|
|
#511 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Ja to podejrzewałem już kilka lat temu, proszę nie robić ze mnie osła
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#512 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na razie nie ma mojego rozmiaru, są tylko długie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ta z all, tania była, żałuję, że nie kliknęłam ![]() Cytat:
2. proteinową, olejowe mam dwie ![]() ![]() 1. znaczy jesteś opóźniony ![]() 2. igzakli
|
|
|
#514 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też mam na razie stara wersję wizażu. Kliknelam nowa, ale mi się nie podoba. Więc wróciłam do starej wersji.
Flo, na All jest ta moja kurtka jednak, ale za 70 zł. Te tańsze sa za duże.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#515 |
|
BAN stały
|
Rozumiem
![]() Zgłosiłem! ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- "Ból głowy towarzyszący seksowi" - teraz wymówka nie tylko przed, a nawet w trakcie |
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. http://zegarki.org.pl/galeria/?zegar...egarki-8-kolor Tylko srebrny, nie wiem czemu nie ma w sieciuni czyżbym kupiła ostatni ? 3. ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Przeleciałam Was, ale nie każcie mi cytować Parabell i Polly - genialne bluzki Maja - to pewnie efekt pogody, wszyscy chodzą albo jak trzepnięci albo nabuzowani słońcem. W zależności od dnia i godziny raz należę do jednej grupy raz do drugiej. Ogólny
|
|
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak są dwa to w rów można wlecieć Znad mega wkur-a (chociaż i tak dość spokojnie do tego podeszłam praktyka/trening czyni prawie cuda/mistrza ). Tż był na zebraniu i 1) trochę namieszał, 2) trochę przesadził i jeszcze mi nieobecnej tak jakby się "dostało" Trochę racji miał, ale nie wszyscy to tak widzą, bo lepiej na pewno coś przemilczeć, w stylu "po co się odzywać" nawet jak się by miało myśleć podobnie. Co ciekawe, co niektórzy myśleli całkiem przeciwnie Choć nie mnie, to już naprawdę mało zaskoczy Nie wiem czy iść sobie pobiegać czy się napić ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#518 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
A zdania w stylu- lepiej się nie odzywać, nawet jak się myśli tak samo - też nie zrozumiałeś?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#520 | |
|
BAN stały
|
Oni Cię śledzą?
Cytat:
Żart, to akurat rozumiem ![]() --- Ralph Lauren we Lidlu!
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszysy kalkulują i robią coś na boki Ech
|
|
|
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio serio to chciałabym znać te mechanizmy behind the scenes Co kto, jak i gdzie produkuje dla kogo i za ile. ![]() Bo już bieda wkracza wszędzie, rozcieńczanie perfum, merdanie w kosmetykach, kolorówce, ciuchów selektywnych nie kupuję to nie fię, ale wszędzie nam karzą płacić "za nic" - Zary i inne drogie szmaty szyjące ze szmat za dolara. Moja babcia stwierdziła, że nawet Domestos zreformułowali ! Dziady jedne, bulwers roku Biznes. Ktoś to kupuje. Znad złości na chuopa, że zeżarł mi wędzonego trewala mimo iż mówił że nie będzie. A byłam w sklepie i myślę sobie, dokupię se trewala bo taki dobry, ale druga myśl, eeee pooo cooo skoro w domu mam jeszcze. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-25 o 20:48 |
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hm.... Vatika jajeczna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hair-mask.html Leo zakwaszająca https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-wlosow.html Biovax keratynowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...na-jedwab.html Z apteczki babuni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...enerujacy.html |
|
|
|
|
#525 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam bulwers nawozowy (pisałem już chyba onegdaj) - kiedyś wystarczyła nakrętka wielkości naparstka na 2 litry wody, teraz nakrętka wielkości literatki na litr, no luuudzie! Wszystko po to, żeby opróżnić butelkę w miesiąc, a nie w dwa lata ![]() Cytat:
![]() Co to je trewal i czemu tego nie jadłem nigdy?
|
|||
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Trewal to je ryba morska. chudziutkie mięso, zero ości - poza tymi dużymi Do mnie się dziś uśmiechnął, świeżutki taki, tyle co podjechał był, za mało wzięłam Sama sobie jestem winna.
|
|
|
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwie pierwsze wyglądają fajnie, dzięki choć zakwaszającej się boję, choć to w sumie raz na jakiś czas ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ryba a już se przypomniałam, nie ma lidla, lipa, szukaj w rybnym ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() 2. genialny!
|
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylu profesjonalistów i amatorów poległo, że musiałam się sama nauczyć, do dokumentów też ![]() Cytat:
![]() ad sieciówek, to kocoszale z aliexpress za 1/3 ceny niczym sie nie różniły od zarowych. niektóre tylko wymagały wietrzenia przed użyciem
|
|
#529 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O, nic się nie zacytowało, chyba nie lubię nowego Wizażu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
och dostanę pierwsze punkty karne
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tudzież "50 twarzy Gryxa " Żart, żart ale rozumiesz sam, że musiałam. Reszta, całkiem poważnie Red też powinna, ona z kolei na inną półkę. |
|
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
a tak w temacie Greja to widziałam owo dzieło kinematografii amerykańskiej
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
1. Czyli jak to, ten Jysk to jednak nie wypalił? Czegoś nie nadrobiłam?
2. Tak czułam, że może być ciut w Twoim guście Normalnie przemówił do mnie U nas jest tylko w środy ![]() Kryste Panie ja wciąż mam stary, nie straszcie Co to będzie?---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Mnie styknie jak mnie Gryx rozpozna na premierowym bankiecie i nie odwróci się na pięcie. 2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand? ????????? |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Kto wie, świat jest bardzo mały
Cytat:
![]() A co do trewala. Miałam kupić, ale się rozmyśliłam. Jednak jak chwalisz to chyba testnę
|
|
|
|
#535 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tą maskę zakwaszającą aktualnie używam.
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia - ten materac to będzie Texel. Jak już jakiś kupisz to się pochwal co wybrałaś
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zara Wam wkleję mój ostani obiekt westchnień, choć nadal kocham miłością obsesyjną Harveya Spectera (Widzisz Flo ja pisać nie mogę, bo takie zwroty po polsku nie istnieją po prostu ) Ten oto wybranek, znajduje się na drugim końcu skali urodowej, ale ja mam pojemne serduszko i szeroką skalę preferencji. ![]() To mój wymarzony niedobry chłopiec. https://www.google.pl/search?q=the+k...vid=1895542138 |
|
|
|
|
#538 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Harvey jest niepowtarzalny Siostro
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

moschino i vivienne westwood