|
|
#4741 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
bo nie jestem dyskotekowa..ale bym poszła, bo mam z filmow od dziecinstwa zakodowane cos pod hasłem berlinska dyskoteka i chcialabym sprawdzic czy to tak naprawde wyglada ![]() Cytat:
![]() tzn klasyczny przedwieczny trencz mam, ale sie juz w nim nie czuje ![]() Cytat:
Cytat:
no własnie o tej darmowosci wiem i sie zszokowałam...bo to chyba zadkosc nawet zagranico ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- kurde nie wiedzialam ze wyprodukowano polliastyczne domki dla ptakow ,moze se kupiee na zapas ![]() http://www.westwing.pl/Domek-dla-pta...se-741062.html
|
|
|
#4742 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w moskwie mieliśmy ceny nieturystyczne, dla rezydentów jest taniej, wystarczyło, że się nie odzywałam ![]() jak byś się wybierała, to daj znać. jest parę opcji przyoszczędzenia np na transporcie i wejściach rodzinnych
|
|
#4744 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wyposazenie dla redzi
![]() http://www.westwing.pl/kampania-powitanie-wiosny/
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4746 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Uzależniona jestem od tego
No cóz, ja w Budapeszcie byłam na wystawie Rembrandta i w sumie bilet był tani. Dawno nie byłam w polskim muzeum i nie wiem jakie tu ceny?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4747 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łeee bessensu... choc polecam to miejsce moge wam wyslac zaposzenia to mi sie cos napliczy..ale nie wiem co
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś widziałam u nich parę drobiazgów z niebotycznymi marżami ![]() dlatego się właśnie nie zarejestruję
|
|
#4749 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a polecam bo sa fajne rzeczy i czasem takie nie do kupienia gdzieindziej, czasem mają hamerykanskie geometryczne dywany i inne rzeczy zza oceanu ktorych u nas nie ma mnie denerwuje rtlko jedno-ze często nie podają marki,wiec nie mozesz sprawdzic czy gdziec indziej nie ma tego samego taniej,no i nie wiesz co kupujesz...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-11 o 12:33 |
|
|
|
|
#4750 | |||||||
|
BAN stały
|
To taka parafraza z księdza Natanka była
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekoladowej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W byłej elektrociepłowni ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4751 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, ale kupnej
Czyli mieszczę się w konwencji panie Podczytywaczu
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ponad rok temu przeglądałam i porównywałam ceny kilku produktów no name
|
|
#4753 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4754 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde nie zronie tej fotoksaizki,sciagnelam aplikacje z kolorlandu to mi antywir ją zzera
|
|
#4755 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 643 Cytat:
![]() machneu w przelocie i spadam lecieć dalej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4756 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z kurtką wstrzymam się do wiosny, może coś fajniejszego w tym stylu znajdę
|
|
|
#4757 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wiosna juz jest...
|
|
|
#4758 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No nie za bardzo, u mnie ostatnio było - 3 st
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
M.in "jeździłam" pierwszy raz w życiu na łyżwach i byłam na bardzooo
fajnej imprezce ![]() ![]() ![]() Lecę Was dalej szybko przelecieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam te bo moi rodzice mają od dłuższego czasu i sobie chwalą Cytat:
), może akurat będzie ![]() Wcześniej miałam z Orsay i też sobie chwaliłam Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie zniknęliście na cały wieczór i noc?
![]() Znad kawy |
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4763 |
|
niecnotliwa dziewica
|
1.Jedyna sieciówka, gdzie jak co kupię, to mi się podoba
I teraz mnie kusi to niebieskie.... ![]() 2. Spalim od 21.00 do 6.00 I guzik mi to pomogło, oczy mam jak królik na kacu ![]() ![]()
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z pogrzebem to na szczęście tym razem nikt mi bliski. Ale muszę wozić rodzinkę etc etc. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Stazja - helpunku pliiiis Czy jest Ci znany jakiś włosowy produkt, który nawet zniszczonym włosom doda połysku?
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html w Ross był niedawno w CND po 5 zl z groszami i ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-wlosow.html cena sporo wyższa, ale mam wrażenie że nablyszcza zdecydowanie bardziej niż GP( normalnie kosztuje ok 20 zl, nie wiem skąd wzięli cenę 50 zl ) w rossOba nie mają alko, nie wysuszaja, nabłyszczają i chronią....jeśli sie zdecydujesz, to z Twoimi skomplikowanymi włosami zainwestowałąbym w ten tańszy na początek ![]() Z elseve jest jakieś do farbowanych jeszcze, ale sklad już ma kiepski... |
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że przy tak zniszczonych włosach, połysk to już prawdopodobnie mrzonki, ale warto zarydzykować. Otóż GP mam od dawna, mnie wysusza, szit straszny, nic nie wygładza, o połysku mowy nie ma. Także po raz kolejny sprawdza się, że "działanie" takich kosmetyków widoczne jest tylko na zdrowych włosach. Zniszczonym albo jakiś arsenał fryzjerski (ale drogo żeby w ciemno no i jest tego zbyt wiele) albo nic ![]() Elseve się zainteresuję ![]() To chyba muszę celować w jakies Alfaparfy i inne - nie wiadomo co brać, od groma produktów. A na niedzielę potrzebuję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-12 o 11:27 |
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, pogrzebię w pamięci to może mi sie coś przypomni co włosomaniaczki polecają ![]()
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś byc musi, nawet do zniszczonych, bo fryzjerzy używają i włosy lśnia. Aż do zmycia ![]() Dobra risercz wieczorem bo się zbieram wiadomo gdzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-12 o 11:41 |
|
|
|
|
#4770 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Natomiast b.sobie chwalę odżywkę Biowaxu keratyna+jedwab (niebieska) A propos - polećcie jakiś sensowny krem pod oczy, tylko nie żadne Ziaje ani Flos Leki ale też niestety nie z półki typu Vichy/ Shiseido itp. - coś średniego, ale żeby działało.....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Wiedziałam, że Ty docenisz 

Czyli mieszczę się w konwencji panie Podczytywaczu