Październikowe mamy 2015 część I - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-21, 15:05   #4141
vikicullen
Zadomowienie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Natalitka 5cm.

Synek dzis 4 dzień ospy, ogolnie wam powiem, że jest spoko, ma krosty, nawet sporo, na języku ma, na powiece dolnej, ale poza tym nie widac , że chory, gorączki wogole nie ma, rozrabia jak zwykle Przy wirusie bostonskim, ktory przechodził w wakacje, ospa to pikuś. Tylko przykro mi że nie moge go przytulic, staram sie ograniczać kontakt.

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 15:07   #4142
Amelie04
Zakorzenienie

vikicullen duzy maluch
Tz ma mi zajechac po ta maske jakby tak patrzec to nic w ciazy nie wolno... ech.
a mi dzis zwrocila kase i recepte w aptece , bo nie mieli 100mg i wiedziala od razu o co chodzi. czyzby specjalnie to zrobila?

ja dzis mam kotlety mielone z pieczarkami i papryka na obiad.

dziewczyny a jak to jest z myciem toalet? tez nie mozna? wczoraj jak zaczelam myc domestosem to przez pol godz go czulam w nosie, chociaz staralam sie nie wdychac.. ://
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 15:20   #4143
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Próbuje z komórki wstawic swoje zdjęcie, nie wiem czy sie uda.
Ale duzy, jak ladnie buzie widac
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
vikicullen duzy maluch
Tz ma mi zajechac po ta maske jakby tak patrzec to nic w ciazy nie wolno... ech.
a mi dzis zwrocila kase i recepte w aptece , bo nie mieli 100mg i wiedziala od razu o co chodzi. czyzby specjalnie to zrobila?

ja dzis mam kotlety mielone z pieczarkami i papryka na obiad.

dziewczyny a jak to jest z myciem toalet? tez nie mozna? wczoraj jak zaczelam myc domestosem to przez pol godz go czulam w nosie, chociaz staralam sie nie wdychac.. ://
No w masce spoko, wszystko takie smrodowe mozna w ciazy robic
Ta chemia gospodarcza to niby nie jest taka zla, radza jedynie nie przesadzac z wdychaniem. Ale jak juz bedziesz miec maseczke to mozesz zalozyc, bedziesz spokojniejsza

Dziewczyny, naszlo mnie na... kotlety z boczniakow smazone w panierce O boziu, mam w lodwce jutro beda na obiad A teraz wciagnelabym zapiekanke, taka ze swiezym serem i pieczarkami a do tego skisly kefirek

Dziewczyny a te ciasta w proszku z paczki to nie sama chemia (jak zupki chinskie)?
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 15:48   #4144
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Udalo sie ale bokiem jest.
Tylko troszkę słabo widać, bo nie ostre zdjęcie wyszło, ale chyba widzę buźkę i nosek

Natalitka podejrzewam, że te bóle głowy mogą być też z niedotlenienia. No i hormony robią swoje. Kurde tylko jak pytałam dr czy mogę chociaż na ławkę iść koło bloku to powiedział, że jeszcze nie i trochę się boję, żeby później sobie w brodę nie pluć jak coś się stanie. No nie wiem. Może jutro jak będzie ładnie wyjdę na chwilę. Teraz żałuje, że nie mieszkam na parterze bo najgorsze schody przy krwiaku

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Amelie Domestos nie bardzo. U mnie mąż myje kibelek zawsze Teraz to w sumie nic nie mogę, ale jakbym mogła to i tak on by mył kibelek. Choć z maseczką i w rękawiczkach to chyba ok.

Pasztetnik sprawdziłam te ciasta i w krówce są jakieś E, ale zobaczyłam w internecie i są bezpieczne. W Karpatce w ogóle nie ma E więc luzik Najgorsze to te zupki wszystkie w proszku chyba

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Natalitka 5cm.

