Wpadki i inne przypadki (część II) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-18, 21:24   #1111
Gosiurek
Wtajemniczenie

Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Powyzej 16?? ja w 12 dni wysokiej mam zamiar testowac. to u mnie dzien w ktorym powinnam fostac @
Wynika to z tego że faza lutealna trwa 0k 14 dni, więc jeśli trwa dłużej to rośnie prawdopodobieństwo ciąży.
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 21:59   #1112
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Wynika to z tego że faza lutealna trwa 0k 14 dni, więc jeśli trwa dłużej to rośnie prawdopodobieństwo ciąży.
ja tymcw życiu nie wytrzymała tyle. w dniu spodziewanej miesiaczki prawie zawsze wychodzi wszystko na jaw
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 22:13   #1113
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tymcw życiu nie wytrzymała tyle. w dniu spodziewanej miesiaczki prawie zawsze wychodzi wszystko na jaw
Ja też nie
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 22:46   #1114
MilkaJestem
Zakorzenienie

Ja tez bym nie pojechala ani do Tunezji ani do Egiptu.,. Marzy mi sie Dubai ale mocno sie zastanowię zanim podejmę decyzje... Najbezpieczniej jednak w obrębie unii europejskiej sie wycieczkowac, naprawdę mamy tu wiele pieknych gorących miejsc

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 23:02   #1115
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Ania Mała a u Ciebie dalej nic? Pewnie zaraz będą dwie krechy.

Cień Wiatru mnie chyba trzeba będzie na razie usunąć z wyliczanki, bo przez ten zastrzyk z hormonów może mi się okres przesunąć.
nie ma problemu, zaraz cię wypiszę, mam nadzieję, że za chwilę będę mogła umieścić cię na tej drugiej liście

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Mnie ovufriend zaznacza owulację dzień lub dwa po dniu najniższej temperatury. Innym z kolei właśnie w takim dniu. Tyle że tam brane sa pod uwagę jeszcze inne czynniki jak śluz czy testy owu.
Przelicz sobie ile dni masz tych wysokich temperatur. Jeśli powyżej 16 to nie ma na co czekać z testowaniem
Policzyłam - dzisiaj jest 15 dzień podwyższonej temperatury, ale czekam spokojnie na @

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 23:11   #1116
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zachciało mi się ciasta upiekłam, zjadłam i mam zgagę :/

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 23:12   #1117
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cień Wiatru a mnie wykreslilas?

Bianeczka uroki ciąży

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 23:32   #1118
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
my dopiero zaczynamy starania, właściwie tylko 1 cykl za nami
Witaj
Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Nooo "tylko" 190 zl udalo mi sie zaoszczedzic heh...

to nasiusiaj rano do słoiczka, zakręć, i leć do apteki po teścior i zrobisz jak wrócisz z apteki
Dobrze, że to na tyle tygodni a nie na miesiąc
Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
yeaah dostałam wyniki bety : 2083 mIU/ml
Piękny wynik
Cytat:
dziękuję za miłe powitanie kilka twarzy pamiętam z wątku PM2014

W maju kończę 23 lata, tż jest troszkę starszy - ma 32 Jesteśmy świeżo po ślubie i od jakiegoś czasu intensywnie zaczęliśmy myśleć o dziecku. Na razie dość lajtowo, kochamy się po prostu kiedy mamy ochotę

Przed rozpoczęciem starań zrobiłam badania i niestety okazało się, że tsh i prolaktyna są podwyższone. Walczę z tym Od niecałego miesiąca biorę euthyrox.

