|
|
#4711 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Tak sobie tłumaczę - z dwojga złego lepszy kąt za kratami (tym bardziej krótkoterminowy!), niż potrącenie przez samochód... do głowy mi nawet nie przyszło, że on mógł komuś zwiać, serio
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
byłam juz ! ale w lądku nie byłam...to wstyd
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
był pilaf z soczewicą, fenkułem i grzybami
dodałam kurczaka duszonego z pieczarkami i sałatki z selera, pora, marchwi w planach sałatka z pstrągiem wędzonym i fenkułem i jakaś tarta Cytat:
mam to samo, ok 300 jak czytałam z zapamiętywaniem i analizowaniem i 500 przy mniejszej koncentracji szczegółami (różne teksty) na koniec powinny być pytania dot. tekstu mierzące ile się zapamiętało i zrozumiało ![]() 2. 3. nie wiem na co to miało działać (może przeciwdziałać kolkom u dida), ale w moim słowniku jest definicja 'zemsta byłej niedoszłej teściowej' ![]() Cytat:
![]() 2. ok 3. ażeby mu nie oszczył i zgrzybiał w środku.... i zgubił dekielek ![]() londyn to szczurowo ![]() taki większy kraków, wszędzie po polsku gadają i tylko więcej ciapatych żyjących z benefitów...
|
|
#4714 | |||||
|
BAN stały
|
Wiem, ale wszystkiego nie widziałaś chyba?
![]() Cytat:
Lepszy rydz, niż nic! ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Dobranoc |
|||||
|
|
|
#4715 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie jeszcze minimalnie schudnę i będzie 5 z przodu taka waga już ujdzie w tłumie ad 2 mi między 600 a 650 (3 czy 4 teksty przeczytałam) Ale jak czytam dla przyjemności to czytam wolniej, w takim tempie czytam jak coś muszę przeczytać ![]() Cytat:
Cytat:
może być jako szablon po prostu czarne tło (ja tak robiłam ) Cytat:
recka będzie jak się przyzwyczaję, na razie jest śmiesznie ![]() Cytat:
Znad kawy |
|||||
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy przeoczyłam, brałaś Philipsa, Curaprox czy so inne? Mrrrrr |
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chociaż ja nawet zwykłe książki czytam na szybkiego i tylko niektóre akapity "smakuję". Cytat:
Macham znad kolejnego dnia bez kier, ach jak cudnie. |
||
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Philips Sonicare
![]() taki dokładnie zestaw
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Moje marzenie! |
|
|
|
|
#4720 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lepszej zachety nie mogłas mi dac ![]() no ja głównie pacze na dobra kultury, w polsce jednak niewiele mamy na stałe np z malarstwa Cytat:
co chcialamale nie byłam w tej najwiekszej dyskotece w berlinie, a w sumie chcialabym, wtedy jakos nie pomyslalam o tym ![]() Cytat:
a własnie to super,o taki wlasnie program mi chodziło zeby był,ze sama dobieram elementy z jakiejs tam bazy,tylko w tym corolandzie strasznie drogo
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() trzeba polować oni często się wystawiają, albo jakieś kody rabatowe wrzucają na stronie albo na FB chyba |
|
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko wysuszać lubi ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-11 o 09:30 |
||
|
|
|
#4724 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale że ke? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajnie, też będę czekać na recenzję ciekawe tylko, czy różnych firm się bardzo różnią Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4725 | |||
|
BAN stały
|
Znad makaronu z jajem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4726 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad wolnego dnia i maseczki na twarzy
Ja za to szukam fajnej kurtki na wiosnę i nic ciekawego nie ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dobry Taaa, ale i to niekoniecznie ![]() Cytat:
Mają jakieś tam procedury, ktoych muszą przestrzegać,chocby dla tego,że wlaściciel jeśli szuka to na pewno zajrzy do okolicznych schronisk. Cytat:
![]() Nie dręcz się tym, zrobiłeś bardzo dobrze. To wlaścicielka powinna się dręczyć,ze nie zaglądala na bierząco do schroniska. Pierwsze co, to wlaśnie to powinna zrobić w takiej sytuacji Sprawdzić okoliczne schroniska
|
||
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czaję na Lushowe, nie wiem czy co warte. 2. A w jakim stylu szukasz? Bo tą co ma Flo, jestem zachwycona, uważam, że lepszej kurtki an wiosnę/jesień bym sobie nie mogła wymarzyć. Także zaglądaj do Kapphal, bo wykonanie świetne. Chyba, że Ciebie ramoneski nie kręcą to nie wiem bo na innych kurtkach oka nie zawieszam. Moja Mam ma zamszową ramonchę z Camieau w pudrowym różu ![]() Lubię ten typ kurtek bo zaiste są do wszystkiego. do dresów, do sukienek i do całej reszty ubrań typu spodnie etc etc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-11 o 10:21 |
|
|
|
|
#4729 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tylko na grzyba mi kurtka w takim fasonie, jak ja spodni nie noszę? A jeansów to już w ogóle..... Dla samej przyjemności posiadania to jednak nie za tę cenę
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodni nie miałam na sobie już kilka lat i nie zamierzam mieć. Niestety obecnie taki zakup to tylko sfera marzeń u mnie Choć ta mnie nie porwałą na szczęście. Woałabym śliską skórę niż zamsz. Uffff
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-11 o 10:32 |
|
|
|
|
#4731 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No, ja spodnie mam jedne - nawet na sobie. Posiadam jedne szare, garniturowe, na dni, kiedy zwyczajnie nie mam pomysłu, co na siebie włożyć albo nie mam całych pończoch Po dwóch dniach pracy po 10h nie mam zupełnie weny, co na siebie włożyć....A wersja "śliska" w zbliżonym fasonie jest w Marksie&Spencerze, tylko zdaje się, sztuczna
|
|
#4732 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Może dzięki temu moja fryzjerka dała mi ostatnio 30 lat ![]() dziś ta, niestety cera naczynkowa, moje przekleństwo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lagodzaca.htmlNie chcę ramoneski, krój uniwersalny, ale oklepany od lat- wszyscy się tak noszą. Mam fazę na militarno-wojskową Coś takiego chyba se strzelę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja mam na wiosnę cienkie czarne płaszczydło z asymetrycznym przodem i wielkie woro-poncho. |
|
|
|
|
#4734 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wiedziałam, że Ty docenisz Plus do tego moje palladiumy lub NB Chyba ją kliknę, w sklepach pełno stylu militarnego, ale takiej na pewno nikt inny nosić nie będzie.
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego pytam. 2. Tak myślałam Ale mi się nie podoba, mówię szczerze
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-11 o 10:53 |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co prawda nie wiem czy ktoś doceni, że to oryginał a nie podróba z H&M
|
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
a są jeszcze te Flo-kurtki? ![]() Cytat:
i nie trzeba stać w kolejkach po 2 godziny na mrozie.... Cytat:
aż się zdziwiłam skąd pomarańcza ![]() a już w koszyku miałam
|
|
#4739 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Btw- ten krem mi służy na naczynka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...czynkowej.html Cytat:
||
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam chyba w październiku?Cytat:
2. Dzięki, fajny ma skład. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Tak sobie tłumaczę - z dwojga złego lepszy kąt za kratami (tym bardziej krótkoterminowy!), niż potrącenie przez samochód... do głowy mi nawet nie przyszło, że on mógł komuś zwiać, serio

Lepszy rydz, niż nic! 

)...

Dlatego pytam.