|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dniu spodziewanej miesiaczki prawie zawsze wychodzi wszystko na jaw
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym nie pojechala ani do Tunezji ani do Egiptu.,. Marzy mi sie Dubai ale mocno sie zastanowię zanim podejmę decyzje... Najbezpieczniej jednak w obrębie unii europejskiej sie wycieczkowac, naprawdę mamy tu wiele pieknych gorących miejsc
|
|
#1115 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się ciasta
upiekłam, zjadłam i mam zgagę :/
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Cień Wiatru a mnie wykreslilas?
![]() Bianeczka uroki ciąży ![]()
|
|
#1118 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękny wynik ![]() Cytat:
W poprzedniej ciąży brała Oeparol dla tych kwasów omega i tyle. Teraz tylko kwas brałam.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- taaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
A znane sa przyczyny poronienia?Cytat:
poszłam do młodej na zebranie a tam na jej szafce moja czapka
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupia piczka ze mnie, budzik zadzwonił o 5, zmierzyłam temperaturę a tam 37,93 i wiecie co głupia zrobiłam??? Poleciałam zrobić test do kibelka !! głupia ja, oczywiście jedna kreska,ale czego ja się spodziewałam 3 dni przed @ ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- aaa wczoraj dwie znajome obwieściły mi ciążę ![]() w tym jedna z pracy, była u nas na stażu, po stażu dostała umowę próbną, a teraz w marcu na 3 lata, i dopiero teraz ogłosiła a już 13 tydzień
|
|
|
|
|
|
#1120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Europa też jest narażona na ataki islamistów, tym bardziej, że co raz więcej ludzi z europy, ameryki przechodzi na islam. Ale nie ma co zaraz wakacji odwoływała, teraz po tym ataku ochrona turystów zostanie wzmocniona, dla tych krajów turyści, to główny dochód. Cytat:
i przeraża zostało już tylko 6 miesięcy.Czapka się znalazła w domu, w ogóle budyń ciążowy mnie już dopadł na maxa, na basen zapomniałam spakować majtki na zmianę, wychodząc z basenu zapomniałam okularów, przypomniało mi się jak doszłam na autobus i nr autobusów były nie wyraźne. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co ja mam zrobić, żeby dostać @? Myślałam, że jak się wczoraj nasprzątam, nadźwigałam to ta cholera przyjdzie w końcu i zakończy ten cykl-tasiemiec ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt Turcja, Egipt itp. to nie dla mnie wycieczki, siedzieć w kurorcie przy basenie. Ta i w pracy zapomniałam hasła do @ dobrze, że się pod koniec dnia przypomniał. Dobra zbieram się na wizytę u ginki. A po tem pójdę pochodzić po sklepach dzieciowych
|
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i nic nikomu sie nie stało, zreszta po miescie jako Hurghadzie - nie polecam łazic bo wszedzie obłapiaja i zaczepiaja ludzi jak sie da ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Bianeczka- nie da sie tego u mnie okreslic,samo sie ze mnie ewakuowało... gdyby nie ten fakt to byłabym na tym etapie co Ty; ) bylam dzis odebrac wyniki z bety 596,50 wskoczyłam na 1534 !! jak ja się cieszę ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- [QUOTE=rudaska;50716097]ja mam podobne zdanie, kraje wschodnie, odmienne kulturowo bardzo mnie zniechęcają. Dwa lata temu, kiedy w Tunezji trwała ta cała rewolucja, moja kuzynka z mężem i dwójka dzieci wybierali się tam na wakacje, twierdząc, że w kurortach jest bezpiecznie Rudaska- nie do konca sie zgodze- bylam na przelomie lutego/marca ,ludzie byli z dziecmi i nie zdarzyla sie żadna sytuacja ktora w jakis sposob mogla niepokoic ludzi. Bagatela- bylismy na wycieczce w Luxorze i tez nie bylo żadnych oznak podwyzszonego ryzyka. ciezko sie wypowiadac bedac 3000 km z dala od tego co sie naprawdę dzieje.poza tym - gdyby Islamczycy zaczeli atakowac kurorty- to strzeliliby sobie w kolano, bo dla nich turystyka to główne źródło dochodu dla Państwa.
Edytowane przez monic167 Czas edycji: 2015-03-19 o 09:02 |
|
|
|
|
|
#1124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja się bardziej boję co będzie w Polsce i w Europie się działo, ta Rosja mnie przeraża ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1125 |
|
Winter is coming
|
Jak ktoś chce, niech lata do Afryki - to, że nie zdarzały się ataki na kurorty nie oznacza, że się nie wydarzą. Ale na pewno nie uwierzę w to, że tam jest bezpiecznie, bo nie jest. Trochę żałuję, że nie poleciałam do Egiptu przed tą rewolucją, bo już pewnie to mi się nigdy nie uda. Znajoma ma faceta Egipcjanina - prędko porzucili mieszkanie w Egipcie, jak zaczęło być gorąco i wracać chyba nie zamierzają.
Mnie Rosja też przeraża, w razie czego też będziemy zwiewać. Monic piękna beta, gratulacje
Edytowane przez velika Czas edycji: 2015-03-19 o 09:42 |
|
|
|
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaliczyłam pierwsze
po śniadaniu ![]() Ja nie lubię gorąca i nigdy mnie nie kusiło żeby jechać do Turcji czy do Egiptu. A nawet jakbym lubiła to bym nie zdecydowała się lecieć tam na wakacje ![]() Monic super beta Będzie wszystko dobrze
|
|
#1127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ktorym jestes tyg ?
|
|
|
#1128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję mdłości i wymiotów, ja tego nie cierpię jak czasem mi się zdarzy. nie wyobrażam sobie, jak to przeżyję w ciąży
|
|
#1130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zastanawia mnie ktory to tydzien- OM 10.02 ale chyba owu byla dosc pozno . tym razem na 100% czulam zagnieżdzenie
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
No i przyszła w końcu małpa. Żegnaj 41-dniowy cyklu-tasiemcu. Mam nadzieję, że to by pierwszy i ostatni raz...
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=monic167;50716491]ja jak wylatywałam do Egiptu koncem lutego to tam zaczynaly sie zamieszki znowu, na szczescie na te tereny turystyczne nikt nie wkraczał
![]() i nic nikomu sie nie stało, zreszta po miescie jako Hurghadzie - nie polecam łazic bo wszedzie obłapiaja i zaczepiaja ludzi jak sie da ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Bianeczka- nie da sie tego u mnie okreslic,samo sie ze mnie ewakuowało... gdyby nie ten fakt to byłabym na tym etapie co Ty; ) bylam dzis odebrac wyniki z bety 596,50 wskoczyłam na 1534 !! jak ja się cieszę ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Ale mnie brzuch naparza. jak na @
|
||
|
|
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Winter is coming
|
rudaska, ania mała
|
|
#1135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie dalej cisza chociaż temperatura o 0, 2 niższa niż wczoraj więc czekam i czekam na @. A was kochane przytulam mocno i całuję. Następny cykl przed wami razem z nową szansą!
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Monic piękna beta . Jak się czujesz? ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Wyliczanka na dziś: ![]() jasiulek - 19.03. - ![]() allofkowa - 22.03. - 3 dni velika - 05.04. - 16 dni rudaska - 15.04. -26 dni ania_mała - 19.04. - 30 dni ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Ja też nie znoszę wymiotować, ale w ciąży przynajmniej u mnie to były inne wymioty, od razu po czułam się zupełnie dobrze, jak gdyby nigdy nic hehe
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz... (Julian Tuwim) Moje serca dwa: J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g) I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g) Edytowane przez cienwiatru Czas edycji: 2015-03-19 o 21:27 |
||
|
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za wsparcie dziewczynki. Troszkę się łzy polały, bo coraz bardziej wierzyłam,że mogło sie udać...ale to nic. Mężuś mnie dziś wyprzytukla i będzie lepiej
Jutro idę na imprezkę urodzinową do kumpeli, więc się winka z czystym sumieniem będę mogła napić![]() A następne testowanie 19 kwietnia
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
rudaska, aniamala
dziewczyny, jak odczuwacie ból jajników przed owulacją? ja wczoraj czułam takie ogólne napięcie w podbrzuszu i tylko niekiedy krótkie kłucie w miejscu prawego jajnika. do tego doszło uczucie wzdęcia. czułam się tak cały dzień. myślicie, że to po prostu owulacja nadchodzi ?
|
|
#1138 |
|
Winter is coming
|
Mnie zawsze kłuje po jednej albo po drugiej stronie. W tym cyklu po prawej
I tak 2-3 dni.
|
|
#1139 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu i Rudasko przesyłam przytulaka ciepłego
![]() O jeny dopiero udało mi się podnieść z kanapy...Wyglądam jak trup, zombie i co tam jeszcze
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

w dniu spodziewanej miesiaczki prawie zawsze wychodzi wszystko na jaw

upiekłam, zjadłam i mam zgagę :/

a kapsułki wystarczą tylko na miesiąc.... zastanawiam się, czy warto? Czy nie lepiej brać po prostu kwas foliowy i inne suplementy oddzielnie?
Europa też jest narażona na ataki islamistów, tym bardziej, że co raz więcej ludzi z europy, ameryki przechodzi na islam. 

po śniadaniu

I tak 2-3 dni.