Przy okazji mam pytanie - czy któraś ze starających się bierze może suplement Mama Dha? Ostatnio ginekolog mi to polecił, poszłam od razu do apteki i zapłaciłam 60zł a kapsułki wystarczą tylko na miesiąc.... zastanawiam się, czy warto? Czy nie lepiej brać po prostu kwas foliowy i inne suplementy oddzielnie?
Ostatnio jak leżałam w szpitalu to mi pani dietetyk powiedziała, że się odchodzi o suplementacji. Za to dwóch moich ginów, zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży twierdzili, że jeśli nie ma potrzeby to nie należy brać żadnych suplementów, jedynie kwas foliowy. Jeśli się dobrze odżywiamy to wszystkiego mamy pod dostatkiem W poprzedniej ciąży brała Oeparol dla tych kwasów omega i tyle. Teraz tylko kwas brałam.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Cień Wiatru a mnie wykreslilas?

Bianeczka uroki ciąży
taaaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Smuga ale pędzisz, już 9tc

A ja od dzisiaj 14tc ) i II trymestr zaczynam

Moje wcięcie w tali znikło, ooo
Cieszy prawda?

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
hey dziewczyny )

widze ze wątek nam rozkwita
ja dzisiaj bylam oddac drugi raz krew na badanie bety

Robusta-wlasnie mi to przeszlo przez mysl ze moze bliźniaki ?

zastanawiam sie cyz po poprzednich przejsciach przejechac sie do gina po Duphaston na podtrzymanie (poprzednia ciaza w 6tyg uległa poronieniu).
Na pewno konsultacja nie zaszkodzi A znane sa przyczyny poronienia?

Cytat:
Moja kawa została dzisiaj odrzucona

Basen zaliczony budyń ciążowy mnie dopadł i zgubiłam czapkę, a z domu zapomniałam majtki na zmianę :/
hahahahaah to jest nic, ja swoją znalazłam, po ok 2 miesiącach a nie wiedziałam, że zgubiłam poszłam do młodej na zebranie a tam na jej szafce moja czapka

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 06:47   #1119
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez bym nie pojechala ani do Tunezji ani do Egiptu.,. Marzy mi sie Dubai ale mocno sie zastanowię zanim podejmę decyzje... Najbezpieczniej jednak w obrębie unii europejskiej sie wycieczkowac, naprawdę mamy tu wiele pieknych gorących miejsc
mam znajomą która wyszła za mąż za Dubajczyka. Czasem jak widzę na facebooku albo instagramie jej fotki to

Głupia piczka ze mnie, budzik zadzwonił o 5, zmierzyłam temperaturę a tam 37,93 i wiecie co głupia zrobiłam??? Poleciałam zrobić test do kibelka !! głupia ja, oczywiście jedna kreska,ale czego ja się spodziewałam 3 dni przed @

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

aaa wczoraj dwie znajome obwieściły mi ciążę
w tym jedna z pracy, była u nas na stażu, po stażu dostała umowę próbną, a teraz w marcu na 3 lata, i dopiero teraz ogłosiła a już 13 tydzień
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-19, 07:59   #1120
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
teraz niestety nigdzie na świecie nie jest bezpiecznie Europa też jest narażona na ataki islamistów, tym bardziej, że co raz więcej ludzi z europy, ameryki przechodzi na islam.
Ale nie ma co zaraz wakacji odwoływała, teraz po tym ataku ochrona turystów zostanie wzmocniona, dla tych krajów turyści, to główny dochód.

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Witaj

[/COLOR]
Cieszy prawda? [COLOR="Silver"]

hahahahaah to jest nic, ja swoją znalazłam, po ok 2 miesiącach a nie wiedziałam, że zgubiłam poszłam do młodej na zebranie a tam na jej szafce moja czapka
Cieszy bardzo i przeraża zostało już tylko 6 miesięcy.

Czapka się znalazła w domu, w ogóle budyń ciążowy mnie już dopadł na maxa, na basen zapomniałam spakować majtki na zmianę, wychodząc z basenu zapomniałam okularów, przypomniało mi się jak doszłam na autobus i nr autobusów były nie wyraźne.

Cytat:
mam znajomą która wyszła za mąż za Dubajczyka. Czasem jak widzę na facebooku albo instagramie jej fotki to

Głupia piczka ze mnie, budzik zadzwonił o 5, zmierzyłam temperaturę a tam 37,93 i wiecie co głupia zrobiłam??? Poleciałam zrobić test do kibelka !! głupia ja, oczywiście jedna kreska,ale czego ja się spodziewałam 3 dni przed @

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

w tym jedna z pracy, była u nas na stażu, po stażu dostała umowę próbną, a teraz w marcu na 3 lata, i dopiero teraz ogłosiła a już 13 tydzień
Uważaj bo ciąże są zaraźliwe
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 08:08   #1121
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam podobne zdanie, kraje wschodnie, odmienne kulturowo bardzo mnie zniechęcają. Dwa lata temu, kiedy w Tunezji trwała ta cała rewolucja, moja kuzynka z mężem i dwójka dzieci wybierali się tam na wakacje, twierdząc, że w kurortach jest bezpiecznie - bez komentarza
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
O patrzcie http://m.przegladsportowy.pl/pilka-r...536,1,284.html no dzicz po prostu[COLOR="Silver"]
Tak jak wyżej. Jadąc w tamte strony, nie oszukujmy się, nie wiadomo co nas spotka.

Co ja mam zrobić, żeby dostać @? Myślałam, że jak się wczoraj nasprzątam, nadźwigałam to ta cholera przyjdzie w końcu i zakończy ten cykl-tasiemiec

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Moja kawa została dzisiaj odrzucona

Basen zaliczony budyń ciążowy mnie dopadł i zgubiłam czapkę, a z domu zapomniałam majtki na zmianę :/
co do sklerozy: ja wczoraj zapomniałam loginu do konta i wszystkie piny, normalnie pustka w głowie, dziś rano musiałam grzebać w umowach. A teraz patrzę na siebie, a ja siedzę w pracy w bluzce założonej na lewą stronę
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 08:31   #1122
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
ja mam podobne zdanie, kraje wschodnie, odmienne kulturowo bardzo mnie zniechęcają. Dwa lata temu, kiedy w Tunezji trwała ta cała rewolucja, moja kuzynka z mężem i dwójka dzieci wybierali się tam na wakacje, twierdząc, że w kurortach jest bezpiecznie - bez komentarza

Tak jak wyżej. Jadąc w tamte strony, nie oszukujmy się, nie wiadomo co nas spotka.

Co ja mam zrobić, żeby dostać @? Myślałam, że jak się wczoraj nasprzątam, nadźwigałam to ta cholera przyjdzie w końcu i zakończy ten cykl-tasiemiec

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

co do sklerozy: ja wczoraj zapomniałam loginu do konta i wszystkie piny, normalnie pustka w głowie, dziś rano musiałam grzebać w umowach. A teraz patrzę na siebie, a ja siedzę w pracy w bluzce założonej na lewą stronę
Jak jest podwyższone ryzyko, to pchanie się na wakacje z dziećmi, to rzeczywiście mało odpowiedzialne.
Fakt Turcja, Egipt itp. to nie dla mnie wycieczki, siedzieć w kurorcie przy basenie.

Ta i w pracy zapomniałam hasła do @ dobrze, że się pod koniec dnia przypomniał.

Dobra zbieram się na wizytę u ginki. A po tem pójdę pochodzić po sklepach dzieciowych
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 09:05   #1123
monic167
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Kallina, oby pękł i wszystko skończyło się tak jak chcesz. Kciuki
Wyboraźcie sobie, że moja kumpela z pracy za tydzień miała lecieć do Tunezji, a dzisiaj tam był zamach
Saminka ładna kiecka, na jaką to imprezę?
ja jak wylatywałam do Egiptu koncem lutego to tam zaczynaly sie zamieszki znowu, na szczescie na te tereny turystyczne nikt nie wkraczał
i nic nikomu sie nie stało, zreszta po miescie jako Hurghadzie - nie polecam łazic bo wszedzie obłapiaja i zaczepiaja ludzi jak sie da

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Zachciało mi się ciasta upiekłam, zjadłam i mam zgagę :/

Bianeczka- nie da sie tego u mnie okreslic,samo sie ze mnie ewakuowało... gdyby nie ten fakt to byłabym na tym etapie co Ty; )

bylam dzis odebrac wyniki

z bety 596,50 wskoczyłam na 1534 !! jak ja się cieszę

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

[QUOTE=rudaska;50716097]ja mam podobne zdanie, kraje wschodnie, odmienne kulturowo bardzo mnie zniechęcają. Dwa lata temu, kiedy w Tunezji trwała ta cała rewolucja, moja kuzynka z mężem i dwójka dzieci wybierali się tam na wakacje, twierdząc, że w kurortach jest bezpiecznie - bez komentarza

Rudaska- nie do konca sie zgodze- bylam na przelomie lutego/marca ,ludzie byli z dziecmi i nie zdarzyla sie żadna sytuacja ktora w jakis sposob mogla niepokoic ludzi.
Bagatela- bylismy na wycieczce w Luxorze i tez nie bylo żadnych oznak podwyzszonego ryzyka. ciezko sie wypowiadac bedac 3000 km z dala od tego co sie naprawdę dzieje.
poza tym - gdyby Islamczycy zaczeli atakowac kurorty- to strzeliliby sobie w kolano, bo dla nich turystyka to główne źródło dochodu dla Państwa.

Edytowane przez monic167
Czas edycji: 2015-03-19 o 09:02
monic167 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 09:25   #1124
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jak leżałam w szpitalu to mi pani dietetyk powiedziała, że się odchodzi o suplementacji. Za to dwóch moich ginów, zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży twierdzili, że jeśli nie ma potrzeby to nie należy brać żadnych suplementów, jedynie kwas foliowy. Jeśli się dobrze odżywiamy to wszystkiego mamy pod dostatkiem W poprzedniej ciąży brała Oeparol dla tych kwasów omega i tyle. Teraz tylko kwas brałam.[COLOR="Silver"]
dzięki za odpowiedź staram się jeść zdrowo, ale nigdy nie ma pewności co do poziomu mikroelementów niestety..
Cytat:
u naszych znajomych też sporo ciąż

Cytat:
ja jak wylatywałam do Egiptu koncem lutego to tam zaczynaly sie zamieszki znowu, na szczescie na te tereny turystyczne nikt nie wkraczał
moi teściowie byli w Egipcie podczas ostatnich zamieszek i też nic im się nie stało, nawet tego nie zauważyli (tylko w tv).

ja się bardziej boję co będzie w Polsce i w Europie się działo, ta Rosja mnie przeraża musimy teraz z mężem paszporty odnowić w razie W. Myślimy też nad wizą do USA.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
poza tym - gdyby Islamczycy zaczeli atakowac kurorty- to strzeliliby sobie w kolano, bo dla nich turystyka to główne źródło dochodu dla Państwa.
niestety ostatnio nawet muzea zaczęli atakować... we wczorajszym zamachu też zginęli turysci
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 09:40   #1125
velika
Winter is coming

Jak ktoś chce, niech lata do Afryki - to, że nie zdarzały się ataki na kurorty nie oznacza, że się nie wydarzą. Ale na pewno nie uwierzę w to, że tam jest bezpiecznie, bo nie jest. Trochę żałuję, że nie poleciałam do Egiptu przed tą rewolucją, bo już pewnie to mi się nigdy nie uda. Znajoma ma faceta Egipcjanina - prędko porzucili mieszkanie w Egipcie, jak zaczęło być gorąco i wracać chyba nie zamierzają.
Mnie Rosja też przeraża, w razie czego też będziemy zwiewać.
Monic piękna beta, gratulacje

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-03-19 o 09:42
velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 10:12   #1126
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Zaliczyłam pierwsze po śniadaniu

Ja nie lubię gorąca i nigdy mnie nie kusiło żeby jechać do Turcji czy do Egiptu. A nawet jakbym lubiła to bym nie zdecydowała się lecieć tam na wakacje

Monic super beta Będzie wszystko dobrze

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 10:53   #1127
monic167
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość

Ja nie lubię gorąca i nigdy mnie nie kusiło żeby jechać do Turcji czy do Egiptu. A nawet jakbym lubiła to bym nie zdecydowała się lecieć tam na wakacje

Srebrna- chyba to głupio zabrzmi ale zazdroszcze tych ciążowych objawó (wiem wiem, za jakis czas pewnie znienawidze)
w ktorym jestes tyg ?
Stary 2015-03-19, 10:58   #1128
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Srebrna- chyba to głupio zabrzmi ale zazdroszcze tych ciążowych objawó (wiem wiem, za jakis czas pewnie znienawidze)
w ktorym jestes tyg ?
Ciesz się póki możesz bo mnie aż do 6 tyg nic nie było Jak zaczął się 7 tc to zaczęły się mdłości a dziś zaczęłam 9tc i pierwszy paw. I jak ja ogarnę pracę aż do 12 tyg? Oj dzidzia daje popalić

Zuzia już na świecie

Stary 2015-03-19, 11:07   #1129
say-hello
Zakorzenienie

współczuję mdłości i wymiotów, ja tego nie cierpię jak czasem mi się zdarzy. nie wyobrażam sobie, jak to przeżyję w ciąży
Stary 2015-03-19, 11:24   #1130
monic167
Rozeznanie

Cytat:
Ciesz się póki możesz bo mnie aż do 6 tyg nic nie było Jak zaczął się 7 tc to zaczęły się mdłości a dziś zaczęłam 9tc i pierwszy paw. I jak ja ogarnę pracę aż do 12 tyg? Oj dzidzia daje popalić
w sumie jedyne czego sie boje to ze na moim wlasnym slubie zacznie mi sie etap" całowania porcelany " ale chyba nie bedzie tak zle...
zastanawia mnie ktory to tydzien- OM 10.02 ale chyba owu byla dosc pozno . tym razem na 100% czulam zagnieżdzenie
Stary 2015-03-19, 11:44   #1131
rudaska
Zakorzenienie

No i przyszła w końcu małpa. Żegnaj 41-dniowy cyklu-tasiemcu. Mam nadzieję, że to by pierwszy i ostatni raz...
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 11:57   #1132
alloffkowa
Zakorzenienie

[QUOTE=monic167;50716491]ja jak wylatywałam do Egiptu koncem lutego to tam zaczynaly sie zamieszki znowu, na szczescie na te tereny turystyczne nikt nie wkraczał
i nic nikomu sie nie stało, zreszta po miescie jako Hurghadzie - nie polecam łazic bo wszedzie obłapiaja i zaczepiaja ludzi jak sie da

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Bianeczka- nie da sie tego u mnie okreslic,samo sie ze mnie ewakuowało... gdyby nie ten fakt to byłabym na tym etapie co Ty; )

bylam dzis odebrac wyniki

z bety 596,50 wskoczyłam na 1534 !! jak ja się cieszę

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:

Rudaska- nie do konca sie zgodze- bylam na przelomie lutego/marca ,ludzie byli z dziecmi i nie zdarzyla sie żadna sytuacja ktora w jakis sposob mogla niepokoic ludzi.
Bagatela- bylismy na wycieczce w Luxorze i tez nie bylo żadnych oznak podwyzszonego ryzyka. ciezko sie wypowiadac bedac 3000 km z dala od tego co sie naprawdę dzieje.
Brawo za piekna bete!!!

Cytat:
Jak ktoś chce, niech lata do Afryki - to, że nie zdarzały się ataki na kurorty nie oznacza, że się nie wydarzą. Ale na pewno nie uwierzę w to, że tam jest bezpiecznie, bo nie jest. Trochę żałuję, że nie poleciałam do Egiptu przed tą rewolucją, bo już pewnie to mi się nigdy nie uda. Znajoma ma faceta Egipcjanina - prędko porzucili mieszkanie w Egipcie, jak zaczęło być gorąco i wracać chyba nie zamierzają.
Mnie Rosja też przeraża, w razie czego też będziemy zwiewać.
Monic piękna beta, gratulacje
my tez bedziemy spadac, do USA. muszę tylko paszport wymienic bo mam ze starym nazwiskiem

Ale mnie brzuch naparza. jak na @
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-19, 12:40   #1133
ania_mala
Zadomowienie

Cytat:
No i przyszła w końcu małpa. Żegnaj 41-dniowy cyklu-tasiemcu. Mam nadzieję, że to by pierwszy i ostatni raz...
Przyszła wredna i do mnie...bolesna i niechciana
ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 12:46   #1134
velika
Winter is coming

rudaska, ania mała

Stary 2015-03-19, 13:22   #1135
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_mala Pokaż wiadomość
Przyszła wredna i do mnie...bolesna i niechciana
A u mnie dalej cisza chociaż temperatura o 0, 2 niższa niż wczoraj więc czekam i czekam na @. A was kochane przytulam mocno i całuję. Następny cykl przed wami razem z nową szansą!

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:

Biedaku trzymaj się

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Monic piękna beta ��. Jak się czujesz?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Wyliczanka na dziś:

jasiulek - 19.03. -

allofkowa - 22.03. - 3 dni

velika - 05.04. - 16 dni

rudaska - 15.04. -26 dni

ania_mała - 19.04. - 30 dni

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
współczuję mdłości i wymiotów, ja tego nie cierpię jak czasem mi się zdarzy. nie wyobrażam sobie, jak to przeżyję w ciąży
Da radę to przeżyć Ja też nie znoszę wymiotować, ale w ciąży przynajmniej u mnie to były inne wymioty, od razu po czułam się zupełnie dobrze, jak gdyby nigdy nic hehe

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)

Edytowane przez cienwiatru
Czas edycji: 2015-03-19 o 21:27
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 13:33   #1136
ania_mala
Zadomowienie

Dzięki za wsparcie dziewczynki. Troszkę się łzy polały, bo coraz bardziej wierzyłam,że mogło sie udać...ale to nic. Mężuś mnie dziś wyprzytukla i będzie lepiejJutro idę na imprezkę urodzinową do kumpeli, więc się winka z czystym sumieniem będę mogła napić
A następne testowanie 19 kwietnia
ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-19, 13:41   #1137
say-hello
Zakorzenienie

rudaska, aniamala następny cykl to nowa szansa, uszy do góry

dziewczyny, jak odczuwacie ból jajników przed owulacją? ja wczoraj czułam takie ogólne napięcie w podbrzuszu i tylko niekiedy krótkie kłucie w miejscu prawego jajnika. do tego doszło uczucie wzdęcia. czułam się tak cały dzień. myślicie, że to po prostu owulacja nadchodzi ?
Stary 2015-03-19, 13:44   #1138
velika
Winter is coming

Mnie zawsze kłuje po jednej albo po drugiej stronie. W tym cyklu po prawej I tak 2-3 dni.

Stary 2015-03-19, 13:46   #1139
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Aniu i Rudasko przesyłam przytulaka ciepłego

O jeny dopiero udało mi się podnieść z kanapy...Wyglądam jak trup, zombie i co tam jeszcze

Zuzia już na świecie

Stary 2015-03-19, 13:47   #1140
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zawsze kłuje po jednej albo po drugiej stronie. W tym cyklu po prawej I tak 2-3 dni.
o, to spoko, że tak długo. bo coś mi się obiło o uszy, że ten ból trwa tylko chwilę i coś mi nie pasowało
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości