|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() chociaż przebudzić sie w środku nocy i pierwsze co zobaczyć to demona z płomieniami, to musi być mocne doznanie.... ![]() nie wię ![]() chyba kryjącego jasnego potrzebuję, bo na lepsze dni mam sypany jasny pseudomineralny i wystarcza musi się dlugo trzymać nie lepki i błyszczący myślałam o flower perf. lub colorstay, ale w tym drugim podobno zmienili formułę na dużo gorszą, ale mają wprowadzić wkońcu wersję z pompka więc się wstrzymam do testów kolejnej ![]() miałam przetestować burżuja w hebe w rzeszowie, ale wracałam z idealną cerą i nie myślałam o podkładach ![]() niestety ten stan nie utrzymał się długo
|
|
#4202 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. I see. U mnie to samo. Całą zimę miałam cerę co cut, stykał sypaniec, lub sam krem, bo byłam wysuszona, lubiłam mokry, nawilżony efekt. Teraz nadchodzi wiosna czyli cerowy armagedon - już mam dwa czerwone guzy , kratery rozszerzają się, smalec leje się litrami eeech. ![]() Takie kryjące zazwyczaj robiły mi gorszy efekt wizualny, ale dziewczyny na wizażu wpsominały o Lioele Dollish. Że trwałe. To może tędy droga? A ten Rimmel Lasting ... co go tak teraz reklamują wszędzie ? Zriserczuj sobie. |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze misshe Rimmel przetestowałam (jeśli to ten który chyba Flo polecała), straszny ulep, klejący i za ciemny co jakiś czas przelatuję drogerię i testuję co mają i nie mam co kupić no ale burżui i wyższej półki u mnie już nie ma ![]() nie żeby mnie było stać teraz na wyższą ![]() u mnie też właśnie zaczęły gule wychodzić ![]() reszta wygładzona po kwasach, a na brodzie, pod nosem i między oczami wulkany się wznoszą
|
|
#4205 | ||
|
Mother of Cats
|
Win, teraz się ślinię na samą myśl o cieście szpinakowym!
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
A ukochany Lioele Dollish przestał współpracować - pogłębia masakreskę. Jednak |
||
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chipsów i wina nie tknęłabym, przyszłabym z żelkami Haribo Cytat:
![]() Wiecie, że Opium bedę jutro być może kończyć? A Blacka CdG już skończyłam ![]() I mam zryty beret. kompletnie. Ciężko mi się wysłowić. Ale w pisaniu nie ma zmian, ufff
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak będę mieć więcej czasu to poproszę Mam o przepis na kompika, ale ona zna od przyjaciółki tylko wersję w biszkopcie Tarta brzmi znacznie lepiej 3. Ano prawda. Cytat:
Dopada mnie zapalenie ucha (klasyka, w weekend ) O innych dolegliwościach nawet nie myślę, jakoś sobie radzę A jutro powrót do domu - układać pamele. Jednak nie wiem czy czasowo wszystko pogodzę. A chciałabym, lubię być zorganizowana (kto by przypuszczał co nie ?
|
||
|
|
|
#4208 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
rozumiem bardzo dobrze, też nie cierpię takich zmian nawet nie wiem czy to nowe tłumaczenie czytałam czy też nie, jeśli tak to wyparłam je z pamięci a ciekawią mnie pewne rzeczy, na studiach brałam udział w porównywaniu obu i z tego co pamiętam, pod pewnymi względami to nowe jest lepsze, stare cenimy ze względów sentymentalnych, z przyzwyczajenia...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie przypomniałam ze raz w szpitalu jak byłam (2 lata temu) to pielęgniarka się zapytała czy rodzicie już po mnie przyjechali ![]() więc może jakby mnie ludzie częściej widywali w sytuacjach bezmakijażowo-piżamowych to by może czasem pytali ![]() a ja ostatnio próbowałam się do róży przekonać i nie wyszło znowu Cytat:
![]() Cytat:
Znad soku |
|||
|
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Najlepszy jest wątek o współlokatorach i ostatnio o skąpych facetach
|
|
#4211 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
W ogóle sprawdziłam: moja e-bookowa Ania jest w tłumaczeniu Agnieszki Kuc. Cytat:
|
||
|
|
|
#4212 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Chyba tak, bo od progu odrzucają Cię zmiany - szczególnie imion, ale i innych nazw, które pamiętasz z dzieciństwa. Ja mam podobnie, przywiązuję się do pierwszego wspomnienia, i np. czytając L.M.Montgomery po angielsku przy tych innych imionach miewam poczucie, że czytam inne książki, o kimś innym... Np. Iza - Philippa, początkowo w ogóle nie mogłam się zorientować co to za postać. Albo Valancy i Barney w Błękitnym zamku (tu mi się trudno z tym pogodzić bo wolę Joannę i Edwarda, Barney to dla mnie postać z Flintstonów ). Zastanawia mnie przy tym, dlaczego w tych starych wersjach były aż tak duże zmiany? Valancy oprócz imienia nawet kolor oczu zmienili, nie mówiąc już o okrojeniu książki o całe fragmenty (albo takie dziwne wydanie miałam?)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-03-01 o 15:23 |
|
|
|
|
#4213 |
|
BAN stały
|
Zasypiam na siedząco, co za dzień ponury
|
|
|
|
#4214 |
|
Nindżopesz
|
Macham i nadrabiam znad przespanego dnia, bólu gardła, temperatury i takich tam, ale też wypocenia pół kilo
![]() Naati, gratuluję Mony ![]() Maja, no musiałam pochłonąć te chipsy Ale jakimś cudem wypociłam Co gorsze od trzech dni nie ćwiczę bo kiepsko się czuję.Motywacja też mi spadła bo już mam wit. D w normie więc pojedziemy jak wyzdrowieję. Betty, świeczka Stazja, z piątkowych horrorów podobało mi się tylko Jako w piekle tak i na ziemi. Było kilka bzdurnych scen i chwilami klimat jak z gierki ale tylko to mnie wystraszyło. Widziałam jeszcze Mama (disneyowskie zakończenie), Opętanie (straszne pudło gadające po polsku -_-), Honeymoon (zapowiadało się jako niezły thriller psychologiczny ale zakończenie wszystko położyło), Dom w głębi lasu (głupie choć zabawnie parodiowali konwencję) i The Town That Dreaded Sundown (ot, mordobicie w małym miasteczku). |
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
Udanego tygodnia całemu Baru
|
|
#4216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja obejrzałam dziś Idę i naprawdę mi się podobała |
|||
|
|
|
#4217 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Co za fantastyczna niedziela!
Cały dzień piękne słońce,zrobiłam dwa prania,pomyłam okna i podłogi a na wieczór zrobiłam tajską zupę z krewetkami i spędziłam wieczór na plotach z przyjaciółką. Bez ma pąki i w ogóle,wiosna w powietrzu
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wróciłam ![]() Przeżyłam ![]() Chociaz bylo ...dziwnie , sztywno jak na imprezę czysto rodzinną poznalam kilka rodzinnych sekretów, niechcący, przekonałąm się że stara baba może być zazdrosna o malutkie dziecko, jeśli to nie jest jej dziecko, tylko jej brata....no generalnie to atmosfera rodzinna tak gęsta, że szok..........ale nocna runda ze szwagierką po Piotrkowskiej poprawiła mi humor..i jej też bo przynajmniej wywaliła, co jej leży na wątrobie.... Cytat:
Komedi nie znoszę, a już horror komediowy to totalna porażka...Dom w glębi lasu zaczęłam kiedyś i nawet do polowy nie dobrnęlam.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-01 o 22:03 |
|
|
|
|
#4219 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się całkowicie odzwyczaiłem od rodzinnych imprez z ilością gości >10 A co do filmów jeszcze - wczoraj obejrzałem "horror" na Polsacie, co za żenaaadaaa Niepotrzebnie siedziałem do trzeciej w nocy (na szczęście miałem zapas piwa, jedyny pozytywny aspekt wieczoru)
|
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem i ja nie nadążam - dziś np wciąż się łapię na tym, że mam skończyć Opium, a już to zrobiłam Cytat:
Ale z tym słońcem to u mnie tak nie było - możliwe, że przespałam ![]() Chyba jutro coś różowego zacznę
|
|
#4221 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2 ![]() ![]() A na Polsacie to przeważnie sa gnioty...wogle w tv niezbyt często można coś fajnego obejrzeć.... Dobra, dopijam kawę i spadam popracować...ale mi się nie chce.... |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Hellou
![]() W sobotę po robocie pojechałam do koleżanki, poszłyśmy do jakiegoś klubu na Mazowieckiej i szalałyśmy tak na parkiecie, że się z powrotem do mieszkania dowlekłyśmy na 6 rano Cudowny weekend ![]() Może jakoś przetrwam ten nadchodzący paskudny dzień ![]() (moja "ulubiona" współpracownica z urlopu wraca )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-02 o 13:25 |
|
|
|
#4226 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Filmy, na których "coś się dzieje" też lubię, żeby nie było ![]() Cytat:
A przecież tyle fajnych filmów na świecie
|
|
|
|
|
#4227 | ||||||
|
Panaroja
|
snad gluta , antybiotyku i zdechłości po gościach ale nie kaca
![]() Cytat:
![]() 2.odpisałam Cytat:
Cytat:
2.aaaa no tak , wszak miasto stołeczne i te rzeczy , prawda 3.dopiero jak mi się samoistnie przetarły dziury w lewisach dziurawe fabrycznie były od cholery drogie . A kupiłam se raz lewisy prawdziwe , to myślałam że będą nie do zdarcia , no bo marka , legenda itp , a tu po bodaj dwóch latach się poprzecierały ![]() 1. 2.ja też Cytat:
?Cytat:
Cytat:
przeczytałam fryty z piernika
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4228 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A nie byłabyś skłonna w ramach dobrego uczynku...?
![]() (stara niechrzczona do dziś nam nie przelała wynagrodzeń )
|
#4229 | ||
|
Panaroja
|
dwa razy w tygodniu wybywam machać ciężarkami na zajęcia
![]() Cytat:
toż połowę jej wredoty i obrzydliwości dla mnie własnie imię Józia stanowiło , nie mogłabym uwierzyc że jest taka paskudna nak jest .gdyby miała na imię Josie Ale to t samo co jakas kobita z Puchatkiem zrobiła - przerobiła go na Fredzię Phi-Phi , tyle że ładne parę lat temu to było , ale i tak był skandal ![]() Cytat:
![]() ![]() Margot - dziś nie mam ochoty ![]() ide kaszleć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4230 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No wiem, wiem, trzeba mieć morderczy nastrój
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Redzi by się mógł spodobać
Uwolnić się chcę od złego odcienia, 31. 

eeech. 
Tarta brzmi znacznie lepiej 

A P. obraził się kiedyś w barze w Dźwirzynie (w LO byliśmy), gdy chciał piwo kupić - poszedł po dowód, wrócił, pokazał i wyszedł

Znaaam to
I w razie czego pozbądź się też przypadkowych świadków 

toż połowę jej wredoty i obrzydliwości dla mnie własnie imię Józia stanowiło , nie mogłabym uwierzyc że jest taka paskudna nak jest .gdyby miała na imię Josie