|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() Tragedia, bo dziecku dali spróbować pizzę
|
||
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ano,autorka posty jest znawczynią diety dzieci.Nawet od czasu do czasu dawanie pizzy dziecku to błąd.
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Konto usunięte
|
OZM wersja pro
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50504129]OZM wersja pro
[/QUOTE]Mamusia pępowiny nie obcieła.
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
nie zartuje. masz bardzo stare i nie prawdziwe infomracje
|
|
|
|
#3817 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja tu wklejałam wypowiedzi pediatrów i pracowników GIS-u. Też mają nieprawdziwe i stare informacje?
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50505887]Ale ja tu wklejałam wypowiedzi pediatrów i pracowników GIS-u. Też mają nieprawdziwe i stare informacje?[/QUOTE]
Tak. Pamietam jak x lat temu napisalam ze nie trzymam diety przy kp o matko jakie oburzenie wywolalam. Nikt wam nie kaze dawac dzieciom grzybow. |
|
|
|
#3819 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3820 |
|
wańka wstańka
|
Abstrahując od tematu nieszczesnych grzybów. Na wiele kwestie nie ma jednoznacznych odpowiedzi, a i wskazówki co do odżywiania dzieci są różne.
Podejście czarno białe do niczego dobrego nie prowadzi. A polskie matki z ozm w tym dogmatyzmie są mistrzyniami.
|
|
#3821 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Kobieta włożyła na ślub taki strój, który jej odpowiadał i który uznała za ładny, twarzowy itp. De gustibus non disputandum est.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50505887]Ale ja tu wklejałam wypowiedzi pediatrów i pracowników GIS-u. Też mają nieprawdziwe i stare informacje?[/QUOTE]
Cytowałaś po cytowaniu z natemat, to nie jest naukowe źródło ![]() Nie powiedzieli tam nic odkrywczego, poza tym, że grzyb nie składa się z substancji prostych i grzybiarz może się pomylić i zebrać trujaka :P Mnie akurat temat zaciekawił, chociaż to wstrętny offtop Edytowane przez ysabela Czas edycji: 2015-03-03 o 20:08 |
|
|
|
#3823 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#3824 |
|
Konto usunięte
|
małym dzieciom grzybów nie daje się. Ma to coś wspólnego z masą ciała. Po tej samej ilości spożytej trucizny dorosły trochę się rozchoruje a maluch zapadnie w śpiączkę. Parę lat temu była sprawa kilkulatka/ki który miał przeszczep wątroby po zatruciu grzybami. Nie pamiętam czy przeżył/a.
|
|
|
|
#3825 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Cytat:
?
|
|
|
#3826 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, oye nie przegadacie, ona wie lepiej, ona wie więcej, ona jest najmadrzejsza, ona mieszka w hameryce, a my jesteśmy zacofane polaczki, sto lat za murzynami, nic nie wiemy i na niczym się nie znamy. Dejta se spokój.
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#3827 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3828 |
|
damn good coffee
|
Ale pogrubione nie było o grzybach.
http://sjp.pwn.pl/sjp/abstrahowac;2548648.html |
|
|
|
#3829 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny, błagam, już przestańcie o tych grzybach bo sama zaczynam nienawidzić grzybów.
Jeśli ktoś karmi swoje dziecko grzybami-jego wybór, jego sprawa, jego dziecko. Po co robić grzyboburzę?
|
|
|
#3830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszędzie indziej znajdowałam podobne wypowiedzi albo wręcz takie same (lekarzy i GISu), na Natemat były po prostu zebrane do kupy. Raz, że łatwo o pomyłkę, dwa, że to wcale nie takie zdrowe dla dziecka. |
|
|
|
|
#3831 |
|
Konto usunięte
|
Mam kolezanke, ktora co prawda dzieci nie ma, ale swira na ich punkcie juz tak
![]() Dzis cos tam zaczela opowiadac cos tam o swojej kuzynce czy innej tam bratanicy (znowu, obce dziecko a wiem o nim kiedy zaczelo chodzic, co lubi jesli itp) i w koncu z innymi kolezankami zaczely ogladac dzieci w google. I sie jaraja, ale dzidzia slodki, ale fajniusi, tu tu tu, ale bym tulila W koncu ta kolezanka spytala sie mnie czy mi sie te dzieci podobaja, przeca takie slodkie Ze swoje wielbic bede, ale obce to mnie niezbyt obchodza Na to kolezanka ze przeciez nie ma nic slodszego od malago dziecka, ze jak moga mi sie nie podobac i ze jestem bez uczuc Cale szczescie ze skonczyla sie przerwa....
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2015-03-04 o 18:13 |
|
|
|
#3832 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Znam wiele rzeczy słodszych od bobasow. Mnie niemowlaka nie wprawiają w zachwyt. Jak widzę to moja pierwsza myśl jest "jak dobrze ze to nie moje"
|
#3833 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Mnie jakoś też nie wprawiają w ekstazę. Niemowlę jak niemowlę: dwie ręce, dwie nogi, głowa i reszta. Nie ekscytują mnie newsy o ząbkowaniach, kupkach, czkawkach, uśmiechach itp. Kompletnie nie posiadam instynktu macierzyńskiego. I wcale się nie uważam za kogoś pozbawionego uczuć. Strasznie mnie nudzą opowieści dzieciatych znajomych o genialności ich dzieci tam, gdzie żadnego geniuszu poza normalnym rozwojem nie dostrzegam. Staram się w miarę mozliwości unikać takich rozmów i po prostu czasem wychodzę z pomieszczenia, gdzie taka rozmowa jest toczona. Po co mam robić przykrość komuś swoimi uwagami lub brakiem należnego entuzjazmu?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-03-04 o 19:01 |
|
|
|
#3835 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
Koleżanka nie słyszała o czekoladzie?
|
|
|
|
|
#3836 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie w pracy "rajcują" tylko te chore- w sensie, że takie biedne, smutne i cierpiące
Jak jakiś lata radośnie po korytarzu to mam ochotę odstawić go w kąt razem z bezmyślnym rodzicem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ale bez szału jednak. Żeby się jakoś bardzo ekscytować to nie. Za to własne dziecko uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam
|
|
#3838 |
|
O RLY?
|
Koleżanka zmieniła sobie nazwę profilu na facebooku z Anna Iksińska na Mamusia Marysi Iksińskiej.
|
|
#3839 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3840 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Zabrzmiał twój post jakby dawała dziecku pizze na obiad/obiad codziennie. 

Haters Gonna Hate