![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
marzec kolorówka perfumy
WITAM
Moje przedmioty na wymianę: -podkład revlon colorstay cera normalna/sucha 110 ivory (zużycie ok 1/5) -podkład bourjois healthy mix 51 -podkład bourjois flower perfection 51, użyty 2 razy -baza pod makijaż perfecting face primer od oriflame (użyta ze 3 razy) -baza silikonowa ingrid (użyta raz) -baza silikonowa wibo (użyta raz) -puder sypki transparentny kobo (użyty kilka razy) -kulki rozświetlające kobo (użyte raz) -puder prasowany sensique 01 (używany) -biały puder prasowany stargazer (użyty parę razy) -zestaw do brwi essence (użyty raz) -kredka do brwi brązowa (nie pamiętam jakiej fimy, napisy sie starły) -kredka do ust czerwona wine miss sporty -zielony korektor (użyty raz) -pędzel do pudru oriflame -pędzel do podkładu loreal -paletki cieni do powiek, m.in. zara wibo -paletka do makijażu zawierająca 12 cieni, róże, kredkę do ust, kredkę do oczu, maskarę, różową pomadkę, użyłam tylko niektórych cieni -lakier niebieski z wibo i zielony rimmel -fioletowy śliwkowy lakier wow golden rose nowy -krem do rąk fruit cocktail oriflame, podkład pharmaceris matujący ivory, krem pharmaceris matująco-normalizujący, resztki w opakowaniach, pewnie po terminie, do wypróbowania (gratis do wymiany) -próbki widoczne na zdjęciu, gratis do wymiany -pachnąca mgiełka do ciała morela i masło shea z avon, użyta ok 1/5 -balsam do ciała morela i masło shea z avon, nieużywany -krem nature secrets dla skóry wrażliwej z Oriflame, została połowa -balsam do ciała nawilżający Fa Acai Berry, nowy -woda toaletowa Oriflame Air, psiknięta raz -odżywka do włosów farbowanych Oriflame nature secrets sunflower blueberry, użyta ok 1/3 -odżywka w sprayu Isana z jedwabiem, użyta ok 1/3 -szampon schauma do farbowanych, użyty dwa razy -Oriflame balsam chroniący włosy przed wysoką temperaturą, zużyty ok 1/5 -szminka Kobo color trends 309 vibrant orange, użyta dwa razy odlewki: -maska do włosów z peelingiem Planeta Organica -mydło cedrowe Bania Agafii -maska Seri nawilżająca z miodem i migdałami -Kallos maska bananowa WISHLIST: -róż bourjois 41 -pędzle: do różu, brwi, cieni jakiekolwiek, pędzle Hakuro wszelakie -krem nawilżający na naczynka -zielona baza pod makijaż, np. mariza, loreal Edytowane przez dawndesu Czas edycji: 2015-06-09 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: marzec kolorówka perfumy
Coś u mnie za podkłąd Revlon?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bardzo chętnie się wymienię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
woda toaletowa intimissimi innocente? odpisz proszę w moim wątku kosmetycznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- podkłąd Revlon -puder sypki transparentny kobo -zestaw do brwi essence odlewki: bourjois healthy mix 51 maski kallos bananowej
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za odlewskę kallosa bananowego i wodę intimissimi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Pierre rene jest zolty, nie ma w nim rozowych tonow. Jest bardzo pdobny do revlona cs 150 ale moim zdaniem nie robi az takiej maski, kolorem sa praktycznie identyczne bo cs 150 to idealny kolor dla mnie. Zalezaloby mi na calym healthy mix, wiec powiedz czy widzialabys wymiane za calosc opakowania
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie podoba mi sie kilka kosmetykow zajrzyj do mojego watku
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
ja też chętnie się wymienię na puder Bourjois, ale muszę wiedzieć ile masz tej wody, bo nie napisałaś w wątku,
a już szczytem chciejstwa to by było jak byś wstawiła zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
aktualizacja, zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
to w takim razie wymianka wody na burżuja już zaklepana
![]() Napisz mi proszę, czy jest jakaś szansa na puder prasowany Oriflame w zamian za moją 3 min. odżywkę Aussie i próbki Oeparol? Tych próbek mam więcej niż jest w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Tak, mi chodzi o ten mozaikowy brązujący puder prasowany Oriflame.