Synek dzis 4 dzień ospy, ogolnie wam powiem, że jest spoko, ma krosty, nawet sporo, na języku ma, na powiece dolnej, ale poza tym nie widac , że chory, gorączki wogole nie ma, rozrabia jak zwykle Przy wirusie bostonskim, ktory przechodził w wakacje, ospa to pikuś. Tylko przykro mi że nie moge go przytulic, staram sie ograniczać kontakt.
Ale już chyba synek nie zaraża. Najgorsze są dni póki jeszcze się nie pojawią wykwity a już atakuje wirus i jakoś później ze 2 dni jak wyjdą. Bezpiecznie jak są już strupki. No ale lepiej dmuchac na zimne. A na zdjeciu w avatarze to Twój synek?
Stary 2015-03-21, 16:25   #4145
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Tylko troszkę słabo widać, bo nie ostre zdjęcie wyszło, ale chyba widzę buźkę i nosek

Natalitka podejrzewam, że te bóle głowy mogą być też z niedotlenienia. No i hormony robią swoje. Kurde tylko jak pytałam dr czy mogę chociaż na ławkę iść koło bloku to powiedział, że jeszcze nie i trochę się boję, żeby później sobie w brodę nie pluć jak coś się stanie. No nie wiem. Może jutro jak będzie ładnie wyjdę na chwilę. Teraz żałuje, że nie mieszkam na parterze bo najgorsze schody przy krwiaku

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Amelie Domestos nie bardzo. U mnie mąż myje kibelek zawsze Teraz to w sumie nic nie mogę, ale jakbym mogła to i tak on by mył kibelek. Choć z maseczką i w rękawiczkach to chyba ok.

Pasztetnik sprawdziłam te ciasta i w krówce są jakieś E, ale zobaczyłam w internecie i są bezpieczne. W Karpatce w ogóle nie ma E więc luzik Najgorsze to te zupki wszystkie w proszku chyba

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Ale już chyba synek nie zaraża. Najgorsze są dni póki jeszcze się nie pojawią wykwity a już atakuje wirus i jakoś później ze 2 dni jak wyjdą. Bezpiecznie jak są już strupki. No ale lepiej dmuchac na zimne. A na zdjeciu w avatarze to Twój synek?
No wlasnie nie wiem jak to jest z tym zarazaniem tak naprawde.

Tak w avatarze synek, tylko, ze na zdjęciu ma 9 miesiecy, a teraz 4,5 roku

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 16:40   #4146
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie wiem jak to jest z tym zarazaniem tak naprawde.

Tak w avatarze synek, tylko, ze na zdjęciu ma 9 miesiecy, a teraz 4,5 roku
Ale przystojniak słodziak
Stary 2015-03-21, 17:20   #4147
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Ale duzy, jak ladnie buzie widac

No w masce spoko, wszystko takie smrodowe mozna w ciazy robic
Ta chemia gospodarcza to niby nie jest taka zla, radza jedynie nie przesadzac z wdychaniem. Ale jak juz bedziesz miec maseczke to mozesz zalozyc, bedziesz spokojniejsza

Dziewczyny, naszlo mnie na... kotlety z boczniakow smazone w panierce O boziu, mam w lodwce jutro beda na obiad A teraz wciagnelabym zapiekanke, taka ze swiezym serem i pieczarkami a do tego skisly kefirek

Dziewczyny a te ciasta w proszku z paczki to nie sama chemia (jak zupki chinskie)?
Wczoraj byl program wiem co jem i tak glownie o tych zupkach w proszku ale o ciastach tez wspomniala ze to sam syf no bo niby co? Kiedys dawno robilam ale co tam tylko mleko i maslo sie dodaje? A reszta? No samej maki i proszku do pieczenia za taka kase by nie sprzedawali fuj fuj nie ma to jak swoje wlasne domowe
A co do pysznych slodkosci polece wam fajnego bloga mojewypieki.com od samego patrzenia slinka cieknie

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2015-03-21 o 17:22
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 18:06   #4148
Pasztetnik
Zadomowienie

Dziewczyny, chyba mi sie poprawilo bo po paru dniach w koncu czuje glod w żoładku i nie zwracalam jeszcze Aha i... bekam i bąki puszczam to znak ze żołądek odpalil bo z tydzien tego nie bylo, sorki jak kogos obrzydzam ale tak sie ciesze Co prawda na razie mam zachcianki na rzeczy konkretne (i niestety malo bogate w witaminy) ale ciesze sie i tak Jak tak dalej pojdzie to moze jutro zjem jaki swiezy owoc Tymczasem ide wszamac druga zapiekanke z serem pieczarkami i ketchupem
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-03-21 o 18:08
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 18:21   #4149
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, chyba mi sie poprawilo bo po paru dniach w koncu czuje glod w żoładku i nie zwracalam jeszcze Aha i... bekam i bąki puszczam to znak ze żołądek odpalil bo z tydzien tego nie bylo, sorki jak kogos obrzydzam ale tak sie ciesze Co prawda na razie mam zachcianki na rzeczy konkretne (i niestety malo bogate w witaminy) ale ciesze sie i tak Jak tak dalej pojdzie to moze jutro zjem jaki swiezy owoc Tymczasem ide wszamac druga zapiekanke z serem pieczarkami i ketchupem
Agentka
Stary 2015-03-21, 19:36   #4150
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
A usunęło mi się wszystko co pisałam wrr :/ dodaję jedno zdj bo jestem na komórce. Dokladnie wszystko opiszę później i więcej fotek dodam dziękuję za kciuki dzidziuś 5,7cm więc od wtorku prawie centymetr urósł.
To wzrost jak mojej kropeczki Bosz, jakie cudne foto, w Prima Aprilis nie odpuszczę mojemu gin i ma mnie przełączyć na 4d i też chcę kropeczkę taką na zdjęciu!! Zazdrość :P
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Murzyńska marzanna!
Joł takie miałam obawy gdy ją paliliśmy, że nas sąsiedzi wezmą za Ku Klux Klan
Cytat:
Próbuje z komórki wstawic swoje zdjęcie, nie wiem czy sie uda.
Śliczny maluszynek
Cytat:
Hahahahhah, na zdrówko, ja też na same śmieci mam ochotę potężną, pasztety najtańsze, parówki z biedronki, paprykarze, zapiekanki, pizzę, MĘSOOOOOO... siłą się powstrzymuję od żarcia mielonego z Tesco NA SUROWO
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 19:37   #4151
Malpka
Zakorzenienie

hej wam

jestem daleko w tyle z nadrabianiem ale jestem od środy w domu z dziećmi a to oznacza że nie ma czasu na kompa Jutro idziemy do mojego taty na imieniny więc znów dzień bez kompa a dzisiaj byliśmy z tż-tem na filmie "Bóg nie umarł" naprawdę polecam.

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Wczoraj byl program wiem co jem i tak glownie o tych zupkach w proszku ale o ciastach tez wspomniala ze to sam syf no bo niby co? Kiedys dawno robilam ale co tam tylko mleko i maslo sie dodaje? A reszta? No samej maki i proszku do pieczenia za taka kase by nie sprzedawali fuj fuj nie ma to jak swoje wlasne domowe
A co do pysznych slodkosci polece wam fajnego bloga mojewypieki.com od samego patrzenia slinka cieknie
o znam tego bloga i kilka już ciast z niego robiłam

a ja zjadłam 2 kanapki z sałatą, rzodkiewką, pasztecikiem domowym z królika, ogórkiem i szczypiorkiem mniam ale pycha chyba zrobię sobie jeszcze jedną

no i trochę was poczytam póki dzieciaki bajkę oglądają mam jeszcze jakieś 20 minut :P

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
siłą się powstrzymuję od żarcia mielonego z Tesco NA SUROWO
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 19:41   #4152
Talantea
Zakorzenienie

Ja zezarlam pizzę zamówiona i male udka kurczaka z sosie bbq . o tak. Tez mam ochotę na typowo smieciowe jedzenie. Nic normalnego i nudnego mi się nie chce tylko takie wymysly, no ale raz na jakiś czas można bp u nas to nie tak często :p kurcze sąsiedzi z dołu nas ,zaprosili na wieczór a mi się tak nie chce. zmęczona jestem po pracy. TŻ nie potrafi odmawiać :/

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 19:54   #4153
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość

Z radością donosze ze wszystko ok; ) w dodatku spałam dluuugo i odpoczelam bo mąż robi wszystko i dziś ani kropelki krwi / plamienia; o ;D
no super nie doczytałam jeszcze ale domyślm się ze poleciałaś do męża

Cytat:
Em Jk to fajnie, że się zgłaszasz. Jak dziewczyny się zgadzają to ja jestem jak najbardziej za, żebyś się zajęła prowadzeniem 2 odsłony TO musisz przypilnować jak będziemy się zbliżały do 5000 postu, a że szybko nam to idzie to uważaj
ja nie mam nic przeciwko Mam tylko propozycję (nie wiem moze już była poruszana) żeby nie wymyślać rymowanek tylko zostać przy "Październikowe mamusie..."

wszystkie focie maleństw cudowne
Stary 2015-03-21, 20:18   #4154
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no super nie doczytałam jeszcze ale domyślm się ze poleciałaś do męża

ja nie mam nic przeciwko Mam tylko propozycję (nie wiem moze już była poruszana) żeby nie wymyślać rymowanek tylko zostać przy "Październikowe mamusie..."

wszystkie focie maleństw cudowne
Nie no tytuł taki sam. Tyko zmiana na część II
Stary 2015-03-21, 20:21   #4155
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no tytuł taki sam. Tyko zmiana na część II
o no to fajnie
Stary 2015-03-21, 20:35   #4156
sabonka123
Rozeznanie

Bardziej was systematycznie poczytuję niż się udzielam ale... czy wy też macie już brzuszek? Dziś zaczął mi się 12 tydzień i brzuch mi już wyszedł... mam nadzieje ze juz bardziej nie urośnie bo za 3 tygodnie wychodzę za mąż i chcę się zmiescic w suknię ślubną :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 20:40   #4157
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Ja w lumpkach nauczyłam się kupować jak mała się urodziła. Większość ciuchów ma kupionych używanych z allegro w super stanie od początku.
ja dzieciom zawsze coś znajdę a sobie nic nie umiem znaleźć chociaż mi to ogólnie ciężko sobie coś kupić wolę dzieciom kupować

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
A ja jestem slodyczowa królowa teraz;/ ale jak narazie nie przytyłam ani grama - fakt nie przeginam z nimi ale codziennie musze coś słodkiego zjeść; p
ja też
Stary 2015-03-21, 20:50   #4158
malinowa4
Zakorzenienie

Ok w takim razie opisuję wszystko ale mam problem z załadowaniem zdjęć więc spróbuję jeszcze przez kom jak tu naskrobię

No więc dzidzia 5,7cm (urosła prawie cm od wtorku) , serduszko 168 uderzeń, wszystko w normie więc super doktor wszystko sprawdzał, wszystko pokazywał co i jak a maluszek tak skakał na początku, aktywny strasznie piękny widok. tż też mega wzruszony, obydwoje mieliśmy zaciesz cały czas na twarzy no i wiek ciąży wg OM to 13t3d a wg usg 12t3d więc tydzień różnicy. termin z usg na 30.09 ale jestem szczęśliwa, że wszystko w porządku <3 mam filmik i tam super widać nóżki, rączki, paluszki a co ciekawe widzieliśmy coś podobnego do siusiaka więc doktor powiedział, że możliwe, że chłopiec ale jeszcze nie na 100%, i mówił, że wcale się nie zdziwi jak na następnym okaże się, że jednak dziewczynka bo jeszcze wszystko możliwe piękny dzień wiosny dziś miałam. jeszcze raz dziękuję za kciuki spróbuję dodać zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dkyiilzrr284.jpg (45,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zievrhjtxvsb.jpg (43,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg x1a60qsjcqp8.jpg (38,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez malinowa4
Czas edycji: 2015-03-21 o 21:02
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 20:51   #4159
emylka86
Zakorzenienie

witam się tylko przelotem.
mam nadzieję, że u was wszystko dobrze i że złych wieści nie było. u nas w domu niestety choróbsko panuje, mnie na szczęście najmniej chwyciło, ale najbardziej młodego, więc nie mam czasu wejść tu by was podczytać i pogadać. poza tym wszystko w porządku

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 20:55   #4160
Amelie04
Zakorzenienie

Pasztetnik- mistrzyni zachcianek ! ja nie mam wcale. tzn na takie normalne w miare rzeczy

tak mysle, zeby juz nie popadac w paranoje z tymi domestosami itd. gdyby tak patrzec na wszystko, to bysmy sie z lozka nie ruszaly
u mnie raczej Tz nie umyje toalety
Stary 2015-03-21, 21:02   #4161
malinowa4
Zakorzenienie

udało mi się dodać do mojego postu mój maluszek <3 jeszcze do K wrzucę
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 21:08   #4162
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość

A ja się pochwale, bo mam dzisiaj okrągłe 30 urodziny.
Sto lat, sto lat

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o ciuchy ciążowe, to ja całą ciąże przechodzilam w swoich ciuchach. Dokupiłam 2 pary spodni ciążowych w H&M na promocji, żeby mi na brzuch nachodziły jesienią, a tak to luźniejsze rzeczy były akurat....a niektóre dopasowane i rozciągliwe tez sie nadawały. Tylko że w pierwszej ciąży brzuch mi się pokazał dopiero pod koniec 6 miesiąca, a w tej juz teraz się zaokrągla i czuję po płaszczyku że nie jes już luźny a opięty w piersiach i na brzuchu. Pierwsza ciążę zaczynałam z wagą 65kg, teraz zaczynam z 68kg
ja tez miałąm tylko 2 pary spodni ciazowych reszta to dłuższe/rozciągliwe sweterki, bluzki, tylko ze poprzednie ciąże chodziłam zimą rodziłam marzec i kwiecień teraz w spodniach w lecie moze byc ciut za gorąco

Cytat:
Szok, nie spodziewałam się aż takiego odzewu od Was już piszę wymiarki, kolory są takie wszystkie "nude-naturalne", minimalnie odcieniem się mogą różnić tylko

Tuniczka ciążowa nowa, r. uniwersalny, :

Dł. całkowita 75-78 cm
rozstaw ramion 35 cm X 2
paszki 44-45 cm x 2
okolice brzuszka na wysokości bioder ok. 62 cm X 2

TUNICZKI WDZIĘCZNE I OSZCZĘDNE W FORMIE

STYLOWE, PRZEWIEWNE I LECIUTKIE

ODCINANE POD BIUSTEM, Z MOŻLIWOŚCIĄ REGULACJI NA TASIEMCE

UROCZE I BARDZO KOBIECE

szczerze z serca polecam, bo cudne, sprzedawałam je zeszłego lata po 30 pln i autentycznie na każdą klientkę były jak ulał, niezależnie czy normalnie nosiła S, M czy L. Teraz już sklepiku nie mamy, a szkoda, bo właśnie ciążowe, dzieciaczkowe i akcesria dla maluszków sprzedawałam jedynie oprócz tuniczek zostało mi ze 100 czapeczek i kapelusików dziecięcych (niemowlęcych głównie) jeszcze raz Wam fotkę wklejam, może uda Ci się zobaczyć Kłapouszko

Zgadzam się co do PAPPA.
STO LATEK, kochana!!!
ja też chce ja też została jeszcze jakaś tuniczka a czepeczki dla chłopca na 2,5 roku ? taka wiosenna/jesienna?

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Ok w takim razie opisuję wszystko ale mam problem z załadowaniem zdjęć więc spróbuję jeszcze przez kom jak tu naskrobię

No więc dzidzia 5,7cm (urosła prawie cm od wtorku) , serduszko 168 uderzeń, wszystko w normie więc super doktor wszystko sprawdzał, wszystko pokazywał co i jak a maluszek tak skakał na początku, aktywny strasznie piękny widok. tż też mega wzruszony, obydwoje mieliśmy zaciesz cały czas na twarzy no i wiek ciąży wg OM to 13t3d a wg usg 12t3d więc tydzień różnicy. termin z usg na 30.09 ale jestem szczęśliwa, że wszystko w porządku <3 mam filmik i tam super widać nóżki, rączki, paluszki a co ciekawe widzieliśmy coś podobnego do siusiaka więc doktor powiedział, że możliwe, że chłopiec ale jeszcze nie na 100%, i mówił, że wcale się nie zdziwi jak na następnym okaże się, że jednak dziewczynka bo jeszcze wszystko możliwe piękny dzień wiosny dziś miałam. jeszcze raz dziękuję za kciuki spróbuję dodać zdjęcia
super
Stary 2015-03-21, 21:16   #4163
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
udało mi się dodać do mojego postu mój maluszek <3 jeszcze do K wrzucę
ale sliczna buzia !!! piekny bąbelek.

a ja sie zastanawiam w ktorym tyg najlepiej isc prywatnie, zeby mi powiedzial plec w miare pewnie. 16-18?

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Malpka a ja sie Ciebie pytalam jak po wizycie , bo chyba sie nie chwalilas
Stary 2015-03-21, 21:18   #4164
mala29lll
Zakorzenienie

Malinowa przecudne maleństwo. Ja dopiero 2 kwietnia
mam genetyczne
Stary 2015-03-21, 21:30   #4165
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny , nie było mnie dawno bo nie mam internetu , router nam nawalił i jest na gwarancji może pod koniec tygodnia już bedzie naprawiony to bede wpadać, ogólnie mamy sie dobrze z maleństwem, jeszcze oszczędny tryb życia mam mieć bo jeszcze maciuśki krwiaczek jest , mam cukrzyce ciążową pozdrawiam Was życzę zdrówka , napiszę jak bede mieć już neta w domu . CAŁUSKI
super ze z maleństwem wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Malpka a ja sie Ciebie pytalam jak po wizycie , bo chyba sie nie chwalilas
pewnie juz albo jeszcze do tego nie doszłam po wizycie średnio w moczu coś wyszło więc do powtórki, tsh bardzo niskie więc do endykrynologa :/ i tak ooo. Nie miałam też usg i źle mi z tym więc idę w poniedziałek prywatnie bo jeszcze od początku nie miałąm ani razu Genetyczne mam 1.04 i wtedy też endy... może mi powie ze prima aprilis wyniki były nie moje
Stary 2015-03-21, 21:33   #4166
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
super ze z maleństwem wszystko dobrze

pewnie juz albo jeszcze do tego nie doszłam po wizycie średnio w moczu coś wyszło więc do powtórki, tsh bardzo niskie więc do endykrynologa :/ i tak ooo. Nie miałam też usg i źle mi z tym więc idę w poniedziałek prywatnie bo jeszcze od początku nie miałąm ani razu Genetyczne mam 1.04 i wtedy też endy... może mi powie ze prima aprilis wyniki były nie moje

ani razu? ja to bym ześwirowala
ja cos te tsh mam wysokie 2,56 niby w normie, ale pierwszy raz w zyciu takie mam

widzialyscie ranking naszego watku? najwieksza plociucha to Mala, pozniej ja a na trzecim Malinowa
Stary 2015-03-21, 21:38   #4167
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Ja tez boje sie kombi :P nam podoba sie toyota verso
tez sie bałam dopóki nie kupiliśmy skody kombi haha teraz jest mi wszystko jedno i lubię nią jeździć

Cytat:
Nie wytrzymałam i ukroiłam, i mnie pokarało - umieram, jest pycha, ale po tym kawałku mam dość na tydzień
a coż to za pyszne ciacho poproszę o przepis
Stary 2015-03-21, 21:42   #4168
frik frik
Zadomowienie

Troszkę Was codziennie nadrabiam, ale chyba dopiero na macierzyńskim będę bardziej na bieżąco

Kuapouszka bardzo się cieszę, że lot udany
Ja leciałam tydzień temu prawie, w pon 16go.
W środę mam USG pierwsze oficjalne w UK. Boję się. Mam nadzieję, że Twoje w pon okaże się mega ładniutkie

Malinowa i Viki ale super dziecinki!! Gratuluję pięknych zdjęć

Dziewczyny, wiecie czy można coś na stres brać w ciązy? Coś mocniejszego niż melisę?
Mam w pracy dużo stresu teraz w związku ze starymi dziadkami dzwoniącymi i mającymi pretensje. I tak cały dzień.. Az mnie bolał wczoraj brzuch, po powrocie do domu i po wyluzowaniu od razu odpuścił. W sensie nie żołądek tylko jakby macica, czy coś. Wolę brać jakieś mocniejsze zioła niż dziecko denerwować 8 godzin w pracy.
Dziś pracowałam, bo odrabiałam pon (wybrałam już cały urlop, od lipca mam nowy. Nie chciałam tracić kasy). Oj żałowałam, bo jednak ciężko było a jutro też 4h pracuję i od pon do piątku też. A w pon podobno tych dziadków dzwoni najwięcej. Robimy obsługę klienta dla gazety Daily Telegraph teraz. I dziadki dzwonią i zamawiają ksiązki. Tragedia. Głusi są, obrażeni jak się nie kuma ich imienia...

Mam nadzieję że miałyście dziś cudny dzień
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-21, 21:47   #4169
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Masakra...Tz namówił mnie na McDonald's...ale się objadlam. Pożarlam cały zestaw i jeszcze duże lody z podwójną polewą toffi. Wiem, że to śmieciówka, ale czasem mozna:-P
Stary 2015-03-21, 21:53   #4170
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Troszkę Was codziennie nadrabiam, ale chyba dopiero na macierzyńskim będę bardziej na bieżąco

Kuapouszka bardzo się cieszę, że lot udany
Ja leciałam tydzień temu prawie, w pon 16go.
W środę mam USG pierwsze oficjalne w UK. Boję się. Mam nadzieję, że Twoje w pon okaże się mega ładniutkie

Malinowa i Viki ale super dziecinki!! Gratuluję pięknych zdjęć

Dziewczyny, wiecie czy można coś na stres brać w ciązy? Coś mocniejszego niż melisę?
Mam w pracy dużo stresu teraz w związku ze starymi dziadkami dzwoniącymi i mającymi pretensje. I tak cały dzień.. Az mnie bolał wczoraj brzuch, po powrocie do domu i po wyluzowaniu od razu odpuścił. W sensie nie żołądek tylko jakby macica, czy coś. Wolę brać jakieś mocniejsze zioła niż dziecko denerwować 8 godzin w pracy.
Dziś pracowałam, bo odrabiałam pon (wybrałam już cały urlop, od lipca mam nowy. Nie chciałam tracić kasy). Oj żałowałam, bo jednak ciężko było a jutro też 4h pracuję i od pon do piątku też. A w pon podobno tych dziadków dzwoni najwięcej. Robimy obsługę klienta dla gazety Daily Telegraph teraz. I dziadki dzwonią i zamawiają ksiązki. Tragedia. Głusi są, obrażeni jak się nie kuma ich imienia...

Mam nadzieję że miałyście dziś cudny dzień
wyDaje mi sie ze są jakieś tabletki ale to lekarza trzeba by było pytać
mówisz na macierzyńskim będziesz na bieżąco no w sumie przy pierwszym dziecko da się ale jak ma się jeszcze inne to ja będąc w domu jestem daleko w tyle

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Masakra...Tz namówił mnie na McDonald's...ale się objadlam. Pożarlam cały zestaw i jeszcze duże lody z podwójną polewą toffi. Wiem, że to śmieciówka, ale czasem mozna:-P
a to mozna zamówić podwójną polewę kocham le lody z polewą karmelową
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości