![]() |
#451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
Marei bombowy wóz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Jutro o 10 wizyta tymajjcie kciuki bede pic glukozę fuuuuu
![]()
#454 |
Rozeznanie
|
Nie jest tak źle z ta glukozą
![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]()
#455 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Dopiero teraz ale witam się i ja w nowej części naszego wątku ![]() ![]() Pisze z tel bo mój komp zdechł ![]() Z tego co pamiętam, co miałam odpisac: Poldzik - ja też nie robie krzywej cukrowej - brak wskazań ![]() Natali - Witaj i współczuję leżenia. Mam nadzieje ze szyjka juz się więcej nie skróci do końca ciazy!! Co do atrakcyjności w ciazy, to u mnie *upa ![]() ![]() Temat odwołanych ślubów nie jest mi obcy ![]() Marei - świetny wózek ![]() ![]() A i jeszcze!! Lecę do Polski!! Juuupi! To już pewne! Za 3 tygodnie wylot! Nie na długo ale zawsze ![]() ![]() ![]() A jeszcze przed Polską lecę na szkolenie za tydzień, wiec marzec mi bardzo szybko minie ![]() Jeszcze miałam napisać o niani elektronicznej. Ja mam Angel care - to ta z monitorem oddechu i dla drugiego dziecka tez będę jej używać! Nie wiem czemu ale mialam jakąś 'schize' ze mi mała przestanie w nocy oddychać i przez pierwszy tydzień nasluchiwalam czy oddycha czy nie i nie spałam. Dopiero jak kupiliśmy angel care to się uspokoiłam i zasnelam. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego tak się tym stresowalam...
#456 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
#457 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry z rana
![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Soleil ja w ciąży z Julkiem zastanawiałam się po co ludzie kupują te monitory oddechu a jak się urodzil miałam dokładnie to samo. Bałam się ze przestanie mi oddychac, co chwile się budzilam w nocy i sprawdzalam a do tego dochodziły często bzdurne sny więc budzilam się z panika. Nawet teraz, kiedy śpi zbyt dobrze w nocy albo ma dluga drzemkę w dzień nachodza mnie głupie myśli... |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem zła. Chodzilam sobie elegancko na siłownię... Nie mowie bo pierwszy raz w życiu czulam się durbie w ciąży ćwicząc bo wszyscy się lampia jakby brzuchatki nie widzieli... Albo zastanawiają się czy uda mi się taka oponke zrzucić ![]() W poprzedniej ciąży ćwicząc spotkała się z olbrzymia życzliwością a teraz masakra jakas. ... Nie wazne... Mój syn przestał chcieć zostawać w kąciku zabaw na siłowni. Ma mega lek separacyjny i muszę zrezygnować z karnetu. Liczylambze do końca kwietnia pochodzenia jeszcze szczególnie ze pogoda brzydka dość często się trafia, dla syna kącik i inne dzieci zawsze był atrakcja a dla mnie chwila wytchnienia na orbitreku i na basenie.... A tu lipa... Juz dwie próby zostawienie go tam okupione nieziemskim stresem. Pewnie do miesiąca mu minie ale be sensu trzymać karnet i liczyć ze się to uspokoi ....
![]() |
#461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Drogie to cholerstwo ale ja nie żałuję ani grosza/centa wydanego na to ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
No napewno co najmniej 50% to lek separacyjny normalny w tym okresie...
Generalnie protestuje jak chce wyjść z domu Ale drugie pol to nowa opiekunka w klubiku która jest beznadziejna i nadaje się do pilnowania owiec w zagrodzie a nie do dzieci
#464 |
Zakorzenienie
|
do niedawna jak chodziłam na siłownię to często obserwowałam te opiekunki jak przechodziłam koło takiego kacika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja mam troszkę takich małych bodziaków ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 | ||
Zadomowienie
|
Marei, super ten wózek się prezentuje!
Cytat:
Cytat:
![]() Na 56 kupiłam troszkę - mam 7 body na krótki, chyba 3 na długi, 2 grubsze pajace i jeden cieńszy. Może dokupię jeszcze jednego pajaca i wystarczy ![]() Czas polować na rozmiar 62, bo tam mam jeszcze braki ![]() Właśnie przytargałam big torbę chemii z promocji w Biedrze... ![]() I witam się w 27 tc ![]() Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-02-26 o 07:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
właśnie miałam pytać co to za piękny wóz, a tutaj taki sam jak ja wybrałam
![]() ![]() Przerażające te historie z rozwodami ![]() witam nową mamę! coś jeszcze miała pisać, ale kurde zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Ilonuś a co pokupiłaś? Ja na 50 nie kupuję nic, na 56 też mam mało, ale na 62 już więcej ![]() Teraz gromadzę już na 68 jak coś się trafi. Teraz już po jednym dziecku jestem nieco mądrzejsza, bo wcześniej sporo ciuchów dostałam i miałam ich zwyczajnie za dużo. Teraz już wiem, że czasem less is more ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
ilonus, 27tc
![]() u mnie taki pojutrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ARRMAAANIII ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czym on tam się ulokował, ale obstawiam główkę, bo kopie na dole i po bokach. Najbardziej odczuwalne to jest jak siedze.. Gin raczej na to nie pomoże, bo nie przestawi dziecia ![]() Cytat:
Oooo Super bryka!!! Cytat:
Ja mam tak do tej pory, że budzę się i ide do Blanki pokoju posłuchać czy oddycha. Cytat:
![]() W wgl.. Co robiłaś u mnie w biedrze ![]() Laska była taaaak podobna do Ciebie, nawet miała taką różową bluzkę jak ostatnio wstawiałaś fotę brzucha ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
U mnie 28 tydzien, 7 m-c, 3 trymestr. Moze to mnie zmobilizuje do myslenia o wyprawce.
Tz nie wstal rano zeby do biedry skoczyc.. po sniadaniu do lekarza z synem jedziemy wiec ja dotre ok poludnia dopiero.. ciekawe czy jeszcze beda proszki. |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
właśnie, miałam pisać Marei, super wózek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myboy gratuluję 100dniówki ![]() Muszę Wam wstawić foty nowe, bo już podrosłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta.. podrosłaś mówisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciężko było to donieść do auta ![]() Aaa no i na 68 też już mam trochę kupionych - jak w lidlu rzucili ![]() ![]() A mam do Was pytanie w co będziecie ubierać malucha na wyjście ze szpitala? Czy body na długi, pajac welurowy, czapeczka i kocyk wystarczą? Czy jeszcze jakaś bluzę z kapturkiem? ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() A ja też w polu z wyprawką... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mam zamiar założyć body na długi rękaw, pajacyk welurowy i czapeczke i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
Ale mam dżamprę w brzuchu..
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
ooo..no to syn na pewno nie mój
![]() Cytat:
![]() miałam się rozpisywać co do ubranaka na wyjście, ale ja zrobię dokładnie jak Kaja napisała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Od dwóch dni próbuje Was nadrobić i w reszcie się udało ![]() Mam za sobą w tym tygodniu wizytę u dentysty - plombowanie zęba na szczęście ze znieczuleniem. Przeżyłam ![]() Byłam tez u diabetologa, który nie powiedział mi nic ponad to co wiedziałam ![]() Marei piękny wózek ![]() Princesia zakochałam się w tej sukieneczce ![]() w ogóle to zachęcona przez Wasze łowy wybrałam się wczoraj na wycieczkę do lumpkow. 3 z nich masakra, jeden bardzo drogi, ale ostatni fajny. Musze się wybrać w poniedziałek bo jest całkowita wymiana towaru i można coś fajnego trafić ![]() A wczoraj upolowalam plaszczyk ![]() ![]() ![]() Ja ubranek na 50 nie kupuje, kilka może na 56, a resztę większe. z resztą niewiele co będę kupować, bo wszystko dostane lub już mam po pierwszym dziecku. Tak naprawdę do kupna zostały mi kosmetyki, ochraniacz na łóżeczko, przescieradlo, jakies smoczki, butelka. Wiec same drobiazgi ![]() Niestety nie udało się ze sprzedażą domku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Aż żem wlazłam na gazetkę biedry luknąć co tam mają..
![]() Napewno kupię cifa do kuchni bo mnie się skończył własnie, do łazienki mam jeszcze pół i jeden cały zapas. po lenora i może po odświeżacz ten elektryczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.