Mogłabym oddać za niego odżywkę 3 miniutową Aussie i wszystkie próbki Oeparol ze zdjęcia + mam jeszcze próbkę kremu do twarzy z serii czerwonej (nie ma na zdjęciu, na zdjęciu jest tylko pod oczy). No i w ogóle tych próbek mogę ci włożyć kilka więcej (ale nie będę miała więcej pod oczy z serii niebieskiej, mam tylko jedną sztukę). Mogę ci włożyć gratis na wypróbowanie końcówkę używanego czarnego tuszu Max factor 2000 kalorie. Na pewno jest po terminie, ale można sobie sprawdzić, czy pasuje szczoteczka itp... Mam też jakieś próbki zapachów, ale nie widzę, żebyś szukała. Mogę też wrzucić końcóweczkę kremu Bioderma Atoderm Nutritive na wypróbowanie. Nie chcę, żebyś była stratna ![]() Napisz jak byś to widziała, ja i tak dziś nie dam rady nic wysłać, bo po 9:00 wybywam na cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Potwierdzam wymianę mojego pudru Bourjois bez puszka, odżywki 3 min. Aussie, końcóweczki kremu Atoderm Nutritive i próbek Oeparol ze zdjęcia na twoją wodę Intimissimi i puder brązujący Oriflame.
Żeby ten mój Burżuj do ciebie dotarł bez wysypania muszę niestety zakleić siteczko taśmą klejącą, o czym od razu uprzedzam. Odżywka Aussie tez będzie zaklejona taśmą, bo ona ma otwarcie jak w ketchupach, na wszekli wypadek muszę to zabezpieczyć. Wysyłka nie musi być priorytetem, po co przepłacać - list polecony ekonomiczny lub paczka ekonomiczna. Jestem z okolic Warszawy - z Mińska Mazowieckiego, ale w Wawie bywam sporadycznie, a nawet jak jestem, to w związku z pracą, z klientami, więc nie bardzo miałabym jak się wymienić osobiście. ![]() Na razie nikt mnie na wizażu nie oszukał, więc nie będę czekać aż twoja przesyłka do mnie dotrze. Postaram siw wysłać jutro, ale jak mi się sprawa przeciągnie, to może być kłopot, więc mogę obiecać, że najpóźniej w poniedziałek. Jeśli to ci pasuje, to zapraszam na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej, jestem zainteresowana MP3
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cicaplast to próbka, także to raczej ja musiałabym coś dołożyć
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- żeby to wycenić to musiałabym znać firmę i stopień zużycia mp3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no to może ten korektor inglot za niego?
jaki ma kolor? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
te żele negocjuje
![]() może coś innego? jestem otwarta na propozycje i zależy mi na mp3 ![]() mam korektory pod oczy w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok, może być krem pod oczy Eucerin Hyaluron filler 7/15ml
MP3 jest nowe w opakowaniu, tak? jeśli tak i zgadzasz się na wysyłkę jako pierwsza to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- czyli MP3 Watson 3400-17 z 4GB pamięci, zupełnie nowy, nieodpakowany ZA - EUCERIN Hyaluron filler krem pod oczy 7/15ml - AVENE Antirougeurs Calm maseczka do skóry naczynkowej 5ml NOWA - AVENE Antirougeurs krem do skóry naczynkowej 5ml NOWY - LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Fluider krem do skóry wrażliwej 2ml NOWY zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Welcome to Jamrock
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie wiem. Ja mam bardzo długie włosy, także jedna duża garść maski starcza mi na raz. Przynajmniej 200-250ml albo więcej, a może coś dobierzesz za całą maskę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za Miss O i odlewkę Kallosa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za woda toaletowa Oriflame Air lub woda toaletowa Oriflame Miss O?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Cos za
Balsam Avon morela Balsam fa acai Miss O Odlewka kallosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Postaram się w tygodniu sprawdzić w drogerii pudry i poczytać opinie i wtedy dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.