|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
![]()
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
martolina swietnie cie rozumiem, tez mam wielki problem spodni i wielkiej wagi. W to co sie zapne jest na dlugie i siega mi po cycki, a to co dobre z dlugosci, ma bardzo maly stan jest produkowane dla patyczakow. W efekcie zeby sie nie stresowac co chwila kupuje leginsy roznych rodzajow i wzorow.
![]() ![]() Zamowilam sobie w koncu formy do chleba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od bladego switu nie spie gdyz Maz z rana jechal wiec spozytkowalam ten czas na sciaganie fit filmikow z chomika i zrobieniem listy zakupowej. No i wreszcie mam swoje auto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj produkuje nalesniki. Maka pelnoziarnista, a nadzienie ze szpinaku i drugie z chudym mieskiem tylko podjade do tesciowej po maszyne. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-03-11 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj zgrzeszyłam hamburgerem i dwoma piwami, ale przyjaciel nas zaprosił z okazji Dnia Kobiet, więc czuję się rozgrzeszona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Ashya miałam na myśli to, że jak chcesz kogoś poznać jak wszędzie chodzisz z przyjaciółka? Marta powinnas jak najszybciej iść do lekarza!!! A ja wczoraj zjadłam kostkę czekolady i wypilam 2 piwa. Ale sama się rozgrzeszam, za dużo stresu ostatnio ![]()
#276 | |||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Mój TŻ w ramach "kwiatka" na dzień kobiet dał mi książkę...taaaaakie tomiszcze z 700stron i po prostu odpadam- siedzę zaczytana do 2 w nocy (oczka bolą po całym dniu przy kompie to i szybkość czytania spada)...no po prostu trafił w 100% z tym "kwiatkiem". A na dzień mężczyzny dostał tylko słodycze i...to co La'Mbria lubi najbardziej ![]() Taki sexik, że jeszcze mi kolana miękną jak wspominam zdrówka ![]() Cytat:
Wiesz taka bez smażenia chociaż. Cytat:
![]() Co innego nam zostało? Ja też mam ciasnawo w ciuchach 38/40 ale specjalnie jak za karę sie cisnę w tych ubraniach...muszę po prostu muszę wrócić chociaż do tych 68 kg jakie miałam w lutym zeszłego roku. Teraz mam wrażenie, że jestem taka nalana, spasiona...mierzyłam się centymetrem- wychodzi mi po jakieś 2 cm w obwodzie więcej niż przy 68kg więc niby dramatu nie ma, pewnie nawet nie widać tego bardzo z rana...ale po całym dniu w biurze, bez ruszania się, tylko siedząc na doopie- bebech mi wywala taki, że wygladam naprawdę jak w końcówce ciąży. I wtedy spodnie mnie po prostu duszą ![]() A tak aporopos ciuchow to mam fazę na "dresówki"-wszysto bym mogła mieć z materiału dresowego. Ostatnio 2 sukienki kupiłam- zarąbiste są ![]() Cytat:
Teraz mam fazę na powrót do ćwiczeń ramion ![]()
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
Cześć laski
![]() Tamlin świetny wybor z tym Karpaczem. Przechodziłam tamtędy nieraz, bo niedaleko mam swoją sprawdzoną miejscówkę. (poleciłabym ale wiem, ze tam sa tylko pokoje dla par) ![]() Marta tez mialam problemy z pecherzykiem, jak boli to uciekaj na usg;( ![]() Insane Zdrówka ![]() Też mam problem z ciuchami, mam kilka par spodni, ktore kupilam sobie na zachęte do odchudzania ale wciaz sa za ciasne ![]() ![]() ![]() Podłapal mnie trochę jakis dolek dietowy ostatnio, bo wkladam strasznie duzo wysilku ostatnio w to wszystko i dalej nie ma rezultatu. ![]() ![]() ![]()
#278 |
Zakorzenienie
|
Świnka nienawidzę łazić sama a już w szczególności do barów
![]() ![]() A ja siedzę i non stop przeglądam pocztę w nadziei, że napiszą, że już buty wysłali ![]()
#279 |
Rozeznanie
|
Co do grzechow na dzien kobiet to ja mam na koncie w poniedzialek flaszke, pasek czekolady i domowa tortille z kurczakiem. Skutki tego odczuwam po dzis dzien. Wczoraj z trudnem funkcjonowalam, szybko padlam, a dzisiaj meczy mnie zgaga.
La'Mbria hehe lubimy to samo i tez wciaz wspominam seksik poniedzialkowo-wtorkowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faza na ciuchy hmmmm ja mam dziwna faze na pizamy z krotkimi spodenkami i te bardziej sexy szaramyszka pewnie przez te ciuchy mamy tez doly, zwieksz sobie obciazenie albo szybciej jezdzij wtedy zaczniesz :P Nalesniki wyszly mega ![]() ![]() ![]() Chyba dzisiaj jakis programik fit odpale sobie ![]() Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-03-11 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Rozeznanie
|
Bakus, dzięki za radę - może podkręcę troszkę obciążenie w rowerku choć boję się, że wtedy trening będzie bardziej siłowy niż cardio i na łydkach urośnie mi jakiś mięsień a i bez tego są już potężne.
Strasznie cicho się zrobiło na naszym wątku ostatnio, mam nadzieję że jest to spowodowane głownie niechęcią do pisania znikających postów po "weekendowym" przestoju na wizażu. I każda z nas wciąż walczy o swoje wymarzone "gabaryty" i zdrowie. Mnie dopadł PMS. Mam taką huśtawkę nastrojów, że sama się nie poznaję ![]() ![]() Swoją drogą dlaczego nie ma tam oregano? Można gdzieś zgłosić to? Żeby coś z tym zrobili?:P Zmieniając temat... Czy któraś z Was interesuję się zarządzaniem czasu? Robi listy zadań, i takie tam inne triki? Macie jakieś doświadczenie? Sprawdza się? Warto się "męczyć"?:P Przynosi to jakiś wymierny efekt? Ashya, jakie buty zamówiłaś? Dasz link? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() Popieram, sprawdzone na własnej skórze. Po paru miesiącach żarcia bez rozmysłu właśnie tyle mi przybyło i wcale nie czułam, że to aż tyle ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- ![]() ![]() Ja kontynuuje moje P90x ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Kąpiel w wannie połączona z resztą jak dla mnie plasuje się wyżej ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-11 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
szaramyszka ja czesto robie plan dnia zwlaszcza majac 3latke i Meza jezdzacego w kolko w delegacje, a takze zajmujac sie kurnikiem. Mi sie plan sprawdza w 98% jesli o planowanie godzinowe czyli ile co mi zajmie, gdzie na ktora dojade, o jakies porze dnia. Dzis przykladowo musialam robic taki plan jadac do dwoch hurtowni i jednego wiekszego sklepu uwzgledniajac przy tym potrzeby i bezpieczenstwo dziecka oraz wyrobic sie ze wszystkim tak zebym drugi raz nie musiala rozpalac w piecu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja planów nie robię, bo z reguły staram się upchnąć za dużo i wychodzi z tego jeden wielki w☠☠☠☠. Tak zepsułam wakacje w Zakopanem, bo ja miałam plany gdzieś jechać, coś zobaczyć a samochód się zepsuł. No i mój plan się rypnął, a to doprowadziło do furii. Na te wakacje nic nie planuję, wydrukuję ciekawsze atrakcje i będziemy wspólnie ustalać co robimy, oglądamy albo będziemy losowali ![]() Skalpel zrobiłam, matko po przerwie ciężko go zrobić. Upociłam się strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Plany na wakacje i to co z tego wyniknie to dwie rozne kwestie. Na pierwszy wypad do karpacza mialam zaplanowane rozne trasy "spacerowe" na kazdy dzien. I wyszlo z tego tyle ze po pierwszym takim dniu, dwa dni spedzilismy w pokoju lecząc zakwasy, odciski i otarcia ![]() Ze sprawdzonych atrakcji przeze mnie to przede wszystkim park miniatur w kowarach i Wang ![]() ![]() Wyciąg na kopę - kolejki straszne ![]() Bedziecie wspinac się w gory? jak tak to polecam zajrzec do samotni, i przejsc sie czerwonym szlakiem nad samotnia w kierunku słonecznka - moje ulubione miejsca ![]() Ogólnie to masz zdrowe podejscie ![]() ![]() Bakus, musze sprobowac z tymi listami. Duzo masz do ogarniecia, gasniecie w piecu czy w kominku jest irytujace ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Bakus dzięki za wskazówki.
Wspinać się raczej nie będziemy, Mati za mały na takie atrakcje chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Kusze sie wam przyznac, ze nie znam was jeszcze na tyle by odpisywac. Bakusia kojarze z chlebem i mezowskimi delagacjami ale reszta mi sie myli...wybaczcie. Potrzeba czasu
![]() Dla niewtajemniczonych ja juz nie mam pecherzyka od 3 lat. Z ta waga to mialam na mysli, ze gdy sie staramy i na wadze mimo to zobaczymy wzrost mozemy z rozpaczy rzucic wszystko. Ashya wie o co chodzi. Jie chodzilo mi o chowanie glowy w piasek. Suplementy zażywam sumiennie ![]() ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-12 o 06:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
szarmyszka przy 3latce nie moge sobie pozwolic na zapomnienie o tym no chyba, ze chce jezdzic co chwila do szpitala i miec zarwane nocki. No i sama kocham gorace kapieli w pianie
![]() ![]() ![]() ![]() tamlin a w czym ja ci cos radzilam,, bo nie kojarze zebym osobiscie cie wyrozniala w wypowodzi w kwestii porad czy jakos tak przy okazji komus odpowiadajac i tobie tez jaka rade sprzedalam ![]() martolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A listonosz to normalnie mnie wkurza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie pisałam wam wczoraj, bo nie chcialam dłubac sobie w brzuchu jeszcze bardziej, ale zapomniałam odebrac dziecko ze szkoły ![]() chciłabym dziś zacząc dzien z pozytywnym nastawieniem, choć raczej nie wierze, ze moje cieszenie się bedzie mialo wpływ na to jak bedzie wyglądał ten dzień. nie wierze ale moze sprobowac nie zaszkodzi? jak wy sie zapatrujecie na te całe "Myśl pozytywnie". Mówicie tak sobie i najwazniejsze czy działa?
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja codziennie mówię sobie rano: to będzie dobry dzień, będę spokojna, zadowolona. I gówno działa. Chcę aby tak było, ale niestety towarzystwo nie pozwala mi cieszyć się pozytywną energią przez cały dzień. Daleko szukac nie musze - dziś rano. Miałam cudne myśli po otwraciu oczu i nagle bach - w kuchni gary wychodzą ze zlewu ( Krop miał wczoraj umyć ), u Pauli pełno śmieci, że nie idzie nic na regale połozyć. I na to wszystko Mati drze paszczę. I dobry humor i pozytywne nastawienie poszło się... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Marta nie przejmuj się. Każdemu się zdarza choć raz taki dzień, że zapomina dziecko odebrać ze szkoły/przedszkola. Moim rodzicom się zdarzyło więcej niż raz
![]() A Twoje dziewczyny daleko mają do szkoły? Kiedy zaczną same wracać? Bakus moim rodzicom też listonosz zawsze zostawia awizo, też ich to wkurza. U mnie zazwyczaj dzwoni domofonem bo mu się nie chce na darmo na 5 piętro wjeżdżać. Mnie ostatnio kurier zdenerwował. Dzwoni, czy jestem. Ja mówię że wrócę dopiero po 19 z uczelni. On, że o 18 najpóźniej może przyjść, no to mówię że w takim razie jutro. A on, że nie można i co w takim razie proponuję. Wku..łam się ostro, zje..łam go że to jemu płacą za dostarczanie przesyłek a ja nie będę siedzieć w domu cały dzień i czekać bo może przyjdzie... No i wtedy mówi: dobrze to ja przyjadę jutro ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Marta co do tego myślenia pozytywnego to ja staram się przede wszystkim dostrzegać takie drobne sytuacje. Np świeci słońce, ktoś się do mnie uśmiechnął, pani w sklepie była miła, kierowca autobusu na mnie poczekał itd. A w stresujacych sytuacjach staram się umniejszyc wagę sytuacji. Myślę sobie, że przecież nic się nie stało. I nawet jak najgorszy scenariusz się sprawdzi to dam radę. Wierzę że wszystko w życiu zdarza się po coś, nawet przykre sytuacje.
#290 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez kurier lubi zostawiać kartkę w skrzynce i przesyłkę u sąsiadów na parterze(coby na 2 piętro nie wchodzić)...Nawet dzwoni ale nie czeka aż odbiorę domofon(mamy dwa pokoje wiec długo nie czekałby)
![]() Ja chyba jestem optymistką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z czego zapłacimy za chrzest w tej sytuacji to nie wiem. Tj wiem z karty kredytowej, jak zwykle. Dobrze że wreszcie prawie ją spłaciliśmy- bo można wziąć kasę ![]() Wiecie ja nawet dostrzegam pozytywną stronę-bo wczoraj jak dzwoniliśmy po komornikach próbując zidentyfikować tego który szukał mojego męża to jakby było gorzej (z niewiedzy)... Pomijając powyższe od wczoraj średnio się czuję-żołądkowo ![]() ![]() A na wadze 78,7 - najniższa waga w marcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Marta ja muszę albo wstać w dobrym humorze i cały dzień jest super albo jak wstanę w złym to cały dzień jest do bani ![]() ![]() Dziećmi się nie martw, chyba każdemu się to chociaż raz zdarzyło ![]() ![]() Dzisiaj przyjedzie kurier z moim białkiem zamówionym ![]() ![]() SzaraMyszka o takie oto: http://www.fitnesstrening.pl/product...-2-B44040.html
#292 |
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony tekst Chodakowskiej "Twoje ciało może więcej niż podpowiada Ci twój umysł". A ja całe życie byłam przekonana że to umysł silniejszy ew silna wola potrafi przełamać ograniczenia ciała... Ale z wieszczem trudno dyskutować
![]() Zbieram się na spacer -oby mnie deszcz nie złapał.. Od paru dni pogoda mocno niepewna - ale czekać co nie ma bo raczej się nie rozjaśnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
U mnie też dziś wyłażą
![]() Martuś, każdy miewa gorsze dni ![]() Sama staram się myśleć pozytywnie, nie rozpamiętywać porażek, jedynie wyciągam z nich nauczkę na przyszłość. Cieszę się małymi rzeczami. Nie oczekuję od życia nie wiadomo czego. Uważam, że szczęśliwe życie ma ten kto z każdej sytuacji potrafi wyciągnąć coś dobrego. Ten, kto potrafi zatrzymać się w "biegu" i cieszyć się chwilą, tym co ma i tym że radość może dzielić z najbliższymi. Oczywiście nie zachęcam w ten sposób do niestawiania sobie żadnych celów, niepodnoszenia poprzeczki ale do tego, żeby cieszyć się z każdego - nawet najmniejszego - etapu w dążeniu do celu. Mnie najbardziej uszczęśliwiają i ładują pozytywną energią dni, w których jestem od rana do wieczora zajęta. Mimo, że pojawia się zmęczenie fizyczne, świadomość tego, że zrobiłam coś dla najbliższych, siebie czy dla świata nastrają mnie megapozytywnie. ![]() Zabieram się za trening - dziś znów yoga - mam nadzieję, że podołam tym razem ![]()
#294 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() wyspałam się ![]() Chyba się starzejemy z TŻem- ostani tydzień kładziemy syna spać i sami też do wyra spać. Tym sposobem wychodzi, że śpię przez ostatni tydzień po 8-10 godzin. Czyli jak zdrowy normalny człowiek....i widać to po moim podejściu do życia- lepiej mi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie nic się nie stało, tylko J. pogderał?? Ej no pewnie on jest na tip-top w 100% zawsze ze wszystkim ogarnięty?! ![]() Co do pozytywnego myślenia- mi rower daje siłę do życia. Poważnie...jak jadę rano do pracy i np. świeci słońce, a na drzewach jest szron i wszystko tak pięknie i czysto wygląda...albo nawet taka głupota jak korki w mieście- ludzie się cisną do autobusów, auta trąbią na siebie...a ja sobie jadę swoim tempem, troche mi zimno, ale i tak o niebo lepiej niż tym ludkom w śmierdącym ZTMie, mogę sobie popatrzeć na słońce, poczuć swieże powietrze na skórze. Sama radość. Za to gdy musiałam parę dni jeździć ZTMem, to łapałam doła od razu. Doła i wk.ur.w. na cały świat. Ogólnie jak mi bardzo źle to staram sobie przypomnieć jak np. z rana syn mi powiedział, że kocha mnie najbardziej na świecie...ot takie tam podnoszące na duchu rzeczy. Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam takiej kwoty za mandat ![]() Wiecie- jednak po konsultacji z księgową...wyszło, że będziemy mieć zwrot podatku w tym roku. Co prawda tylko 660pln, ale gdyby TŻ nie musiał zwracać to byłoby prawie 1100pln Chyba za tą kasę będę mogła sobie zrobić coś "na gębie" tzn. myśle coraz intensywniej nad wypełnieniem zmarszczek przy ustach. Cytat:
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Siema!
jestem wrakiem człowieka ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() Dzisiaj planach badanie wzroku, nowe okulary, fryzjer (w końcu!!!) I brwi ![]() ![]()
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Oj słońce robi swoje. Na szczęście dziś w Wawie łaskawa pogoda, tak wiosennie. Chociaż zimno, brrr.
Co do butów to ja jestem wierna Nike jeśli chodzi o biegowe. Moje pierwsze biegowe buty to były Nike i tak już zostało. Oglądałam jeszcze Asics bo gość polecał jako jego zdaniem najlepsze, ale jakoś mi nie leżały na stopie, poza tym wyglądają okropnie ![]() Creaturko ja będę w piątek mieć nowe okulary. Nie mogę się doczekać bo mama mi zapłaciła za szkła, które mają nie pomniejszać oka i w ogóle mają być pocieniane itd. Bo ja mam już -8 więc w normalnych okularach to jak Stępień wyglądam ![]() laMbria weź nic nie mów o rowerze. Teraz jak się zrobiło cieplej to znowu mam ochotę płakać za moim skradzionym ![]() ![]() ![]() ![]()
#297 |
Zakorzenienie
|
Łoooo matko Świnka a co tak dużo? Mój brat ma -5,5 i myślałam, że to dużo....
Czekam w kolejce ![]() Tak myślałam co zrobić z włosami i chyba będzie radykalne cięcie! Chciałam hodować, ale zaraz lato i znowu będę marudzić, że gorąco ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Wrzuć potem zdjęcia, proooszę
![]() No dużo, miałam mniej ale w ostatnich miesiącach znowu mi się waga pogłębiła... A już się napaliłam na korekcję laserową a tu doopa ![]() ![]()
#299 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak się rozliczyliście w końcu? Jak samotni? Cytat:
Znów okulary nowe? Jakos niedawno kupowałaś chyba. Pogorszył Ci się wzrok? Cytat:
Ja mam -5,75 i czuję się jak kret bez okularów, przy -8 to w ogóle prawie nic nie widzisz. Nie myślisz o laserowej korekcji? Bo ja marzę o niej i myślę, że za kilka lat się skuszę. A już doczytałam. Ja wiem, że przez rok nie może się pogłębiać, u mnie też ciągle się pogarsza jak na razie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Świnka ładne buty ale tyle kasy na razie nie mam
![]() ![]() Ja już nie miałam pomysłu co zjeść na obiad bo w lodowce nic nie ma co do siebie pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wyszło i w sumie dobre ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-12 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.