|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Ja będę podchodzić do Suonia
|
|
#1052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej na pewno ma, tylko z tym nic się nie da zrobić..... Cytat:
![]() Troskliwe oko matki ![]() Cytat:
Będę chora chyba. Przespałam całe popołudnie i upociłam się przy tym jak mysz ![]() A jutro śniadanie w gościach ze stadem dzieci...jak je pozarażam, to mnie rozerwą niektóre mamusie pewnie ![]()
|
|||
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
O nie. Aramis to róża z żywicami (labdanum!), taka bardziej na gorąco, nie z dystansem jak Voleur, troszkę stylowo pod różo-oudy podchodząca. Dla niektórych może nuda, bo temat ograny, ale mnie nadal dobrze wchodzi
Ale już 2 sezon? Oglądaliśmy tylko pierwszy i to dawno, musiałabym sobie odświeżyć, bo tylko cudną GA pamiętam Cytat:
Ale jakbym miała się przejmować każdym jego stuknięciem się w, za przeproszeniem, łebek tobym już siwa była. Jak miał 1,5 roku to sobie już ząb ułamał OT, sorry.2. No to nieładnie. Życzę zdrowia
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Się postaram nie pozarażać Z przyjemnością będę im kazała tzrymać sie z daleka, bo ciocia chora ![]() Nie no...zartuję, jak mi nie przejdzie ( leczę się ) to odpuszczę śniadanie i zostanę w domu , w łóżku |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Spokoju, relaksu, słońca (albo śniegu co tam kto chce
) z okazji Wielkanocy życzę ja ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1056 | ||||
|
BAN stały
|
Powiedzmy dyplomatycznie, że nie wszystkie babki mam w dupie
Cytat:
A co on daje? Piżmowość taką zwierzęcą? Co do proporcji składników - u mnie bardzo podobne były, proszku to nawet 3 razy więcej i co? I porażka na całej linii (zastanawiałem się nawet, że może przez sok z cytryny proszek "wymusował się" był już w surowym cieście i przez to nic nie urosło?) ![]() Cytat:
![]() Pierwsze widzę, a już w 2011 wypuszczone na rynek Flaszka piękna, a nuty bardziej, niż interesujące (żarnowiec miotlasty?!) Cytat:
Może jakiego drina se zrób na rozgrzanie, mi często pomaga przy pierwszych objawach Cytat:
![]() --- Upiekłem dwie keksówki bananowego chleba - szybko, tanio i z pozytywnym efektem
|
||||
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Już mi lepiej Chociaz wolałabym sie tylko na jutro rozlożyć..część gości skłocona( dzieci gospodarzy) o nic w sumie , więc atmosfera będzie ciut drętwa...a ja sie odzywam i z tymi i z tymi, więc będę musiala ważyć słowa, wcześniejsze proby mediacji nie dały rady ![]() ![]() 3. Nie...krótkoterminowo dzeci bezpieczne, granica tolerancji spokojnej 2- 3 h ![]() 4. Muszę w końcu zrobić ten chleb bananowy
|
|
|
|
|
#1058 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tęsknię za tamtymi czasami, nie powiem - oprócz mnie i siostry dziadkowie nie mieli innych wnuków (ciotka, czyli siostra ojca, dzieci nie ma), więc nasz przyjazd wiązał się zawsze z ogromną radością, obopólną rzecz jasna. I tyle wspomnień - święta, ferie zimowe, wakacje, wyjazdy weekendowe To się nie na temat rozpisałem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nikt tego czystka nie pił? ![]() Cytat:
![]() następna jest herbaciana/kawowa a dalej czekoladowo-ciasteczkowa ![]() imho suszone pomidory mocno przeciętne mają ![]() z ciecierzycy polecam to, jeśli lubisz hummus ![]() albo cieciorburgery i pasztcieciory ![]() albo chorizo z cieciorem z mięsnych nowy bd bardzo fajny, nie plącze i robi gładkie i miękkie włosy odżywka isanowa słaba, spodziewałam się więcej po olejowej ![]() testuję dalej anabell, mogłam brać w ciemno kryjący ![]() ale teraz nie wiem czy bardziej natural czy beż testy figi jeszcze przede mną, ale tak daje z zamkniętego pojemniczka, że muszę się nastawić psychicznie
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
Smacznego śniadanka całemu Baru
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I praktycznie na cale lato do póżnej jesieni. Na szczęście maja swoje domki, więc nie zwalają się na głowę tylko siedzą u siebie ![]() Jedni tylko prawie 1000 km, ale i tak raz/dwa razy w roku na kilka tygodni wpadają ![]() 2. Co nie zmienia faktu,ze może mi nie wyjść ![]() Cytat:
2. We wtorek ide jeszcze po parę ☠☠☠☠☠☠☠ ![]() Czekoladowo ciasteczkowa sobie odpuszczę, dla własnego dobra ![]() 3. Dzięki Właśnie mialam zrobić pastę cieciorowo pomidorową, ale z innego przepisu. To zrobię z tego, sprawdzonego ![]() I zupę planuję, cos podobne do tego http://www.uwielbiamgotowac.com/2013...l#.VSDq4PysXFM Tylko zamiast koncentratu pomidory w kawałkach z puszki, te suszone sloikowe, więcej bazyli i duuuużo wiecej cieciory i trochę kotletow sojowych posiekanych drobno jako imitacja mięsa, no i sporo papryki wędzonej. W zupie soczewicowo fasolowej wszyscy sie nabierają więc pewnie i tu też się nie połapią ![]() I makaron ze szpinakiem i pomidorami. Na sobotę ![]() Przyjeżdża z rodziną na wekeend fan mojej kuchni niby z przepisu, ale co w łapy wleci, to mam wenę. Byle by nie było za skomplikowane ![]() 4. Nigdy nie kupowałam takich suszonych w zalewie, zawsze suszone suche, to nie mam porównania. Ale skoro mowisz,że przeciętne to wypróbuję inne ![]() 5.A oba nie wchodza w grę? |
||
|
|
|
#1062 |
|
BAN stały
|
Kameralnie to i może jest, ale atmosfera dziwnie napięta, że aż mi się siedzieć przy stole nie chce
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jadłonomii masz też opis jak ją moczyć i gotować z dodatkiem sody ostatnio nawet odkryłam różnicę miedzy cieciorką a ciecierzycą ![]() można też namoczoną uprażyć z przyprawami jak orzeszki ![]() ja uwielbiam pomidorówke z soczewicą, imbiem i curry 4. jak będziesz miała okazję, to spróbuj włoskich domowych jestem wielka a mój telefon najlepszy z całego świata znowu sama naprawiłam
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłeś mi dzień, dzięęęęęęęęęęęęeki ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Mam identyczne odczucia (Chciałabym tak wyglądać |
||
|
|
|
#1065 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja nadaję z łóżka - dopiero się ocknęłam
![]() Moja rodzina jest chyba rekordowo mała - poza W. i Guciem tylko Mama i Ciotka . Ciotka bezdzietna, więc ciotecznego rodzeństwa nie ma, własnego też nie, nie ma nikogo ze strony śp TatyCzymś pięknym mi ręka pachnie - wczoraj na spacer ostatni z Pepą zaaplikowałam sobie i trwa mimo mycia - ale numer! Przypomniałam sobie - Hiris! ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Normalnie szkoła przetrwania ![]() Cytat:
"Panie doktorze, mam problem, ludzie się ode mnie odsuwają... unikają mnie, nie mam przyjaciół, wszyscy się stają moimi wrogami, czy pan mi coś na to poradzi? No co tak milczysz, ty tłusty kurduplu???" Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Z Essence wychodzi chemia i dusi Naajbardziej żelazkowy jest dla mnie - Gris Clair WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!! żebym nie zapomniała
|
|
#1066 | |||
|
BAN stały
|
Dopiero co z kościoła wróciłem
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A co u Parabelki?
|
|
#1068 |
|
BAN stały
|
Znad kawy i bezowego tortu
Wszyscy świętują dzielnie?
|
|
|
|
#1069 |
|
To ja :)
|
Ja już czekam na początek nowej serii The Big Bang Theory
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. A widzisz, na mnie Gris Clair jest okropny Moja skóra mówi Lutkom ![]() łeee nic tam, już mi minęło. Znad słuchania chilli Zet Ad perfumowania się, odkryłam przypadkiem, że nigdy tak dobrze na mnie nie pachniały zapachy jak w @? Wczoraj w nocy poczułam taką wanilię po Cristobalu, tj. w bazie , jakiej nie czuję nigdy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-05 o 19:09 |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Bry! znad sałatki. Zaraz ja popchne sernikiem i winem. Oj, moja dieta...
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest jakaś rożnica? Myślałam,że to to samo ![]() 4. He, he sms do ciotki dzisiejszy ![]() Będziesz wracać do PL to mi przywież pomidory suszone domowe albo inne dobre ![]() Dobra, coś jeszcze? Pomyśle ![]() 5 ![]() Przeżyłam, ale atmosfera taka że można by ją siekierą rąbać
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie miałam resztkę cieciorki z melvitu i dokupiłam ciecierzycę z biedy. chciałam zmieszać, a tu na opakowaniu inne czasy moczenia i gotowania. ciecierzyca ma 6-8h moczenia i 40-50min gotowania cieciorka - 12 moczenia i 1,5h gotowania ![]() 4. jak to co? serrrrr!!! parmezan, pecorino, grana padano ![]() te twarde włoskie sery mają dużą ilość dobrze przyswajalnego wapnia i są pyszne orzeszki piniowe, ale nie wiem czy tam tańsze ![]() ogródek didki: 2 papryki i 3 kaktusy ![]() aż żal rozdzielać, ale chyba się nie dogadają w kwestii wody
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A....no to roznica jest, a w smaku? 3. I jeszcze kawę i oliwę Ostatnio jak wracała, to na lotnisku wtykała swoje zakupy obcym ludziom, co troche luzu mieli, bo o kilka kilo wagę przekroczyła, brała wszystko na zasadzie, a nuż się uda...teraz pewnie tak samo będzie ;-) 4 Zdolniacha mala . Koniecznie trzeba papryczki oddzielić. One potrzebują zdecydowanie więcej wody niż kaktusy ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Święte słowa Mojego TŻ rodzina jest właśnie ta pierwsza A moja to nie wiem, czy się już pod tą drugą nie podciągnie.Jakoś nie urzekła mnie ta historia. Ale Shameless jest moim top wszechczasów Cytat:
![]() Melduję, że moje młode żyje Oświeciło mnie, że tej cioci, co do niej dziś mieliśmy iść na urodziny, siostra jest lekarzem pediatrą. To poprosiłam ją, żeby opuściła na chwilę imprezę i obejrzała B. (impreza na mojej ulicy, daleko nie ciągałam). Oczywiście nic takiego, jakiś wirus, powiedziała, że pełno teraz tego i samo minie
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą jedno i drugie to groch włoski więc już nie wiem skąd te różnice ![]() 3. no to nieźle ![]() ja bym się bała komuś coś przewozić, od razu bym pomyślała, że narkotyki jakieś ![]() kumpel kiedyś podczas zakazu wywoził z Rosji jakąś extra wołowinę w plecaku podręcznym. nawet mu się udało koło psów tropiących przejść, ale był pewien, że go wskażą 4. od 2 miesięcy przynoszę ziemię, bo doniczki czekają... ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
zdrowia dla młodego ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ad tych narkotyków przemytników, to znalazłam film o takiej fabule
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-05 o 21:55 |
||
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno się tak nie śmiałam na głos jak po tym filmie |
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. Czyli wychodzi, że to wymysł firmy chyba Bo w sumie jak by cieciorkę moczyć krócej, a gotować dłużej to pewnie na jedno by wyszlo ![]() 2. Nie...nie miała problemu, młodym wciskała jakieś kawy, sery, oliwy Ona jest z tych co walą jak karabin maszynowy seriami, usta się nie zamykają więc pewnie dla świętego spokoju się zgadzali ![]() 3. ![]() 4. O, aż sobie poszłam użyć, bo prawie zapomnialam jak pachnie . Fajne jest , początek słodko rosolowy kadzidlany, ale póżniej robi się przyjemnie , chociaz też rosołowo ciut. Specyficzny zapach, ale pryzjemny. Za każdym razem jak użyję, to zastanawiam się czy jednak się nie pozbyc, ale nie...zawsze ma farta i zostaje Chociaz najlepiej pachnie jak jest naprawdę zimno i wietrznie....5. Link się nie otwiera.. |
||
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję! Ale... za co nie pamiętam
![]() Cytat:
Lutki to też nie moja bajka. One się tak jakoś nie układają, tylko... rozkładają no więc właśnie ja też byłam wśród nich - nie wiem, jak on to zrobił ![]() Namalowałam apokalipsę w sam raz na święta, nie ma co
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

:
Flaszka piękna, a nuty bardziej, niż interesujące (żarnowiec miotlasty?!)

Wczoraj w nocy poczułam taką wanilię po Cristobalu, tj. w bazie