Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-07, 08:23   #181
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Wszystko zadbane...poza waga a wiadomo ze nic tak nie odejmuje lat jak spadek kg. Mam wtedy duzo ladniejsza twarz.

to zdecydowanie prawda
Więc teraz pozostała Ci "tylko" waga Oprócz suplementów masz rozpiskę diety?
No i ile na wadze?

Insane! Gratulacje!
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:33   #182
Joanna XL
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Insane u mnie też 79,1 Tyle że u mnie to 200 g wzrostu od zeszłej soboty Za to od poniedziałku -1,4 - czyli prawie całą nadwyżkę zgubiłam. Tak czy owak bardzo chciałabym się przestać kręcić w kółko

Generalnie myślę że treningi powinny sprawiać jakąś tam przyjemność (na ile to możliwe) i być dostosowane do osobistych preferencji. Być może to miało jakiś wpływ na mój komentarz - ja po 10 skalpelach jestem już trochę znudzona i zawsze lubiłam często zmieniać trening. Ale dopóki Ci coś pasuje i daje efekty to tylko kontynuować.

Muszę lekko przyciąć kolacje chyba- wcale mi się to nie podoba Ale brak efektu też mi się nie podoba. Inna sprawa że jako tako dietę trzymam od poniedziałku ... Co potwierdza tezę że ćwiczenia mają drugorzędne znaczenie (tu leci mi 3 tydzień już). No nic -nie ma co filozofować ... Czas na śniadanko

Miłej soboty dziewczyny
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 08:56   #183
SzaraMyszka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
melduję 79,1 mały spadeczek jest. Ale ten luty był tragiczny. Wszystko przez ten wyjazd służbowy na początku Gamma też miała coś z tym wspólnego, bo to bardziej część siłowa (dużo na ramiona, ale wiecie, że jak napnę to je widzę? )

Zmierzyłam się centymetrem i w sumie po gammie się nic nie zmieniło, wahania 1-2 cm w jedną i w drugą stronę. Ale wpiszę te bardziej pesymistyczne:

Biceps: -2
Biust: -8
Talia: -8
Pępek: -9
Biodra: -7
Udo: -3
Łydka: -3
Pięknie zleciało

Sama też lubię bardzo programy z beachbody. Widzę, że wciąż bardziej się skłaniasz to łączenia treningów. W sumie pewnie dałoby się to jakoś może połączyć sensownie.. np, coś z cardio plus jakaś partia np. Speed plus lower focus? cardio plus ab? total plus streching? Pamiętam, że po totalu nie miałam za bardzo ochoty na cokolwiek, ale Ty już bardziej zaawansowana.
Ewentualnie możesz przejąć strategię tamlin i ćwiczyć jakiś program Ewki lub Tomka - bo te programy są na wszystkie partie raczej

Ja zważe się dopiero jak wróce na mieszkanie, bo obecnie weekend w domu
Stary 2015-03-07, 08:59   #184
Ashya_
Zakorzenienie

Tamlin rzucisz linka skąd kupowałaś odżywkę białkową?
Stary 2015-03-07, 09:46   #185
HaGie
Zadomowienie

Dobry

Pogoda do dooopy i moje samopoczucie też

Idę sprzątać

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:14   #186
Le_Souvenir
Kawoholiczka

cześć
mam osiemnaście lat, ważę 75 kg i mam 158 wzrostu moim celem jest schudnąć 20 kg i daję sobie na to rok, żeby do studniówki być super laską prowadzę dziennik, w którym zapisuję codzienny jadłospis (cztery-pięć posiłków dziennie, brak słodyczy, tylko woda niegazowana i herbata), ćwiczenia i samopoczucie ćwiczę 6x w tygodniu, 2x chodzę na basen, jeżdżę na stacjonarnym, a w treningu stawiam głównie na cardio i spalanie, ale urozmaicam sobie też boczkami z Tiffany czy ćwiczeniami na poszczególne partie ciała z Mel B w wakacje jadę do Grecji, więc chcę pozbyć się do tego czasu co najmniej 10 kg, motywację mam ogromną, także walczę i się nie poddaję

