|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
Cytat:
wzruszyłam się ![]() bez kitu wysyłam ci tort (miałam makaronowy <3 ) Cytat:
|
||
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Ilcia, jesteś ogromnie przewrażliwiona. Tu nie chodzi o 'opinię', tylko o ignorancję. Mówić należy o uwarunkowaniach kulturowych i pozycji kobiety w tamtejszej kulturze (tak, wbrew opinii wielu 'mądrych' ludzi, to właśnie to jest gender), a nie o tym, że Arabowie wyrabiają sobie zdanie o kobietach przez te rozwiązłe
podchodzisz do problemu od dziwacznej strony i już, w dodatku szerząc teorie, które są godne niejednego mizogina.
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=Gv9yJK5g_wc Karolina Baszak - Vichy Teint Ideal - test + rozdanie
https://www.youtube.com/watch?v=2KVnBMKJWd0 KaraKorolla - sukienki z Newdress.com https://www.youtube.com/watch?v=IBWv30byRWc Nisiax - prądy d'Arsonwala
|
#2794 | |
|
Koteł
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
http://youtu.be/2KVnBMKJWd0
Kurcze zastanawiam się co jest z tą dziewczyną że wygląda zle. No przecież ładna twarz, zadbana. Może to kolor włosów? Mega opalenizna i blond. Nie wiem... coś sprawia że kiepsko wygląda. Jak myślicie? |
|
|
|
#2796 | |
|
profesor nadzwyczajny
|
Cytat:
Wygląda jak dziewczyny z 'Geordie Shore'
Edytowane przez Enpleurs Czas edycji: 2015-03-03 o 11:54 |
|
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyjęlaś mi to z ust. Jednak ja bym dodala że to jest delikatniejsza wersja. Ogolnie jednak ona mi się podoba.
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam gigantyczne zaległości. Depresji Bogusi nie dałam rady zdzierżyć, ale plamy na policzkach widziałam. Widziałam też paznokcie w denku
nie wiem co autor miał na mysli
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dość odważnie, że poruszyła ten temat i nie bała się tak publicznie o tym opowiadać.
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, lubię filmy Nissiax83 - może nie te o diecie (ja nie lubię filmów okołożarciowych), ale kosmetycznie są bardzo rzetelne i w sumie chyba wyczerpujące temat (? zna się ktoś?).
Chyba jedyna vlogerka, którą mam w subach. Lubiłam też RLM, ale faktycznie weszła na ton jakiś agitująco-sekciarski. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- a ja się pytam, czy jest coś, czego B jeszcze nie miała/nie przeżyła/nie wie lepiej, niż reszta świata (w domyśle: "kmioty!")
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby nowa moda na YT?
kolejny food book
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2803 |
|
Dossisława I
|
Jak się nzaywa blog FDAC?
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
kolejna weganka... jakaś nowa moda chyba
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziewczyny, czy mogłybyście zrobic print screena tej funkcji przyspieszania filmiku na yt? szukam tego i nie mam tam nic oprócz jakości i pełnego ekranu, szukałam tego już u równych osób na ich fimikach
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
Przeraził mnie kolor tego podkładu, oczy mi się podobają, usta niekoniecznie
Makijaż Trzebiatowskiej http://e5.pudelek.pl/ac9ed1e189bf3be...0f009053e9.jpg |
|
|
|
#2809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
tez tego nie mam w firefoxie, ale w chromie juz tak, zalezy od przeglądarki.
|
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie Jenner Bronze Glam With HUGE Lips & Lashes: http://youtu.be/EPBHODZAr7Y
Chloe z fajnym makijażem. Sorki powtorzylam.
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Ja znowu w temacie szusz. Pisałam wcześniej, że do mnie nie przemawia i jej nie kupuję. Ostatnie filmiki tylko mnie jeszcze w tym utwierdziły. Dziewczyny w komentarzach na YT zachwycają się jej stylem, zmianą, że jest bardzo otwarta itp. Któraś z Was pisała w zamkniętym już wątku, że to ubrania noszą Weronikę. Ja się z tym zgadzam, bo te ubrania są wszystkie kupione pod wpływem Alex z HRH Collection. Czy któraś z Was dziewczyny ją ogląda oprócz mnie?
Coraz bardziej mnie to razi w oczy, a po zastanowieniu stwierdzam, że jest masa rzeczy, które od niej skopiowała. Ja rozumiem, że można się na kimś wzorować, kogoś uwielbiać, ale szusz moim zdaniem buduje swój internetowy wizerunek na kopiowaniu stylu Alex. Większość pisze, (w tym nissiax83 pod jednym z jej filmików), że przeszła ogromną przemianę. Że jej vlogi są takie szczere i otwarte i porusza kontrowersyjne tematy. Weronika zaczęła nagrywać takie vlogi jakoś w tym samym czasie co Alex. Kto ogląda Alex wie, że we vlogach lubi powiedzieć prawdę i nie boi się być niepoprawna. Przykłady: - szusz w starym mieszkaniu miała komodę wypełnioną butami, Alex również - szal LV, zdaje się, że identyczny ma Alex, na pewno szary - torebka chanel, Alex ma kilka - puder Chanel, Alex ma czarne opakowanie (szusz on nie służy, o czym sama mówiła, ale ładnie wygląda i dlatego go kupiła. Nie, kupiła go, bo ma Alex) - spodnie skórzane Zara, Alex ma identyczne - sweter z Zary, identyczny ma Alex i bardzo często zakładała sweter, spodnie skórzane i kurtkę, podobnie jak szusz - kurtka All Saints, Alex ma również z tej samej firmy - kamera z rybim okiem, szusz kupiła identyczną, tylko inny kolor - styl ubierania. Wystarczy przejrzeć instagram. W ostatnim vlogu szusz założyła czarną bluzkę, spodnie, szal LV, kurtkę All Saints - styl Alex. - zdjęcia myszki, laptopa, szminki na insta - podobne już dawno zamieszcza Alex - szusz ostatnio nosi czarne bluzki, lekkie oko i mocniejsze usta, czyli jak Alex, która jest zafascynowana obecnie latami 90tymi - Alex ciągle powtarza, że nie kupuje rzeczy na okazje, tylko je ze sobą miksuje i chodzi w tym samym ciągle. Co ostatnio prawie to samo powiedziała szusz we vlogu, jak siedziała i się malowała. - poszczególne elementy z szafy, np bluzki w paski. - jasny kolor na paznokciach z Astor, Alex ostatnio albo nosi ciemne, czarne, albo właśnie jasne, miętowe. Szusz była wierna czerwieni, ale już chyba nie jest. - sportowe buty do niesportowej stylizacji - konturówka P2, by mieć większe usta, Alex ma robione - i najbardziej charakterystyczne dla Alex zarzucanie kurtki na ramiona, tak pozuje, tak nagrywa, tak chodzi. Szusz od jakiegoś czasu też tak zaczęła postępować ze skórą z All Saints, czy innymi nakryciami wierzchnimi. - długie czarne kozaki prawie do uda, Alex też ma - Alex we vlogach mówiła, że bardzo dziwnie wygląda w tym rybim oku, jakby miała szerokie ramiona i twarz. Dokładnie to samo powiedziała u siebie szusz, co chwila przerywała i mówiła, ojej, jak ja wyglądam tutaj szeroko i dziwnie. Trzeba oglądać je obie, żeby wychwycić to podobieństwo. I ja rozumiem inspirację, ale nie słyszałam, żeby szusz mówiła, że jest zafascynowana HRH Collection, jej stylem i najchętniej mogłaby przygarnąć jej szafę. Alex ostatnio przefarbowała się na dosłownie biały kolor i otwarcie powiedziała, że jest zafascynowana dziewczynami z Norwegii, ich cerami i dąży do tego u siebie. Ale otwarcie to przyznała. A szusz po prostu ją kopiuje i na tym buduje swój wizerunek i popularność. Wszyscy piszą, jaki ma fantastyczny styl, a ja uważam, że to nie jest jej styl. Pamiętam ją ze starych czasów, kupowała basicowe bluzki, zakładała kurtkę na sweter i na to kurtkę, ostry przesadzony makijaż i krótkie włosy. Ludzie się zmieniają z wyglądu, ja wiem, ale w przypadku szusz śmiem twierdzić, że zgapia od tej dziewczyny prawie wszystko. Może chce być jak ona, nie wiem. A ludzie myślą, że szusz na bieżąco śledzi trendy. Czekam, aż kupi creepersy od Stelli :P chociaż buty z podobną podeszwą zamówiła w Choies i zacznie nosić spodnie stylizowane na lata 90te, bo to teraz robi Alex. Wkurza mnie to i nie zazdroszczę szusz tych rzeczy. Tylko wkurza mnie, że nie jest sobą, jest nieprawdziwa, a pozuje na stylową dziewczynę. |
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu ta Twoja Alex nie jest aż tak oryginalna, jak Tobie się wydaje? Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2015-03-03 o 14:09 |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyspieszenie.jpg |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Połowę mogłabym dopasować do siebie, a owej Alex nie znałam wcześniej. Dla świętego spokoju weszłam na insta obu dziewczyn i Susz faktycznie niektóre zdjęcia ma podobne, ale bez przesady. Może po prostu lubi Alex i kupuje rzeczy które jej się podobają i nie ma w tym nic złego czy dziwnego - wszak wiele z nas zainspirowanych vlogerkami coś kupuje, czy maluje sie na ich wzór. Szusz się inspiruje, zmienia i póki wychodzi jej to na dobre, to będę jej kibicować. Przecież to normalne, że ludzie się zmieniają pod wpływem innych.
|
|
#2816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że Ci się chce, że masz taką potrzebę, że to dostrzagasz... |
|
|
|
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny.. nie wiem czy śledzicie Natalie Siwiec ale zobaczylam właśnie nową jej fotę i załamałam rece.
https://instagram.com/p/zxEKnvwgdP/ Pomijam stroj i cały motyw sesji ale czy Wam nie wydaje się, że ona tu wygląda tak chudo że aż jak chora?
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
To nie jest moja Alex
Oglądasz ją? Widziałaś zdjęcia, nie widzisz podobieństwa? Czy po prostu wyśmiewasz, bo uważasz za bezsensowne ot tak? Jeżeli chodzi o ubrania to tak można też stwierdzić, że połowa ludzi to robi. Nigdzie nie napisałam, że Alex jest oryginalna Ale wiem, że szusz ją ogląda, bo oglądam je obie i ja widzę kopiowanie Przeszkloną komodę na buty widziałam tylko u szusz.---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() także podejrzewam, że cała jest wysmuklona w PS, chyba że jej aparat ma funkcje odejmowania kilogramów - Laurka będzie następna w kolejce do kupna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

podchodzisz do problemu od dziwacznej strony i już, w dodatku szerząc teorie, które są godne niejednego mizogina.

zupa z groszku z płatkami śniadaniowymi? 

nie wiem co autor miał na mysli
Dość odważnie, że poruszyła ten temat i nie bała się tak publicznie o tym opowiadać.

nie ma przyspieszania filmików Bogusi!