![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Abz tak bez zakwaszania. Wolalam nie ryzykowac jakby mi mial wyjsc zly wynik. Pani w labie mowila ze mozna dodac.
Natali hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
troche mnie uspokoiła...ide zaraz do apteki po nospe.. ultraviolet, to jutro pijemy razem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny!
Witam się z 92 cm w pasie, jak to zobaczyłam to zamarłam, z przodu nic nie widać po mnie, a z boku... U mojej znajomej wykryli taśmę owodniową i nie widać żołądka mimo, że wcześniej było widać, jest załamana a ja razem z nią... ![]() Ja jutro badam mocz, ale dam Tżtowi, żeby zaniósł do siebie do pracy bo mi się nie chce jechać... |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Juz 23 :P i tak jestes chyba najchudsza z nas wszystkich :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Konto usunięte
|
Sto lat temu zdjęcie wrzucałam
![]() Ale jak tak mówisz, to może zjem jeszcze jedną kanapkę z masłem orzechowym? ![]() Tż chory, ma grypę, jak mnie zarazi to za jaja na przewodach elektrycznych powieszę ![]() ![]() Czy ktoś wie co z In_Flagranti? Obraziła się? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dawaj nowe foty :P Zjedz co bedziesz dziecku odmawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
dziendobry!
soleil, myboy, pszczoua,industria, milly i w ogole wszystkim dziendobry ![]() szuuja sie jeszcze w pasie nie mierzylam od poczatku ciazy (boje sie ![]() wlasnie kliknelam pare bodziakow i rampersow, na outletowej wloskiej stronie - pewnie, w porownaniu do polskich to troche drogie (4-7 euro za sztuke) ale na wloskie warunki to taniutkie a bardzo ladne no i licze na fajna jakosc (francuska firma). ogladalam wczoraj ciuszki na abcbobasa, bo widze, ze wysylaja za granice, bardzo ladne maja... ale musze poszukac moze jeszce cos lepszego znajde... ja postanowilam, ze kupuje tylko 4 bodziaki na 50 (2 juz mam i 2 zamowilam) a potem 56 i 62 (rampersy wzielam 56 beda na lato mam nadzieje). marei wozek super, elegancki! my jeszcze nawet na nie nie patrzylismy ![]() anutka fajny ten plaszczyk... na chlodniejsze dni sie przyda! ilonus ja na wyjscie ze szpitala przewiduje dlugi rekaw ale raczej cienki (pajac lub dresik - bo tu w szpitlu chca zeby dzieci byly ubrane w dresiki kaftanik + spodenki) i potem kocyk... no i czapeczka cienka bawelniana chyba. zalezy jaka pogoda bedzie, u nas w czerwcu moze byc calkiem goraco a moze byc wiatr. kaja no armani wypas normalnie hehe 2 bluzki z dlugim rekawem armaniego ale juz na 24 miesiace ![]() domincia ![]() tassia rzeczywiscie, klopot z synkiem... mowisz, ze takie leki sa normalne w tym wieku? nie jest to jakas reakcja tez na wiesc o rodzenstwie? nie wiem, nie znam sie.. ale wam zazdroszcze, ze u was sa silownie z kacikiem dla dzieci, u nas nie ma tego luksusu... oj, jak kogos pominelam to przepraszam. biore sie do roboty. mnie (na szczescie) oprocz glupiego stawu biodrowego nic nie boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Marei piękny wózek ![]() Ilonus ja jeszcze nie wiem co ubiorę dziecku na wyjście.. ![]() ![]() na początku miałam plan, żeby kupić mu specjalne ubranka do szpitala, ale widzę, że dziewczyny tu piszą, że nie warto brać nowych ładnych ciuszków, więc wezmę to co mamy w domu, a potem myślałam, żeby ubrać go całego na biało, ale chyba nie.. ![]() Nie pamiętam, która z Was pytała, ale ja mam kilka ciuszków na 50 i na 44, choć mogą się nie przydać, ale to akurat dostaliśmy. Tż siostrze mówili, że urodzi maleńką dziewczynkę i ona zaopatrzyła się w takie ciuszki, a wcale nie były potrzebne ![]() Szuuu ja ostatnio sobie patrzyłam i In Flagranti nie odzywa się do nas od czasu rozmowy o chrzcie dziecka, więc śmiem podejrzewać, że się obraziła ![]() U mnie ostatnio znowu samopoczucie siadło, pojawiły się wymioty, nawet takie wieczorne.. ![]() ![]() ![]()
#491 |
Zakorzenienie
|
Poldzik moje dziecko ma niespełna półtora roku i nie wie jeszcze ze czeka go rodzeństwo
![]() Generalnie teraz jest okres juz 3 leku separacyjnego. Mój syn to cygańskie dziecko i jeszcze nie miał żadnego... w sensie przechodził całkowicie bezobjawowo wiec niestety się skończyło... Nie można mieć cały czas bezproblemowe go dziecka ![]() W dodatku chyba pierwszy raz jest chory... A co do siłowni to jest to super opcja. Odkąd syn skończył pol roku to regularnie z nim chodzilam Była tam super opiekunka.... Zresztą często była tam ze swoim dzieckiem... A teraz jakas dziewczyna niby po pedagogice i ze sterta kursów a siedzi ze smartfonem i na dzieci nie patrzy...
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#493 | |
Konto usunięte
|
Kejti no właśnie, dlatego tak zapytałam
![]() ![]() Oglądam właśnie Porodowy Biznes na yt, ponoć dobre... Dziewczyny które robiły, chcę zrobić pana cottę pierwszy raz, mam taki przepis, jest ok? http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...na-panna-cotta ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla takiego dziecka 3 miesiące to wieczność... Szczególnie ze on jest bardzo mały. Jak skacze mi po brzuchu to mu tłumacze ze w brzuszku jest dzidziuś i go to boli ale generalnie niespecjalnie kuma ![]() Znalazłam książkę dla dzieci o pojawieniu się rodzeństwa wiec kupie i w maju zaczniemy przygotowania.
![]() |
#495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Szuuu ta panna cotta wygląda obłednie
![]() Daj znać jak wyszła ![]() Mnie dziś naszło na muffinki i .... jarzynową ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wózek super, taki zgrabny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj po pracy jedziemy do teściowej na pierogi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O muffinki też uwielbiam robić ![]() ![]() Jarzynową też bym zjadła, tylko mój Tż nie przepada... Coś z piersi kurczaka zrobię chyba, ale jeszcze nie mam pomysłu ![]() Zgłodniałam, idę zjeść mango ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Od kilku dni siedzimy z szefową i kombinujemy jak rozwiązać moją sytuację.
Czy będąc na umowie przez 1.5 miesiąca do dnia porodu będzie należał mi się zasiłek macierzyński? Do 12 maja jestem na stażu, a on nie jest wliczany, bo nie jest odprowadzana skł.na chorobowe. Wiecie może czy jak pójdę do ZUS-u to udzielą mi tam info? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a macie jakiś sprawdzony przepis na muffinki? z chęcią bym zrobiła, nigdy nie próbowałam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
#501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy być 30 $dni ubezpieczonym A zawsze możesz zadzwonić na infolinie ZUS. Informacja jest anonimowa W zusie w okienku nie udziela ci żadnych info
![]() |
#503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja to już głupieje od tego wszystkiego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu. Też myślałyśmy, żeby mnie zatrudniła np.od 1 kwietnia, żeby przepracować do maja i iść spokojnie na zwolnienie. Po niedzieli jadę zawieźć listę do MUP to tam jeszcze podpytam co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Konto usunięte
|
Dobry ten "Porodowy biznes", jest tam część o wywoływaniu i przyspieszaniu porodu oksytocyną
![]() Cytat:
http://www.cukrowawrozka.pl/muffinki...i-i-kruszonka/ Lubię też: http://kuchniaprzepisy.blox.pl/2011/...odzynkami.html - tylko trzeba dać więcej rodzynek http://zmiloscidogotowania.blog.pl/2...a-amerykanska/ - tylko trzeba dać więcej cukru http://kuchareczkaagusia.blogspot.co...armurkowe.html i brownies http://viollet-na-obcasach.blogspot....-rozrywka.html tylko trzeba lać 1/3 papilotki bo inaczej wykipią i się połączą w jedną ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urząd Pracy nie współpracuje z ZUS-em w takich sytuacjach, oni się dogadują tylko w kwestii składek bezrobotnego, a teraz ZUS wszędzie chce znaleźć oszczędności. Myślę, że mogłabyś spróbować dogadać się z pracodawcą, jak to dobrze rozwiązać, tak żeby wilk był syty i owca cała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.