Scent Bar LV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-06, 13:03   #4501
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

wirus najprawdopodobniej zakładaj maseczkę czy chustkę na oblicze jak do dida podchodzisz coby nie zarazić

a to nie dziala rak ze karmiony piersia did sie od matki nie zarazi?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Mnie tera gardło napieprza ale takie bóle, łzy, gorączkę i pragnienie rzygania miałam przy tfu tfu tfu anginie. Ale jako rzecze Parabel może być wirus przecie. Do lekarza?
dzis nie dam rady jak nie przejdzie to w pn ide..

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

nie wiem czemu taki obuw mi sie wydaje ze jest meski?

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Gryx, jak pieseł?
A w ogóle to

TŻ miał takie objawy. Po drugim antybiotyku, który nie zadziałał, zrobili mu w końcu wymaz na posiew i wyszło, że to nie angina, tylko na gardło (a potem na drogi moczowe) wlazła mu bakteria influenza coś tam
Słowem - proponuję do lekarza. I może jednak posiew, żeby Cię nie szpikować antybiotykami. W ogóle karmiąca może antybiotyki?

no wlasnie na wszystkich niemal lekach pisza ze nie wolno przy karmieniu, ale w szpitalu lekarz mi powiedzial ze nie wolno tylko psychotropów, niektorych antybiotyków i to nie tych powszechnie stosowanych i czegos tam jeszcze...

w sumie w szpitalu sie karmi po morfinie, ketonalu i po antybiotykach tez ..w sumie to nie wiem jak ro jest naprawde
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 13:09   #4502
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
w sumie w szpitalu sie karmi po morfinie, ketonalu i po antybiotykach tez ..w sumie to nie wiem jak ro jest naprawde
Polly, co prawda pojęcia nie mam, jak z karmieniem, ale w życiu nie zapomnę jak mi w szpitalu n diabetologii dawali gotowana marchewkę do każdego obiadu

A propos lekarzy to osiągnęłam niejaki sukces - udało mi się zapisać na wizytę na maj.....
Stary 2015-03-06, 13:30   #4503
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
w szpitalu jechałam na pyralginie forte, a tydzień po porodzie dostałam dużą dawkę amoksycyliny. ale miałam takie zakażenie, że nie dało się bez.
lekarz decyduje i dobiera prochy

na ulotkach są takie informacje:
"Poinformuj lekarza (....) Gdy jesteś w ciąży lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Brak dobrze kontrolowanych badań potwierdzających bezpieczeństwo stosowania amoksycyliny u kobiet w ciąży. Amoksycylina przenika przez łożysko. Nie stwierdzono szkodliwego działania leku na płód, ale amoksycylina może być stosowana u kobiet w ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności. Amoksycylina przenika do mleka matki, dlatego można ją stosować u kobiet karmiących piersią jedynie w razie zdecydowanej konieczności."

Pyralgina zalecona przez lekarza w szpitalu...
Poinformuj lekarza:
(...) Jeśli jesteś lub przypuszczasz , że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie stosować w okresie ciąży i karmienia piersią.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

właśnie dzwoniła kumpela, że ma dla mnie zlecenie wykończenia firanki szydełkiem od jakiejś znajomej. nie mam pojęcia jak to wycenić
nie ma wzoru, a jakieś pomysły, na razie nawet nie wiem jakiej wielkości to ma być
Stary 2015-03-06, 13:32   #4504
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
fajny
mnie się ten spodobał i ten
Przypomniałam sobie ze nie mam butów na wiosnę
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Piesek ma się dobrze (o ile zwierzę może czuć się dobrze w takiej sytuacji) - widać, że stary jest - pyszczek siwy, oczy zamglone (mam wrażenie, że on prawie nie widzi), łapki krzywe z długimi pazurami... poradzono mi, żeby zadzwonić do lokalnego Centrum Zarządzania Kryzysowego - podobno powinni pomóc...
no to dalej

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 13:34   #4505
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Rozumiem, że są perfumy w wersji unisex, ale żeby i buty...?
Stary 2015-03-06, 14:24   #4506
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Piesek ma się dobrze (o ile zwierzę może czuć się dobrze w takiej sytuacji) - widać, że stary jest - pyszczek siwy, oczy zamglone (mam wrażenie, że on prawie nie widzi), łapki krzywe z długimi pazurami... poradzono mi, żeby zadzwonić do lokalnego Centrum Zarządzania Kryzysowego - podobno powinni pomóc...
Biedaczysko
Zadzwoń, może będa mogli jakoś pomoc....co szkodzi sprobować...a może psisko będzie mogło zostać u Was na starość...?
Jeśli jednak nie ( rozumiem, ze czasem sie nie da/nie mozna bo coś tam ), to warto sprobować poszukać jakiegoś miejsca, domu tymczasowego....może ktoś z sąsiadow by przygarnąl....

Bylam dziś w Kauflandzie i nie kupilam nic wlosowego ( bo tam nie ma fajnych rzeczy ), ale kupilam woka w promocji, za 19,90 , super jest i byłam w Biedrze obejrzec ich promocyjne patelnie, ale za male , moglyby ciut większe być...i w sumie nie wzięlam, teraz żałuję...jak będa wprzyszłym tygodniu to jednak wezmę...kolory fajne
Na pocieszenie kupiłam sobie dwa Garniery avokadowe , odżywki po 5,5 - tanaiej niż w Ross w promocji
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:16   #4507
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Biedaczysko
Zadzwoń, może będa mogli jakoś pomoc....co szkodzi sprobować...a może psisko będzie mogło zostać u Was na starość...?
Jeśli jednak nie ( rozumiem, ze czasem sie nie da/nie mozna bo coś tam ), to warto sprobować poszukać jakiegoś miejsca, domu tymczasowego....może ktoś z sąsiadow by przygarnąl....
Za szybko się to wszystko stało, może trzeba było poczekać jeszcze... przyjechali i zabrali psiaka do schroniska... ja wiem, że sam świata nie zbawię, ale zawsze to jakaś porażka jest
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:37   #4508
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Za szybko się to wszystko stało, może trzeba było poczekać jeszcze... przyjechali i zabrali psiaka do schroniska... ja wiem, że sam świata nie zbawię, ale zawsze to jakaś porażka jest

No wiesz...to nie takie proste...co by to dalo? Co reszta domowników na to? Rozważaliście ze pies mogłby zostać na stalę? Zawsze mozecie go zabrac z tego schroniska jeśli byście sie zdecydowali...a jak by został u Was dlużej, pzrywiazał by się, a okazaloby się,że nie może zostać, to dopiero byłaby dla niego tragedia...
A i życiena ulicy dla pólślepego staruszka, to coś strasznego...ja wiem,ze schronisko to okropne miejsce, ale przynajmniej pelna miska, sucho , miejsce do spania, woda i ciepło....a moze akurat w tym nie jest tak żle....
Stary 2015-03-06, 15:46   #4509
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w przelocie - znad niedoczasu i nadciągania choroby.

Oooo naszasz jazzówki? Zazdroszczę wszystkim kobietom, które wyglądają w tym świetnie. Dandysowy stajl Sama niestety wyglądam jakbym urwała się z sierocińca z początków XX wieku

late

Gryx Zrobiłeś dobry uczynek
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 15:56   #4510
gryx82
BAN stały

Cytat:

No wiesz...to nie takie proste...co by to dalo? Co reszta domowników na to? Rozważaliście ze pies mogłby zostać na stalę?
Taka opcja nie wchodziła w grę niestety
Cytat:
Zawsze mozecie go zabrac z tego schroniska jeśli byście sie zdecydowali...a jak by został u Was dlużej, pzrywiazał by się, a okazaloby się,że nie może zostać, to dopiero byłaby dla niego tragedia...
No właśnie tego się obawiałem - człowiek bardzo szybko przywiązuje się do zwierzaków, a później ot tak oddać? Nie wyobrażam sobie... poza tym stare, ślepe psy bez zębów nie są "chodliwym towarem"
Cytat:
A i życiena ulicy dla pólślepego staruszka, to coś strasznego...ja wiem,ze schronisko to okropne miejsce, ale przynajmniej pelna miska, sucho , miejsce do spania, woda i ciepło....a moze akurat w tym nie jest tak żle....
Cały czas tak się pocieszam... on by nie dożył końca tego tygodnia, nie tutaj przy głównej ulicy...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Sama niestety wyglądam jakbym urwała się z sierocińca z początków XX wieku

Cytat:
Gryx Zrobiłeś dobry uczynek
No niby tak, ale nie powiem, żebym się cieszył.
Stary 2015-03-06, 19:18   #4511
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja Cię rozumiem bardzo dobrze zrobiłeś
w razie czego wywieś kilka ogłoszeń, może jednak ktoś go będzie szukał

dobry baru

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Oooo naszasz jazzówki? Zazdroszczę wszystkim kobietom, które wyglądają w tym świetnie. Dandysowy stajl Sama niestety wyglądam jakbym urwała się z sierocińca z początków XX wieku

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Bylam dziś w Kauflandzie i nie kupilam nic wlosowego ( bo tam nie ma fajnych rzeczy ), ale kupilam woka w promocji, za 19,90 , super jest i byłam w Biedrze obejrzec ich promocyjne patelnie, ale za male , moglyby ciut większe być...i w sumie nie wzięlam, teraz żałuję...jak będa wprzyszłym tygodniu to jednak wezmę...kolory fajne
Na pocieszenie kupiłam sobie dwa Garniery avokadowe , odżywki po 5,5 - tanaiej niż w Ross w promocji
też ostatnio myślałam o woku , nigdy nie miałam, podobnie jak patelni grillowej, ostatnio macałam obie w tkejmaksie fajne były fogle tam fajne gadżety kuchenne mają

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A propos lekarzy to osiągnęłam niejaki sukces - udało mi się zapisać na wizytę na maj.....

ja zaczynam rehabilitację 23 III

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

Ano szkoda życia na takie zamartwianie się i czarne scenariusze, tylko jak z tym zerwać? Oczywiście to nie tak, że 24/7 siedzę pod kocem i na śmierć czekam, jednak u mnie to jak ze śniegową kulą - jedna wizja goni drugą i drobnostka jakaś urasta do rangi apokalipsy

Psychiatry mi trza, o!
mam to samo, najgorzej jak już zacznę myśleć, przed zaśnięciem, albo jeszcze gorzej po przebudzeniu, masakra, najchętniej zasnęłabym już na zawsze
dlatego staram się zrywać jak oparzona i wpadać w wir życiowy

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
i Powinieneś piać zawodowo. Nie pierwszy raz już to mówię!!!

Trzymam za pieska, ale w razie czego rozpytaj "na mieście" powieś ogłoszenie, bo myśmy z chuopinem i nietopszem też kiedyś przygarneli psa.Jak sie potem okazało, uprowadziliśmy go Także różnie bywa

pianie zawodowe mnie rozłożyło

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 19:27   #4512
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
sporo przekłamań było
oglądałam, strasznie sztuczne to było, blondi nie pasowała tam wcale

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

Cytat:

Jakiej ryby?
psztronk ososiowy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Przez Was oglądam hotele ale wyszło ze nie ma teraz gdzie jechać tylko Kanary, Maroko, gdzie już byliśmy, no i Egipt i Tunezja.... nie wiem czy tam chcę Poza tym jeszcze Cypr, Madera i wybrzeże hiszpańskie, ale tam nie jest tak ciepło jakby sie chciało
też wczoraj oglądałam z tym, że ja wiem gdzie chcę (choć i kanary w dobrej cenie były i kusiły) no ale niestety ani kasy, ani komu domu powierzyć więc póki co z wakacji nici

28.05.2010
Stary 2015-03-06, 19:31   #4513
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

pianie zawodowe mnie rozłożyło
śmiechy nr 1 ad dziewczynka z sierocińca - wiem że widzicie ten obrazek

śmiechy nr 2 ad pianie - to tylko dowodzi KTO zdecydowanie nie powinien się tym parać. pisaniem rzecz jasna i chodzi o mnie rzecz jasna.

Gratuluję rehabilitacji Boże co za świat, nigdy nie przypuszczałam, że będę komuś gratulować na tę modłę

Idę się porozciągać od tego kompa skamienieję

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-03-06 o 19:52
Stary 2015-03-06, 19:48   #4514
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Ale nie pamiętasz, czy mieli na szyldzie przekreśloną rolkę papieru?

Ale z tym roztrząsaniem to Ciebie rozumiem - mnie przytłacza i męczy nawet wybór wędliny w markecie
1. no mieli, nalepkę miałam na wysokości oczu jak na kibelku siedziałam, ale jednak to przyzwyczajenie przeca łowić nie będę

2.

Cytat:
Wychodzące , to jest duże ułatwienie...ale i strach jednak

wynegocjowałąm w domu,że na jesień przytulimy dwa nowe kociaki
Tylko warumek...jeden musi być rudy , bo moja mam tęskini za Rudkiem....ale to i tak dobrze, bo myślałam ze nie zgodzą się na żadnego więcej
1. my mamy dość daleko do drogi i to mało uczęszczanej, a i kociambry chyba się tam nie zapuszczają, ale strach jest zawsze

2. gratuluję i zazdroszczę

Cytat:
wiem ze roztrzasam, ale nie chce wydac 6 tysiakow i byc niezadowolona ,
z drugiej strony to roztrzasanie odbiera ni cała przyjemnosc z przyszłego wyjazdu
za z trzeciej i tak znajac siebie to niezaleznie od tego co wybiore to po przylocie stwierdze ze "'co za syf"

to ide na wakacje.pl. jesczze tam nie błam ,dzieki
i wysmarujesz negatywną opinię
nie no nie można się tak nastawiać, bo wychodzi na to, że najlepiej siedzieć w domu a chyba nie oto nam chodzi

i zdrówka życzę

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

śmiechy nr 2 ad pianie - to tylko dowodzi KTO zdecydowanie nie powinien się tym parać. pisaniem rzecz jasna i chodzi o mnie rzecz jasna.

Gratuluję rehabilitacji Boże co za świat, nigdy nie przypuszczałam, że będę komuś gratulować na tę modłę
1. jak dla mnie piszesz świetnie , a te literówki wprost uwielbiam
2. no ja nigdy nie sądziłam, że się będę cieszyć, że idę na takową

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2015-03-06 o 19:50
Stary 2015-03-06, 19:56   #4515
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. no mieli, nalepkę miałam na wysokości oczu jak na kibelku siedziałam, ale jednak to przyzwyczajenie przeca łowić nie będę
Ale to prawda, większość Polaków jednak nie walczy z własnym przyzwyczajeniem. Wszak to druga natura człowieka

No i znów spadam, wrócę nocą może

Czas edycji: 2015-03-06 o 19:57
Stary 2015-03-06, 20:35   #4516
Parabelka
Panaroja

Cytat:
ad lakierów to chodzi za mną ciemna butelkowa metaliczna zieleń, ktoś coś? W Douglasie nie mieli
kiedyś syfora miała swoje własne takie ale nie wiem czy jeszcze ma . poszukaj essie też . I przejrzyj szafy z polskimi lakierami w rossie - cuda bywają .
Cytat:
Dobrze robią na głowę?

1.tam też jest o takich co stale oczekują katastrofy
2.no to całe szczęście...
Cytat:
a to nie dziala rak ze karmiony piersia did sie od matki nie zarazi?

no wlasnie na wszystkich niemal lekach pisza ze nie wolno przy karmieniu, ale w szpitalu lekarz mi powiedzial ze nie wolno tylko psychotropów, niektorych antybiotyków i to nie tych powszechnie stosowanych i czegos tam jeszcze...

1.zanim matka wytworzy przeciwciała które przejdą do pokarmu , już zarazi dida wirusem wydalanym chuchaniem znaczy kropelkowo , bo namnażanie wirusa i zakażanie kropelkowe zaczyna się od razu , a produkcja przeciwciał dopiero po jakimś czasie jest efektywna i muszą też mieć czas coby do mleka przejść , potem did je musi zjeść , muszą przeleźć przez jelito do krwiobiegu ,a to trwa dużo dłużej niż zarażenie .
2.Przy paracetamolu można karmić , przy amoksycylinie można , przy penicylinie też , przy zinnacie też w zasadzie . W gruncie rzeczy można przy wszystkich lekach , które się też didom daje .
Cytat:

No wiesz...to nie takie proste...co by to dalo? Co reszta domowników na to? Rozważaliście ze pies mogłby zostać na stalę? Zawsze mozecie go zabrac z tego schroniska jeśli byście sie zdecydowali...a jak by został u Was dlużej, pzrywiazał by się, a okazaloby się,że nie może zostać, to dopiero byłaby dla niego tragedia...
inaczej czekałoby go rozjechanie albo strach , głodowanie i marznięcie na ulicy . Pewnie że najlepiej byłoby gdyby został przygarnięty , ale i tak dobrze , że będzie mieć dach nad głową i jedzonko . Gryksiu dobrze zrobiłeś
Cytat:
Taka opcja nie wchodziła w grę niestety

No właśnie tego się obawiałem - człowiek bardzo szybko przywiązuje się do zwierzaków, a później ot tak oddać? Nie wyobrażam sobie... poza tym stare, ślepe psy bez zębów nie są "chodliwym towarem"

Cały czas tak się pocieszam... on by nie dożył końca tego tygodnia, nie tutaj przy głównej ulicy...
no paczaj wyżej , zrobiłeś ile mogłeś w danych warunkach

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 20:53   #4517
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru !

Cytat:

ad lakierów to chodzi za mną ciemna butelkowa metaliczna zieleń, ktoś coś? W Douglasie nie mieli
Moje typy
Essie Dive bar
Vipera http://www.b-for-beautiful-nails.com...uochrom-2.html
golden rose with protein 352

Gryxu trzymam kciuki za pieska i pisz dla nas więcej
Jeszcze wibo mA ALE DZIADY ODPRYSKUJĄ NA MAXA...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-03-06 o 20:59
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 21:01   #4518
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Kolejna torebka do mnie leci, jestem szalona

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 21:35   #4519
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

poka poka

i w poniedziałek nie dam rady tłumik wciąż niepospawany

28.05.2010
Stary 2015-03-06, 22:20   #4520
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

https://www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk

avek

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

żółty - najmodniejszy kolor sezonu ściągnęli po mnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 22:50   #4521
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Wybraleś najlepszą z możliwych opcji w tej sytuacji . Bardzo dobrze zrobiłeś
Cytat:

1. my mamy dość daleko do drogi i to mało uczęszczanej, a i kociambry chyba się tam nie zapuszczają, ale strach jest zawsze

2. gratuluję i zazdroszczę

1. U mnie tez jest daleko, ale...nie da się nie bać,że coś się stanie...

2. Już sie nie moge doczekać

Cytat:

Stary 2015-03-06, 23:19   #4522
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A dzisiaj śniło mi się, że dostałam super nowoczesne krzesło-wózek (bo wyglądało podobnie do inwalidzkiego), które miało napęd i samo jeździło i - uwaga- nawet latało! Jakiś metr nad ziemią sobie latałam
możesz sobie kupić

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-06, 23:27   #4523
gryx82
BAN stały

Znad wielkiego kubka herbaty (suszy mnie - tylko po czym?)
Cytat:
jak ja Cię rozumiem bardzo dobrze zrobiłeś
w razie czego wywieś kilka ogłoszeń, może jednak ktoś go będzie szukał
Wiesz, co jest najdziwniejsze - ten pies ledwo chodził na tych swoich krótkich, wykrzywionych łapkach - to raczej nie jest typ zwierzaka, przy którym chwila nieuwagi, a on ucieka
Cytat:
mam to samo, najgorzej jak już zacznę myśleć

Cytat:
śmiechy nr 2 ad pianie - to tylko dowodzi KTO zdecydowanie nie powinien się tym parać. pisaniem rzecz jasna i chodzi o mnie rzecz jasna
Pfff! Ktoś tu chyba żartuje/kokietuje/swoich zdolności nie docenia
Cytat:

Dopóki Twoje zdjęcie z napisem "Tych gości nie obsługujemy" nie wisi na tablicy przy recepcji - jest dobrze
Cytat:
A lisów się nie obawiasz?
Cytat:
Ale to prawda, większość Polaków jednak nie walczy z własnym przyzwyczajeniem. Wszak to druga natura człowieka

Zupełnie, jak ci Rosjanie i Turcy w niemieckim klopie
Cytat:
1.tam też jest o takich co stale oczekują katastrofy
Rozumiem
Cytat:
inaczej czekałoby go rozjechanie albo strach , głodowanie i marznięcie na ulicy . Pewnie że najlepiej byłoby gdyby został przygarnięty , ale i tak dobrze , że będzie mieć dach nad głową i jedzonko . Gryksiu dobrze zrobiłeś

no paczaj wyżej , zrobiłeś ile mogłeś w danych warunkach
Wiem, wiem... ale co chwila zastanawiam się, jak go tam traktować będą, jak się odnajdzie wśród innych psów... mam płacz na czubku nosa (jak to się u nas mawia)
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Gryxu trzymam kciuki za pieska i pisz dla nas więcej
Nie zawstydzaj mnie
Cytat:
Przez moment pomyślałem, że mnie jakimś cudem na plotkowe nagle przeniosło
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Lata '90, my love
Cytat:
Wybraleś najlepszą z możliwych opcji w tej sytuacji . Bardzo dobrze zrobiłeś

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2015-03-06 o 23:28
Stary 2015-03-07, 00:01   #4524
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
avek

c'nie

Cytat:
2. Już sie nie moge doczekać
się nie dziwię ,
i z niepokojem obserwuję nowe kothy w okolicy, na szczęście same kocury
P. nie zniesie nowego

Cytat:
Wiesz, co jest najdziwniejsze - ten pies ledwo chodził na tych swoich krótkich, wykrzywionych łapkach - to raczej nie jest typ zwierzaka, przy którym chwila nieuwagi, a on ucieka

Rozumiem
Wiem, wiem... ale co chwila zastanawiam się, jak go tam traktować będą, jak się odnajdzie wśród innych psów... mam płacz na czubku nosa (jak to się u nas mawia)
przestań proszę
a w schronach (tych ok.) to staruszki oddzielają

Cytat:
Dopóki Twoje zdjęcie z napisem "Tych gości nie obsługujemy" nie wisi na tablicy przy recepcji - jest dobrze
A lisów się nie obawiasz?

lisy przychodzą od zawsze i jest ok.

jak myślicie czy curaproxy podrabiają ostatni trójpak był beznadziejny , wszystkie czy strasznie szybko się rozczapierzyły

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ----------

na tv puls Bez litości 2

28.05.2010
Stary 2015-03-07, 00:05   #4525
Redhaired Witch
Nindżopesz

Gryx, chcę wierzyć, że w obecnych czasach w schroniskach jest ok. Zrobiłeś co mogłeś

Macham znad Pięćdziesięciu groszy Greya. Hmm, czy tylko ja nie widziałam między bohaterami żadnej chemii? Ona jeszcze jak cie moge, chciałaby (bo gość ma samoloty i helikoptery) i boi się (bo taki z niego związkofob), a Grejowi kazali grać to grał. I to sadło masło, och nie, sześć plaśnięć biczykiem, straszliwa katorga!
Niech zgadnę, w trzeciej części wzięli ślub...?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 00:06   #4526
gryx82
BAN stały

Cytat:
a w schronach (tych ok.) to staruszki oddzielają
No tak też sobie próbuję przetłumaczyć, że przecież wiedzą, co mają robić ze zwierzakami
Cytat:
lisy przychodzą od zawsze i jest ok.
Nie wiem, na ile to prawda, ale gdzieś czytałem, że lis może zaatakować kota
Cytat:
jak myślicie czy curaproxy podrabiają ostatni trójpak był beznadziejny , wszystkie czy strasznie szybko się rozczapierzyły
Może po prostu zbyt brutalnie szorujesz?

---

Kot Taylor Swift
Stary 2015-03-07, 00:38   #4527
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Mić ałtor Gruzin ?
kiedyś pewnie tak; urodzon w Moskwie, wystudiowan w Taszkiencie, zamieszkan w Londynie

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 01:16   #4528
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
psztronk ososiowy
Dżęks
nawet lubię, jeśli już mnie na słodkowodne bierze.
Dziś z piekarnika wyskoczył nam zwykły i Mam ugotowała zupę rybną -

Margot - zmartwię Cię, Mam nie kupi ośmiornicy, boi się podołać zadaniu, mówi, że chyba trzeba by gotować w jakimś wywarze najpierw etc a to nie na jej nerwy. Słowem, przeceniałam ją

Ja nie mam czasu ani chyba smaka nawet.

Cytat:

Kongratuluję ale avek mnie poraził

Nie no gostek niby ma łeb na karku i do rzeczy ale jednak (w przeciwieństwie do reszty Barowiczek ) nie kocham go. Wydaje mi sie taki jakiś śmieszny

Cytat:

Pfff! Ktoś tu chyba żartuje/kokietuje/swoich zdolności nie docenia
Absofakinlutnie noł

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Macham znad Pięćdziesięciu groszy Greya. Hmm, czy tylko ja nie widziałam między bohaterami żadnej chemii? Ona jeszcze jak cie moge, chciałaby (bo gość ma samoloty i helikoptery) i boi się (bo taki z niego związkofob), a Grejowi kazali grać to grał. I to sadło masło, och nie, sześć plaśnięć biczykiem, straszliwa katorga!
najlepsza recka ever. Ty też powinnaś pisać zawodowo, już się powtarzam enty raz

Teraz czilałt tajm - choroba mi nagle odeszła, a serio umierałam całe rano

Czas edycji: 2015-03-07 o 01:17
Stary 2015-03-07, 01:34   #4529
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryx, chcę wierzyć, że w obecnych czasach w schroniskach jest ok. Zrobiłeś co mogłeś
Tej myśli się trzymajmy
Cytat:
...

Cytat:
Mam nie kupi ośmiornicy, boi się podołać zadaniu, mówi, że chyba trzeba by gotować w jakimś wywarze najpierw etc a to nie na jej nerwy
W reklamie tv portugalskiego tygodnia w Biedrze mówią, żeby ją zamrozić przed dalszą obróbką, wtedy skruszeje
Cytat:
Absofakinlutnie noł
Jednak ja i cała reszta baru upieramy się twardo przy swoim
Cytat:
Teraz czilałt tajm - choroba mi nagle odeszła, a serio umierałam całe rano
Stary 2015-03-07, 02:28   #4530
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

1.zanim matka wytworzy przeciwciała które przejdą do pokarmu , już zarazi dida wirusem wydalanym chuchaniem znaczy kropelkowo , bo namnażanie wirusa i zakażanie kropelkowe zaczyna się od razu , a produkcja przeciwciał dopiero po jakimś czasie jest efektywna i muszą też mieć czas coby do mleka przejść , potem did je musi zjeść , muszą przeleźć przez jelito do krwiobiegu ,a to trwa dużo dłużej niż zarażenie .
2.Przy paracetamolu można karmić , przy amoksycylinie można , przy penicylinie też , przy zinnacie też w zasadzie . W gruncie rzeczy można przy wszystkich lekach , które się też didom daje .

ło matko..jakie to skomlkowane...a ja chyba wytworzylam te przeciwciala bo sie czuje juz lepiej

Cytat:

,
mysle ze film i tak lepszy niz ksiazka, bo w flmie raczej pomineli myslwe teksty bohaterki typu " a moja wewnetrzna bogini tanczy i maluje paznokcie" i jesczze jedno durne powiedzonko było..ale tylko w pierwszej czesci,w drugiej juz sobie darowali.
niektore treści mniej bolą jak sie ich nie czyta tylko ogląda-np Kod da vinci, film jest całkiem spoko,a książka jest po prostu obrazą kazdego inteligentnego czlowieka.
a greya przeczytalam w całosci , cały czas sie zastanawialam kiedy sie zacznie to sadło masło i pornol..i ni w...a

istnieje fogle jakies zgrabne sadłomasło do czytania? zeby było nie straszne i niesmieszne i przyzwoicie napisane?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości