|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Pytanie z innej beczki do dziewczyn prowadzących działalność.
Orientujecie się może, czy zwrot podatku dochodowego automatycznie zostaje przesłany na konto firmowe? Nie mogę się dodzwonić do US.
|
#692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo ogladam pytanie na sniadanie i po przerwie bedzie sport dla kobiet w ciazy, co bezpieczne czego unikac
|
|
#694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Maj Gad laski... ja wczoraj odcięłam się od netu o 13 godzinie a dzisiaj wchodzę i doznałam szoku......
ale lecicie!!!! a jeszcze klub mi został i czytałam, że tam tez sie wczoraj działo. Pisałyście o obwodzie brzucha. Ja mierzyłam siebie i tż i mamy coś ok. 105-106 cm już. nie pamiętam dokładnie, bo to tak dla śmiechu było. Co do fejsa - napiszę priv do Betti w takim razie i poproszę o zaproszenie do grupy. Chociaż ja to nie lubię takiego pisania w fejsbukowych grupach, wolę wizaż. No ale rozumiem, że fejs tylko by się pozapraszać Co do fajeczek. Ja paliłam z tż kilka lat. Ale od lipca rzuciliśmy na nowo. Ale nadal mnie ciągnie. ![]() Współczuję Wam dziewczyny teściowych (te, które pisały jakie mają agentki ) na szczęście moja jest irytująca ale tylko irytująca. Niestety jutro do niej jedziemy. Ale od sylwestra sie nie widzielismy tak wiec z taką częstotliwością to jeszcze ujdzie Mieszkamy 40 km od siebie. gkatarzynka gratuluję córeczki! Cytat:
Cytat:
![]() :brzyda l:A u mnie nic ciekawego.. wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu szkoły rodzenia. Zajęcia bezpłatne dla mieszkańców gminy czy też powiatu - Unia dopłaca chyba Było 11 PAR a ja jako jedyna sama... samutieńka... trochę isę głupio czulam. Bo trzeba było się przedstawić i wszyscy mówili: jesteśMY w 20 tygodniu, spodziewaMY się itd :P A ja co :P Generalnie niczego odkrywczego się tam nie dowiedziałam.. Dostaliśmy jakieś gratisy - smoczek Lovi, jakieś kosmeytki dla niemowląt. I na innych zajęciach też mają być jakieś gratisy. Położna prowadząca zajęcia super babka. Tak więc no generalnie było ok. Polecała obejrzeć sobie na youtube filmiki kolesia co się zowie Zawitkowski. Jakiś fizjoterapeuta.
|
||
|
|
|
#695 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ale pędzicie
Cytat:
No i dla mnie pieluszki tetrowe i flanelkowe na początku robiły za kocyki jak były upały a i świetnie się sprawdzają jako parasolka w wózku ![]() Cytat:
za wizytęZnam ten ból, niby wiem, że wszystko OK, wyniki badań w porządku, itd, ale stres jest zawsze, zwłaszcza, że wizyty u gina do moich ulubionych nie należą z wiadomych powodów - do gina chodzę kiedy muszę po prostu Cytat:
NO i pokój dziecięcy obecnie jest zielony, ale będzie albo jaśniejszy zielony, albo walnę beżyk i dodam różne dodatki. Teraz przy dwóch dziewczynkach, to mogłabym zaszaleć z różem albo fioletem, ale jakoś nie mogę. Cytat:
|
||||
|
|
|
#696 | |||
|
Raczkowanie
|
Pewnie, ze tak
![]() Cytat:
nie chcialam blekitu ani rozu, ale jesli marine to moze jakis delikatny morski, turkusowy? Nie wiem... w koncu nie mi ma sie podobac tylko malej, ale jak mala bedzie miala moj charakterek to wspolczuje tatusiowi![]() Cytat:
Cytat:
ale pomysly z pierwszego linka obejrze jutro w pracy bo od wtorku na telefonie jade i ciezko by mi bylo poogladac. Dzieki duzo jest tez na pinterescie, na cos trzeba sie zdecydowac, w koncu juz blizej niz dalej
|
|||
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety teraz ten pan zaczął reklamować rzeczy, o których wcześniej mówił, że są szkodliwe dla dzieci więc oglądam, ale staram się nie tracić głowy... No a tak odnośnie mojej drugiej córy, to się uśmialiśmy z doktorem, bo powiedział, że jestem kolejną pacjentką, która dowiedziała się płci Maluszka od swojego starszego dziecka. Ale też stwierdził, że taką dziwną przypadłość i prawie 100% "sprawdzalność" mają dzieci tak do 4r.ż max, ale najpewniej do 3r.ż - czyli załapaliśmy się w ostatniej chwili. No i że tak powiem, nie poszaleję za bardzo z zakupami, bo wszystkie ubranka mam w zasadzie po Hani... A... i pisałyście o ubrankach w rozmiarze 56 - Hania urodziła się długa na 56cm i w 56 tonęła, ale dość szybko przeszliśmy na 62 i w tych już dość długo była - i tak przeskakiwała mi często co drugi rozmiar. Ale ja mam dziecko rozwijające się skokowo. Teraz planuję na 56 mieć pajacyki, bodziaki z krótkim i długim i przede wszystkim półśpiochy. Uwielbiam rampersy bo na upały są bardzo wygodne. No i pamiętam jak mi Mąż jeździł do tesco po bodziaki 56 - tam są takie pięciopaki białych bodziaków - są bardzo dobre jakościowo, mięciutkie i każdy Mąż zawsze znajdzie, bo białe. I teraz też sobie myślę, że jakby się Zuza urodziła troszkę mniejsza, to tesco niedaleko
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Jak podobał Wam się wywiad ? Spodziewałam się czegoś innego.
|
#699 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Skad?
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Mi najbardziej to ciaza piekny i wyjatkowy okres w zyciu kobiety, nie w moim przypadku
|
|
#701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle do którego tyg planujecie pracować? Obwód brzucha (w pępku)-93 cm, 12cm więcej ![]() A truskawy wczoraj kupowałam, pół kilograma w tesco-4,99zł |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedny, przerażony kot w PnŚ.
Moje 2900 g i 49 cm szczęścia. 04.07.2015 http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png Edytowane przez Aviskowa Czas edycji: 2015-03-20 o 10:41 |
|
|
|
|
#703 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro wracam do pracy po tygodniowym zwolnieniu, niestety chyba bylam juz przemeczona i jak mnie dopadlo chorobsko to przez 3 dni nie mialam sily wstac z lozka. Popracuje do 07.04 i do konca ciazy juz l4
|
|
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja polecam Zawitkowskiego calego mimo tych reklam
ksiazki sa super i filmiki te z jego kanalu. Generalnie to iwielbiam go sluchac, bylam na kilku jego wykladach Cytat:
zamiast czekolady Taaaa....
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
Oglądacie zaćmienie słońca?
|
|
|
|
#708 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
|
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurier przyniosl porteczki dla synka ekstra sa
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jest jasniusienko jakby zadnego zacmienia w ogole nie bylo
|
|
|
|
#715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zwierząt zabieranych do tv to jestem na nie... Ostatnio w sobotę oglądalam Małych Gigantów przez chwilę i była tam dziewczynka co śpiewała jakąś piosenkę o swoim piesku... no i oczywiście mały przerażony piesek musiał być na scenie... nie chcę nawet myśleć co to za stres musiał być dla niego. Ja właśnie wróciłam - wyszłam z kolegami z pracy przed firmę i patrzyłam przez zdjecie rentgenowskie. |
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też jasno, ale tak jakoś inaczej... bo niby słońce świeci ale jest ciemniej. Ale też inaczej niż jak jest niebo zachmurzone.
Ja lubię takie ciekawostki, ale to chyba dlatego, że z dzieciakami zawsze oglądałam i w sumie budzi to we mnie jakiś taki zachwyt i zadziwienie, jak to wszystko jest mądrze skonstruowane |
|
|
|
#718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski, to ja wysyłam Wam zaproszenia na fejsie jakby co
i za pozostałe zaproszenia dziękuję
|
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

za to dodatkow mamy niewiele, zazwyczaj czarne, biale i pod kolor scian. Pamietam jak mieszkalam na dole z rodzicami, robilam remont pokoju. Padli, jak zobaczyli moja farbe - karmazynowy przyplyw duluxa
teraz zrobimy pokoj malej w delikatnym kolorze, sypialnie chcialabym w mocnych kolorach ale tylko jako dodatek bo bedzie mala
ale lecicie!!!! a jeszcze klub mi został i czytałam, że tam tez sie wczoraj działo.

za wizytę