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 10:40   #187
eewelinaa92
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny, ale gonicie Nadrabianie jest fajne
Wczoraj byłam w ciuchu kupiłam dwie pary spodni (rozmiar 10) po 14 zł i od razu humor lepszy, bo jakby nie było coś nowego w szafie, a nie drogo W Lublinie kolejną galerie otworzyli ''Tarasy Zamkowe' i może dzis sie z TZetem wybiorę zobaczyć co i jak Chociaż nie nastawiam się na wydawanie kasy bo planuje pod koniec miesiąca zmienić telefon Wieczorem jak pogoda dopisze to może jakis spacer i kawa z ciachem

Patisia gratulacje z powodu matmy
Martuś ale Ci się trafiło z tymi suplementami, teraz tylko czekać i trzymać kciuki aby pomagały w odchudzaniu. A i na kwas hialuronowy mnie namowiłaś, zamówie i sobie i zapewne dla mamy przy okazji. Przypomniałam sobie wczoraj, że mam z alterry olejek do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...anatapfel.html na noc zastosowałam i dzisiaj rano buzia jak marzenie Będę stosowała na zmianę z kokosowym A jak stosujesz hialuronowy? z czyms mieszasz ?

Wszystkich spadków gratuluję u mnie wahania wagi, dzisiaj 62,5 (wczoraj było 62 , ale okres na dniach).

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 10:43   #188
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry kochane.

Fajnie było wczoraj, film fajny, pośpiewałam ( pod nosem oczywiście ), pośmiałam się. I zjadłam wiadro popcornu, aż do dziś go czuję. Później pizzę, piwo.
Ogólnie warto iść na film

Marta ale Ci się niespodzianka trafiła, super, oby to coś ruszyło u Ciebie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
matma zaliczona.
Super

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Tamlinek, jak wrócisz, to daj znać, jak tam randka To tak bez okazji, czy może pod dzień kobiet podciągnięte. Mój tż na dzień kobiet kupił mi sofę To znaczy on tak twierdzi, tylko że sofę byśmy kupili, nawet gdyby nie było dnia kobiet, ale on to zawsze umie się wywinąć.
Tak bez okazji to wyjście było. Siostra w niedzielę leci znów do Szwecji, więc wpłynęłam na nią, że będzie tęsknić za dziećmi i przydałby im się wspólnie spędzony czas No to spędzali, a my skorzystaliśmy
Fajny prezent

Cytat:
Eh dziewczyny przykro slyszec Czesto sie zastanawialam gdzie sa ci faceci co i bez okazji potrafia dac kwiaty czy jakis drobiazg a jak jestnokazja to zadbaja by milo spedzic czas itd...zastanawialam sie i co roku albo nie dostawalam nic i bylo mi bardzo przykro albo dostawalam tzw prezent na odwal czyli pojedynczego kwiatka albo doniczkowego. nie nastapila cudowna przemiana ale zeby uniknac rozczarowan mowie mu co bym chciala albo sama znajduje place a on mi oddaje kase. Wiem wiem idealnie nie jest ale wole to niz przy kazdej okazji sie zadreczac ze widocznie mu nie zalezy...teraz sobie tlumacze, nie bez powodu, ze on po prostu jest w tym wzgledzie ograniczony i trzeba mu owiedziec a najlepiej pokazac palcem.
Ej tam, ja też swojego naprowadzam na to co bym chciała, przypominam o imieninach. O urodzinach pamięta. W sumie to nawet wolę dostać kasę i sobie coś kupić sama. Ale kwiaty dostaję bardzo często tak bez okazji, w sumie zawsze są świeże w wazonie.

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Nie bede probowała Was nadrabiać bo jest tego za dużoo , a ja jestem tak pochłonięta ksiązkami, że czasu nie mam ti zaglądac i zniechęca mnie ilość postów do nadrobienia
Szczerze mówiąc nie zabrzmiało to miło. Tym bardziej, że na inny wątek masz czas, bardzo dużo czasu a nam piszesz takie bzdury. Nikt nie trzyma Cię Nadia tutaj, ale chyba na prawdę zasługujemy.

Cytat:

ale planuję piwko wypić jutro i w ogóle cheat wieczór zrobić jutro... Miesiąc alkoholu w ustach nie miałam, piwa to chyba z półtora miesiąca Więc na zakończenie Focusa się należy Jeszcze dzień kobiet się zbiegł Ale rozgrzeszycie mnie, jeśli po jutrzejszym wieczorze od razu wrócę do bycia grzeczną?
Jak dla mnie już jesteś rozgrzeszona

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Skalpel 11/30
TR 7/30

Dziś minęly dwa tygodnie regularnych ćwiczeń... Na efekty w wyglądzie pewnie za wcześnie ale psychicznie czuję się o niebo lepiej Silniej.

Cytat:
melduję 79,1 mały spadeczek jest. Ale ten luty był tragiczny. Wszystko przez ten wyjazd służbowy na początku Gamma też miała coś z tym wspólnego, bo to bardziej część siłowa (dużo na ramiona, ale wiecie, że jak napnę to je widzę? )

Zmierzyłam się centymetrem i w sumie po gammie się nic nie zmieniło, wahania 1-2 cm w jedną i w drugą stronę. Ale wpiszę te bardziej pesymistyczne:

Biceps: -2
Biust: -8
Talia: -8
Pępek: -9
Biodra: -7
Udo: -3
Łydka: -3
Świetne wyniki

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Tamlin rzucisz linka skąd kupowałaś odżywkę białkową?
Nie pamiętam skąd, ale taką miałam http://allegro.pl/sfd-wpc-protein-pl...141895789.html

Cytat:
Dobry

Pogoda do dooopy i moje samopoczucie też

Idę sprzątać
Co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
cześć
mam osiemnaście lat, ważę 75 kg i mam 158 wzrostu moim celem jest schudnąć 20 kg i daję sobie na to rok, żeby do studniówki być super laską prowadzę dziennik, w którym zapisuję codzienny jadłospis (cztery-pięć posiłków dziennie, brak słodyczy, tylko woda niegazowana i herbata), ćwiczenia i samopoczucie ćwiczę 6x w tygodniu, 2x chodzę na basen, jeżdżę na stacjonarnym, a w treningu stawiam głównie na cardio i spalanie, ale urozmaicam sobie też boczkami z Tiffany czy ćwiczeniami na poszczególne partie ciała z Mel B w wakacje jadę do Grecji, więc chcę pozbyć się do tego czasu co najmniej 10 kg, motywację mam ogromną, także walczę i się nie poddaję
Cześć. Długo już się pilnujesz i ćwiczysz? Są efekty?
Stary 2015-03-07, 10:52   #189
patisia123
Zakorzenienie

ja w następny weekend pójdę do kina, albo na Disco Polo (choć ma raczej słabe oceny), albo na Carte Blanche, bo u mnie jeszcze będzie. A za dwa tygodnie koniecznie na Ziarno prawdy

Tamlin, Twoje dzieciaki też miały wczoraj imprezę, widziałam zdjęcia Słodziaki.

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2015-03-07 o 10:53
Stary 2015-03-07, 10:56   #190
tamlin111
Zakorzenienie

A no imprezowali

Film jak wcześniej czytałam ma podzielone opinie, wiadomo ile ludzi tyle opinii, ja tam dobrze sie bawiłam.
My na następny idziemy "Focus" a później "Szybcy i Wściekli 7", no i z Paulą na "Kopciuszka" chyba pójdziemy.
Stary 2015-03-07, 11:17   #191
Ashya_
Zakorzenienie

Ja mam w planach w czerwcu iść na minionki
Tamlin chyba też to białko wezmę na pół z przyjaciołką na długo Ci starczyło?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
cześć
Witamy, witamy w naszych skromnych progach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 11:36   #192
bakus13
Rozeznanie

martolina aj przykre strasznie, widocznie taka wiekoszosci natura, ze jak sie nie obrazisz, nie pokazesz palcem, nie powiesz wprost to nawet przez mysl nie przejdzie. Tez niestety musze wypominac kwiaty i pisac liste czego chce jakbym miala niewiadomo jakie wymagania prezentowe, a w rzeczywistosci sa banalne.
Chlebek dopiero kolo srody/czwartku bedzie produkowany jak nie pozniej w zaleznosci czy znajde moje formy silikonowe o ile w ogole sa w domu, a jak nie znajde nie zaszkodzi dokupic zwlaszcza, ze potrzebuje dokupic foremki na babeczki, a keksowek nigdy za malo

hagie moje tez do dupy i pogoda tez z tym u mnie dochodzi jeszcze kwestia Eutyroxu.

tamlin zazdroszcze kina wieki nie bylam i pewnie antyromantyk maz nie pomysli o tym Kwiatow jeszcze bardziej zazdroszcze i to bez okazji. Na ''szybkich'' tez pewnie pojde, bo to TZ tematyka wiec na jedno wyjscie z nim moge liczyc na pewno i rodzinnie w marcu idziemy na ''kraina lodu'' moze matka polka jakos zalatwi bilety dla malej ksieznej na premiere.
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 11:42   #193
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Tamlin chyba też to białko wezmę na pół z przyjaciołką na długo Ci starczyło?
Na długo, ale ja je piłam 1-2 razy w tygodniu tylko, jak się w ilości dziennej białka nie wyrobiłam. Nie tak, że codziennie bo nadmiar białka nie sprzyja chudnięciu no i jest nie zdrowy, także ja sobie zliczałam ile zjadlam w ciągu dnia i jak miałam duże braki to piłam na noc.

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
tamlin zazdroszcze kina wieki nie bylam i pewnie antyromantyk maz nie pomysli o tym Kwiatow jeszcze bardziej zazdroszcze i to bez okazji. Na ''szybkich'' tez pewnie pojde, bo to TZ tematyka wiec na jedno wyjscie z nim moge liczyc na pewno i rodzinnie w marcu idziemy na ''kraina lodu'' moze matka polka jakos zalatwi bilety dla malej ksieznej na premiere.
A co to za "Kraina Lodu"? Jakaś nowa? Bo przecież była już dawno w kinach.
Stary 2015-03-07, 13:38   #194
martolina1982
Zakorzenienie

No produkcja jak w dobrej fabryce ale ja akurat nadrabiam z ochota

Tamlin to super, ze wieczor udany. Fajnie sie rodzinka bawila bez was

Bakus tak tak najlepiej i najbardziej ekonomiczniepiec kilka blaszek na raz. Daj znac jak wyszedl. Aaaa i super smqkuje ze sliwka albo ze slonecznikiem.

HaGie co tam Slonce

Ashya co tak powera dostalas? Super ekstra ae co sie stalo? Jakis Motywator na horyzoncie?

Patisia tak dieta tzn. dosc swobedne ujecie diety (bez gramatury, bez kalorycznosci) np. Makaron pelnoziarnisty z pesto ale ile tego i jakie pesto to juz sie domysl. Mi to pasue bo nie lube wazyc kazdego ziqrnka i latac po calym miescie za okreslonym zarciem. Normalne proste jedzenie np. Kanapka z poledwica i warzywami. Mi pasuje

A z cwiczen jakies krotkie bo 5-15 min tylko ale mysle ze beda sie ydluzac. Na razie z tego co widze to powybierali same porzadne kobity po 20-30kg nadwagi wiec pewnie nie chca nas forsowac. Tak w ogole to te cw nazywaja tabata. Co to? :/

.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 13:45   #195
nadiaaa171
Zakorzenienie

Hej u mnie 93.9
Insane juz mam 7
Gratuluję wszystkim spadkow i nie spadków

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 13:48   #196
Ashya_
Zakorzenienie

no właśnie żadnego na horyzoncie nie wiem jakoś tak mnie wzieło przyjaciółka chudy patyk ćwiczyć chciała żeby coś wyrobić i przybrać trochę, na siłownie chodzić i mnie ciągnie no to ok poćwiczyłam i tak jakoś uznałam, że do lata 4 miechy to jak się postaram to mi się uda jakoś wyglądać no kurde ona może się zebrać i ćwiczyć a ja nie dam rady? Tyle, że ona mało strasznie je i chuda wiec ona dokłada kalorii i stara się jeść o wiele więcej niż do tej pory a ja obcinam
Stary 2015-03-07, 13:52   #197
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
A z cwiczen jakies krotkie bo 5-15 min tylko ale mysle ze beda sie ydluzac. Na razie z tego co widze to powybierali same porzadne kobity po 20-30kg nadwagi wiec pewnie nie chca nas forsowac. Tak w ogole to te cw nazywaja tabata. Co to? :/

.
Tabata to ćwiczenia podkręcające metabolizm. Trwają krótko, są intensywne i efektywne.

Ja mam jakieś nerwy straszne, te dzieciaki dziś przechodzą same siebie. Jęki na zmianę z krzykami, płaczem.
Poćwiczę bo nie ręczę za siebie.
Stary 2015-03-07, 14:05   #198
bakus13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

A co to za "Kraina Lodu"? Jakaś nowa? Bo przecież była już dawno w kinach.
ma byc wpierw ''frozen fever'' tez o losach bohaterow a potem ''kraina lodu 2'' tylko jeszcze nie upublicznili daty

Cytat:
Bakus tak tak najlepiej i najbardziej ekonomiczniepiec kilka blaszek na raz. Daj znac jak wyszedl. Aaaa i super smqkuje ze sliwka albo ze slonecznikiem.
na pewno kilka upieke bo nie lubie jednej duzej blachy jak na ciasto tylko wole format keksowek. Dzis i jutro bede szukac keksowek u siebie i dzwonic po rodzinie czy nie maja moich, bo Maz z rana do pracy pojechal i wroci pewnie w poniedzialek wieczorem albo wtorek jak bedzie poslizg w pracy.
Stary 2015-03-07, 14:08   #199
swinka94
Zadomowienie

Marta tabata to tak jak napisała Tamlin krótkie, ale intensywne ćwiczenia. W założeniu chyba mają trwać po 4 minuty. Trochę dziwne że Wam takie dali bo z tego co ja się orientuję to tabata nie nadaje się dla początkujacych. Wyznacznikiem dobrze wykonanej tabaty jest to, że dajesz z siebie wszystko aż nie możesz złapać tchu, padasz na twarz po treningu. Dla osób z dużą nadwagą raczej chyba poleca się dłuższe treningi o średniej intensywności.

Ja Wam powiem, że po tej jeździe konnej dzisiaj nie mogłam wstać. Jeszcze cały wieczór na obcasach. A dziś-zakwasy w całym ciele. Tyłek, nogi, nawet ręce (chyba od dźwigania siodła)

A co do Waszej wcześniejszej rozmowy o facetach i prezentach. Moje smutne doświadczenie pokazało, że istnieje facet który czyta w myślach i kupuje wspaniałe prezenty-niespodzianki. Jest to były facet, który próbuje odzyskać dziewczynę Po tym jak rozstałam się z R. nie zapomniał o żadnej okazji, składał mi życzenia i na urodziny kupił coś, o czym marzyłam od dawna. Więc niektórzy niestety dopiero jak zobaczą co stracili to się budzą i wtedy im się chce robić prezenty

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 16:32   #200
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Insane u mnie też 79,1 Tyle że u mnie to 200 g wzrostu od zeszłej soboty Za to od poniedziałku -1,4 - czyli prawie całą nadwyżkę zgubiłam. Tak czy owak bardzo chciałabym się przestać kręcić w kółko

Generalnie myślę że treningi powinny sprawiać jakąś tam przyjemność (na ile to możliwe) i być dostosowane do osobistych preferencji. Być może to miało jakiś wpływ na mój komentarz - ja po 10 skalpelach jestem już trochę znudzona i zawsze lubiłam często zmieniać trening. Ale dopóki Ci coś pasuje i daje efekty to tylko kontynuować.
Ja po dwóch skalpelach miałabym pewnie dość Ale w Focusie jest w sumie 16 różnych treningów, więc robi się je zaledwie po kilka razy. I nawet jak robiłam ostatni raz to nie było mi łatwo. Więc pole do rozwoju jest
Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość
Pięknie zleciało

Sama też lubię bardzo programy z beachbody. Widzę, że wciąż bardziej się skłaniasz to łączenia treningów. W sumie pewnie dałoby się to jakoś może połączyć sensownie.. np, coś z cardio plus jakaś partia np. Speed plus lower focus? cardio plus ab? total plus streching? Pamiętam, że po totalu nie miałam za bardzo ochoty na cokolwiek, ale Ty już bardziej zaawansowana.
Ewentualnie możesz przejąć strategię tamlin i ćwiczyć jakiś program Ewki lub Tomka - bo te programy są na wszystkie partie raczej
ja to muszę mieć konkretny program. Dziś to, jutro tamto, wtedy koniec programu. To mnie motywuje bardziej
Cytat:
cześć
cześć! trzymamy kciuki!
Cytat:
Jak dla mnie już jesteś rozgrzeszona
Idę pić!
Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
A co do Waszej wcześniejszej rozmowy o facetach i prezentach. Moje smutne doświadczenie pokazało, że istnieje facet który czyta w myślach i kupuje wspaniałe prezenty-niespodzianki. Jest to były facet, który próbuje odzyskać dziewczynę Po tym jak rozstałam się z R. nie zapomniał o żadnej okazji, składał mi życzenia i na urodziny kupił coś, o czym marzyłam od dawna. Więc niektórzy niestety dopiero jak zobaczą co stracili to się budzą i wtedy im się chce robić prezenty
Ja powiem Wam, wczoraj po pracy dostałam wcześniejszy prezent na dzień kobiet pralinki Lindt - ale specjalnie wybrał gorzkie, bo wie, że dieta, ale pozwolił mi 3 do kawki zjeść ;D Także nie było to złośliwe "ha jesteś na diecie to kupię Ci słodycze" tylko "kupię Ci coś dobrego, po czym nie będziesz miała wyrzutów sumienia", także wow!

I dzisiaj biegaliśmy od rana po ikeach, leroy merlinach, innych meblowych, drzwiowych, panelowych itp... Dopiero wróciliśmy. Ale obiad trzeba było zjeść na mieście. I w sumie rozkmina co zjeść... Więc TŻ wpadł na pomyśł "chodźmy na sushi" ale zwykle my idziemy na sushi jak jesteśmy lekko głodni, bo jednak żeby się najeść to trzeba dużo kupić, a to drogie. A on mówi, że na dzień kobiet idziemy. Było spontanicznie, bardzo miło, pysznie. Także zapunktował u mnie bardzo

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 16:36   #201
patisia123
Zakorzenienie

Insane, wybierz sobie inny program Shauna
Stary 2015-03-07, 18:39   #202
bakus13
Rozeznanie

insane o prosze chociaz sie wysilil z tymi czekoladkami. Ja sie nie nastawiam na cud zeby sie nie rozczarowac, bo i tak pewnie nic nie dostane nigdzie mnie nie zabierze poza rannym esem'' wszystkiego najlepszego, kocham cie''.
Stary 2015-03-07, 18:43   #203
tamlin111
Zakorzenienie

Insane to się postarał

Marta jaki rozmiar buta mają twoje laski? Bo mam 4 pary butów do oddania po Pauli.
Stary 2015-03-07, 18:43   #204
martolina1982
Zakorzenienie

Jakie plany na wieczor? Bakus juz slomiana wdowa jestes Twoj maz czesto tak wyjezdza? Moj zaraz ma wrocic a ten wyjechal wczoaj rano. Takie krotkie rozstania to ja lubie. Nocka dwie, nawet tydzien dwa, ale zona marynarza nie moglabym byc

Tamlin ja sie czasem smieje, ze dladzieci powinny byc takie karuzele jak dlachomikow. Wybiegalyby sie i bylby spokoj. Moze i twoim brak ruchu. Niech ida z Kropkiem na dwor.

Ashya chcialabym miec taki roblem jak twoja kolezanka. Eh nie zrozumie syty glodnego Pewnie jej tak samo trudno jesc wiecej jak nam mniej.

I w czym chodzisz na ta silke. Kupilas cos? Luzik u was czy rewia mody na silowni. Slyszalam ze gdzieniegdzie to strach w no name ciuchach pojsc pocwiczyc :/

Mowicie tabata taka mordercza? Az zaraz wyprobuje. Moze jakoste 5 min dam rade?

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-07, 19:05   #205
Ashya_
Zakorzenienie

Tez bym chciała no jej strasznie ciężko w siebie coś wcisnąć ale dobija nawet więcej kalorii jak ćwiczy bo za chiny nie chce schudnąć a do tego słuchajcie nie lubi słodyczy więc nie je W czwartek na zakupy idę bo kasę bd mieć i potem na siłkę karnet muszę kupić

Planujemy iść do siłowni dla kobiet bo tak to wszędzie jakieś koksy same to nawet bym nie chciała ćwiczyć pewnie rewia bd ale ja na razie kupuje i tak jakieś tańsze buty sportowe no name itp. Dopiero ze zwrotu z podatku sobie kupie buty upatrzone które strasznie mi sie podobają ale tez nie jakieś mega najdroższe (adidas za 175zł a może w promocji bd) a pewnie każda laska będzie w nike roshe run bo teraz to to wszyscy mają(nie wiem czemu mnie nie urzekają)

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

No i poćwiczone dzisiaj, jakimś cudem jest mi coraz ciężej zamiast na odwrót no i cardio o ile można do niego zaliczyć tańczenie jak porąbana w pokoju

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-03-07 o 19:07
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-07, 19:13   #206
HaGie
Zadomowienie

Hej, ale piszecie... idziecie jak burza, super.

Właśnie oglądam ten nowy program celebrity splash

Ja dziś rano posprzątałam i poszłam spać, wstałam po 17, jakoś taka nie do życia dziś jestem

Bakus a co z tym Twoim eutyroxem? bo piszesz, że walczysz z samopoczuciem i do tego dochodzi eutyrox? bo ja od 6 lat też biorę levotyroksynę

99-->96
-->66
Stary 2015-03-07, 19:23   #207
SzaraMyszka90
Rozeznanie

U mnie tez pocwiczone i czekam na rezultaty:P W tych treningach jest duzo rozciagania i niektore sa strasznie trudne, o tej yodze to nawet nie mowie. Tam to dopiero trzeba miec sile zeby utrzymac pozycje
Niestety nie moge powiedziec o sobie ze jestem flexible:P

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:

Wszedzie z tego programu leją Czy Adam skoczy? Co z niego za celebrity?:P Nie wybacze mu tego co zrobił z Anką
Stary 2015-03-07, 19:36   #208
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Też zerknęłam, ale to jakieś gówno jest totalne.

Cytat:
Napisane przez SzaraMyszka90 Pokaż wiadomość

Wszedzie z tego programu leją Czy Adam skoczy? Co z niego za celebrity?:P Nie wybacze mu tego co zrobił z Anką
Yyyyy jaki Adam, jaka Anka?
Stary 2015-03-07, 19:44   #209
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
Też zerknęłam, ale to jakieś gówno jest totalne.

Yyyyy jaki Adam, jaka Anka?

No mi też się wydaje, że gówniany ten program. A tak reklamowali

Adam to chyba ten rolnik, a Anki nie znam

99-->96
-->66
Stary 2015-03-07, 19:46   #210
martolina1982
Zakorzenienie

Adam z programu "Rolnik szuka zony". Laska sie w nim zabujala a on nakoniec ja wystawil bo on w sumie nie wie czy szuka tej zony czy nie. Z reszta wielu takich bylo co to po ch... sie zglosili.

Az przelaczylam na ten Cud hahaha Mlynarczykcieszy oko, nie powiem

Tabata zrobiona. Pikus

Tamlin 30-31)

04.05.2017 start!

Edytowane przez martolina1982
Czas edycji: 2015-03-07 o 19:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości