz, a tutaj taki sam jak ja wybrałam Świetnie się prezentuje! na real foto nawet lepiej niż na stronach producenta

Przerażające te historie z rozwodami

witam nową mamę!

coś jeszcze miała pisać, ale kurde zapomniałam

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Ilonuś a co pokupiłaś?

Ja na 50 nie kupuję nic, na 56 też mam mało, ale na 62 już więcej
Teraz gromadzę już na 68 jak coś się trafi.

Teraz już po jednym dziecku jestem nieco mądrzejsza, bo wcześniej sporo ciuchów dostałam i miałam ich zwyczajnie za dużo. Teraz już wiem, że czasem less is more

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 07:56   #468
myboyismine
Zakorzenienie

ilonus, 27tc

u mnie taki pojutrze a dzisiaj 100dniówka
Stary 2015-02-26, 07:59   #469
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
to sie pochwale, szwagierka mi upolowala troche uzywanych ciuszkow dla malego beda na potem bo rozmiary na 6-9 miesiecy w wiekszosci (no i takie "wyjsciowe"), ale jakie cuda

ARRMAAANIII !

Cytat:
Napisane przez Nat_alii Pokaż wiadomość
Witajcie!

Jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Jestem w 25tc, to moja pierwsza ciąża i spodziewamy się chłopczyka - Oliwier)). Oczywiście imię nie przypadło do gustu Naszym bliskim ale najważniejsze ze to nam się podoba.
Termin mam na 16.06
To moje pierwsze kroki na jakimkolwiek forum dlatego proszę o wyrozumiałość.
Starałam się przeczytać Wasze wpisy ale tego jest tak dożo ze nie starczy mi czasu chyba do samego porodu.
Z tego co zdążyłam przeczytać wnioskuje ze jestem w czarnej niedoli, zakupów praktycznie brak. Oczywiście buszuje po internecie i mniej więcej wiem czego chce, bardzo przydatna jest tez lista na pierwszej stronie tego wątku plus namiar na sprzedawce na allegro.

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamuśki!!!
Hej Witaj

Cytat:
kurcze, ciągle mnie boli z jednej strony brzucha, tak jakby mała sie wkręcała główką w biodro (czuje twardą kulke tam gdzie mnie gniecie)
i czuje parcie na dół,
a znowu po drugiej stronie brzucha kopy

nie wiem troche co mam robić, do tej pory mnie nic nie bolało
mam zadzwonić do ginki czy czekać kilka dni aż sie mała ułoży inaczej a we wtorej to skonsultować z lekarzem?
nie chciałabym niepotrzebnie siać paniki ani też zaniedbać niczego....

miewacie tak czasem?
Ja tak mam cały czas praktycznie, noo od tygodnia..? Franek mi wlazł pod prawe żebro, uciska, cały czas czuje jakby miało mi pęknąć żebro
Nie wiem czym on tam się ulokował, ale obstawiam główkę, bo kopie na dole i po bokach. Najbardziej odczuwalne to jest jak siedze.. Gin raczej na to nie pomoże, bo nie przestawi dziecia

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
U mnie dopiero się pobierają... chociaż 4 lata temu byłam świadkiem na sprawie rozwodowej koleżanki. Ale ten przedział wiekowy jest różny. Częściowo zależy też od tego, kiedy ludzie zaczynają aktywność zawodową, np fryzjerka zaczyna pracę powiedzmy mając 18lat i w wieku 21lat już ma stabilną sytuację życiową. A student studiów dziennych... zaczyna pracę ok 24 roku życia i stabilność finansową ma też później.

Mam znajomą, która po 6 latach związku wyszła za mąż. Pamiętam, jak opowiadała o weselu, była bardzo szczęśliwa. Po dwóch latach znowu się spotkałyśmy, była już rok po rozstaniu. Okazało się, że zakochała się w koledze z pracy... Są razem już chyba 7 lat, mają dwójkę dzieci i wyglądają na bardzo szczęśliwą rodzinę.

Miłość zaślepia

Wczoraj miałam w pracy spięcie z kolegą, du.ek jakich mało, nakrzyczał na mnie tylko, a ja zamiast coś mu odpowiedzieć, myślałam, że się rozpłaczę.

Śliczne!

Jak jakaś miła to ok. Czasami jednak te byłe bywają problematyczne...

I jak wyniki? Wszystko ok? Trzymam kciuki

Hahaha rewelacja!

Witaj!!!!

Wczoraj po tej kłótni w pracy byłam wykończona i przeczytałam wszystko, ale nie miałam humoru na odpisywanie.

Co do atrakcyjności w ciąży, mojego tz "przetestowałam" (a raczej życie to zrobiło ) jak tyle przytyłam po chorobie. Dlatego teraz akurat wygląd mnie nie martwi. Za to moje humory już tak...

Piękne ubranka!!

Przysłali nam wózek!

Oooo Super bryka!!!

Cytat:
Dzień dobry

Ja mam tak do tej pory, że budzę się i ide do Blanki pokoju posłuchać czy oddycha.

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
właśnie miałam pytać co to za piękny wóz, a tutaj taki sam jak ja wybrałam Świetnie się prezentuje! na real foto nawet lepiej niż na stronach producenta

Przerażające te historie z rozwodami

witam nową mamę!

coś jeszcze miała pisać, ale kurde zapomniałam

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Ilonuś a co pokupiłaś?

Teraz już po jednym dziecku jestem nieco mądrzejsza, bo wcześniej sporo ciuchów dostałam i miałam ich zwyczajnie za dużo. Teraz już wiem, że czasem less is more
Ja teraz gromadzę cuś na 62, ale bez spinki

W wgl.. Co robiłaś u mnie w biedrze ?
Laska była taaaak podobna do Ciebie, nawet miała taką różową bluzkę jak ostatnio wstawiałaś fotę brzucha

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 08:03   #470
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

U mnie 28 tydzien, 7 m-c, 3 trymestr. Moze to mnie zmobilizuje do myslenia o wyprawce.

Tz nie wstal rano zeby do biedry skoczyc.. po sniadaniu do lekarza z synem jedziemy wiec ja dotre ok poludnia dopiero.. ciekawe czy jeszcze beda proszki.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 08:05   #471
myboyismine
Zakorzenienie

właśnie, miałam pisać Marei, super wózek też bedego ogladać
Stary 2015-02-26, 08:09   #472
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
ARRMAAANIII !

Hej Witaj

Ja tak mam cały czas praktycznie, noo od tygodnia..? Franek mi wlazł pod prawe żebro, uciska, cały czas czuje jakby miało mi pęknąć żebro
Nie wiem czym on tam się ulokował, ale obstawiam główkę, bo kopie na dole i po bokach. Najbardziej odczuwalne to jest jak siedze.. Gin raczej na to nie pomoże, bo nie przestawi dziecia

Oooo Super bryka!!!

Ja mam tak do tej pory, że budzę się i ide do Blanki pokoju posłuchać czy oddycha.

Ja teraz gromadzę cuś na 62, ale bez spinki

W wgl.. Co robiłaś u mnie w biedrze ?
Laska była taaaak podobna do Ciebie, nawet miała taką różową bluzkę jak ostatnio wstawiałaś fotę brzucha
Taaaa....? to nie mogłam być ja i to nie dlatego, że daleko mieszkam ale ja łażę jeszcze w zapiętej kurtce i nie byłoby widać bluzki

Myboy gratuluję 100dniówki

Muszę Wam wstawić foty nowe, bo już podrosłam i widać bebzol fajnie

Stary 2015-02-26, 08:10   #473
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaa....? to nie mogłam być ja i to nie dlatego, że daleko mieszkam ale ja łażę jeszcze w zapiętej kurtce i nie byłoby widać bluzki

Myboy gratuluję 100dniówki

Muszę Wam wstawić foty nowe, bo już podrosłam i widać bebzol fajnie
No i ta laska była z synem

Ta.. podrosłaś mówisz ?

Lena
Stary 2015-02-26, 08:15   #474
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

Ilonuś a co pokupiłaś?

W biedrze kupiłam tabletki do zmywarki, zestaw domestosów, zawieszki do wc, zestaw lenorów do płukania, żel do prania ariel, proszek lovela do białego i 2 mleczka lovela - do białego i do kolorów
Ciężko było to donieść do auta

Aaa no i na 68 też już mam trochę kupionych - jak w lidlu rzucili Tam niby jest 62/68, ale jak porównywałam to ewidentnie 68

A mam do Was pytanie w co będziecie ubierać malucha na wyjście ze szpitala? Czy body na długi, pajac welurowy, czapeczka i kocyk wystarczą? Czy jeszcze jakaś bluzę z kapturkiem?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U mnie 28 tydzien, 7 m-c, 3 trymestr. Moze to mnie zmobilizuje do myslenia o wyprawce.
Rany 3 trymestr to już za tydzień u mnie!
A ja też w polu z wyprawką...
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 08:15   #475
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
W biedrze kupiłam tabletki do zmywarki, zestaw domestosów, zawieszki do wc, zestaw lenorów do płukania, żel do prania ariel, proszek lovela do białego i 2 mleczka lovela - do białego i do kolorów

Aaa no i na 68 też już mam trochę kupionych - jak w lidlu rzucili Tam niby jest 62/68, ale jak porównywałam to ewidentnie 68

A mam do Was pytanie w co będziecie ubierać malucha na wyjście ze szpitala? Czy body na długi, pajac welurowy, czapeczka i kocyk wystarczą? Czy jeszcze jakaś bluzę z kapturkiem?
Zależy jaka będzie pogoda. Obstawiam że bedzie ok 20 stopni
I mam zamiar założyć body na długi rękaw, pajacyk welurowy i czapeczke i tyle Tak tez Blankę wynosiłam ze szpitala własnie ok 20stopni. Jak cieplej bedzie to body na krótki rękaw zamiast na długi.

Lena
Stary 2015-02-26, 08:23   #476
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A u mnie wczoraj zaczął się 26 tydzień leci mi to mega szybko o wiele szybciej niż na początku

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 08:25   #477
k a j a
Zakorzenienie

Ale mam dżamprę w brzuchu..

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
A u mnie wczoraj zaczął się 26 tydzień leci mi to mega szybko o wiele szybciej niż na początku
Mi teez.. Najdłużej leciał mi chyba 20tydzień.. a tu już kończę 25 tydzień tzn jutro ostatni dzień

Lena
Stary 2015-02-26, 08:35   #478
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
No i ta laska była z synem

Ta.. podrosłaś mówisz ?
ooo..no to syn na pewno nie mój

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Rany 3 trymestr to już za tydzień u mnie!
A ja też w polu z wyprawką...
to niezłe zakupy

miałam się rozpisywać co do ubranaka na wyjście, ale ja zrobię dokładnie jak Kaja napisała

Stary 2015-02-26, 08:39   #479
anutka171
Rozeznanie

Witam się w nowym wątku

Od dwóch dni próbuje Was nadrobić i w reszcie się udało niestety bez cytowania, bo jestem na tel.

Mam za sobą w tym tygodniu wizytę u dentysty - plombowanie zęba na szczęście ze znieczuleniem. Przeżyłam ale dla mnie to stres nieziemski, dzidzia odczuwala to równie mocno bo kopala jak szalona całą wizytę. Niestety jeszcze raz musze iść :/

Byłam tez u diabetologa, który nie powiedział mi nic ponad to co wiedziałam wizyta trwala az 3 minuty... przynajmniej receptę na paski dostalam.

Marei piękny wózek Bardzo elegancki.

Princesia zakochałam się w tej sukieneczce
w ogóle to zachęcona przez Wasze łowy wybrałam się wczoraj na wycieczkę do lumpkow. 3 z nich masakra, jeden bardzo drogi, ale ostatni fajny. Musze się wybrać w poniedziałek bo jest całkowita wymiana towaru i można coś fajnego trafić
A wczoraj upolowalam plaszczyk nie wiem czy sie przyda na okres letni, ale mi się tak podobał, wygląda jak nowy i kosztował całe 3.50zl

Ja ubranek na 50 nie kupuje, kilka może na 56, a resztę większe. z resztą niewiele co będę kupować, bo wszystko dostane lub już mam po pierwszym dziecku.
Tak naprawdę do kupna zostały mi kosmetyki, ochraniacz na łóżeczko, przescieradlo, jakies smoczki, butelka. Wiec same drobiazgi

Niestety nie udało się ze sprzedażą domku ludzie to są jednak dziwni ale mniejsza z tym. Może jeszcze się uda
Stary 2015-02-26, 08:40   #480
k a j a
Zakorzenienie

Aż żem wlazłam na gazetkę biedry luknąć co tam mają..
Napewno kupię cifa do kuchni bo mnie się skończył własnie, do łazienki mam jeszcze pół i jeden cały zapas. po lenora i może po odświeżacz ten elektryczny

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości