Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-26, 10:58   #511
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Szuuu ja ostatnio sobie patrzyłam i In Flagranti nie odzywa się do nas od czasu rozmowy o chrzcie dziecka, więc śmiem podejrzewać, że się obraziła
Serio?? A co było takiego w rozmowach o chrzcie? Bo ja już nie pamietam

W ogóle to dzień dobry

Jestem po spotkaniu z położną i jestem baaardzo zadowolona
Babeczka konkretna, wypytała mnie o wszystko, pozapisywała, omówiła wstępnie. Naprawdę, cieszę się, że zdecydowałam się na te wizyty

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 10:59   #512
mehja
Zakorzenienie

Witam się i ja
ale coś mnie brzuch boli więc nie mam humoru

Marei wózek cudo!!!!

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

Właśnie przytargałam big torbę chemii z promocji w Biedrze...
tż był w 2 Biedronkach i do mnie nie dowieźli Lovelli

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Od kilku dni siedzimy z szefową i kombinujemy jak rozwiązać moją sytuację.
Czy będąc na umowie przez 1.5 miesiąca do dnia porodu będzie należał mi się zasiłek macierzyński?
Do 12 maja jestem na stażu, a on nie jest wliczany, bo nie jest odprowadzana skł.na chorobowe.
Wiecie może czy jak pójdę do ZUS-u to udzielą mi tam info?
zasiłek będzie ci przysługiwał ale nie wiem jak jest z pójściem na l4 ale wydaje mi się, że możesz iść bo w końcu będziesz normalnie zatrudniona na umowę
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:00   #513
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Udziela informacji w okienku bez problemu
To w takim razie się przejdę.

Zamiast się wszystko układać to się pie.przy. Jeszcze prawdopodobnie Tż-et będzie miał dyscyplinarkę

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:00   #514
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dobry ten "Porodowy biznes", jest tam część o wywoływaniu i przyspieszaniu porodu oksytocyną

Mój ulubiony ostatnio:

http://www.cukrowawrozka.pl/muffinki...i-i-kruszonka/

Lubię też:
http://kuchniaprzepisy.blox.pl/2011/...odzynkami.html - tylko trzeba dać więcej rodzynek

http://zmiloscidogotowania.blog.pl/2...a-amerykanska/ - tylko trzeba dać więcej cukru

http://kuchareczkaagusia.blogspot.co...armurkowe.html

i brownies http://viollet-na-obcasach.blogspot....-rozrywka.html tylko trzeba lać 1/3 papilotki bo inaczej wykipią i się połączą w jedną
Jak to smakowicie wygląda!!! dzięki
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:00   #515
Domincia_1987
Zadomowienie

Dziewczyny jesli chodzi o muffiny to ja robię różne kombinacje Dziś jedne bedą z bananem i białą czekoladą a drugie kopce kreta Jedziemy jutro na week to wezmiemy ze sobą

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:01   #516
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Witam się z 92 cm w pasie, jak to zobaczyłam to zamarłam, z przodu nic nie widać po mnie, a z boku...

U mojej znajomej wykryli taśmę owodniową i nie widać żołądka mimo, że wcześniej było widać, jest załamana a ja razem z nią...

Ja jutro badam mocz, ale dam Tżtowi, żeby zaniósł do siebie do pracy bo mi się nie chce jechać...
Straszne wiadomości u Twojej znajomej Bardzo jej współczuję

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Poldzik moje dziecko ma niespełna półtora roku i nie wie jeszcze ze czeka go rodzeństwo
Generalnie teraz jest okres juz 3 leku separacyjnego. Mój syn to cygańskie dziecko i jeszcze nie miał żadnego... w sensie przechodził całkowicie bezobjawowo wiec niestety się skończyło... Nie można mieć cały czas bezproblemowe go dziecka
W dodatku chyba pierwszy raz jest chory...
A co do siłowni to jest to super opcja. Odkąd syn skończył pol roku to regularnie z nim chodzilam
Była tam super opiekunka.... Zresztą często była tam ze swoim dzieckiem... A teraz jakas dziewczyna niby po pedagogice i ze sterta kursów a siedzi ze smartfonem i na dzieci nie patrzy...
Kiedyś to musiało nastąpić, jesteś dla niego bardzo ważna
A co do opiekunki. Kolejny dowód na to, że to nie papier jest najważniejszy, a podejście i cechy charakteru. Powinno się przeprowadzać testy psychologiczne w takich sytuacjach, a nie brać wszystkich jak idzie... Te testy to powinny być już na etapie studiów w ogóle, a nie że człowiek 5 lat marnuje, a potem się do pracy nie nadaje....
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:01   #517
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Zamiast się wszystko układać to się pie.przy. Jeszcze prawdopodobnie Tż-et będzie miał dyscyplinarkę
O kurcze poważnie?:/

Stary 2015-02-26, 11:02   #518
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

musiało to być daaawno bo ja też nie pamiętam
Stary 2015-02-26, 11:02   #519
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

Tyle ze w okienku maja napisane ze nie biorą odpowiedzialności za udzielone informacje.
Zadzwon na infolinie. Tam siedzą specjaliści od konkretnych rzeczy -połączą cie z właściwą osoba i będziesz mieć jasność.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:02   #520
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli Cię zatrudni od 1 kwietnia, to nie zrealizujesz programu stażu, bo tak naprawdę zostanie on przerwany - i wtedy ZUS może potraktować to jako pretekst do "oszukania" państwa, choć ze strony Urzędu Pracy wszystko może być jak należy.
Urząd Pracy nie współpracuje z ZUS-em w takich sytuacjach, oni się dogadują tylko w kwestii składek bezrobotnego, a teraz ZUS wszędzie chce znaleźć oszczędności.
Myślę, że mogłabyś spróbować dogadać się z pracodawcą, jak to dobrze rozwiązać, tak żeby wilk był syty i owca cała.
O widzisz o tym nie pomyślałam.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-02-26, 11:04   #521
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

A co naskrobal?

[/RIGHT]
Stary 2015-02-26, 11:04   #522
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle to dzień dobry

Jestem po spotkaniu z położną i jestem baaardzo zadowolona
Babeczka konkretna, wypytała mnie o wszystko, pozapisywała, omówiła wstępnie. Naprawdę, cieszę się, że zdecydowałam się na te wizyty
Ahhhhh, bo to było chyba w grudniu czy w listopadzie nawet..
Ta rozmowa już nawet podchodziła pod ostrą wymianę zdań, ale ja też nie pamiętam jak to było dokładnie. W każdym razie od tamtego momentu nie wróciła już do nas

Poza tym In Flagranti pisała, że nie jest gotowa na dziecko, więc może ma jakąś wewnętrzną blokadę, żeby razem z nami zachwycać się zdjęciami z USG?
22.06.2015
Stary 2015-02-26, 11:07   #523
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ahhhhh, bo to było chyba w grudniu czy w listopadzie nawet..
Ta rozmowa już nawet podchodziła pod ostrą wymianę zdań, ale ja też nie pamiętam jak to było dokładnie. W każdym razie od tamtego momentu nie wróciła już do nas

Poza tym In Flagranti pisała, że nie jest gotowa na dziecko, więc może ma jakąś wewnętrzną blokadę, żeby razem z nami zachwycać się zdjęciami z USG?
Poważnie?
Nie pamiętam nic takiego ostrego z tematu chrztu

no nic, może jeszcze wróci

oooo, a gdzie jest faruch, hę?

Mam taką ochotę na mięso ale jak pomyślę co mogę zrobić to od wszystkiego mnie odrzuca:/
Zjadłabym coś tłustego, niezdrowego.. Chyba mam przesyt wszystkich moich zdrowych dań

Stary 2015-02-26, 11:08   #524
Millygirl
Zadomowienie

Przypomniałyście mi o Biedronce. Muszę wysłać tż po parę drobiazgów. Ja chcę Lovellę mleczko do kolorów. Do białego pare saszetek Jelpa. Na początek styknie. Potem też będą promocje a nie mam miejsca na chomikowanie

Szuu, poczytałam o tych taśmach owodniowych... Masakra Też bym się załamala... i co teraz z Twoja koleżanką, jakieś dokładniejsze usg zrobią czy jak ?
Stary 2015-02-26, 11:09   #525
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze poważnie?:/
Chce zmienić pracę i już był na rozmowie i są na tak. Tylko problem w tym, że przysługują mu 3 miesiące wypowiedzenia, a nikt tyle na niego nie będzie czekał. Wczoraj złożył wypowiedzenia za porozumieniem stron z terminem rozwiązania umowy 27.02. Właściciel zakładu dopiero w poniedziałek będzie i wtedy to rozpatrzy. Dodatkowo nie chcą mu teraz dać urlopu, bo musieliby mu jeszcze wypłacić kase za marzec. W poniedziałek pójdzie i porozmawia osobiście z właścicielem.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Tyle ze w okienku maja napisane ze nie biorą odpowiedzialności za udzielone informacje.
Zadzwon na infolinie. Tam siedzą specjaliści od konkretnych rzeczy -połączą cie z właściwą osoba i będziesz mieć jasność.
Dziękuję

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-02-26, 11:10   #526
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nat_alii Pokaż wiadomość
Witajcie!

Jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Jestem w 25tc, to moja pierwsza ciąża i spodziewamy się chłopczyka - Oliwier)). Oczywiście imię nie przypadło do gustu Naszym bliskim ale najważniejsze ze to nam się podoba.
Termin mam na 16.06
To moje pierwsze kroki na jakimkolwiek forum dlatego proszę o wyrozumiałość.
Starałam się przeczytać Wasze wpisy ale tego jest tak dożo ze nie starczy mi czasu chyba do samego porodu.
Z tego co zdążyłam przeczytać wnioskuje ze jestem w czarnej niedoli, zakupów praktycznie brak. Oczywiście buszuje po internecie i mniej więcej wiem czego chce, bardzo przydatna jest tez lista na pierwszej stronie tego wątku plus namiar na sprzedawce na allegro.

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamuśki!!!
Witaj

Cytat:
Hej dziewczyny!

Witam się z 92 cm w pasie, jak to zobaczyłam to zamarłam, z przodu nic nie widać po mnie, a z boku...

U mojej znajomej wykryli taśmę owodniową i nie widać żołądka mimo, że wcześniej było widać, jest załamana a ja razem z nią...

Ja jutro badam mocz, ale dam Tżtowi, żeby zaniósł do siebie do pracy bo mi się nie chce jechać...
Zaintrygował mnie Twój rozmiar i sama postanowiłam się zmierzyć - 86 cm w 25 tygodniu.

Cytat:
Dobry ten "Porodowy biznes", jest tam część o wywoływaniu i przyspieszaniu porodu oksytocyną

Mój ulubiony ostatnio:

http://www.cukrowawrozka.pl/muffinki...i-i-kruszonka/

Lubię też:
http://kuchniaprzepisy.blox.pl/2011/...odzynkami.html - tylko trzeba dać więcej rodzynek

http://zmiloscidogotowania.blog.pl/2...a-amerykanska/ - tylko trzeba dać więcej cukru

http://kuchareczkaagusia.blogspot.co...armurkowe.html

i brownies http://viollet-na-obcasach.blogspot....-rozrywka.html tylko trzeba lać 1/3 papilotki bo inaczej wykipią i się połączą w jedną
Pycha

Ja Was Witam w NOwym Dniu i siebie w 25 tygodniu . Weszłam rano dziś na wagę i nic się nie zmieniło nadal na plusie 8 kg- waga 61 kg. Myślałam że będzie wiecej bo wczoraj o 24 jadłam żelki Haribo i Nachosy.
Stary 2015-02-26, 11:12   #527
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz o tym nie pomyślałam.
Generalnie chodzi o to, że ZUS kwestionuje zatrudnienia, które nastąpiły w trakcie ciąży.
Nie mówię, że pracodawca nie może zatrudnić Cię od 1 kwietnia, bo pewnie może po dogadaniu się z Urzędem Pracy. Tak naprawdę ZUS nie powinien mieć o nic pretensji, bo zatrudnienie jest realne - jesteś w pracy i można potwierdzić Twoją zawodową aktywność, no ale...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Poważnie?
Nie pamiętam nic takiego ostrego z tematu chrztu

no nic, może jeszcze wróci

Mam taką ochotę na mięso ale jak pomyślę co mogę zrobić to od wszystkiego mnie odrzuca:/
Zjadłabym coś tłustego, niezdrowego.. Chyba mam przesyt wszystkich moich zdrowych dań
No może ja to tylko odebrałam jako "ostrą" wymianę zdań..
Z ciekawości sprawdzę..
22.06.2015
Stary 2015-02-26, 11:13   #528
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie chodzi o to, że ZUS kwestionuje zatrudnienia, które nastąpiły w trakcie ciąży.
Nie mówię, że pracodawca nie może zatrudnić Cię od 1 kwietnia, bo pewnie może po dogadaniu się z Urzędem Pracy. Tak naprawdę ZUS nie powinien mieć o nic pretensji, bo zatrudnienie jest realne - jesteś w pracy i można potwierdzić Twoją zawodową aktywność, no ale...
Ehh, no to chyba wszystko zostawimy tak jak być powinno. Nic nie poradzę, że akurat na te miesiące przypada końcówka ciąży. Niestety ZUS-owi się nie przegada.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-02-26, 11:14   #529
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość

Szuu, poczytałam o tych taśmach owodniowych... Masakra Też bym się załamala... i co teraz z Twoja koleżanką, jakieś dokładniejsze usg zrobią czy jak ?
Te taśmy owodniowe miała ta dziewczyna, która urodziła to dziecko bez rączek i nóżek... U niej lekarz zobaczył tylko jedną taką taśmę, ale wysłał ją do Warszawy na dokładniejsze badania, jeśli to okaże się rzeczywiście tą taśmą to CC w 32 tygodniu ciąży. Tylko że nie widać żołądka, a był wcześniej widać więc sugerują, że to być może jakaś wada przełyku, a wtedy na noworodku robią operację zaraz po jego urodzeniu... No i teraz nie wiadomo nic, bo przecież musieliby robić operację na takim wcześniaku z 32 tc, a nie wiemy jakie są rokowania. Dzisiaj da znać czy rzeczywiście jest aż tak źle... Modlę się od rana żeby to była jakaś pomyłka...
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:17   #530
tassia
Zakorzenienie

Moschina a ty pracujesz w zawodzie?

[/RIGHT]
Stary 2015-02-26, 11:18   #531
k a j a
Zakorzenienie

Mycha a Ty dalej nie znasz pci ?

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:18   #532
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

o wlaśnie..

Cytat:
Chce zmienić pracę i już był na rozmowie i są na tak. Tylko problem w tym, że przysługują mu 3 miesiące wypowiedzenia, a nikt tyle na niego nie będzie czekał. Wczoraj złożył wypowiedzenia za porozumieniem stron z terminem rozwiązania umowy 27.02. Właściciel zakładu dopiero w poniedziałek będzie i wtedy to rozpatrzy. Dodatkowo nie chcą mu teraz dać urlopu, bo musieliby mu jeszcze wypłacić kase za marzec. W poniedziałek pójdzie i porozmawia osobiście z właścicielem.
ale gdzie tu jest powód do dyscyplinarki?
Stary 2015-02-26, 11:18   #533
abz
Zakorzenienie

Zanim nadrobię to tylko szybko doniosę, że Juniorowi wyrósł siusiak, taki ewidentny, nie do pomylenia z czym innym. Także przechodzę jednak na stronę NIEBIESKĄ
Kaja proszę o zmianę i możesz też dopisać wizytę na 11.03.

Powiem szczerze, że mimo iż czekaliśmy na ten ostateczny werdykt i jednak wstrzymywałam sie z konkretnymi zakupami to jednak znowu ciężko mi się przestawić na chłopca bo zaczynałam sie oswajać z dziewczynką, co z początku też nie było łatwe. Bynajmniej zostają mi do wykorzystania ciuszki po Krzysiu Będą mieli wspólny męski pokój, wspólne zabawy i wspólny świat
Serduszko, nerki, inne narządy, kończyny w porządku, waga 527g Ułożony cały czas miednicowo, czyli jak dla mnie po ludzku

abz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 11:19   #534
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:

jestem jestem podczytuje Was codziennie, ale jakoś nie mam sił pisać... Zle się czuję ostatnio. Wyjście do sklepu to wielka wyprawa, jak idę to bardzo boli brzuch i twardnieje... Nie mogę iść, albo idę bardzo powolutku Jak leżę i odpoczywam wszystko w porządku, mały fika jak szalony. Trwa to kilka dni, biorę magnez i nospę i nic nie pomaga. 4 marca mam wizytę na szczęście.

Remontujemy też nasz pokój który jest i salonem i sypialnią i będzie też stało łóżeczko. Ile kasy na to wszystko idzie to jedna wielka masakra... No ale na szczęście jutro ekipa remontowa wychodzi i zajmę się sprzątaniem, nie wiem jak dam radę z tymi bólami...
Stary 2015-02-26, 11:19   #535
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Te taśmy owodniowe miała ta dziewczyna, która urodziła to dziecko bez rączek i nóżek... U niej lekarz zobaczył tylko jedną taką taśmę, ale wysłał ją do Warszawy na dokładniejsze badania, jeśli to okaże się rzeczywiście tą taśmą to CC w 32 tygodniu ciąży. Tylko że nie widać żołądka, a był wcześniej widać więc sugerują, że to być może jakaś wada przełyku, a wtedy na noworodku robią operację zaraz po jego urodzeniu... No i teraz nie wiadomo nic, bo przecież musieliby robić operację na takim wcześniaku z 32 tc, a nie wiemy jakie są rokowania. Dzisiaj da znać czy rzeczywiście jest aż tak źle... Modlę się od rana żeby to była jakaś pomyłka...
Nie potrafię sobie wyobrazić co czuje ta dziewczyna Będę mocno, mocno trzymać kciuki, żeby dziś były dobre wieści.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:22   #536
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh, no to chyba wszystko zostawimy tak jak być powinno. Nic nie poradzę, że akurat na te miesiące przypada końcówka ciąży. Niestety ZUS-owi się nie przegada.
Według mnie (powtarzam, według mnie ) takie rozwiązanie jest lepsze, bo zatrudnienie odbywa się zgodnie z deklaracją, którą pracodawca podpisał i po przepracowaniu 30 dni należy Ci się zasiłek macierzyński, i to jest naprawdę wszystko zgodnie z prawem

Natomiast znam też taką sytuację, że pracodawca z deklaracji zatrudnienia wywinął się w ten sposób, iż stwierdził, że nie ma miejsca w pracy dla ciężarnych..
22.06.2015
Stary 2015-02-26, 11:23   #537
mehja
Zakorzenienie

ABZ ale jaja dosłownie gratuluję

Szuu trzymam kciuki za koleżankę

Fartuch to odpoczywaj a sprzątanie zostaw na głowie tż-a
Stary 2015-02-26, 11:24   #538
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię to tylko szybko doniosę, że Juniorowi wyrósł siusiak, taki ewidentny, nie do pomylenia z czym innym. Także przechodzę jednak na stronę NIEBIESKĄ

Powiem szczerze, że mimo iż czekaliśmy na ten ostateczny werdykt i jednak wstrzymywałam sie z konkretnymi zakupami to jednak znowu ciężko mi się przestawić na chłopca bo zaczynałam sie oswajać z dziewczynką, co z początku też nie było łatwe. Bynajmniej zostają mi do wykorzystania ciuszki po Krzysiu Będą mieli wspólny męski pokój, wspólne zabawy i wspólny świat
Serduszko, nerki, inne narządy, kończyny w porządku, waga 527g Ułożony cały czas miednicowo, czyli jak dla mnie po ludzku

Oooohohoh no to gratuluje chłopaczka

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
jestem jestem podczytuje Was codziennie, ale jakoś nie mam sił pisać... Zle się czuję ostatnio. Wyjście do sklepu to wielka wyprawa, jak idę to bardzo boli brzuch i twardnieje... Nie mogę iść, albo idę bardzo powolutku Jak leżę i odpoczywam wszystko w porządku, mały fika jak szalony. Trwa to kilka dni, biorę magnez i nospę i nic nie pomaga. 4 marca mam wizytę na szczęście.

Remontujemy też nasz pokój który jest i salonem i sypialnią i będzie też stało łóżeczko. Ile kasy na to wszystko idzie to jedna wielka masakra... No ale na szczęście jutro ekipa remontowa wychodzi i zajmę się sprzątaniem, nie wiem jak dam radę z tymi bólami...
Trzymaj się mocno tam
I nie szalej ze sprzataniem

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 11:25   #539
Cos_
Zakorzenienie

Abz jaka niespodzianka
Stary 2015-02-26, 11:28   #540
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby przekazała jednak dobre wieści.
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
o wlaśnie..

ale gdzie tu jest powód do dyscyplinarki?
W tym co napisałam nie ma, ale jeśli się nie zgodzi to Tż-towi nie pozostaje nic innego jak nie przyjść do pracy. Jeśli przez 3 dni nie pojawi się w miejscu pracy to wtedy zostaje zwolniony dyscyplinarnie. Dwóch etatów nie pociągnie.

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość

O kurdę, ale niespodzianka. Gratuluję

WIKTORIA

SZYMON
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości