![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Teraz myślę czy to za ogólne zakupy na all, czy tylko u jednego sprzedawcy? Bo bym zamówiła dwa kocyki u makaszki i coś tam sobie jeszcze u kogoś, np butelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no widać dla niektórych jest to powód do zniknięcia ![]() Cytat:
[QUOTE=mycha_818;50432935] Cytat:
![]() |
#604 | |
Zadomowienie
|
Szuu,kciuki za mamę i maleństwo, oby diagnoza była jak najbardziej pomyślna....
Cytat:
![]() To wysle tz po 2 butle. Ciuchy lumpkowe i tak bede prac 2 razy, normalnie i w dzieciowym.
![]() Edytowane przez Millygirl Czas edycji: 2015-02-26 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Czemu przerażające? Ja myślę, że rozwody są takim samym aspektem życia jak inne. Na dobrą sprawę dla mnie rozwód niczym się nie różni od rozstania po wielu latach związku, od odwołanych ślubów itd. Wiadomo, więcej zamieszania, ale jednak rozstania to nieodłączna część życia
![]() Marei, ładny ten Twój wózek ![]() Anutka, fajny płaszczyk ![]() Co do panna cotty, Szuu, uważaj, żeby Ci się dobrze rozpuściła żelatyna bo mnie się zrobiły gluty ![]() Ale mnie dziś głowa boli i spaaaaać chce ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak siadłaś na nią, chrześcijański szaleńcze, to ja się nie dziwie ![]() ![]() ale mnie głowa boliii:/
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błeee... Hmm.. co tu kupić ![]() Od róznych sprzedawców można ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-02-26 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zadomowienie
|
Jaaaa serio są kupony na 50 zł na allegro ? ;>
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
nom ale widzę ze nie wszyscy je dostali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie na pewno warto skorzystać, a jeśli można u kilku sprzedawców to w ogóle bajka ![]() Ja mam tylko wcześniej pobrany na 10 zl ![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
mój mąż właśnie mówi, że też ma tylko na 10 zł, więc to pewnie zalezy od tego czy wcześniej kupowało się przez tę aplikację. Kopowałaś Kaja?
#615 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja kupowałam praktycznie zawsze z kuponem jak był a nic nie dostałam na maila;/
![]()
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Kaja ja ostatnio też dostałam taki kupon na maila a mąż nie. Te na 50 zł to moze jakos losowo rozdają. Teraz mam tylko na 10zl przy zakupach za 50. Jak wykorzstywalam moj kupon zakupy musiałam zrobic u jednego sprzedawcy za 150zl bez kosztow przesyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie dostałam kuponu a z poprzednich korzystałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jestem juz po wizycie na szczescie wszystko jest ok. Oliwierek rosnie i rozwija sie prawidlowo. Wazy juz 610g. Z szyjka tez na szczescie wszystko ok niemniej jednak nadal mam uwazac i lezec do gory brzuchem. Pozwolil mi w koncu zapisac sie do szkoly rodzenia ale bez cwiczen tylko na same wyklady wiec bede cos zaraz szukac. Caly czas nie wiem w jakim szpitalu mam rodzic ech... Pytałam się o te ciągnięcia do dołu, to po zbadaniu szyjki lekarz stwierdził ze to normalne odczucia w trakcie ciąży. Byc moze jest to specyficzne ulozenie sie malenstwa. Wczesniej jak mialam bole brzucha ktore wydaly mi sie niepokojace to jak zadzwonilam to gin mi powiedzial ze jezeli nie sa to bole ktore sa powtarzalne i trwaja przynajmniej 30 min to nic takiego tylko wiazadla rozszerzajace sie pod ciezarem malenstwa. Dostałam tez skierowanie na glukoze wiec czeka mnie to w przyszłym tygodniu ![]() A co najgorsze to gin mi powiedzial ze za duzo przytylam i w takim tempie do konca ciazy przytyje jeszcze 16kg ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Chyba jeszcze nie obczaiłam jak się dokładnie dodaje rożne cytaty wiec chyba nie do końca mi to wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Nat_alii wybacz ale jakiś niepowazny ten gin. Pod koniec najwięcej się tyje ale nie przesadzajmy...
Moje zdobycze, wszystko jak nowe z h&m a placilam 14 zł z przesylka. Pajacyk ma wywijane rekawki więc będzie świetny do szpitala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Musze sama czegos poszukac i kompletowac ta wyprawke. Lece tez do biedry mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie cos upolowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Ooo ja też dostałam ten kupon na allegro! A właśnie się przymierzałam do zakupów
![]() Powiedzcie mi tylko bo nigdy nie korzystałam - muszę od razu przelewem zapłacić z telefonu, tzn. zalogować się na konto bankowe i zrobić przelew? Czy robię zakupy przez aplikację w tel a płacę normalnie z kompa? |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natali 4 kg to za dużo?! ciekawe co by powiedział na moje 6kg w 22tyg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Ja tam ostatnie 3 miesiące przytylam 3 kg a w 2 yrestrze 10
![]() ![]() Teraz póki co jest podobnie wiec mam nadzieje ze 3 trymestr nie przyniesie mi słoniowej wagi. A co do tej akcji z KP to ja jak zwykle uważam ze przesadą w żadna stronę nie jest ok. Nie ma co się katowac ze jak w pierwszej dobie pokarmu nie ma to jest tragedia, ale nie ma tez co się od razu poddawać i iść całkiem w mm. Bo mimo wszystko po 3 dniach praktycznie każda kobieta jest zdolna wykarmic swoje dziecko.... Mleko płynie z mózgu wiec grunt to pozytywne nastawienie bez spiny i elastyczność. Ka chyba jutro zrobię ostatni raz ta krzywa Mam akurat okazje to zrobię j chce mieć juz z głowy ... Choć nie wiem czy nie za wczesnie
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak pierwszy raz korzystałam z kuponu to chciałam zapłacić przez komputer i mi nie odjęło kuponu- straciłam okazję- trzeba mobilnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Ahh i co do ubranej napisze jeszcze raz ze mój syn urodził się duży (prawie 4kg) a 56 było duże i nosił je przez miesiąc.
Wiec myślę ze marna szansa żeby urodzić aż takiego kolosa żeby 56 było za male... W sensie chyba dziecko musiałoby ważyć powyżej 4,5 kg.... A to statystycznie nie taka częsta sprawa. Ja mam nawetvpare ciuszkow na 50 ibmysle ze tak czy siak syn mój pochodzi w tym choćby parę dni póki będzie przykurczony.... A poza tym jak czytam o tych pomylkach co do płci to nadal się ludze ze taka pomyłka trafi się i mnie... Wiem głupia jestem ![]()
#626 |
Zakorzenienie
|
tassia naprawdę kp polega tylko i wyłącznie na naszym nastawieniu? a co w sytuacji, gdy miałam robione usg piersi i na wyniku jest, że piersi mają w głównej mierze strukturę tłuszczową, a gruczołów jest mało, to czy to poniekąd nie jest przeszkoda w karmieniu piersią?
![]()
#627 |
Zadomowienie
|
Moja siostra ma kupon ^^ ale ona nie miala aplikacji i nie korzystała nigdy z kuponów. Juz ma milion pomysłów na wykorzystanie go
![]() moj tż też nie ma kuponu ani aplikacji w telefonie. Mąż przyniosl 2 butle Lovelli i odplamiacz Lovelli ...niby też z Biedronki. Opinie ma różne, skrajne. Uźywała któraś z mamuś ? ![]()
#628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pytałam mamy i mówi że miała dużo pokarmu a ja byłam wiecznie głodna ![]() rozmawiałam też z kuzynką która rodziła niedawno i powiedziała że mam sie nie martwić o pokarm , bo u nas w rodzinie kobiety są jak dojne krowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czyli wersja "bólowa" zgodna z tym co ja usłyszałam ![]() ![]() kurcze, ale ten twój lekarz dziwny, 4 kg to dużo? ja nie wiem jakie on ma normy, może jakieś modelki i aktorki prowadzi i do innego tycia jest przyzwyczajony ![]() Cytat:
![]() i zazwyczaj takie nam sie rodzą dzieci.... choć ja mam nadzieje że jednak moje bedzie mniejsze i nie bede sie musiała męczyć z takim klocem ![]() ejj laski, doradżcie, serio nie moge jesć przed glukozą nic słodkiego? jezuuuuuuu tak bym coś zjadła, a w szafce mam śliwki w czekoladzie i trufle... ![]() ![]() i kiedy najlepiej zjeść ostatnio posiłek ? 12 godzin przed badaniem? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do badania to jeśli zjesz słodkie u wyjdzie ci wynik podwyższony to będzie trzeba powtarzać bo nie wiadomo czy nie będzie fałszywie dodatni... Wiec ja bym odpuściła W necie pisza 12 h, tak mówiła moja gin i w labie... Tutaj tez ktoś pisał ze mu tak mówili... No nie wiem:/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.